- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
Én is bevállaltam, nem tökéletes állapotban, de nem bántam meg. Régóta kerestem valami kisméretű, erős gépet. A Sony eddig eszembe sem jutott. Nem bántam meg, imádom. Nem is értem hogy a többi nagy márka miért nem ad ki ilyen kis méretben, közép - felsőkategoriás készülékeket.
-
zp1otz
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Végül felraktam Pc companionnal.
Először a factory reset nélkül ment fel, de e nem érzékelt szolgáltatást, folyamatos hibaüzeneteket kaptam, szóval megkapta a factory resetet.
Azóta tökéletesen funkcionál, akkuidőt nem vesztettem, ugyanúgy megvan az 5-6 óra képernyőidőm
-
Harlequin
tag
-
Armahun
addikt
Szerintem azért nem tartanak ezek az üzletek ilyesmit, mert aki utánanéz a neten, hogy mit érdemes venni, tok fólia kábel, az ott rögtön rendel is valahonnan. Legtöbbször külföldről.
Akit nem annyira érdekli, annak úgyis meg fog felelni azok az olcsó tokok és műanyag fóliák amiket tartanak.
Ha lenne is nekik olyan áron lennének kénytelenek adni, amin úgy is rajtuk maradna.
Szerintem ez a nagy szomorú helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest