Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
counterbill #27692 üzenetére
Én akár low-ra rakom, akár very high-ra, akkor is van benne egy minimális szaggatás. Az FPS amúgy rendben lenne, főleg alacsonyabb beállításoknál, de ennek elkenére néha indokolatlanul leesik. Ha a GPU lenne gyenge, folyamatosan alacsony FPS-t kapnánk, de nem így van, teljesen random esik le.
Más játék sosem szaggat, szóval ezt betudhatjuk az RR3 hibájának. -
Krissz1983
aktív tag
Na megvan hogy mi fektette két válra a telefont a 4.3-as droid alatt.
Az a k@rva facebook app.
Na annélkül minden tökéletesen működik -
nova001
senior tag
Játékból való folyamatos kilépés próblemara van valami ötletetek? Mit lehetne.állítani? 400mb szabad a memória pedig
-
Jancsi896
csendes tag
@counterbill
@blakey
Köszi szépen mindkettőtöknek, már megy is rendesen. A gépem USB csatlakozója volt a ludas, átdugtam egy másikba és minden rendben -
Jancsi896
csendes tag
Sziasztok! Szeretném frissíteni a telefont, de SUS-al most próbálkozom elsőre. Azt kérdezném, hogy mikor rácsatlakozom a gépre a telefont, majd bekapcsoláskor a hangerő gombot folyamatosan nyomva kellene tartani vagy nyomogatni? Mert akárhogy próbálom nem akar onnan tovább menni, a vége meg mindig az hogy lefagy tőle a gép. Tudtok segíteni?
-
counterbill
senior tag
válasz
Gaberiellb #27684 üzenetére
Érdekes..A gond nálad lesz mert nálam gyönyörűen megy az rr3. Sőt ha a graf állító programban felrakom ultra highra akkor se szaggat meg semmi.
-
Huma
addikt
válasz
herrká #27688 üzenetére
Inkább itt írom le, hogy más is lássa.
Letöltöd innen a Sony Update Service-t. Feltelepíted. Kiválasztod a telefonod típusát és kb minden megy magától. Szépen, lépésenként leírja, hogy mit kell tenned.
Az a lényeg hogy az újratelepítésnél két lehetőség van. Az egyik, hogy simán újrateszed. A másik pedig hogy minden adatot törölsz a telefonról és úgy teszed újra. Itt kell egy iksz a megfelelő helyre és ha minden igaz még egyszer rákérdez törlés előtt hogy biztosan ezt akarod e. Nyomsz egy igent és minden megy tovább a maga útján. A telefon legyen legalább félig feltöltve. (Bár szerintem 30% is elég)
A számodra fontos adatokat azért ne felejtsd el lementeni.Mentéshez ajánlom a helium backup-ot. Nem rootolt telefonról is mindent le tud menteni.
-
tomp
félisten
válasz
Gaberiellb #27684 üzenetére
Mert esetleg sz@rul van optimalizálva?
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Segítséget, tanácsot kérnék!
Két napja kérdeztem, hogy jó ötlet-e a Sony PCC-vel frissíteni a rendszert, mivel kiírta a telefonom, hogy elérhető rendszerfrissítés! Trémobilos, szűz, nem mókolt. A válasz szerint jó a PCC is. Későbbi kérdésemre, hogy kell-e gyári visszaállítás előtte, már nem kaptam választ. Így megcsináltam tegnap este a PCC-vel. A végén kiírta, hogy a telefonból húzzam ki az USB-t, és indítsam el!.A PCC-nél pedig a Befejezés gomb volt csak. Így tettem, kihúztam, újraindítottam, Befejeztem.
Beindult a telefon jó sokára, majd büszkén kiírta, hogy rendszer frissítés érhető el??? Mivel nem tudtam eltüntetni, rádugtam a gépre. Erre a PCC közölte, hogy kész, a telefonról eltűnt az üzenet.
Ezután jött a fekete leves! Legalább 5x lefagyott, bármit is csináltam, sötét képernyő, újraindulások stb. A fotók helyén kis fekete indexek, "hegyvonulat" sziluettel...A hátlapon megsült volna egy tojás...Azóta is a beindulás, kb., 3x anyi ideig tart, mint eddig! Képernyő feloldása, kinyitása eddig folyamatos kivilágosodás volt, most mint egy rossz érintkezőjű tekerő potival tekernék fel a fényt! Szaggatva világosodik! Térerő jó párszor elmegy. Jobbra - balra "lapozásnál" akadozik! Ikonokat sokszor 4 - 5x meg kell bökni, mire reagál, de van úgy, hogy akkor pedig elindul mind egyszerre! Ennyi! Bocs, a hosszért!
Szóval, ha csinálok egy gyári visszaállítást, és utána a szoftver javítást választva újra csinálom a mókát, szerintetek jobb lesz? Mókolni nem szeretném (root, stb), nem értek hozzá. :-(
Köszönöm! -
Gaberiellb
senior tag
válasz
norbert1998 #27677 üzenetére
Hmm, Jah 3xszoros a grafikai számítás, a nagy 320-as adreno, csak szaggat a rr3 mint a f@s. Na ez mitől van?
-
törölt tag
Enyém 14W02 és villog, benne is van valóban a listában, és amikor villan egyet egy szép kis micro lag-ot is csinál, ezt is olvastam valamelyik sony talk fórumon. Remélem kövi update-ben javítanak mindent végre.
[link] pl itt írják h minilag.. -
Nikita4
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem egy normális leírást adni, h hogyan kell visszaraknia 4.2-t? Ugyanis a 4.3-tól villog a kijelzőm és ez marhára nem tetszik, bár tény h gyorsabb, de akkor is ez nagyon idegesítő :S
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Andrees01 #27672 üzenetére
Hardveres téren annyit javítani kéne rajtad, hogy az SP procija jóval erősebb, a grafika rész pedig majdnem háromszoros az SP javára.
Amúgy ha nem zavar,hogy sp nem kap csokit, akkor teljesen korrekt dolog. Azért van sok panasz, mert a vásárlásokkal egyenesen arányos a hibák száma, és mivel ez egy népszerű telefon, sok ember, kevésbé kevés hiba. De ezzel az új, valószínű, hogy utolsó frissítéssel már szinte mindenkinek tökéletes.
Az f6 számomra ismeretlen, nem tudok nyilatkozni a használatáról -
Titi76
aktív tag
válasz
ubiessuni #27674 üzenetére
Ezzel kell együtt élned most már. Fogd fel úgy hogy egyedi azonosítóval láttad el, vagy hogy antik külsőt kölcsönöztél neki. Mikor az enyémnek lepattant a festés a sarkáról én csak így tudtam feldolgozni a traumát.
Viccet félretéve próbálj rá feltenni egy fóliát. A 3M-nek van valami spec kijelzővédő fóliája ami kitölti az apró karcokat, sérüléseket. -
ubiessuni
tag
Sziasztok.
Sikerült az előbb a töltő pici csatlakozóját kb 10 cm-ről ráejteni a kijelzőre...,természetesen ott is maradt a nyoma,nagyjából 1x1 mm,nem érzem mélynek,olyan mintha a felső réteg le jött volna....,amúgy bekapcsolt kijelzőnél nem nagyon látszik,de eléggé idegesít,lehet ezzel bármit kezdeni?
Üdv. -
Andrees01
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy Sony Xperia Sp-t vagy LG Optimus F6-ot érdemesebb venni?
Eléggé laikus vagyok a témában, egy 3 évig használt X8-at cserélnék le a az említett készülékek valamelyikére.Azért erre a kettőre gondoltam, mert szeretném ha 4G/LTE képes lenne a telefon, és azok ugyebár innen indulnak. (Na meg persze van a "samu ész 3", de azt nem szeretnék, egyszerűen nem tetszik)
Mint mondtam, nem nagyon értek hozzá, csak a számokat látom, LG: 2 X 1.2Ghz, Sony: 2 x 1.7Ghz, a sonynak kicsivel jobb a grafikus gyorsítója, kamera mpx-be ugyan az stb.....
De engem inkább a használat érdekel, hogy melyik a problémásabb típus. Olvasgatom itt, hogy apró gondok vannak az SP-vel (kijelzővillogás, melegedés, lefagyások, meg hogy "szar" a megejelenítője [LG-től roszabb vagy jobb, tudom az egyik IPS a másik TFT, itt is az érdekel, hogy ránézek és melyik a szebb?]
Magyarul melyik az üzembiztosabb készülék, melyiket érdemesebb megvenni? Sac/kb 10ezer Ft van a kettő között.
Átlagos használatra szánom, netezés, email, fb, viber, dokumentumok olvasásaMegköszönöm ha ész érvekkel elmondjátok, hogy ki melyiket miért, vagy éppen miért nem ajánlja.
További szép napot!
-
tomp
félisten
-
Titi76
aktív tag
válasz
#38464487 #27656 üzenetére
Ha ez igaz akkor most játszotta el Sony a bizalmamat feléjük illetve az android felé is. Amikor megvettem az SP-t rendkívül fontos volt hogy támogatva legyen a 4.4 által, és a hivatalos forrásuk is azt írta hogy lesz Kitkat. Majd egyre bizonytalanabb lett a helyzet és íme ennyi volt. Ha hihetünk a hírnek akkor szerintem a 201 volt az utolsó frissítés. Nekem meg valószínű az utolsó droidom. Ne értsetek félre tökéletes a telefon 201-el, itt az elv a fontos. Meglévő felhasználókat szépen elaltatják, és vegyünk szép új Xperia G-t vagy más Sony-t. Csak megjegyzem hogy a családban van egy Lumia is. A honap elején bejelentették hogy hamarosan lesz WP 8.1. Tegnap már az figyelt a Nokiáján. Mindez mókolás és miegymás nélkül. Így kellene ezt csinálni...
-
becikem
tag
Hali Mindenki!
Kérdésem lenne az existenz 3.3.0-t használókhoz.
Minden szuper gyors, meg szinte tökéletes, de egyetlen pici furcsa bugot észre vettem, mégpedig, hogyha videót nézek, vagy youtube-ot, akkor a képernyő nem marad bekapcsolva, hanem a beállított alvó idő után kikapcsol. Pedig videónál ébren kéne maradni ugye.
Más is tapasztalt ilyet?Annyira nem szeretném újra rakni,mert egyébként meg atom stabil.
-
MrSealRD
veterán
válasz
kacsahus #27657 üzenetére
Akkor ismét matekóra.
A 100%-ból lement 7%.
Ennek a 7%-nak a 27%-a az amit az Android rendszer megevett, vagy 1,89% volt az amit ténylegesen ez a tétel elhasznált az akkuból.
Amúgy képből tisztán látszik, hogy valamilyen adatforgalmazás is ment a háttrében...szóval a rádiós egységek is dolgoztak ami megint valamennyi %.
De felteszem a költői kérdést, hogy mikor esik le, hogy az Alkalmazások egy API-n keresztül férnek hozzá mindenhez amit az Android rendszer szolgál ki...
-
Titi76
aktív tag
-
törölt tag
[link] Forrás Tech2
Az androidos gyártókat számtalan kritika éri a készülékek támogatásának, frissítésének elhanyagolása miatt és ezen állítás jellemzően az összes gyártót érinti. Most a Sony-val kapcsolatban tűnt fel az az információ, miszerint a 2013-ban kiadott középkategóriás modelljeire a 4.3-as Android lesz a végállomás és az Android 4.4.2. KitKat frissítést nem készíti el a japán gyártó.
Ez a hír érinti az Xperia SP-t, Xperia L-t és Xperia M-et egyaránt, pedig mind a három készülék meglehetősen népszerű mind hazánkban, mind globálisan. Hardveres korlátokkal aligha lehet magyarázni a KitKat elmaradását, hiszen az Xperia SP például kétmagos processzorával is kellően erős lehetne ahhoz, hogy kiszolgálja az Android 4.4 igényeit, de valószínűleg a jóval gyengébb Xperia M is képes lenne a Sony felületével rendelkező legfrissebb Androidot futtatni, hiszen a Samsung gyengébb hardverrel, de hasonló mértékben, jelentősen átalakított android felülettel dobja piacra a Galaxy Ace Style belépőszintű modellt, amelyen KitKat fut majd.
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #27634 üzenetére
Hmm, a leírásod alapján, lehet hogy az a baj nálam, hogy én a gyári Backup programból tettem vissza a programokat, és ez okoz galibát. Egy próbát megér, hogy újrateszem a SUS-al (PCC valamiért genyózik, állandóan hibakódokat dob fel most), és egyenként teszem újra a programokat a Play-ről. Ha ezek után is komolyabb galiba van, akkor az szerintem egyedi, és akkor szervíz. Amúgy is terveztem bevinni, mit mondanak a villogásra.
-
winerGy
csendes tag
Ukrán fórum szerint a villogósak gyártási idejei a következők lehetnek:
13W17
13W26
13W33
13W38
13W44
13W47
13W48
13W49
13W50
14W02
14W04Ezek szerint nincs összefüggésben az oprendszerrel.
-
norbeey
tag
válasz
Sordoran #27016 üzenetére
Szerintem tuti nem kapjuk meg, inkább kiadnak egy újat 90% ugyan ilyen hardverrel és azon lesz 4.4
[link](#27080) Latyaa
Igen, a google accountodról backupolja a wifi jelszókat.(#27098) Joccc07
Ez tévedés, nekem sokkal jobb lett a 4.3 frissítés után, existenz-el még még szuperebb és egyre kevesebb a probléma, egyre gyorsabb lett a teló. -
arti1121
senior tag
itt van valami infó a kijelző villogasrol
http://www.xperiablog.net/2014/04/15/some-xperia-sp-owners-report-of-flickering-screens-after-update-to-android-4-3/#more-23996
-
winerGy
csendes tag
Emberek!
Akinek villog a képernyő eredeti .201-es T-s 4.3-mal, az Windows 8.1-en végezte el a frissítést SUS-zel?
-
törölt tag
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Eddig kimaradtam a 4,3 mizériából és lene egy gyors kérdésem:
A jelzett T-s 201 OTA frissítés mehet? Vagy inkább SUS -al rakjam fel a 4.3 -at?Köszönöm
-
Titi76
aktív tag
Én Vodás vagyok. Tegnap frissítettem reggel OTA-n WiFi nélkül mobilnettel a felajánlott 201-es romot. Nem egészen 10 mega volt az egész de az előző (talán) 192 verziójú 4.3-as rendszert használva. Kb. 5 perc volt mindennel együtt.
Semmi probléma nincs a telefonnal, minden hibátlanul működik. RAM kezelése az előző 4.3-al is már-már tökéletes volt, de a 201-es verzóval hibamentes. Működik szépen a multitask, nem töltődnek újra a widgetek...
Játékra nem használom a telefont, de van rajta három kisebb: Temple Run 2, Angry Birds SW 2, illetve Train Crisis. Ezek is hiba nélkül mennek.
Képernyő villogásról nem is hallottam soha (7-es panel). Főzött romokat és root-ra nincs szükségem ennél a telefonnál, habár az előző két droidomnál nem sokáig volt fent a gyári rom (HTC Hero és Motorola Defy). -
tutuhawer
őstag
válasz
nova001 #27638 üzenetére
épp melóban vagyok, van időm játszani ma éjjel, és nyomkodom is lelkesen. A sok autó szituk szaggatnak, Silverstone amúgy is rángatja a gépet kicsit, és melegszik, ahogy eddig is. Jó sok szabad memóriát mutat a gép, inkább a melegedés lehet gond. Ki tudja... Én nem tudom, ez az első okostelóm, én tapasztalni, gondolkodni tudok csak. Megoldásom nincs. Indítás előtt az AVG antivirusban a task killerrel kinyomom a szarokat, és úgy kezdek játszani. Régebben a garázsom is kidobott, most már sokkal-sokkal jobb.
-
nova001
senior tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
Sordoran #27636 üzenetére
Igaz, ez OK is. Annyi még ide tartozik, hogy ha lenne direkt vodafone-os probléma /mindenki leírja, melyik szolgáltatónál van/ , akkor elolvasnám, beledumálnék én is, hátha vodafone-eredetű probléma. Kevés ilyen van, erre alapoztam.
---
Versenyeztem real racing 3-mal és király, hogy több hosszabb versenyt is tudtam menni, és magam léptem ki. Megrángatja a gépet a visszapillantó tükör, nem kérdés, párszor akadozik is, akkor újra rá kell nyomni a fékre-gázra, mert nem érzékeli. A kavicságyat megérzékeltem, azért tudom -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #27619 üzenetére
Szasz
Én olvasgattam, és mindannyiszor a SUS-t használtam, aztán egyesével visszarakosgattam az alkalmazásokat, beállíítottam mindent, eddig minden OK. A vodások amúgy se sokat panaszkodnak, inkább a T-Mobile-os vonalba tudsz valami hibát keresni. Ezt a letöltős dolgot én nem értem. Beleolvasok a komolyabb játékoknál a google-hozzászólásokba és a fele az, hogy
"le se tölti ez a szar ezt a szart. Szar" Nekem eddig sose akadt meg real racing / fifa14 / nfl 25 letöltése, gt racing 2 is egyben lejött, semmi gáz. Nálad valami szar lehet, de én pl újratelepítettem, frissítgettem, letöltögettem, félretettem, újraindítottam később, még beállítgattam, baszogattam, nyomogattam, aztán megint újraindítottam, aztán feltettem a játékomat.
Sajnálom, hogy nem tudsz versenyezni, kár, hogy van ilyen problémád. -
Sordoran
addikt
válasz
benete #27627 üzenetére
Nem vagyok nagy szaki, de szerintem egyedül OTA-n van csak frissítési csomag, SUS és PCC-vel a teljes romot szedi le hozzá, és abból lehet FTF-et készíteni. Itt le van írva hogyan kell, sőt ha van rootod és kis bátorságod te is megcsinálhatod. Én nekem nem kellett átírni, szóval Part B-től csináltam és azt töltöttem fel.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Ne csúsztass már légyszíves... Eddig is problémád volt, majd utána is volt...
Biztos attól áll meg a telefonod 48%-on a letöltésben, mert SUS-al húzta újra és nem PCC-vel.
Jó, hogy nem azért esik az eső mert felnézek az égre... -
benete
tag
Hali!
Úgy látszik, hogy mivel a Vodafone csak a 201. -re javító fájlokat adta ki, egyenlőre nem nagyon várható, hogy ftf. legyen belőle. Szerettem volna pedig, hogy újra eredeti Vodás szoftver legyen a telefonomon.
Jól működik a svájci 201.-es szoftverrel, nem tapasztalom az itt emlegetett hibákat, de ha esetleg javítani kellene a telefont jó lett volna az eredeti szoftver. -
Vangelis
félisten
A menüt vissza lehet állítani feketére mint a gyári?
-
agent_k
őstag
Lehet ezt az androidos szakmai topicba kellene, de itt is megpróbálkozok:
Feltettem egy sms alkalmazást megnézni milyen. Nem tetszett, letöröltem. Viszont a GO locker most kétszer jelzi ha jött sms-em. Egyszer a rendes gyári sms alkalmazás ikonjával, alatta pedig a már letörölt alkalmazás ikonjával.
Ilyenkor mi a teendő? Rootom nincs, 4.3-as androidom van. -
Maacaw
tag
válasz
Joccc07 #27604 üzenetére
Szerintem nagyon megéri! Eddig vagy 7 féle ROM-ot próbáltam a telóra, de akadtak, nem indultak egyes ROM-okon bizonyos appok, stb., stb., de most hogy felraktam ezt a Purexperiencet valami eszméletlen jó lett a telefon. Eddig egyszer nem fagyott be, alkalmazások szépen futnak, nem gondolkodik sokat. Szóval én nagyon ajánlom, számomra ez a ROM hozta el a megváltást. KÖSZÖNÖM JANCSESSZ.
-
Vangelis
félisten
válasz
húzd újra PCC vel
-
callmeakos
veterán
válasz
Vangelis #27618 üzenetére
Ja, miközben tölti le a fájlokat.
Csak azért húztam újra SUS-al, mert kaptam az ívet hogy mért PCC-vel csináltam, mert az okozhat gondokat, inkább húzzam újra SUS-al. Újrahúztam. Az előtt nem volt komoly befagyása a telefonnak, így viszont mindennapos hogy megint megfeküdjön hosszú másodpercekre. A random újraindulásról ne is beszélek, mert az annyira új nekem, hogy sokszor szóhoz se jutok hogy ez most miért? -
Vangelis
félisten
válasz
callmeakos #27617 üzenetére
Attól döglött be?
-
callmeakos
veterán
Múltkor mikor valaki javasolta azt, hogy a PCC-vel feltelepített 4.3amat húzzam újra SUS-al, annak szeretném megköszönni, mert eljutott a telefon a használhatatlan kategóriába.
Megvettem Google Play-en az NFS Most Wantedet, ami letölt közel 2 gigát. És az van, hogy mikor tölti le a fájlokat úgy 48%-nál úgy befagy a telefon, hogy teljesen meghal, nyomok egy hard resetet, percekig semmi, majd utána egyszer csak bekapcsol. Kétlem hogy ez normális volna. -
csabi+
csendes tag
válasz
tambal #27611 üzenetére
Szerintem, ez annak köszönhető, hogy van egy ilyen új funkció, ha egy újabb hanggal rendelkező médiafolyam kerül előtérbe, akkor az addigit lejjebb halkítja...
A minap zenét hallgattam, és rákattintottam egy videót tartalmazó linkre. Elindult a videó, és a zenét lehalkította, így jobban hallhatóbb volt a videó hangja! Amikor befejeztem a videónézést, és kiléptem a böngészőből; visszahangosította a zenémet, ami addig ment a háttérben lehalkítva...
Ilyen az előző verzióban nem volt.Szóval lehetséges, hogy emiatt ment lejjebb a hangja nem?
-
arti1121
senior tag
tudja valaki hogy ez milyen IP cím lehet
http://173.194.35.34/generate_204 -
Jeffi
aktív tag
válasz
norbert1998 #27606 üzenetére
Esetleg a Sony féle kamera appot nem lehet valahogy úgy rárakni, hogy az normálisan működjön? Abban 16:9-ben 5mp volt a max.
-
Sordoran
addikt
válasz
nova001 #27607 üzenetére
Ha nincs infra a telefonon nem tudod használni távirányítóként, márpedig SP-n nincs.
NFC pedig nem töltésre való, hanem eszköz párosításra elsősorban (illetve később fizetésre is jó lesz). Amire te gondolsz az a Qi vezeték nélküli töltés ami szintén nem elérthető SP-re. -
nova001
senior tag
hy
létezik tv irányító app xperiára ? ezek mi alapján vezérlika tvt ?más :
NFC töltés szerintetek mennyire jo dolog ? érdemes beruházni rá ? -
tomp
félisten
Kipróbáltam a 201-es verzióval a kamera auto módját. Jobb képeket csinál, mint a 266-os! Mindig kézi módban fotózom, de most kíváncsi voltam. :-)
-
Joccc07
addikt
Valaki használ purexperience v2-t?
Ha igen írjatok légyszi róla pár sort hogy mégis milyen?
Megéri-e feltenni? -
n@p@lm
őstag
válasz
dave0825 #27584 üzenetére
nem hiszem.
direkt kipróbáltam, legyalultam mindent, szűz 4.3, csak a viber.
hívom a párom, felveszi, egy "halló" és utána semmit nem hallok.
ő hallja amit én mondok.
bontom a hívást, a készülék "hangja" eltűnt!
a hangerő csúszkák feltolva, mégis olyan sacc-perkábé 30 %-os a hangereje a készüléknek.
újraindítás után helyreáll, de csak a következő viber hívásig.
ugyanez hangout-sal.
ha ezek után a mobilevoip-vel akarok telefonálni, az alkalmazás leáll (FC)....
de például magával mobilvoip-vel nem produkálta ezeket a hibákat.
érdekes. -
Jeffi
aktív tag
Hello
Két kérdésem lenne a CM 10.2-es ROM-al kapcsolatban.
1. A kamera alkalmazásban 16:9-ben max 2.1megapixel, ezt hogyan lehetne felvinni minimum 5-ig?
2. A kamera gomb félig lenyomásával nem fókuszál. Ezt hogy lehetne átállítani?Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest