Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
válasz
AeSDé Team #28997 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
bagyusz #28996 üzenetére
"Akkor nyilván nem ismered a cm ficsöröket."
Nem igazán. De akkor majd tájékozódom. Köszi.
(#28997) AeSDé Team
"Holo UI kinézete van"Igen, azt utálom.
"Ha a stock alatt te a Sony UI-t érted, akkor keresd jety91-et itt a fórumon, ő csinált ilyen romot CMX néven."
Igen, arra gondoltam. Köszi.
Meg is van. Ez elég jól néz ki. De a fekete témát lehet valahogy fehérré varázsolni? Beállítások, Tárcsázó stb. -
AeSDé Team
őstag
CM design? Ezt nem értem, eleve Holo UI kinézete van, az nem elég stock neked? A téma motor tényleg kivállóan működik, volt már fent KitKat téma, és lecserélt szinte mindent.
Szerk.: Ha a stock alatt te a Sony UI-t érted, akkor keresd jety91-et itt a fórumon, ő csinált ilyen romot CMX néven.Nincs valahol egy CM skin gyűjtemény kifejezetten erre a kijelző méretre? Mert nem mindennel teljesen kompatibilis.
-
David_DD
tag
Nincs vmi otletetek h amikor elinditom a kamerat a kezi beallitasos opciot inditsa automatikusan es ne a kivalo automatikusat?
-
-
csabi+
csendes tag
válasz
darvinya #28906 üzenetére
Miért? Szerinted a Rádiós egerem PS/2-es? vagy mi?!
Az is USB-s! (nem kell semmilyen külső driver hozzá windows alatt se. Úgy kezeli, mint bármelyik "szabványos" USB-s egeret, csak nem kábellel csatlakozik, hanem anélkül!)A dokkoló tápegysége adja minden belehelyezett winyónak (notebook/ desktop SATA) az áramot, és nem az USB port áramát használja erre a célra!
-
tutuhawer
őstag
válasz
Titi76 #28948 üzenetére
abszolút ugyanezeket a válaszokat adnám én is. Még mindig vodafone-os friss 4.3 van a telefonon, és semmi lassulás vagy fagyás, meg izé nincsen
Én legközelebb is Sony-t veszek minden szakmai megfontolást nélkülözve. Most is szűkítettem a kört Sony készülékre, és maradt ez a készülék. Teljesen személyes , előítéletekre alapuló döntés
-
Kiskutya
veterán
többen írtátok hogy a sus-ba be kell jelölni a teljes törlést de én ott semmit nemtok állítani, csak kiválasztom a telefont is már indítaná is a frissítést... valamit rosszul csinálok??
-
-
törölt tag
válasz
anderledani #28969 üzenetére
SUS ujratettem a 4.3-at, total radir, most jo a telo. A multitasking nem az erossege, de a telefon mar hasznalhato
Kijelzo fulemtol elveve visszajon, stb.
-
nolika
senior tag
válasz
Titi76 #28948 üzenetére
Csak szólok, hogy amit az előbb leírtak az teljes mértékben nekem is probléma volt / van.
Mindent próbáltam: Official fw-k felrakosgatása OTA-val, Existenz zárt BL-re, Bagyusz féle CM...
Most ott van, hogy csak a 2D kényszerítéssel és a 4x MSAA-val megy a telefon elfogadhatóan. Egy alkalmazás telepítésénél van hogy 10 másodpercre elveszítem a telefont. -
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Az OTA frissítés mennyi ideig tart? Az utolsó pöttynél megállt a csík alul kb 1/3-ánál, és egy ideje nem megy tovább. Mit lehet ilyenkor tenni? Gond lehet, ha közben kihúztam a töltőt? 50% körül volt. -
válasz
#40935168 #28944 üzenetére
Én ezek közül csak az 5-ös pontot tapasztaltam. A szoftveres problémák túlnyomó többségére van fix, de tudom, hogy a felhasználók nagy része ehhez nem ért vagy szimplán nincs ideje/türelme ezekkel foglalkozni.
Nálam is mostanában randomon működik vagy nem működik a felső 1 cm érintőpanel. Egyelőre nem tudom biztosra mondani, hogy ez hardveres vagy szoftveres hiba, mindenesetre az, hogy több embernél pont ez az 1 cm-es érintőpanel-terület menjen tönkre hardveresen, elég kicsi az esély. Arra gyanakodtam, hogy vmelyik app okozza a notification bar-on, de ez tévesnek bizonyult.
-
air
nagyúr
válasz
predator00 #28966 üzenetére
Persze, csak az U után még nem szoktam meg, hogy ebbe lehet tenni.
Bár a torrent értelmét telefonon ez sem magyarázza. -
anderledani
őstag
Majdnem mindenki szidja a telót mint a bokrot, nekem semmi bajom vele. A .201 kijavította a még meglévő bugok nagy részét, a mem. kezelés tűrhető, lassan 4 hete van fent ez a rom (Svájci .201 .ftf) és nem lassult be egyáltalán.
-
strogov
senior tag
Szintén teljesen rendben van a telefonom. Se villogás se lassulás, kellemes a fogása. 24/7 megy rajta torrent, FB, G+ így kb. 2 napot bír egy töltéssel. Múltkor néztem 1080@48fps videókat, az is szépen ment.
Amikor lejön egy torrent és hash ellenőrzés megy, akkor meghal arra az időre, de ez azt hiszem érthető.Az alap 4.3-nál volt egy bug nálam. Nagyon lassan jött elő a virtuális billentyűzet. Ez a mostani frissítéssel megszűnt.
-
counterbill
senior tag
-
bozont
veterán
válasz
#40935168 #28958 üzenetére
Csak ne felejtsd el kipipálni teljes törlést, vagy mit. Már nem emlékszem hogy hogy volt feltüntetve. Ha úgy sem lesz jó, akkor nem tudok mit mondani sajnos.
A kisebb updatek azok mehetnek OTA-n is akár, én is így telepítettem a 201-et, bár szerintem már alapból azt a verziót fogja telepíteni. -
Jeffi
aktív tag
Mi a helyzet a CM 11-el? Tud valaki róla valamit?
-
törölt tag
Nekem OTA-n felment a 4.3, hogyan frissítsem újra, töröljek mindent stb. ? Álljak vissza 4.1-re és SUS-al tegyem fel a 4.3-at ?
-
air
nagyúr
Arra van valakinek valami ötlete, hogy az Xperia kezdőképernyő launcher mi a fenéért fut folyamatosan, amikor a Nova az alapértelmezett, és a gyári launchert még le is tiltottam?
Ilyet még nem tapasztaltam, hogy egy letiltott alkalmazás rendre benne van a futó alkalmazások listájában.
Illetve korábban az U-mon jól működött az, hogy ha a Google Szolgáltatások keretrendszert Greenify-jal hibernáltam, akkor nem nem indult újra addig, amíg Gmailt, Play-t, auto. szinkront vagy valami ilyesmit el nem indítottam. Itt az is állandóan újraindul "magától". Illetve biztosan valami progi rúgja be, de nem jövök rá, hogy melyik.
Előre is köszi.Egyébként ezeket a problémákat leszámítva, én is inkább a készülékkel elégedettek táborához tartozom.
(#28956) Eperkutyus
Nem kell visszaállni. SUS-sal tedd újra az egész 4.3-at, vagy PCC-vel csinálj javítást! -
n00n
őstag
4.1.2 nekem is tökéletes volt. Aztán jött a 4.3-al. SUS-al tettem fel, minden töröltem, csak a névjegyeket, a hívásnaplót és az SMS-eket állítottam vissza semmi mást. Pár napig jó volt, majd hirtelen belaggolt, 5-10 mp volt még megnyílott egy alkalmazás. Újrahúztam megint. Minden jónak tűnt, de pár nap múlva megint ugyanez. Valami nagyon nem volt jó ebben a 4.3-ban. Legalábbis nálam. Azóta felraktam az eXistenZ 3.3.0-át és mintha kicserélték volna a telefont. Pedig régi motoros vagyok Android fronton. Még volt Android 1.5-tel szerelt telóm is.
-
Titi76
aktív tag
válasz
oliwire #28950 üzenetére
Nekem nincs kompromisszum se. Használom Facebook-ot a Messenger-ét, mindent... Semit (vagyis a gyári naptárat igen mert a Google Calendar nekem jobb és nem kell kettő) nem tiltottam. Nincs mókolva, minden a gyári állapot!
Azt hiszem erre lehet mondani hogy: Borsodi az élet habos oldala! -
counterbill
senior tag
Cm tökéletes csak az a fránya random megfagyás. De csak kiderül egyszer ,hogy mi okozza. Vagy esetleg egy programom bár azt kétlem. Mai is lehúzom töltőről képernyő bekapcs és paff megfagy. Reset és megint ott van 5 értesítést a frissített programokról. Kikapcsoltam minden automata frissitést hátha az a gond. Gyári romokon meg a multitaskingot leszámítva nálam semmi gond. Pörög és teszi a dolgát az összes.
Valaki próbálta innen a Bagyusz féle slimromot? Miben más mint egy cm stb?PACMAN romot is úgy magyarázta el valaki
-
tomp
félisten
válasz
oliwire #28950 üzenetére
Ha lesz javítás a kijelzőre akkor én is boldog leszek az SP-vel 4.3-on mert azon kívül semmi gondom vele. A fentebb leírt jelenségek nem jönnek elő nálam. Reagál mindenre, soha sem fagyott le, lag is csak annyi van amennyi a kijelző hiba miatt generálódik. Pörög rendesen a rendszer.
-
oliwire
őstag
Én is a jó oldalon állok, semmi hiba nincs, ha így marad 4.4 nélkül a telefon, én akkor is elégedett leszek a használatával. Én is jobban szerettem volna egy Nexust, de olyan jó áron jutottam hozzá, hogy ezt választottam (konkrétan egy független Xperia P-t adtam el, és megvettem ezt, úgy, hogy maradt is.) Úgy vagyok vele, hogy ha ez van, ebből kell kihozni a legtöbbet. Mondhatni kisebb kompromisszumokkal használom, hiszen a Facebook app nincs fent, mert meghülyül tőle a telefonom, illetve fogalmazzunk úgy, hogy nélküle sokkal használhatóbb, minden, ami nem kell tiltva, vagy hibernálva, és simán kibír 2-3 napot, stabil, pedig ritkán indítom újra (hetente kb) és gyors, pörgős. Tényleg semmi bugot nem tapasztalok.
-
Caliber92
csendes tag
The other side.
Az enyém is hibamentes. Minden funkció amit eddig használok/kipróbáltam gyorsan és probléma mentesen működik. Az enyém ráadásul nem is villog.
Tök jó ez a telefon. -
Titi76
aktív tag
válasz
#40935168 #28944 üzenetére
Érdekes, én nem értem, szinte más típusú telefont használunk:
1. Soha nem volt ilyen problémám.
2. Mondjuk nem használok Vibert, de Google+-on, Skypon és amikor régen Vibereztem nem volt hiba.
3. Szintén tökéletes, ezért nincs aktiválva a Power-os letevés.
4. Még csak nem is találkoztam hasonlóval. Egyedül akkor várok minimálisat kevesebb mint 0.5mp (lemérni sem lehet egyszerű stopperrel) mikor valamit először nyitok meg pl hívás vagy SMS de akkor is rögtön megjelenik a hívás app csak pl max egy pislogásnyit várok míg a híváslista betöltődik... De ez is csak bekapcsolás után míg nem használom egyszer ezeket. Utána egyből töltődik a hívás a híváslistával vagy az SMS app az SMS-ekkel.
5. Megint csak tökéletes az enyém semmi hiba.
6. -
7. Tökéletesen működik a kihangosító átkapcsolása mindenféle variációval. Akár a kihangosítóval veszem fel, akár a telefonnal. Olyan is volt hogy nem volt bekapcsolva a Bluetoothos SonyEricsson HCB-108 kihangosítóm, bejött egy hívás, felvettem a telefonnal. Beszélgetés közben bekapcsoltam a Bluetooth-t a telefonon és a HCB-108-at is, kb 10mp-en belül össze is kapcsolódtak, aktív lett a bluetooth kihangosítás ikon, megnyomtam és már azon beszéltem. Mindezt aktív beszélgetés közben.Hiszek neked mert mások is panaszkodnak, de egyszerűen hihetetlen hogy ekkora szórás legyen 2 SP között.
Viszont nekem is utolsó Sony-m lesz valószínű. Nem a Sony miatt hanem az egész android frissítés kiszámíthatatlansága miatt. Vagy Nexus vonal, vagy Lumia vagy ami lesz helyette!
-
-
törölt tag
válasz
motoflug #28936 üzenetére
Dettó, alapfunkciók k.o.
1. Hívok valakit, fülemhez emelem, elmegy a kijelző. Ez oké is. Normális. De amikor elveszem a fülemtől, nem jön vissza.
2. Viber. Hívok valakit, kicsöng, kicsöng.. látom hogy nem veszi fel, dolga van, tárgyal, akármi. Nem akarom tovább csörgetni, letenném a pirossal. Semmi. Kijelző no reakció. Nyomok mást, semmi. Zéró, ultrasemmi.
3. Rátettem a hívásletétel funkciót a power gombra, mert miután hívok valakit, beszélek vele és elveszem a fülemtől, kijelző hiányában nem tudom letenni a hívást, a másik fél pedig lehet leteszi, lehet nem, ki tudja. Ergo, power gomb, akkor a telóm leteszi - a kijelző pedig abban a milliszekundumban visszajön és még látom az utolsó tizedmásodpercben, ahogy a hívásképernyő visszavált az alapképernyőre.
4. Ultralassú lépkedés menükben, üzenetekbe ki-be, Facebook, Viber, Skype, Gmail.. Alap programok szvsz a minennapi kommunikációmban. Van amikor - lemértem - 20 mp-et is várok, addig semmi, tipitapi - no reakció.
5. Kijelzőcsere volt, mert a felső 1 centi megszűnt létezni mint olyan. Nem reagált semmilyen tapira. + kijelző vibrálás. Garis csere, most kijelző vibrálgat néha, de az egész felület tapizható ismét. A cseretelefon egy Xperia Z volt, a 3G-t leszámítva egy álom volt ehhez az SP-hez képest. Egyedül az LTE hiányzott belőle.
6. Ez is nálam ajándék ingyentelefon. Még garis, de beletojok magasan. Rátolok egy hamarosan elkészülő KitKat-os Cyanogen Mod-ot és ha nem tér észhez attól a szoftver, akkor megívelem a telefont jó erősen és goodbye Sony.
7. Autóban kihangosítás vezérlés: hívom a másik felet, kapcsolok a speaker ikonra, nem történik semmi. Aztán egyszercsak kihangosítja magától, majd a kijelző, kép, minden megmarad, de nem reagál semmire és a másik felet kell megkérnem, hogy a szia után tegyen le rendesen engem.
Undorító egy szutyok.. egy életre elég volt.
Egyedül a Walkman tetszik benne és a LED sor alul, ami a státuszokat jelzi. Illetve a Walkman flac támogatása.
-
air
nagyúr
-
tomp
félisten
válasz
MrSealRD #28940 üzenetére
Meg lett nézve a választék. Az SP nagyon jó volt. Szeretem is. Csak hát a Sony egy frissítéssel elrontotta és azóta is várjuk a javítást, hogy újra 100%-os legyen a telefon de csak várjuk mert nem jön. Reméljük a következő frissítés mindenkinek jó lesz. Ha már ennyit várunk rá.
-
bozont
veterán
Én is szerencsések közé tartozom, akinek nincs baja a telefonnal. Ez a 201-es update meg nagyon jó lett, sokat dobott a rendszeren. Bár sunyiba felkerült a facebook app is, amit persze nem lehet törölni root nélkül. De tiltottam is egyből.
Na meg a villogásra is készül javítás, ami remélhetőleg hamarosan meg is érkezik.
-
MrSealRD
veterán
Nem értem ezeket a meggondolatlan "...soha többé Sony..." kijelentéseket.
Lehet én vagyok túl naív, de ha telefont veszek, akkor előtte megnézem miből is lehet választani. Tudom mik az elvárások és összerakok egy szűk kört. Aztán utánaolvasok. Tesztek, fórumok, sok helyen. Mert egy vélemény még nem a valóság... És a kör szűkül... végül csak 1 maradhat (mint azt már hallottuk "pár" éve) Ez a tudatos vásárlás. A döntés mindig az egyén kezében van. Az utólag értékelt rossz döntés felelőssége is az egyént terheli...
Egy biztos. Semmi sem állandó, úgy ahogy a jelenkori negatív tapasztalatból sem következik, hogy a jövőben is lesz... Szerintem érdemes ezen filozofálgatni...(meg aki nagyon ki van annak agresszió kezelő terápiát keresni.) -
blakey
titán
Nekem sincs semmi bajom a telefonnal, sőt nem is volt, de kiábrándító olvasni olyan hsz-eket amik nem méltóak egy ilyen telefonhoz és ugye én hitetlenkedek, mert nekem nincs olyan hibám és akár hivatkozhatok a saját telefonomra is, hogy tökéletes meg minden, de akkor is ott van, hogy valóban vannak hibás példányok.
-
motoflug
őstag
válasz
petrom16 #28935 üzenetére
Ez tény, csak sajnos a legtöbbünknél, akik panaszkodnak, nagyon kevés olyan jó dolog történik, hogy örömködjünk. Az az egészben a legszomorúbb, hogy az én esetemben például az alapfunkciók használatát lehetetlenítik el a hibák, nem beszélve a hw gondokról. Én lennék a legboldogabb, ha nem panaszkodni, és a hibák miatt tanácsokat kérni járnék ide.
-
petrom16
csendes tag
Nekem előző telefonom egy SGS3 volt, akkor fogadtam meg, hogy soha többé nem veszek Samsungot.
Az SP mellett döntöttem, és nekem tökéletes a telefon. A Moto G volt amin még gondolkoztam de nem bántam meg az SP-t. Imádom a desing-ját, nagyon gyors, akksi lazán meg 2 napot, ha sokat használom. Nekem a kamerája is megfelel, nem egy világbajnok, de szerintem egész jó képeket csinál:
Nekem biztos, hogy a következő telefonom is Sony lesz
Csak, hogy ne csak negatív legyen. De szerintem azért van ilyennel tele a fórum mert akinél jó az úgysem írja le.
-
callmeakos
veterán
válasz
#40935168 #28931 üzenetére
Ugyan nekem nincs nagy jogom sopánkodni, mert ingyen jutottam az SP-hez, de tény hogy hatalmasat csalódtam a Sony-ban, és az tuti, hogy ha közeljövőben Sony-ban gondolkodom, akkor kizárólag a csúcsékszúlékek közül szaglászok, mert látszik, hogy ők ugyanannyira szarnak a középkategóriára hosszú távon, mint a többi gyártó. Ez pedig egy szégyenteljes hozzáállás
-
tomp
félisten
válasz
motoflug #28929 üzenetére
Nekem is, de pár mp alatt törlöm a fb adatait és újra működik.
blakey
Pontosan! E helyett gondolom azt megy bent, hogy "Semmi baj, előfordul" A javításra pedig várhat a szerencsétlen p@r@szt. Szerintem sok SP tulajnál most dől el, hogy a következő telefonja is sony lesz vagy nem... -
blakey
titán
Ezt a dolgot én sem értem, bár valószínűleg így olcsóbb nekik, de ilyen szórást készülékek között még nem láttam. Itt nem arról van szó, hogy egy adott széria rossz, hanem véletlenszerűen előbukkanak olyan készülékek amik akár fél-, egy év különbséggel kerültek le a gyártósorrol és ugyanazt a hibát produkálják, már rég kirúgtam volna a beszerzési osztályukat.
-
tomp
félisten
válasz
blakey #28925 üzenetére
De gondolom összefüggés van a 3 modell között. Azaz gondolom ugyan attól a cégtől lehet az egyik hardver aminek bugos az illesztője. Remélem az SP után (harmadik eset) a sonynak lesz annyi esze és rászól a beszállító cégre, hogy hulladékot csináltak. Miért nem lehet 1 beszállító? Legyen készlethiány, de legalább mindegyik egyforma minőségű lenne. Remélem májusban kijön a javítás.
motoflug
Én messenger nélkül használom a fb-ot és van üzenet része. -
motoflug
őstag
válasz
callmeakos #28924 üzenetére
Szvsz. a messenger nem kerülhető meg, ha van fb appod.
-
blakey
titán
Szerintem nem lesz@rják hanem annyira különböző helyekről rendelik a hardverek egy részét, hogy némelyik hardver illesztőprogramja sz@r és erről nem a sony tehet hanem a cég akitől rendelték, ezért lehetséges az, hogy ennyire nagy a szórás telefonok között, van akinek semmi problémája (pl nekem
) és van akinek villog a kijelző, kopik a kameralencse takaró plexi (pl. neked
. Amennyiben ez valóban így van akkor ebben az esetben nagyon nehéz optimalizálni a rendszert és akkor valahol a sony hibája is, hogy ilyen beszállítóktól rendel, de a fejlesztők, programozok erről már kevésbé tehetnek, ezt meg kell oldaniuk, de nehéz. szóval nekem ez a véleményem.
-
válasz
callmeakos #28922 üzenetére
A Messenger jobb erre a célra. Bár az sem a kevés memóriahasználatáról híres...
-
callmeakos
veterán
válasz
oliwire #28920 üzenetére
Ez sajna tény. Megprobálom Sociallife-al helyettesíteni, hátha beválik. Viszont az üzenetkezelést meg kell oldani, mert kB. minden ismerősömmel azon keresztül kommunikálok, és mivel manapság keveset vagyok otthon, nem árt ha tudom csekkolni az üzeneteket telefonról út közben.
-
válasz
oliwire #28920 üzenetére
Ezzel csak 100%-ban egyetérteni tudok. A Greenify hatástalan, mert valami más alkalmazás segítségével újra elindul a FB. A Greenify valójában annyit csinál, hogy teljesen kilő egy alkalmazást és blokkolja a mindenféle automatikus indítását, de más appok által való indítást nem tilt meg.
-
oliwire
őstag
válasz
callmeakos #28917 üzenetére
A Facebook alkalmazás nagyon rossz! Nagyon eszi a telefont! Én kipróbáltam, Greenify-jal hibernáltam is, de még akkor is mindig felébredt, és ette a ramomat. Amióta letöröltem, megint jó a telefon.
-
farigo74
csendes tag
Sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni. Hétvégén vettünk mi is ilyen telefont. Sajnálatos módon én balga úgy elállítottam valamit, hogy a csengőhangoknál nem tudok mp3-as zenéket beállítani, mert csak a saját gyári zenéit ajánlja fel. Nem csak a névjegyzékbe, hanem a beállítások-hangok, hívásoknál is.
Köszi előre is -
callmeakos
veterán
Eddig viszonylag korrekten zakatolt a masina. Nagyobb befagyások nélkül, de naponta 1-2x azért hosszú másodpercekre jól elmélkedik mindig ilyenkor a telefon. Viszont ma megint elkezdett szétesni a telefon. Egész nap szenvedek vele. A fácse és a Twitter szenved, a Launchert folyamatosan újra betölti, a csúcspont meg fél órája volt, amikor is beléptem a Play Áruházba, és úgy megnyekkent hogy abszolút semmi. 10 perc után rájöttem, ez nem fog változni és nyomtam egy hard resetet, hosszú újraindulás után pedig a pin kód beírásakor ez fogad. Nem jó ez a négyhárom még mindig aszondom.
Egyébként lehet köze a rendszerlassulásnak ha valamelyik háttértár (jelen esetben az SD kártya megtelik?) -
tomp
félisten
Mit találtam.
Tavaly a Z is villogott 4.2.2-vel...
xda
Z, Tablet Z, SP. Eléggé érdekes egy hiba. A fejlesztők harmadjára botlanak bele a flickering bugba vagy ennyire lesz@rják a telefonokat? -
AeSDé Team
őstag
válasz
nova001 #28909 üzenetére
Kipróbáltam, 30 perc után kuka. Annyira optimalizálta a rendszert hogy sikerült bezárnia a Folder Mountot, és az RR3 reklamált hogy nincs elég tárhely a belsőn a fájlok letöltéséhez
Egyébként okoz még pár problémát, bármit nyitok meg állandóan bezárogatja a launchert, és a játékban nem tudtam a hangerőt szabályozni, mert valószínüleg leállított valami folyamatot a háttérbenOlyan gördülékeny lett a rendszer tőle hogy minden appot újra kellett töltenie, többet rontott mint segített. Aki ezt akarja annak ajánlom a 4.1-es romot, én maradok a Greenify-nál.
(tudom hogy válaszban írtam, ez a hozzászólás nyílván nem csak neked szólt, hanem a témához kapcsolódok) -
oliwire
őstag
válasz
xtraktor #28900 üzenetére
Hát kár érte, kicsit igazságtalannak tartom, hogy egy viszonylag új megjelenésű telefon nem kapja meg az elvileg 18 hónapos támogatást, vagy inkább azt akarom mondani, hogy az ezalatt megjelent legújabb androidot, amit még elbírna a hardvere. Meg hogy el kalap alá vesznek a T, V-sekkel, pedig ha jól nézem 7 hónap van a telefonok között megjelenésben.
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm holnap szeretné megvenni ezt a telefont, xperia x10 mini pro-ról vált. Kíváncsi vagyok a méretbeli különbségből fakadó érzelmeire.
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek érdemes-e várni valamilyen új modellre, tekintve ezen készülék korát, vagy még így is bőven ár/érték bajnok masina?Előre is köszi!
-
David_DD
tag
válasz
Micsurin #28891 üzenetére
én egyszer leszedtem a clean mastert, kilőttem ki a folyamatokat, és töröltem ki a felesleges adatokat, erre az lett a vége, hogy hátlap le, és újraindítás. Kíváncsiságból újraraktam SUSszal a telot és leszedtem újra, "optimalizáltam", majd ismételten hátlap le és újraindítás
Nem is igazán értem
de igazából enélkül is tökéletes
-
nova001
senior tag
válasz
AeSDé Team #28908 üzenetére
Nálam az assassin nal működik, eddig mindig kidobott ha előtte.nem volt ujrainditva a telefon,. De most jo minden
-
gt4r4
tag
Sziasztok! Az hogy lehet h egy xperia T-n 4.3-as androiddal lehet az sd kártyára programokat pakolni, viszont a 4.3-as SP-vel meg nem lehet megcsinálni, a memórakártyák is ugyan azok, Class 4-es Kingston 8gb, nemértem hogy ez miért van
-
darvinya
titán
-
Tjoe
csendes tag
Nálam a négyegykettő is hasított a 266-al. A 4.3-al is jól ment, és most a telenoros 201-el is gyors és probléma mentes. A GPS pedig jobb mint amit reméltem. A szobában 20-ból 12 megvan 5 másodperc alatt.
-
sla75
csendes tag
Most tettem fel a Telenoros 201-et SUS-al,eddig q..a jóóó!!!Egyelőre nem akad,nem laggol....nem ismerek rá!!!!
)))))
-
csabi+
csendes tag
válasz
norbert1998 #28899 üzenetére
Lehet, fene tudja ...vagy tényleg a kábel rossz, ahogy darvinya írja... de háát!
vadi új! nem ment át rajta a villamos, semmi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest