Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #28299 üzenetére
camera kk is ekkorát csinált, igazából talán egy hangyalábujjnyit jobb a camera kk, mint a tuningolt kézisony
-
norbert1998
nagyúr
válasz
counterbill #28293 üzenetére
köszi szépen, megcsináltam
az hogy lehet, hogy csináltam egy képet, setétben, autón a fekete billentyűmről, és ~1 MB-sek a fotók?
kéziben 1,58 MB -
MrSealRD
veterán
válasz
counterbill #28288 üzenetére
4.3-as 201-est lehet rootolni anélkül, hogy a folyamat során bármi kockázat lenne? Az nem zavar ha kicsit bütykölni kell vele, csak ne gányolja össze a rendszert...
-
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #28289 üzenetére
Köszi, közben más is jelezte.
Valaki nem tudja, hogy hogy lehet változtatni (bármilyen program szóba jöhet, bármi framework-szerkesztés is) az alap fehér színt a beállításokban, és kb. mindenhol?
-
counterbill
senior tag
válasz
norbert1998 #28291 üzenetére
-
gabe8719
senior tag
No sikerült nagynehezen, felkerült végül egy existenz 3.3.0, bőven volt rajta mit takarítani, de végre jónak tűnik.
Van valakinek tapasztalata tárhelycserében? Foldermountot próbálgatom, működik, de több játéknál (amik ugyanoda teszik a datát), aggályaim vannak hogy működni fog, ráadásul a PC-re kapcsolva egyáltalán nem látszik áthelyezettnek a data, míg telefonon igen.. Érdekes.
Az összefoglalóban taglalt cseremódszer működik? Próbálta valaki?
-
norbert1998
nagyúr
Most lehet, hogy vak vagyok, de az xda linket ehezz a kép javítás végrehajtás elvégzéséhez tudja valaki küldeni?
-
embe
nagyúr
válasz
counterbill #28286 üzenetére
Ok. Gepkozelbol meglesem. Köszi neked is!
-
MrSealRD
veterán
válasz
counterbill #28286 üzenetére
Ezt valahogy meg lehet oldani root nélkül?
-
dave0825
őstag
válasz
bajzal #28264 üzenetére
Letiltani nem tudod, csak fagyasztani, de a lényeg, hogy nem lesz baj, én is letiltottam, barátnőm telóján is letiltottam, és egyikőnkének sincs semmi baja, az nem rendszerhez kötődő alkalmazás (szerintem). Viszont értelemszerűen nem kapsz gyári alkalmazások frissítéséről (Filmek, Album....) értesítést, amíg fagyasztva van.
-
bagyusz
őstag
Tessék, itt a differencia.
"-" előteg értelemszerűen amit törlünk
a "+" amit hozzáadunkmedia_profiles.xml
@@ -45,11 +45,11 @@
<!ATTLIST Audio codec (amrnb|amrwb|aac|lpcm) #REQUIRED>
<!ATTLIST Audio bitRate CDATA #REQUIRED>
<!ATTLIST Audio sampleRate CDATA #REQUIRED>
<!ATTLIST Audio channels (1|2|6) #REQUIRED>
<!ELEMENT ImageEncoding EMPTY>
-<!ATTLIST ImageEncoding quality (90|80|70|60|50|40) #REQUIRED>
+<!ATTLIST ImageEncoding quality (100|90|80|70|60|50) #REQUIRED>
<!ELEMENT ImageDecoding EMPTY>
<!ATTLIST ImageDecoding memCap CDATA #REQUIRED>
<!ELEMENT Camera EMPTY>
<!ELEMENT EncoderOutputFileFormat EMPTY>
<!ATTLIST EncoderOutputFileFormat name (mp4|3gp) #REQUIRED>
@@ -198,14 +198,14 @@
bitRate="156000"
sampleRate="48000"
channels="2" />
</EncoderProfile>
+ <ImageEncoding quality="100" />
<ImageEncoding quality="90" />
<ImageEncoding quality="80" />
- <ImageEncoding quality="70" />
- <ImageDecoding memCap="20000000" />
+ <ImageDecoding memCap="40000000" />
<Camera previewFrameRate="0" />
</CamcorderProfiles>
@@ -235,14 +235,14 @@
bitRate="12200"
sampleRate="8000"
channels="1" />
</EncoderProfile>
+ <ImageEncoding quality="100" />
<ImageEncoding quality="90" />
<ImageEncoding quality="80" />
- <ImageEncoding quality="70" />
- <ImageDecoding memCap="20000000" />
+ <ImageDecoding memCap="40000000" />
<Camera previewFrameRate="0" />
</CamcorderProfiles> -
embe
nagyúr
Most akkor a stock rom build fájlt mivel kell átírni, vagy mit kell beilleszteni?
-
@ndree
csendes tag
válasz
norbert1998 #28266 üzenetére
Jah értem már :/
És ha telorol zenét akarok tőrölni akkor elég ha listámból törölni?
Vagy kell valami astro fájl kezelő hogy megtaláljam a könyvtárba a zenét? -
molacika91
tag
válasz
counterbill #28275 üzenetére
Köszönöm
Közben egy újraindítás után a root explorer is engedte.
-
counterbill
senior tag
válasz
molacika91 #28273 üzenetére
-
Maacaw
tag
Idézet az általatok linkelt xda-s írásból: "...add some lines to ''build.prop''. Azaz fölösleges keresgélni ilyen sorokat a build.prop-ban. Hozzá kell adni!
-
molacika91
tag
válasz
counterbill #28271 üzenetére
Mivel sikerült átírnod? Én is próbáltam és nem megy. Existenz alatt szintén nincs olyan sor a build.prop-ban.
-
MrSealRD
veterán
válasz
counterbill #28271 üzenetére
CE1 alatt néztem. Nálam sincsenek olyan sorok a build.prop-ban.
-
counterbill
senior tag
Sikerült közben nagy nehezen egy külön programmal átírni a dolgokat. De érdekes h gyárilag tényleg 90% a legjobb minőség és nem 100. Látszik a különbség picit. Lőttem direkt előtte egy képet. Bár a buil.propban nincsenek nekem olyan sorok mint amit a srác irt xdan. Lehet gyári rom alatt van csak. Kipróbálom amit mondtál közbe.
-
tomp
félisten
válasz
counterbill #28257 üzenetére
Play Áruházból rakd fel a Kamera KK-t! Ultra képminőséggel meglepődtem mennyivel jobb képek készülnek mint a gyári sonyval!
-
csabi+
csendes tag
Az a fránya furfangos csomagolás...
Csodálkoztam volna, ha nem adnak töltőfejet
...bár az USB-portról is tölti, de hát egyrészt nagyon lassan, másrészt nem mindig van számítógép az embernél
Én a BT-s fülesemhez nem kaptam töltőfejet, csak usb-kábelt ...viszont azt tudom a standard-nokia töltővel tölteni -
Maacaw
tag
válasz
norbert1998 #28266 üzenetére
Azért csinálja ezt, mert a Walkman az album neve alapján rendezi a borítóképeket, nem előadó vagy a zene címe szerint, szóval ha mondjuk 20 számnál az album neve "ismeretlen", akkor az összeshez ugyanazt a borítóképet fogja rendelni, függetlenül az előadótól/zene címétől.
-
bajzal
őstag
Visszatérve az értesítésre
még mindig ott van nekem. Ha letiltom az update centert, akkor is ott lesz? Nem lesz belőle baj, ha letiltom?
-
counterbill
senior tag
Valaki megtudná mondani ,hogy tudnám szerkeszteni a build.propot és társait? Nem hajlandó elmenteni mondván nincs jogosultságom. Régen simán átraktam r/w re r/o ról ugye és meg volt oldva. Fent van a root explorer az es filem is. Mountoltam a systemet recoban de így se jó.
-
@ndree
csendes tag
Hali!
Szeretném törölni a gyári zenéket.. A kérdésem az hogyha törlöm a listából akkor törlődik a telorol is?Egyébként ez a felismerő ami megjeleniti az zenékhez a album képeket nem működik valami pontosan mert pl rammstein hez berakja egy másik zeném képét ami rajta van a telomom szal teljesen összekavarja rammstein pl eminemmel xd..
Ha meg eminemet halgatok akkor berakja ramstein borítoját.. -
Sebhelyes
senior tag
Milyen call recorder app működik rendesen 4.3 rendszeren?
-
counterbill
senior tag
Van rá mód ,hogy 4.3 (cm) alatt futtassam az új google kamera appot? Régit ugye lehetett. Csak amit xdan találtam arról kiderült ,hogy a régi kamera app.
Másik.
Ez vajon működő képes? A képek amiket lőtt a srác elég jók lettek szerintem. -
bajzal
őstag
válasz
PAINfájdalom #28238 üzenetére
Hát ez nem jött be, resart után ugyan úgy ott van
-
Gregoryo
újonc
válasz
Maacaw #28252 üzenetére
Idáig jut el a történet. Elvileg azt mondják hamar megvan... nekem már vagy 1 órája itt áll https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/10276381_686063138117111_758329600_n.jpg?oh=a47cb5a4ac2c4d3608c0b2f9ebd21eb1&oe=5356F987&__gda__=1398176561_c6c9d34097d812df89141d17f9dac092
-
Maacaw
tag
válasz
Gregoryo #28250 üzenetére
A Not Rootable-t minden flashelésnél írja a Flashtool (kivéve ha nyitható a BL-ed, ha minden igaz). OFF gombot nyomd 10 MP-ig, amíg kikapcsol a telefon, aztán pedig Flashtool-al flashelj fel egy előzőleg már jól működő szoftvert. Ha Flashmode-ba tudod rakni a készüléked akkor nincs baj
-
tomp
félisten
Felraktam a Play-ről a Kamera KK appot és jobb képeket készítek vele mint az alap sony kamerával kézi módban. Lehet jó hatással van rá az Ultra jpeg minőség.
-
Gregoryo
újonc
Sziasztok. Sony Xperia SP-m van. Le akartam firssíteni a pc Companion-on keresztül, de hibát írt és így a telefon amikor bekapcsolom a sony logoig betöltődik, utána kikapcsol, a gép nem ismeri fel, ha rádugom az usb-re ki be kapcsolgat a telefon de csak a sony logoig jut el, Flashtool-al probáltam újratenni de azt írja h NOT ROOTABLE, ha valaki tudna megoldást a problémámra kérem írjon.
-
csabi+
csendes tag
válasz
Májkülnájt #28247 üzenetére
hm... megfontolandó
-
draco31
veterán
Ahogy látom nem csak a haverom telefonját vágta haza az utolsó frissítés.
Nála van még egy olyan, hogy telefonálás közben bekapcsol valami beszédlassító, az mi? -
csabi+
csendes tag
Nem véletlen!
Nem mindegy, milyen töltővel töltöd a telefont! Nem mindegy, milyen áramerősséggel pl
Ha kisebb a töltő feszültség, akkor lassabban tölti, ha nagyobb a töltőfeszültség, akkor az nem biztos, hogy jót tesz a töltést szabályzó elektronikának, és az akkumulátornak...
Ezeket a töltőket minden gyártó hozzáoptimalizálja a saját telefonjaihoz...
Anno szükségem volt egy második töltőre, és vettem egyet, az egyik GSM-esnél 2000 Ft-ért (nem sonyt)
...Hát mondanom se kell, hogy nem használom! Ha rádugtam a telefonra, akkor egyszerűen a telefon szó szerint használhatatlan lett!!!Feloldani alig lehetett, az érintőképernyő megbolondult; és tölteni is alig töltötte az akksit... 2-3 óra alatt valami 20-30% jó esetben! pfff! A töltő bent van melóhelyemen, aki éppen akarja, használja! Van akinél jobban működik, van akinél ugyanezt produkálja! Mindenesetre Én soha többé nem használom!
-
blakey
titán
Ha valaki "fejlesztő" szeretne lenni akkor koppintson párszor (kb. 7X) a buildszámra. :
Nem úh info, talán valaki kérdezte, felvetette és most jutott eszembe.
-
dave0825
őstag
válasz
bajzal #28235 üzenetére
Ha rootolva van a telefonod, akkor fagyaszd az Update Center programot (pl. Titanium backup-pal, én azzal csináltam), ha nincs, akkor csak töröld az adatait, vagy állítsd le. Az utóbbi 2 megoldással minden telefon-újraindítás után előjön, szóval újra meg kell csinálnod valamelyiket.
-
bajzal
őstag
Nekem is jelezte a telefon hogy elérhető új rendszer frissítés. De ezt hogy a rákba lehet eltüntetni?
-
pepe10.10
tag
Sziasztok!
KB 2 hónapja írtam hogy szoftverfrissítés óta teljesen használhatatlan a telefonom (Lefagy, alkalmazások folyamatosan leállnak és a gyorsasága körülbelül a negyedére csökkent...). Már újraraktam az ajánlott SUS-al, Vodafone garanciába is visszavittem, bent volt 3 hétig de egy factory reseten kívül szerintem semmit nem csináltak vele...
Teljesen elkeseredett vagyok, ugyanis az előtte tökéletesen működő telefonomat elb@szta a SONY egy kókány frissítéssel. Tud valaki valami biztos megoldást? kérem segítsetek. -
Bambi80
tag
Egy biztonsági mentést csináltam mielőtt frissítettem. Ha az visszaállítom akkor a 4.1 is visszaáll?
-
Sordoran
addikt
Gondolom minden lassulásra panaszkodó túl van már azon, hogy SUS-al újra rakta tisztán, nem minden programmal teleszemetelte, SD kártyát is újra formázta és nem egy az egyben visszamásolta azt is amiről fingja sincs micsoda.
Mert rengeteg panasz van itt, hogy lassú lett, de ez továbbra se általános hiba, a kijelző villogással ellentétben, ami szintén több embernek jó mint amennyinek rossz annak ellenére, hogy a Sony is elismerte. -
Peace
nagyúr
-
Joddy
csendes tag
Tegnap megdobtam én is a 4.3al és akad,fagy,szaggat... Pedig FB massanger és a gyári zenelejátszón kivűl mást nem használtam eddig. Már az problámás,ha megakarom nyitni a "Beállítások "-at...(már azon fél percet gondodik szegényem :/ ).
Akksi csak zene hallgatással,bekapcsolt kijelzővel 10perc alatt 100ról 65% lett. :/
Lenne még mit csiszolni ezen a 4.3-on. Kedd reggel dobom vissza 4.1.2-t. -
Bambi80
tag
Imádom ezt a telót! Vártam már, hogy a T-nél is meglegyen az új szoftver, de... Szóval felraktam és a csiga azóta villámsebességgel közlekedik az én kicsikémhez képest. S néha se kép se hang, teljesen lefagy és a fekete képernyőt eltüntetni a lehetetlen küldetéssel vetekszik. Lehet ezt javítani??
-
Drexler
tag
Sziasztok!
Segítsen valaki, hogy tudnám 4.3-ról visszatenni a telót 4.1.2-re plz! Telekomos nem rootolt.Mióta fenn van a 4.3 csak a szívás van vele, mindíg lefagy. Előre is thx! -
tomp
félisten
válasz
bajzal #28222 üzenetére
Nem lassú, nem lassul, nem akad, nem fagy nálam a 4.3. Én nyertem.
Ugyan úgy merül mint a .266-os rom. Azaz 4óra alatt lemerül. Habár folyamatosan megy a kijelző és forró is lesz a telefon de hát hajtom rendesen.(54gigát forgalmaztam eddig mobilneten)
Ha lerakom és békén hagyom akkor óránként merül 1%-ot. -
bajzal
őstag
Most az utóbbi pár tíz hsz-be olvasom, hogy kezd belassulni, sokat merül az aksi, ilyen-olyan gond. Nem tudom ti hogy vagytok, de én maradok a jó "öreg" 4.1.2-nél. Gyors, atom stabil, meglepően sokáig bírja az aksi, semmi gond nincs vele. (vagyis de a gyenge wifi, de engem nem zavar.)
-
vazulka2800
tag
válasz
Hardver Arc #28200 üzenetére
Használtan vettem és így nem tudok mondani semmit de stamina mód bekepcs,és wifi,BT,stb ki.
-
Peace
nagyúr
Nos sajnos az existenz is kezd belassulni T-s 4.3 szintre így pár nap után, pedig alig tettem fel két alkalmazást. De nem is ez a legnagyobb gond. Akkuhasználat!!!! Pénteken 100%-ön vettem le reggel, és kikor hazaértem délután, még 92%-ön volt végig bekapcsolt mobilnettel. Most tegnap leindultam reggel Pécsre, délutánra 74%-ON volt. Gyorsan kilőttem a netet, de úgy sem hagyta abba a vészes merülési folyamatot. Estére 42%, majd ma reggelre 24%-ön állt bekapcsolt stamina móddal. :-( A másik fura jelenség, hogy 3 óra töltéssel 12- ről 59%-ra sikerült felmennie. Ennyi idő alatt már rég 100-ON kellett volna lennie. Existenz hülyítette meg vagy nagyobb gond lehet? Ez így most nagyon aggasztó...
-
vika1010
tag
Két napja nem voltam rengeteg hozzászólás volt 2 kérdésem lenne egyik h lemaradtam e valamiről a másik h belassult kicsit az existenz ezért vagy újra rakom vagy a jancsesz féle romot kipróbálom a kérdés az h akik próbálták mindkettőt mi a véleményük melyiket rakjam mert nincs bajom az existenzel de ha a jancseszé jobb akkor azt rakom fel mert most egy darabig nem akarok cserélgetni ja és
Kellemes Ünnepeket nektek
-
törölt tag
Urak, nekem is felment úgy 400 hozzászólással ezelőtt
a 4.3 az SP-re, OTA-n keresztül, hát azóta olyan tetű a telefon...
Mi segít ezen ? Rámocskoljak egy 4.4-et ? Vagy ennyire fos a hardver ? Azért annyira nem hozta ki rossznak a mobilarena.hu anno. Minden olyan lusta, lassan töltenek be a dolgok. Ha már betöltött, oké és hipp-hopp, de amíg az alkalmazás tölt, megőszülök
Ezelőtt htc-im voltak, uhhh össze sem lehet hasonlítani ezzel az ipari hulladék SP-vel
-
Zolee11
senior tag
A belső tárhelyen 4,2 Gb szabad, előtte 3,x volt, RAM-ból most 316MB szabad, viszont előtte (újrahúzás előtt) 200 és 100 között változott.
(#28199) norbert1998
Természetesen többször újra lett indítva de semmit nem segített. Olyan is volt, hogy alvó helyzetből nem tudtam visszahozni, hiába nyomkodtam bőszen a gombot, mér szedtem volna le a hátát egy reset erejéig, és akkor feltámadt... totálisan el van valami kefélve.
Már e telefon előtt is gondolkodtam, hogy Nexust veszek, de mégsem, asszem többet nem veszek más Androidos telefont, ha valami hibás javítják azonnal, és a frissítés rendszeres, mi meg éveket várunk és az sem jó... ennyi pénzért kérem szépen ez átverés. Használhatatlan drága hardver. No komment. -
tomp
félisten
Akinek akad a rendszer, mennyi szabad hely van a belső tárhelyen? Nem tudom ez mennyire befolyásolja de nekem 1,43GB-nál kevesebb nem volt. Most 1,99GB a hely és nem akad. Tárcsázó a névjegyzékkel max 2mp alatt bejön.
dani_maci xda-n már megoldották a portolást.
-
dani_maci
csendes tag
Megjelent végre a Google camera app csak sajna 4.4 alatt nem jelenik meg playen... Valaki nem tud rá megoldast, hogy lehetne rá heggeszteni gyári 4.3 as romra?
-
törölt tag
válasz
MrSealRD #28207 üzenetére
Csináltam egy pár tesztet,4.1.2-vel
Nekem eléggé elmarad még a tiédtől is, és a ranking-on meg egy nulla
Akad is a 4.3 rendesen, meg pl ha Boat Browser-ből töröltem az előzményeket, akkor is lefagyott, így ott lehet hogy még ettől is lassabbat írna nekem. 4.1.2-vel tökéletes ilyen szempontból. -
MrSealRD
veterán
Még mielőtt a nagy benchmark háború és a siratófal is elindul ezért 2 kép és némi magyarázat:
1. kép.: Így futtatta a többség.:
A különbség, hogy a második esetben a véletlen írás esetén 4KB helyett a második esetben 512KB-os fájlmérettel tesztelt.
Mi itt a mágia? Az ami a hétköznapi PC-k esetében is. Példa kedvéért. Van 2 mappád. Mindkettő azonosan 1GB méretű. Az egyik sok 1KB méretű fájlokból áll össze a másik meg 2 db 512MB-os méretűből.
A találós kérdés az, hogy melyiket tudod rövidebb idő alatt lemásolni? A válasz az utóbbi...
Nagyméretű fájlok esetén kevesebb a járulékos művelet amivel 1 fájl átvitele jár... -
so86
tag
válasz
Pitterix #27922 üzenetére
+(#27925) Peace
reseteltem az egészet, SUS-al újraraktam a 4.3-at a nulláról, letiltottam/letöröltem mindent, amit nem használok, levettem az animációkat, frissített minden app. valamivel jobb, de még mindig lassabb sokkal, mint a 4.1, pedig az sem volt egy villám
10mp-ig fehér képernyőt nézek, mire betölti a kontaktokat, 25mp míg a gmail-t. reboot is volt, meglátom még, hogy mit mutat később.. egyelőre nem vagyok túl optimista, hogy valaha folyékonyan fog működni. de kitartok még, ha ilyen sokan elégedettek, és előbb-utóbb csak lesz valami megoldás.
esküszöm a 3 éves iphone-om jóval folyékonyabban működött sajnos. -
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #28199 üzenetére
oh, shit lecsusztam!
szóval:
Seq.Read:34,81
Seq.Write:3,8
Random.Read:6,97
Random Write: 0,15
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megújult a PROHARDVER!
- Fotók, videók mobillal
- Vírusirtó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest