- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViSAS
senior tag
válasz
DonDragonka #19109 üzenetére
Így már én is jártam, Franciaországban 3 vörös Ferrari parkolt egymás mellett, na mondom ezt megörökítem, gyönyörűek voltak élőben. A képen már annyira nem, rózsaszínek lettek.
-
gjohnny
tag
válasz
DonDragonka #18630 üzenetére
Majd oszd meg, hogy azzal a módszerrel amit leírtam javult-e a helyzet. Kíváncsi vagyok.
-
ViSAS
senior tag
válasz
DonDragonka #18096 üzenetére
Szerintetek mi lenne a kimenetele annak, ha egy belakott non-rootolt 23.5.A.0.570-ra ráflashelem mindenféle wipe nélkül a generic globalt, rootolom, majd visszadobom rá szintén wipeok nélkül pre-rootolt 23.5.A.0.570-at? FC bombák?
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #16236 üzenetére
Egy kis kiegészítő infó az iménti kérdésemhez...
it work perfect with Sony XPERIA Z3 and XPERIA Z3 Compact tooMár csak az a kérdés, hogy a nálunk a T támogatja e?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DonDragonka #15468 üzenetére
Aha, így megvan az értesítések lista
Csak sajnos így sem tudom elolvasni a kapott WhatsApp üzit, ugyanis túl hoszzú ahhoz, hogy kiférjen a képernyőre és rányomva a WhatsApp alkalmazás adataira ugrik, nem pedig a kapott üzenetet jeleníti meg
Mindegy, most is tanultam legalább valamit
Szerk. elforgatva a telót már olvasható a vége is, de sajnos maga a kapott üzenet szövege már nem, mivel amit biztos olvastam, mikor rányomtam korábban az most nem olvasható. Szóval túl sokat ebből a szempontból nem nyújt ez a gyári megoldás. De ez legyen az én problémám
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DonDragonka #15441 üzenetére
Kösz, szóval alapból nincs ilyen app a telón és vadászni kell, ha szüksége van rá az embernek.
Vagy gyári szofton van ilyen app és csak azért nem találkoztam vele, mert a Wajk által "tuningolt"-ból éppen hiányzik? -
sanyi0627
senior tag
válasz
DonDragonka #14758 üzenetére
Ez rettentő hasznos volt.
(ott a hibák is vannak stb,tapasztalat érdekel,nyilván ennyit magam is megoldok....)De ezer köszönet és hála neked!
-
vicze
félisten
válasz
DonDragonka #14679 üzenetére
Jup. Nekem is teljesen ugyan ez a problémám, lassan beletörődtem.
-
gyerecske
senior tag
válasz
DonDragonka #14630 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni, a Nilkin tokkal én is ráfaragtam.
-
törölt tag
válasz
DonDragonka #13974 üzenetére
Én meg pont nem találtam a cikket, köszi...
A kamerás dologhoz annyit, hogy a z3+ támogatja a manual camera módot,kivéve a RAW formátumot, ennyi erővel a Z3 és Z3C is megérdemelné
-
zümzümm
senior tag
válasz
DonDragonka #11885 üzenetére
Hú, nagyon köszi! Végig mustráltam őket. Napsütésben nagyon jó képeket csinál, de felhősben ill zárt térben kicsit gyengélkedik
Rewiev tesztfotokon is ez jött le sajnos. Ettől függetlenül lehet még is benevezek egy Z3c-re. (De azér tmég megvárom a Z5c tesztet
)
-
kelly416
veterán
válasz
DonDragonka #11849 üzenetére
Olvass bele a z1c fórumba, én is épp gariztatom az enyémet ilyen hátsó szándékkal...
-
TomKiss
tag
válasz
DonDragonka #11806 üzenetére
A Sony oldalán regisztrálsz, majd regisztrálod IMEI kód alapján a telefont is.
Ott a telefon adatainál ki fogja írni, hogy meddig van rá garancia. -
Kroni1
veterán
válasz
DonDragonka #11408 üzenetére
látom te is chronus-t használsz..
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #11396 üzenetére
Privátban, páran kértétek, hogy küldjek képet az eredményről. Gondolom esetleg másokat is érdekel ezért itt van pár kép...
Az első képen látszik, hogy az "A" jelölésű csatlakozót hogyan reszeltem meg, hogy a "B" jelölésű tok, szabadon hagyott érintkezési részébe illeszkedjen...
A többi képen meg az eredmény látszik... -
Kroni1
veterán
válasz
DonDragonka #11392 üzenetére
Köszi, az jó kis tok! És amugy akkor ha jól értem a dokkolóba befér tokkal, csak a mágneses csatin reszeltél kicsit ugye?!
-
Kroni1
veterán
válasz
DonDragonka #11374 üzenetére
Ügyes! Szerencsére én is találtam megfelelő megoldást, a Bugdroid tokon pont elég nagy a kivágás a gyári dokkolóhoz, ha nem rakom bele a szűkítő keretet akkor teljesen jól használható, belehúzom oldalról és tölti is egyből!
Milyen Nilkin tokot vettél hozzá pontosan?! Unokatesóm egy ablakos flip Nilkint vett a Z1C-hez, és azért utálja, mert az elólapon keresztül is érzékel a képernyő...
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #10544 üzenetére
No meg jött ez a dokkoló.
Sajnos Nilkin tokkal nem működött. Nem értek össze a csatlakozók. A dokkoló csatija, minden irányban szelesebb volt mint amit a Nilkin szabadon hagyott a telón
De...
Picinyke reszelgetés és működik. Igen. Megreszeltem a dokkolóban lévő csatlakozót. Pár mozdulattal kiszerelhető és mivel kemény műanyagból van szépen formázható. Kb 5 perc alatt a kívánt méretűre lett csökkentve. Reszeléssel együtt volt vagy 10 perc az egész művelet.
Végül csak lett egy dokkolóm amibe úgy tudom berakni a telót, hogy nem kell a Nilkin tokból kierőszakolnom... -
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #10543 üzenetére
Oksa. Tárgytalan, találtam...
-
B.F.G.
senior tag
válasz
DonDragonka #10053 üzenetére
Igen az, de Xperia V-nél, (más helyen van az védő ajtócska, máshol van kivágva és csak 1 ablak van) de viszont ott egy gyenge ponton ahol nagyon vékony volt a tok.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
DonDragonka #10059 üzenetére
Ismerősömnek van ilyen. Lehet elengedett neki picit a ragasztó. Elsőre azt hittem, hogy az enyém is ilyen, de csak ahogy nyomtam elmozdult az egész teló, megváltoztak a fények, meg a szög ahonnan nézem és olyan volt, mintha benyomódna, de amint rögzítettem erősen és úgy próbáltam benyomni akkor nem látszót úgy. De ismerősnek tényleg picit benyomódik, nekem szerencsére nem. És nekem vízálló is, pár másodpercre volt már víz alatt, illetve mostam már meg csap alatt többször is és semmi baja sincs.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
DonDragonka #10044 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik ez a fajta tok, jó a fogása és beletapad az ember kezébe, szinte lehetetlen elejteni, viszont a V-men ugyanebből a fajtából volt, nyilván V-ez való, tok és az eltört bal felül a micro usb ajtócska felett, nyilván ez a leggyengébb pontja a toknak, de akkor is csalódás volt, hogy eltört 1x 2x-er megragasztottam, de elengedett a ragasztás, ezért berágtam és levágtam a V új tulaja azóta is úgy használja ezt a tokot 1,5 cm vékony darabkáról van szó, de a mostani szilikon tokból tuti nem fog letörni semmi.
-
vicze
félisten
válasz
DonDragonka #9997 üzenetére
Addig jár az Xperia a kútba, amíg...
-
demars
addikt
válasz
DonDragonka #9882 üzenetére
Ha szeretnék novát használni csak simán leszedem playről? Nem látok z3c specifikusat.... Ezek szerint nem számít?
-
válasz
DonDragonka #9882 üzenetére
Ezt olvasom a reggeli kávéhoz. ;-)
-
KYZRR
őstag
válasz
DonDragonka #9868 üzenetére
"Volt itt korábban kérdés, hogy a lehúzható menüt hogyan lehet egy húzással nagy trükkök(root, xposed stb.) nélkül telibe lehúzni, nos a NOVA-val ez is beállítható..."
Ezt a NOVA Launcher nélkül is meg lehet oldani, két ujjal kell lehúzni az értesítő sávot.
-
ChipKng
aktív tag
válasz
DonDragonka #9766 üzenetére
Ez pont igy mukodik nalam 4.4.4-en is... Meg mindig nem uppoltam nyalokara.
Talan majd az 5.1.1-et.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Ez már az xperia v-én is így volt.
-
vicze
félisten
válasz
Mivel hivatalosan a Sony nem árul hozzá mágnese csatlakozót csak dokkolót így ha így töltőd automatikusan Dock módba vált ahogy Wajk írja, mivel úgy gondolja, hogy dokkolóban van a teló. Amiket leírtál azok ennek a "hatásai"/funkciói.
-
Wajk
addikt
válasz
dokk mód
-
holozis_HUN
addikt
válasz
DonDragonka #9679 üzenetére
Hát reméljük picit gyorsít a telón (habár, így is szárnyal), majd a 7.1 repdesni fog
-
vicze
félisten
válasz
DonDragonka #9679 üzenetére
Memória szivárgás eléggé nagy eséllyel ezen sincs legalábbis még senki se jelentette.
Az hogy kb. lett egy legördülő menü wi-fi + BT esetén eléggé meh. Azok a lényegi változások, amik 5.1-ben vannak szint egyáltalán nem érintik a Xperiákat.
HD Voice van alapból, dual SIM ugye nincs, eszköz védelemhez HW kell.
Aki jön a nagyon pici SW módosítások, a screen piningben, a hangerő kezelésben, meg headsup notification lehet felfelé "elnyomni", amitől megmarad még értesítés ként, szóval nem tűnik el mint oldalra húzásnál. -
atothg
tag
válasz
DonDragonka #9419 üzenetére
Nem tudom írták-e, de van belőle tapadókorongos is, amihez benne van a csomagban a dupla usb-s (1a, ill. 2,1a) töltőfej is.
Magamnak megvettem. Igaz keresnem kellett, mert több volt a szivargyújtós rögzítésű. -
B.F.G.
senior tag
válasz
DonDragonka #9419 üzenetére
Megvettem Aldis autós töltőt, Auto xs HC-85-A verzió kell a Z3C-hez, (HC-85-B nem jó mert takarja minkét oldalt a mágneses töltőt ill hangerő fel le és bekapcsoló gombot)
Egyébként valóban az a tapasztalat, hogy nekem is necces, alkalmas helyen van a szivargyújtós töltő, de ha ül valaki az anyósülésen akkor kicsi a hely a lábának térdének állandóan hozzáér/het, de ha beljebb állítom akkor meg a sebesség váltó karnak van útban, kár, hogy csak 20 cm az a flexibilis kar ami tartja... egyébként ezt leszámítva ha egyedül megyek teljesen jó, meg még annyi, hogy a mágneses töltő néha leugrik róla vagy megszűnik a csatlakozás... és ez miatt bekapcsol a kijelző vagy "nagyon lifeg" kátyú zöttyenő miatt a tartón a telefon vagy csak nem a legjobb minőségű mágneses töltőm van)
A brazilos mágneses töltőt valaki át tudná küldeni akár privátban is, hogy melyik fajta javasolt konkrét link, ami nektek már bevált?Köszi
-
B.F.G.
senior tag
válasz
DonDragonka #9394 üzenetére
Aldi-ban van még jó, most néztem ma, pont bele illik a telefonunk és minden csatlakozó/dugasz szabadon van (az amelyik 3 helyen foglya a telfont), szivargyújtós töltős van rajta 2 usb foglalat + egy mágneses töltővel meg lehet oldani a töltést is és az ára is jó: 2700 HUF egyébként is pont ott van a kezem ha a könyéktámaszon támaszkodom vezetés közben, kényelmes lenne.. már csak azt nézem, hogy hol a legolcsóbb.., de csak Aldiban lehet kapni.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
DonDragonka #9394 üzenetére
Van egy tartó + mert 2-őt rendeltem... elküldöm és kipróbálod?
Teljesen stabilan fogja, de nem használtam még sokat, mert céges kocsiban szoktam csak használni mert az F astrámban nem ilyen a légbeömlő lamellája és nem lehet rátenni.. túl vékony a lamella
Egyébként áll stabilan mint Katiban a gyerek.
-
válasz
DonDragonka #9370 üzenetére
Én ezen csak a lényeget nem látom, hogy hogyan rögzíted az autóban.
Én egy ilyet vettem végül (max 1.000 Ft volt), mert ezt tudtam legegyszerűbben feltenni a légbeömlőre, könnyű levenni és mégis jól tart. Plusz kicsi és fehérben is rendelhető. Faék egyszerűségű szerkezet(#9371) kopida
Szerintem első körben valami antivírus programmal és reklám monitorozóval ugranék rá. Olyan mintha valami rátelepedne az adatforgalomra. -
marilllyo
veterán
válasz
DonDragonka #9318 üzenetére
Jééééééé.
-
válasz
DonDragonka #9318 üzenetére
Értettem én elsőre is.
-
válasz
DonDragonka #9311 üzenetére
"Őőőőő az megvan ügye, hogy ez a híváslista ez nem az L sajátja hanem a SONY tárcsázójáé?"
A színre gondolsz vagy a tartalomra? -
spiky03
veterán
válasz
DonDragonka #9300 üzenetére
Értem, köszi.
Én Baidu-t használok.
Nekem azért melegebb, mint langyos...@(#9302) vicze1
Sima 3G-t használok, nincs hipernetem. -
holozis_HUN
addikt
válasz
DonDragonka #9297 üzenetére
Jobb lesz megszoknod
Nekem is döbbenet a 1:45 kijelző idő után a 6:40-es kijelzőidő
-
holozis_HUN
addikt
válasz
DonDragonka #9172 üzenetére
Kipróbáltam, nekem kicsit kékes. Átállítottam: 100 100 20-ra
kb 15-30-ig elfogadható szerintem. Próbáld ki
-
holozis_HUN
addikt
válasz
DonDragonka #9172 üzenetére
Okés, majd kipróbálom
-
vicze
félisten
válasz
DonDragonka #9165 üzenetére
Nem indítottál vitát ez on going...
Nem random generátor van benne hanem bizonyos körülmények között jobb bizonyosak között meg rosszabb, főleg mert nem tudod/tudja a fehéregyensúlyt megfelelően a teljes képhez/fókuszhoz mérni.
Kifejezettem a Superiorauto, ami elég erősen elöltetve van, az nagyon sokszor rosszul méri fel a körülményeket és egyrészt lassítja a fényképezést, másrészt egyszerűen rossz képet csinál. Ez ugye csak 8MP-re képes.
Másik dolog hogy a 20MP szinte teljesen felesleges, mert akkor nincs semmi manuál állítási lehetőség, csak 8MP-n, így a valóságban értelmes képet igazából csak 8MP-n lehet készíteni. Így az egész 20MP totál értelmetlenné válik mert csak iszonyatosan lassítja az egész fényképezést ahelyett hogy gyors lenne, pont olyan mint amilyen egy mobilba kéne.
Legrosszabb hogy a Z3+ is ugyan ilyen képet csinál, gyakorlatilag az új szenzor ellenére semmivel se jobb, ugyan az az mosott olajfestményt kap az ember. Mintha meg se próbálnák javítani...Amúgy a GPS tényleg nagyon gyors és pontos.
(#9166): A napi videó összefoglalókat a Movie Creator app csinálja, az aktuális képekből összerakva. Van napi/heti/havi, és nem lehet értelmesen kikapcsolni, úgyhogy nálam az app letiltásra került.
Videót ugyan úgy lehet szerkeszteni ezután is gond nélkül, csak a videó kreálgatás tűnik el. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
1. Akkor a pl. Samsung is veszélyezteti a saját fényképezőgép piacát? Talán nem.
2. Való igaz, hogy kézi módban sokkal jobb képeket csinál. Ez nekem nem volt meglepő, mert ebből a szempontból a Nokia 808 ue. Ahogy nálam megy : 8 MPx, kézi, 16:9. A magam részéről meg vagyok vele elégedve, pedig ott van mellette a 808 is. (Ezzel nem azt mondtam, hogy jobb képeket csinál mint a 808. Csak mielőtt valaki...)
Viszont érdekesség képpen említeném, hogy beltérben, kézből, vaku nélkül(!) bizonyos tekintetben jobb mint a 808.(#9166) DonDragonka Én is állítottam a kijelző fehéregyensúlyán, de csak picit. Ahogy a szememnek tetszett.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Látom ingyenes ez a sygic
Mennyire jó és áttekinthető? És a Sygicen belül melyiket használod?
Nekem is csinált filmet
Érdekes telefon
Nekem a beállítás: 100, 100, 0 nekem ez jónak tűnik, de ha feltölt a Z3 akkor tesztelem a beállításod
nekem ez a beállítás jött be, ez csökkent legkevésbé a fényerőn.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
DonDragonka #9146 üzenetére
hasznos és részletes hsz
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Nincs mit szépíteni, ez sajna igaz.
-
marilllyo
veterán
válasz
Okosakat írtál! Szerintem úgy amblock a Z1C jobban néz ki. Nekem a bekapcsológomb ami nem jön be. Csúnyán kiáll. De legalább gondoltak az olyanokra mint én akik tokban használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest