Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajbymester
tag
válasz
bazsar #43474 üzenetére
Nem a compressed méretet kell nézni, hanem azt, hogy ha beírod a terminálba, hogy "free", akkor a used alatt mennyit ír. Annyi van kilapozva, de ennek csak a harmadát foglalja le a ramból, szóval neked 50 MB körül, ami nem sok. Nekem egyébként sokszor 300 MB ki van lapozva, mondjuk én sokkal lazább minfree értékeket használok.
Ja és amúgy nem valami szerencsés kevesebb zramot megadni, az SP esetében mondjuk csak 256 MB-ot, mert ha linuxon betelik a swap, akkor nagyon le fog lassulni a rendszer.Egyébként Bagyusz, ahogyan a qualcomm post boot sh-ban megadtad a két zram bekapcsolását, attól még nem fogja mindkét magot rendesen használni, mert egymás után lettek bekapcsolva, és a zram1-nek kevesebb prioritást ad. Helyette így kellene megadni a parancsokat a végén:
swapon -p 10 /dev/zram0
swapon -p 10 /dev/zram1
Így mindkettőnek ugyanannyi prioritást ad. Nekem így majdnem bájtra pontosan ugyanannyit lapoz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Metal topik
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Samsung galaxy a54 8/128
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest