Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben eredeti, nem használt MH410c headsetje? Szeretnék venni egyet, az enyém eddig bírta.
Azért nem veszek pl. ebayről mert egyik ismerősöm rendelt, állítólag eredetit, megbízható forrásból, és érzésre a kábele közel sem olyan minőségű mint az enyém. -
AeSDé Team
őstag
Elbúcsúztam az SP-től, egy Redmi Note 3 Pro lett az utódja. Őrült nagy telefon, ami néha picit zavaró, de sebességre egy megváltás az SP után.
Azóta meglepően jól teljesít az SP aksijaAki Xiaomi telefonra pályázik, annak üzenem hogy hajrá, igencsak jó a mostani felhozatal. Mellesleg a MIUI 8 az első olyan rendszer a CM-en kívül amit egy hete használok és még nem akarom lecserélni a francba. Ez mindenképp jó pont
Az SP digitizer javítás még mindig tervben van, de nem merek bele fogni. Ma csak egy fóliát akartam felhúznia Redmire, de másodpercek alatt milliónyi porszem került alá, dobhattam ki, annyira sok a szösz a levegőben. Van esetleg itt vagy aprón valaki aki foglalkozik ilyesmivel aprópénzért, és korrektül meg tudja csinálni a digitizer cserét?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Digitizert cserélt már valaki?
Kicsit több mint egy évvel az első elromlása után, és azután hogy a Sony szervíz kicserélte, újra tönkrement a digitizerem. Sajnos garanciám már nincsen a telefonra, így önerőből kell majd megoldanom. Ebayről 1-4 ezer között lehet rendelni kijelző nélküli digitizereket, vett már valaki onnan? Ha igen, van olyan modell ami már kipróbált és megízhatóan működik?
-
AeSDé Team
őstag
Igen ezzel én is tisztában vagyok, lehet hogy a program is csak kamu volt.
Kiegészítésként valahol olvastam arról hogy amikor szét van szórva az adat és olvasni kell akkor eltárolja a memóriában az összes elérési útvonalat, ha kevésbé töredezettek a fájlok akkor ez a kevesebb útvonal miatt kevesebb tárhelyet igényel így effektívebb működést tesz lehetővé. Így logikusan hangzik, nem tudom mennyi benne az igazság. -
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #51619 üzenetére
Végülis maradtam CM-nél, újra sem kellett húznom. A következőket tettem, talán segít még valakinek:
- Letöröltem mindent amit alig használok
- SD Maid-al töröltem néhány proginál a cache-t, üres mappákat, stb. feleslegeket.
- Szintén ezzel optimizáltam az adatbázisokat is.
- Töredezettségmentesítettem az cache-t
- TRIM-eltem a particiókat egy erre való progival
- Letiltottam a chat-fej funkciót MessengerbenNem tudom ezek közül melyik ér valamit és melyik semmit, egyenlőre úgy érzem hogy fürgébb lett valamivel.
A trimelést és töredezettségmentesítést korábban sosem próbáltam, szerintetek lehet értelmük? -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Gondolkoztam azon hogy leváltsam a bagyuszos 4.4-et a gyári 4.1-re, szerintetek hozna valamiféle sebességbeli gyorsulást? A multitasking már nem izgat csak ne fagyjon be állandóan.
Amint wifire lépek a gép percekre képes lefagyni amíg betölt mindent az összes alkalmazás. Updatelni már kb. lehetetlen anélkül hogy ne fagyjon szét közben legalább 2x
Hihetetlen hogy mennyire büszke voltam erre a mobilra és a sebességére amikor megvettem, mostanában már kevésbé vagyok az. -
AeSDé Team
őstag
Tapasztalt már valaki zizegő hangot a gyári fülesnél? Időnként előjön jobb oldalon, kocogtatással jobb esetben eltűnik pár percre.
-
AeSDé Team
őstag
Megújult a mobilom!
11 nap telt el mióta leadtam a Telekomnál, ma hozta meg a posta, és hatalmasat csalódtam (pozitívan!!) a szervizben. Majdnem egy telejen új mobilt kaptam kézhez, javították a hibás érintőpanelt és még a készülékházat is lecserélték, most egy karc nincs rajta sehol -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
- Ha az összefoglalóban lévő T-s romot flashelem flashtoolal akkor semmi nyoma sem marad a CM-nek? (azt hiszem a válasz igen, de ha éles a helyzet akkor inkább rákérdezek)
- T-nél szokás cseretelefont adni? -
AeSDé Team
őstag
válasz
Aryon87 #49687 üzenetére
Az enyémen is van egy repedés a fém felülete lévő sony logótól balra a kis pöttynél, szóval ezzel már be is vették és kicserélik a házat? Ha így megcsinálják akkor beviszem majd én is, decemberig garis
Felment az új bagyusz rom és azóta a telefon köszöni szépen jól van, a kijelző felső 1 cm-e sem romlott még el azóta (kopp kopp kopp), bár ezt inkább hardveres problémának vélem. -
AeSDé Team
őstag
Csatlakoztatom, végigmegyek a folyamaton és közli velem hogy nem érhető el semmilyen frissítés
-
AeSDé Team
őstag
Támogatja már a Windows 8.1-et a Sony frissítőprogramja?
Bagyusz romját szerettem volna felrakni TeamWin recoveryből, de telepítés helyett errort dobott többször is. Újra akartam indítani hogy bebootolhassak a másik (lila) recoverybe, de azóta elakad a SONY logónál, még a LED sem villan fel pirosan. Szerencsére a flash mód még működőképes, szóval kezdünk mindent előröl, gyári 4.3-al.
-
AeSDé Team
őstag
Ma reggel megint megszivatott a telefonom és a kijelző felső 1cm-e nem volt jó. Talán megtaláltam a megoldást, beraktam a hűtőbe néhány percre kikapcsolva, zacskóban, hogy ne párásodjon, és kivétel után megvártam amíg felmelegszik. Bekapcsolás óta az érintőpanel megint teljes felületen funkcionál
Lehet hogy nagyon hülye ötlet és csak a véletlen műve, ha párszor még elromlik kiderítem. -
AeSDé Team
őstag
válasz
gooool #49585 üzenetére
Hát ennek nem örülök
Én még közelében sem vagyok annak hogy lecseréljem ezt a mobilt, egyenlőre elégedett vagyok vele. Röhej hogy másfél éve 60k-ért vettem most meg már 15-ért is lehet szerezni, mitől értékelik ennyire alul?
Bagyusz váltott, vagy leállt a fejlesztéssel? -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Régen csekkoltam a történéseket erre felé, hogy állunk mostanság custom romok terén? Van stabil 5.0 vagy esetleg 5.1? Nyár van és unalom, most lenne időm babrálni a telót
-
AeSDé Team
őstag
Engem szivat ez a telefon
Reggel szobahőmérsékleten használat közben romlott el, és este egyszer csak előkaptam a zsebemből, reflexből lerántva a navigációs sávot meglepődve tapasztaltam hogy működik.
Nagy kő esett le a szívemről mert nyári melóban és nyaraláson azért nehéz lenne nélkülözni a mobilom. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Már 2x is előfordult hogy a kijelzőm felső 1cm-e pár percre lebénult, de látszólag most teljesen felmondta szolgálatot. Még próbálkozom vele szoftveresen, de végső esetben gariztatva lesz.
Szerintetek hány hónapra kell nélkülöznöm ha beadom szervízbe? -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a Google Szolgáltatásokkal.
A telefon napok óta ébren van, nem hajlandó deep sleepbe menni. Többszöri újraindítás sem segít, a mai statisztikák alapján az akku használat 70%-át a Google-Szolgáltatások teszi ki.
A WLD-ben megnéztem és semmi gyanús sincsen, a legtöbbet ébren tartó app a media streamer volt, mert fél órát zenét hallgattam. 14 órája csatoltam le töltőről, ez alatt 0 perc a mélyalvás.
A legfurább az egészben az, hogy a mai 2 óra 20 perc aktív kijelző idővel jelenleg 52%-on áll a telefon, ami teljesen normális.
Meghülyültek a szenzorok, vagy mi lehet?
Van valami más app a Wakelock Detector mellett amit használhatnék mérésekhez?Rendszer a Mr.Steve féle legutolsó 4.4, eddig nem volt vele ilyen problémám.
-
AeSDé Team
őstag
Most a tárhellyel kapcsolatban beugrott egy régebben felvetett témám, a telefon belassulása telepítéskor/letöltéskor.
Nem lehet hogy a telepítéskori belassulást az ART okozta? Most friss CM11 telepítés után Dalvik módban simán jönnek le és települnek az alkalmazások, épp hogy egy kicsit lassul be a telefon.
Az ART futtatókörnyezetben ugyebár egy telepítés nem csak fájlok másolását jelenti, hanem a kód fordításra kerül és lementődik a tárhelyre, ami telepítéskor leterheli CPU-t (kód fordítása) és egyben a tárhelyet is (fordított, lényegesen hosszabb kód mentése).
Nehogy félre értsetek, nem az ART hatékonyságát kérdőjeleztem meg. De ha az SP tárhelye eleve lassú, és az ART miatt még több írás/olvasás művelettel terheljük meg, akkor vajon okozhat lassulást?Szerintetek?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
bajzal #46086 üzenetére
bajzal: Erről írtam kettővel feljebb. Szeretem ha az alkalmazás adatok a belsőn maradnak, a többi fájl (filmek, zenék, képek, videók) pedig a külső SD-men. Így kb. mindkettő majdnem tele van, és mindkettőn az van amit én szeretnék hogy ott legyen.
HD5570 : Nekem az is elég lenne ha fél évente buildelne egy olyan romot, az aktuális változatból
Mostanában ilyen szempontból ellustultam és leszoktam a havonta frissítgetésről, itt a topikban sem vagyok olyan aktív mint előtte, csak néha nézek be tájékozatlanul, hogy éppen mi van
A jelenlegi romom is szeptemberi, és kb. mostanra kezd annyira felidegesíteni a lassúságával hogy rászánok majd pár órát és csinálok egy friss telepítést.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
MrSteve555 legújabb CM11 buildjaiban is át van variálva a tárhely? Nekem még egy jó régi van fent és idővel kezd lassulni, frissíteni szeretném.
Ha az ő romjainál még nincs megcserélve, akkor a jövőben várható tőle olyan CM12 rom, amiben szintén a régi módon lesznek a tárhelyek?Nekem régen nagyon tetszett hogy a telefon nem a külső SD-t használta elsődleges tárhelynek, mert az elsődleges tárhelyet állandóan telepiszkítják mindenféle alkalmazások, böngészők stb. Nálam a fizikai SD kártya csak tárolóként funkcionál, és nem alkalmazás adatok tárhelyeként, így tudok csak teljes rendet tartani rajta. Az az 1-2 játék és néhány program amit használok pedig bőven elfér a belső tárhely 5 gigabájtján is, és örülök hogy ott vannak, mert így nem a 32-es SD-n eszik a helyet.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
saca23 #45913 üzenetére
Ha ezt tapasztalod akkor egyről beszélünk: Töltőre dugás közben a telefon nem reagál az érintésekre és/vagy önmagát nyomogatja.
Az eredeti töltőnél nálam sosem jelentkeztek hasonló gondok, szerintem gyengébb minőségű töltő vagy USB kábel produkálhatja. Nem csak az SP szenved ettől a hibától, mert tapasztaltam már más kapacitív kijelzős mobilokkal is (pl. Alcatel OT -995).Gyanítom hogy a rossz töltő/kábel valahogy olyan helyre is áramot juttat ahová amúgy nem kéne eljutnia, és ez bezavar az érintés érzékelőnek.
Ebben a témában érdekelne a többiek véleménye is, hátha valaki tud okosabbat mondani -
AeSDé Team
őstag
Köszönöm mindenkinek aki írta hogy jó a füles, jövő héten már azzal szól majd az SP-m
dave0825: Hogyne emlékeznénk
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Használt már valaki Sony MH1C Smart headsetet SP-vel?
Xperia Z fórumokon olvastam valamiféle kompatibilitási problémáról, remélem ez a hiba SP-nél nem áll fenn. -
AeSDé Team
őstag
Azért mert van benne 32-es SD, és néha elfelejtem csekkolni a mentés helyét, aztán azt veszem észre hogy a torrent nem jön, a telefon meg fagy
Amúgy zenéket szoktam letölteni, nem nagy méretű tartalmakra kell gondolni.
Ezt a teljes lassú formázást hogyan tudnám megoldani? Recoveryben talán? -
AeSDé Team
őstag
4.3 és 4.4 CM romokon tuti előjön, a gyári 4.1-en sosem fordult elő.
Pl. torrent elindítása belső tárhelyre könnyen befagyaszthatja, vagy amikor Google Play-ról töltök le/telepítek akkor általában a képernyőt sem lehet ki/be kapcsolni mert olyan szinten belassul az eszköz, ha megpróbálok telepítés mellett valami mást csinálni akkor nagy az esélye hogy percekre le is fagy.
Videófelvétel belső tárhelyre néhány percen belül szintén lefagyasztja a mobilt, gyakran csak reset segít, az éppen rögzített videó pedig elveszik. Ezt a problémát sikerült orvosolnom azzal hogy Folder Mount-al áttettem SD-re a felvétel helyét.Ui.: lehet hogy a legfrissebb CM-ek már nem csinálják, a kérdést azért tettem fel mert utoljára nyár végén frissítettem rendszert és azóta az van fent.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok
Valamelyik romon megoldódott már az ultracsigaszuperlassú belső tárhely probléma, és az ennek betudható fagyások pl. belső tárhelyre történő letöltéskor/telepítéskor?
Fél éve ez az egy problémám van a telefonommal, és egy fokkal boldogabb lehetnék ha eltüntethetném -
AeSDé Team
őstag
válasz
tomcsa44 #40322 üzenetére
Még az kell nekünk hogy fizethessük évekig a szoftvert, mint a DLC-ket mostanában! Azzal csak azt érnék el hogy mindenki cutom romokra vált még az első hónapban
Az Android ingyenes rendszer, ami csak ingyenesen adható tovább, és nagyon remélem hogy ez örökre így is marad.
-
AeSDé Team
őstag
[link]
Sziasztok, ezt meg lehet csinálni CM11 témamotorral boot animációnak? -
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #39958 üzenetére
Pontosítanék. Bármilyen recovery megfelel amivel rootolt Stock 4.3-ra feltehetem a legfrissebb CM11-et.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! 207-es towelrootal rootolt 4.3-hoz milyen CWM telepíthető? A régi 4.1-hez valóval nem működött.
-
AeSDé Team
őstag
Ez az új CM11 eddig jónak tűnik, köszi a segítséget
Azt tudja valaki hogy az XLoud-ot hogyan lehet visszahozni? A Pimp My Rom alkalmazásban található tweak segít valamit, vagy nem ér semmit sem?
-
AeSDé Team
őstag
(Status7) Installation Aborted, fekvő droiddal a képen. Ezt miért csinálja? Sérült a csomag? Letöltöm újra a rendszert, hátha jó lesz.
-
AeSDé Team
őstag
Mivel nem találtam teljes changelogot a MrSteve féle romhoz, ezért megkérdezem tőletek, hátha tudtok rá választ:
Ebben a romban minden funkció működik, ami bagyusz eredeti rendszerében is működött? Itt leginkább az ART-ra és kesztyűs módra gondolok, de biztos vannak egyéb funkciók is amiket használok és természetesnek veszem, hogy vannak. Mi a helyzet a belső tárhely lassúságával? Még mindig hajlamos fagyni ha pl. Google Play Áruház frissít? -
AeSDé Team
őstag
válasz
George7823 #39483 üzenetére
Most vettem elő egy régi 40Gb-os merevlemezt, és nekilátok az XP telepítésének
Nagy öröm lesz, de most ez van
Azon remélem fut a flashtool. -
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #39478 üzenetére
De jó, driverek telepítésekor véletlen a mellőzésre kattintottam az egyik esetben, és most hiába indítom újra a telepítőt, automatikusan átugorja azokat a drivereket és a végén sok piros X-et kapok, hogy mit nem sikerült felraknia.
-
AeSDé Team
őstag
Még egy kérdés, a régen használt flashtool, a hozzá tartozó driverek és a CWM is működni fognak Win 8 alatt?
Mindenkinek köszi a segítséget
-
AeSDé Team
őstag
válasz
David_DD #39472 üzenetére
Ezt is megértük hogy a 4.3 önmagában rootolható?
A legelső verzió is? Mert neki még az van.
Az komoly hogy csak telepítem ezt az apk-t és már rootolhatok is?air: Köszi, mindjárt megnézem. Ha tetszik a rendszer akkor lehet hogy én is átállok rá, nekem még mindig a 2014.05.03-as bagyusz verzió van fent
-
AeSDé Team
őstag
válasz
HD5570 #39469 üzenetére
Beszéltem vele újra, azt mondja neki nem kell laggos Sony, maradjunk a CM11-nél. Hiába mondtam hogy sokat javítottak rajta, már nem fagy be a gyári sem
Amikor az én mobilomra tettem fel a CM-et akkor Win 7-em volt, most 8.1-et használok. Van valamilyen kompatibilitási probléma? Szokásos módon fogom felrakni:
-Flashtool -> 4.1 stock
-Root
-CWM
-Install zip from SD card
-Flashtool -> 4.3 kernel -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, kb. fél éve használom elégedetten a telefonom a bagyusz féle CM11-el, azóta szép lassan kikoptam a topikból, mert semmi gondom nem volt a mobilommal.
Most viszont lenne egy kérdésem, egyik haverom szeretné újrarakatni a telefonját, mert a gyári 4.3-as rendszer nagyon lassú nála, azt hiszem még az első build van fent neki. Már legalább 4 hónapja azt a vackot használja. Azóta mennyit csiszolódott a rendszer? Érdemes megnézni egy újabb 4.3-at, vagy rakjam fel a CM11-et? -
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #37450 üzenetére
Hú, a frászt hozta rám... most néztem újra és már jól működik. Többet nem lesz a kocsiban az tuti
-
AeSDé Team
őstag
Bent hagytam a mobilt a kocsiban és azóta nem érzékel a kijelző felső része, az állapotsáv környékén és attól kicsit lejjebb. A melegtől lehet? Az egyetlen esély a szervíz?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
szintiboy920 #35031 üzenetére
Szép dolog segíteni másokon, de az ilyennel nálam is kivágják a biztosítékot. Ha már valaki segít (akarom mondani veszi a fáradságot hogy ír, mert ez minden volt csak segítség nem), akkor azt kedvesen és megértően tegye, ne bunkón, mert önmagát minősíti.
-
AeSDé Team
őstag
Most készülök felrakni a Win8-at, ugye már minden oké a támogatással kapcsolatban?
-
AeSDé Team
őstag
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Szmoki #31859 üzenetére
CM11 alatt pontosan ugyan így van berakva egy 128kb/s Linkinpark szám részlet, és sosincs vele gond.
Yeti, van megoldás a problémádra, meg kell leresni a gyári csengőhangokat és olyan formátumban berakni közéjük amilyet ott használnak, de most fogalmam sincs hogy azok hol vannak. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, rég voltam itt. Mi a helyzet a 4.4-el? Utoljára azt olvastam hogy a rengeteg kérés miatt az SP talán megkapja, változott már a helyzet?
-
AeSDé Team
őstag
Akinél fagy a CM11 az melyik változatot használja? Nálam még mindig a 20140503 + patch van fent, és nem szokása lefagyni. Az ART-ot már jó ideje használom, így is tökéletes. Azért nem frissítettem mert írtátok hogy problémák vannak ezzel az új codec csomaggal, meg akarom várni amíg tökéletesítik.
-
-
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #29975 üzenetére
Furcsa, egy sima wipe cache (nem app data) megoldotta. Akkor nem szóltam semmit.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, tapasztalta már valaki CM11-ben a piros keretes grafikai hibát? A legelső CM10.2 óta nem láttam ilyet. A telefon lefagyott, majd újra indult, és azóta ilyen.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
vazulka2800 #29795 üzenetére
Nálam sehogy se ment
air: A rootolást csak úgy értettem hogy telepítés után közvetlenül felraksz egy zip fájlt, ami rootolja. Ha jól tudom van ilyen hozzá. De ezt hagyjuk mert eredetileg nem is erről volt szó, hanem arról hogy hogyan könnyebb 4.4-et telepíteni.
-
AeSDé Team
őstag
Teljes wipeal frissítetted? Mondjuk én sem töröltem app adatokat, csak rádobtam a régire és egyenlőre hibátlan.
Mai CM11 akku adatok, akit érdekel:
Egy töltéssel 5 óra 6 perc kijelző idő, most vagyok 8%-on, úgy hogy egész nap WiFin volt a telefon, órákat néztem youtube-ot, másfél órát játszottam (Burning Sand 3, ma próbáltam ki először, elég CPU igényes a fizikai számítások miatt), és gyakran néztem a fórumot is operából. -
AeSDé Team
őstag
válasz
norbert1998 #29787 üzenetére
Ez fura, számomra az AOSP az egyetlen billentyűzet amit elviselek, a többivel mindig van valami probléma... ami legtöbbször az hogy más a billentyű kiosztása mint az AOSP-é
Mondjuk most 4.4-es billnek változott a kiosztása, ez nem tetszik
Jeffi: Biztos nem raktál fel semmit amitől fagyhat? Háttérben futó appok mik? Már 5 napja használom és nálam hibátlan a rendszer, még egyszer sem fagyott le. Indításkor a folder mount kicsit megakasztja, de utána szélsebes, még akkor is használható marad ha épp alkalmazást telepít a Play Áruház.
air: Szerintem ő is így gondolta, de akkor is gyorsabb feltenni egyből egy custom romot ami eleve tartalmazza, mint külön rootolni a gyárit és CWM-et tenni rá.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
counterbill #29758 üzenetére
Az existenzbe integrált cwm képes lesz flashelni az új romot? Nem kellene előtte CM10.2 ?
Akkor most kiderül
-
AeSDé Team
őstag
válasz
vazulka2800 #29717 üzenetére
A többiek jól írták, ha az Xposed fent van akkor nem engedi ART-ra állítani, ha már eleve azon van akkor visszaállítja. A Greenify-al sincs semmi gond, csak a bővítményével.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
vazulka2800 #29708 üzenetére
Fejlesztői beállítások -> futtatási környezet kiválasztása.
Ezután újraindul a telefon és optimalizálja az alkalmazásokat. -
AeSDé Team
őstag
Az lehetséges hogy ART-ban kisebb a rendszer RAM igénye?
-
AeSDé Team
őstag
Egy furcsa dolog az ART-al kapcsolatban:
Beállítottam, első újraindításkor optimalizálta az appokat. Gondoltam adok neki még egy rebootot, az simán lezajlott.
Utána elkezdtem használni a rendszert, a kompatibilitást vozsgálva végig nyitogattam az appokat, feltelepítettem az előbb említett WiFi explorert, majd rájöttem hogy az Xposed framework még nincs aktiválva, hát bekapcsoltam.
Amikor újraindult megint kiírta hogy alkalmazások optimalizálása, de feltűnően gyorsan végzett.. hát vissza állt Dalvikra. Ez most az Xposed miatt van?Igen, megvan a válasz, most ezt már nem offban írom mert bosszant:
Amióta fent van az Xposed, hiába állítom át ART-ra és nyomok rá az újraindításra, marad Dalvikban. Lehet ez ellen tenni valamit? -
AeSDé Team
őstag
válasz
Szmoki #29679 üzenetére
Most tudom hogy nagy hülyeséget mondok, de nem lehet valamilyen progival dalvik virtuális gépet létrehozni ART alatt? Mint ahogy Win8-ban fut a Win7
Az oké hogy lassú lenne, de ha pl. WiFi explorernek kell és nem egy játéknak, arra kis teljesítmény is elég.Most néztem, nálam megy a WiFi explorer, igaz hogy 1.8.2 Pro van fent, nem tudom mi a legújabb.
-
AeSDé Team
őstag
A belső tárhelyre nekem eleve csigalassan másol, de nem tudom hogy te mit értesz a lassú alatt. Ilyet még sosem láttam, ha sehogy sem akarja USB kábelen átvinni akkor próbáld meg WiFi explorerrel is.
Másik lehetőség: Próbáltad már több USB porton is, vagy mindig csak ugyan abba dugtad? Nálam pl. a gép elején lévő 2 port közül az egyik csak USB 1.0-s eszközként ismeri fel a telefont, a másik viszont jól megy.
Még valami eszembe jutott: ugyebár belső tárhely, tehát MTP módban kötöd a gépre. Előtte nem árt újraindítani a telefont, mert úgy vettem észre hogy csak akkor frissíti a fájlokat. Volt már hogy töröltem valamit telón, rádugtam gépre reboot nélkül, és kijelezte hogy ott van, persze másolni nem tudtam mert valóban már nem volt ott. Fordítva is igaz, letöltök egy számot és gépről nem látom azt, csak ha előtte újraindítom a telót. -
AeSDé Team
őstag
válasz
Maacaw #29576 üzenetére
Teljesen egyetértek, ma kb. 5 felhasználó írta le azt hogy mennyire rossz a telefonja 4.3-al (szerk.: most írt a 6.
), ebből sokan kértek segítséget a 4.1 visszállításához, a maradék 2-3 embernek pedig az okozott problémát hogy nem találta a fejlesztői beállításokat. Sokat segítene ha végre frissítené valaki az összefoglalót, és kibővítené az "ÁKÉV" (GYIK helyett
) részt is. Naponta a kommentek 50%-át megspórolnánk vele.
Az összefoglalód tényleg nagyon jól sikerült, de az a baj hogy nem jut el mindenkihezSzerintem senkit sem zavar ha "reklámozod", örülünk hogy valaki vette a fáradtságot és összeírta.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
peti0017 #29534 üzenetére
...és az a legjobb benne hogy ez már a 2. változata a 4.3-as romnak, amin eleve hónapokig ültek
Sajnos nem igazán törődnek az SP-vel, beígértek valami javírást, majd egyszer kijön. Szerintem tedd vissza a 4.1-et, eddig az volt a legjobb gyári rom.,,Annyi android zseni van, és nekik sincs ötletük?" De van, persze csak ha érdekelnek a custom romok. Szerintem megéri cserélni a gyárit.
-
AeSDé Team
őstag
-
AeSDé Team
őstag
válasz
counterbill #29458 üzenetére
Nekem kb. fél napig volt fent a legelső változat, akkor szépen ment a videó felvétel. Talán az újrarakás megoldja.
bagyusz: Mit lehet azon átdolgozni?
(#29460) dave0825: Dehogy rád, hanem zöldfejű barátunkra.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
bagyusz #29416 üzenetére
Még jó hogy Jozso pár hónapja eltűnt, és erre megint jön valaki aki mindenkivel kötekszik
Tegnap teszteltem a CM11-ben a multitaskingot, ennél jobb már nem is lehetne
Addig gyorsítótárazta az appokat amíg fizikailag el nem fogyott a memória, és csak aztán kezdte bezárni őket. Így akár 5-8 app is futhat egyszerre, persze memória használattól függ... Chrome például oldalanként megesz kb. 50MB-t.
A kesztyűs módot pedig már vártam -
AeSDé Team
őstag
Ma reggel felraktam a CM11-et és eddig hibátlan, nem fagy le, nem akad meg sehol. Persze első nap pár óra után még nem szabad ilyet mondani, de eddig nagyon jónak tűnik, az akkut sem szívja indokolatlanul. Játékok közül 2-t teszteltem: Dead Trigger 2 hibátlan, viszont a GTA SA fekete képet mutat indítás után.
A Google Camera appot is kipróbáltam, körpanoráma szépen megy, igaz hogy kicsit bugosan, mert jól eltolt pár képet. Ha a beállításokra megyek akkor nálam is FC-zik, így pedig nincs sok értelme.. azért fent hagyom, hátha még csinálok pár panorámát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest