Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
atti85 #29898 üzenetére
A mostani akkumulátoroknak feszültség alatt kell lennie legalább egy kicsit, hogy tölthessük őket. Ha csak egy akkumulátor ikon látszik, ahogy pirosból megy zöldbe, az természetes. Ha kéri a sim kártya kódját, akkor nem igazán, a 4.1-es rendszer rootolása miatt van ez, de van rá már fix zip.
-
atti85
csendes tag
Az mitol van hogy ha kikapcsolt allapotban toltore teszem a telefont automatikusan bekapcsol?
Meg ha bekapcsolt allapotban toltore dugva kikapcsolom, siman ujraindul. -
nikos21
aktív tag
na fent a slimkat nemrossz sőt talán eddig ez a legjobb rom
-
gyuzso
tag
válasz
oliwire #29892 üzenetére
Szia
Tegnap kezdtem belakni, és eddig ami problémába utközött megoldottam, a névjegyeket átmásoltam, a zenék és képek is készen vannak, csak még annyi nem tudok beállitani csoportoknál ha több személy van akkor egyenként kell a saját csengőhangot beállitani?
De probáljuk meg a leforditos telepitést.
És előre is köszi -
SkiDev
őstag
válasz
sayCet #29886 üzenetére
Ha nyomsz egy wipe-ot meg egy factory resetet CWM-ben akkor biztos nem, mert én oda-vissza is váltogattam, de a Slim jobban bejön (pedig csak 10 percet volt rajta CM, de nagyon gyengén lehet alakítgatni, egyedül a témázás érdekelne, mert egyelőre be kell érnem egy Apex-be épített MIUI v5 launcherrrel)
Más: Köszönöm a korábbi kérdésemre a válaszokat!
Továbbá: Minden rendben van a Slimkat beállított wifijével, mert kezdem megint hasonlóan érezni magam, mint 4.1 stock-kal... Nagyon közelről dobja a jelet a szomszéd ház esetén ha kinn vok, házban meg maximálisan sehol sem fogja, sőt alig veri az egy csíkot, ha a szobában ülök 1-1,5m -re a rootertől
-
gyuzso
tag
Sziasztok
Ma én is beléptem a táborba. :-)))
Annyi segitséget kérnék, hogy a leforditos némitást hol találom, vagy alkalmazást kell letölteni?
Köszi -
sayCet
aktív tag
Értem, ha most Slimre ráhúznék 1 CM 11-et CWM-ből nem lenne semmi gáz, jól gondolom?
-
sayCet
aktív tag
SlimKat sikeresen feltelepítve!
Kérdésem a következő: Valahogy a státuszbárt, ill témát mivel tudok cserélni? Mint CM-ben.
-
22balu
aktív tag
válasz
PAINfájdalom #29880 üzenetére
Sony PC Companion 2.1 el tettem fel a 4.3 at az lehet hogy nem tetszett neki ???...sony service az töröl mindent ???
-
rico6
csendes tag
válasz
PAINfájdalom #29880 üzenetére
le tudnád írni a beállításokat amiket használsz? koszonom!
-
rico6
csendes tag
válasz
counterbill #29877 üzenetére
rendben koszi, reset megvolt...még a csatornákra ránézek, amint lesz rá ido...remélem, nem kell lecserélnem
-
22balu
aktív tag
hello
miért van az hogy amióta frissítettem 4.3-ra wifi állandóan megszakad ez az egyik...viber hívás indítás után 15-20 másodperc múlva elkussol és nem hallom a másikat sőt az egész telefon onnantól kezdve néma nem hallani az érintéshangokat sem...csak telo ujra inditása után lesz jó...próbáltam újra telepíteni a vibert nem segitett..most vigyem vissza a szervizbe???2 napos telefon b*sza meg de már annyira fel b/szta az agyam hogy még soha semmi ennyire
-
rico6
csendes tag
válasz
Lajbymester #29870 üzenetére
sziasztok! használ itt valaki TP-LINK TL-WR842ND routert...az a gondom vele, hogy az SP még 4méter távolságban is eldobálja a wifit, távolabb meg már nem is látja (ott ahol a régi 2dBi-s routerrel még simán neteztem)
nincs valami beállítás, amivel esetleg tudok ezen segíteni
telefonon az utolsó hivatalos 4.3 van
-
counterbill
senior tag
válasz
callmeakos #29871 üzenetére
Hát a szervizes biztos látni fogja. Max annyit mond ,hogy oké szar. De onnantól ő is csak tovább küldi a sony szervizbe. Ott meg nem csinálnak vele semmit a fórumon olvasottak alapján.
Bár tegyük hozzá anno sonyericcsonál nekem csak jó tapasztalatom volt velük
-
Szmoki
senior tag
válasz
vazulka2800 #29869 üzenetére
hát ha a teljes jelzőt akarod leszedni azt passzolom,ha csak a százalékot eltüntetni akkor beállítások->interfész->akkumulátor ikon
-
air
nagyúr
válasz
Lajbymester #29864 üzenetére
Ha már nem emlékszel arra, hogy mit írtál, akkor olvasd vissza a saját hsz-ed!
Így kezdted: "Na felraktam 4.1-ről egy pre-rooted 4.3 .266-ot recovery-ből, és innen szeretném frissíteni .201-re."
Én erre reagáltam, hogy ennek így semmi értelme. Ha a célod egy rootolt, gyári 201, akkor tedd fel azt. Ha 4.1 alatt nem csinálja a balhét, akkor tedd vissza a 4.1-et (1.257, ennél nem kell kernel csere a roothoz) és utána CWM-ből azt, amit fentebb linkeltek.
De ha meg tudod indokolni, hogy annak mi értelme van, amit te szeretnél, akkor azt is elhiszem. -
callmeakos
veterán
válasz
counterbill #29868 üzenetére
Köszi. Holnap betipegek. És ha már ott vagyok, akkor azért megmutatom a kijelzővillogást az arcnak. Mi a reakciója.
Amúgy igen, de annak a kábelét máshogy nyírtam ki. Rágurultam a forgószékkel, és nyekk lett. Esélye se volt
-
vazulka2800
tag
Hali! Slimkat ban hogyan tudom kivenni az aksi százalék kijelzőt?
-
counterbill
senior tag
válasz
callmeakos #29866 üzenetére
Próbát meg ér. Zte GXI nek rendszeresen szétrepedt magától a kábel feje és szó nélkül cserélték mindenkinek.
De ha minden igaz te is szoptál a GXI vel így lehet hallottál róla
-
Jeffi
aktív tag
Slimkaton játszik valaki Banana Konggal? Nekem 5percenként fczik
-
callmeakos
veterán
Azt esetleg nem tudjátok hogy a telefonhoz kapott usb kábelt cserélik e a Trémobilban? Csak mert beadta a kulcsot, és nem szándékozik kontaktot létesíteni se a töltővel, se a géppel. Nem azért mert mintha nem lenne tartalék, csak utazásnál ezt szeretem használni, mert a hossza messze a legideálisabb.
-
jety91
őstag
válasz
Lajbymester #29864 üzenetére
leírom, hogy boldog legyél:
A, Rossz az adatkábeled -> próbáld ki másik kábellel
B, Rossz az USB portod -> próbáld ki másik USB dugóban
C, Rossz a windows driver (bár ezt eléggé kétlem, mert MTP módban ilyen probléma nem hiszem hogy lehet) -> próbáld ki másik gépen.
D, Ha egyik sem -> Rakd fel a 201-es szoftvert a telefonra
E, Ha így sem -> vidd szervízbe -
Lajbymester
tag
Fogalmam sincs, nektek mi bajotok van... Bejöttem ide segítséget kérni azzal kapcsolatban, hogy mikor a gépre dugom a telefont 4.3 alatt, egyfolytában újracsatlakozik, erre ti ott ragadtatok le, hogy miért nem egyből a .201-et rakom fel?? Még be is linkelitek a .201-es romot, de mondjátok már meg, mit kezdjek vele?! Írtam a legelső hsz-be, hogy az összes 4.3-on ezt csinálja...
-
air
nagyúr
válasz
Lajbymester #29859 üzenetére
Ok, akkor ne keress vissza, csak kötekedj tovább!
De segítséget se várj!Aj. PAIN már segített. Kíváncsi vagyok erre mi lesz a válasz.
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
Lajbymester #29859 üzenetére
hű de aggresszív valaki, aki segítséget jön ide kérni.
Figyelj, elmondom egyszer és utána visszavehetsz a lendületből.
Tedd fel a .257-es első ROM-ot, rootold, CWM, majd tedd fel ezt, SU fixet és örülj.
És tessék megköszönni, ha már lusta vagy(#29860) bagyusz Ugye majd ezt megcsinálod?
-
bagyusz
őstag
válasz
PAINfájdalom #29850 üzenetére
Cm team beújított egy-két patchel ami miatt vissza nyal fagyi, már javították, de ahhoz újra kell fordítani romot.
-
air
nagyúr
válasz
Lajbymester #29857 üzenetére
Ezt honnan veszed?
Többször volt linkelve a CWM-ből telepíthető, legfrissebb 201-es rom. Higgy nekem! Nálam is az van fent.
Keress vissza! -
air
nagyúr
válasz
Lajbymester #29851 üzenetére
Bocs, de ennek mi értelme?
Ha a 266-ost frissíted, akkor elmegy a root. Ha rootolt 201-est akarsz, akkor tedd fel közvetlenül azt!(#29853) bogil99
Bármelyiket, ami zárt BL-re való. -
bogil99
aktív tag
Sziasztok!
abban kérhetem a segítségeteket hogy melyik NEM gyári ROMot tudnám felrakni bootloader nyitás nélkül? -
Lajbymester
tag
Sziasztok! Na felraktam 4.1-ről egy pre-rooted 4.3 .266-ot recovery-ből, és innen szeretném frissíteni .201-re. Na most az itt a probléma, hogy ha rádugom gépre a telót, az állapotsoron elkezd villogni, hogy usb hibakeresés engedélyezve, azaz állandóan újracsatlakozik a gépre, iszonyat gyorsan, ezért nem tudom hogyan felrakni rá a CWM-et. A pre-rooted romnak jónak kell lennie, mert amikor stock 4.1-ről stock 4.3-ra nyomtam OTA frissítést, akkor is ezt csinálta... Lehet, hogy az USB driverek a rosszak, de nem tudom hogy kéne letörölni... Valakinek van ötlete, hogy miért van ez?
-
bagyusz
őstag
válasz
Maacaw #29845 üzenetére
Egy jaták azért elég szépen letudja foglalni a maga kis helyét, főleg egy 3d-s. Az os autómatikusan dönt az app bezárása felől, max egy külső programmal tudod a háttérben tartani, de ezzel instabillá válhat vagy jelentősen belassulhat. Alapértelmezetten multitasking barátra van hangolva. Akku kezelésre egy halom app fent van playen, de inkább a cpu órajellel érdemes babrálni, mer vannak olyan helyzetek amikor indokolatlanul magas órajelen pörög miközben fele annyival is beérné. Én 1200mhz-n használom és így is mindenre elég. Ha meg nem használod a lokalizációs funkciókat, akkor a "tartózkodási hely" ficsört kilehet kapcsolni.
-
atti85
csendes tag
Tudna valaki segiteni?
Probaltam rootolni az SP-m, 254 es fw van rajta.
Felflashelem a 12.0.A.1.257_Kernel-t aztan DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v18 ban lefut a runme.win, a telefon szepen ujraindul, de meg sem jelenik meg a Superuser app.
Mi lehet a gond? Win 7 esem van. -
Maacaw
tag
Erre valaki?
-
tomp
félisten
Megénzitek, hogy ez a tv stream nektek hogyan muzsikál MXPlayerrel? Stock 4.3-al hardver+ dekódolással nem megy. Ötödjére sikerül csak működésbe hozni szoftveres dekóderrel.
-
oliwire
őstag
válasz
counterbill #29839 üzenetére
PowerAMP-t nem szereted?
-
Jeffi
aktív tag
válasz
counterbill #29839 üzenetére
Én Apollot használok. Privátban küldtem a linket, próbáld meg azt, nekem hibátlanul megy.
-
counterbill
senior tag
Használ valaki Apollo-t SlimKaten? Leszedtem egy csomó félét xda-ról de szinte egyből bezárulnak hibával.
-
AllTheBest
őstag
válasz
counterbill #29836 üzenetére
Köszi, nem vettem észre, hogy ott lehet kapcsolni, köszi.
-
roland091
senior tag
válasz
AllTheBest #29835 üzenetére
be kell kapcsolni
-
counterbill
senior tag
válasz
AllTheBest #29835 üzenetére
Fejlesztői lehetőségekben kapcsold be. Ha nincs olyan akkor nyomkodd a telefonról/build-számot.
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
Most raktam fel a SlimKat-et és valamiért nincs root jogosultságom, nem tudjátok, hogy ez miért van és esetleg hogy tudnám orvosolni? -
winerGy
csendes tag
Micsoda felüdülés pár hét eXistenZ 3.3.0 használat után ismét 4.1.2-re térni!
-
pappbence96
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, sikerült felszenvednem a 4.4.2-t
Hiányoznak ugyan a Sony appjai (Galéria, Walkman), de ezt leszámítva tetszik, csk szokni kell.
Ajánlom mindenkinek!
-
Jeffi
aktív tag
Olyan beállítások miért nincsenek a Slimkatban mint a CM-ben? Példa: Képernyő elforgatásnál hangerő gombok felcserélése, értesítési sávra dupla katt == lezárja a telefont, lehúzott értesítési sávon oldalra húzással lehet váltani az értesítések és a csempék közt. Ezek mind alapból be vannak kapcsolva Slimkatban, ami engem nagyon idegesít, és nem lehet kikapcsolni, viszont a CMben ezeket ki/be lehet kapcsolni.
-
sayCet
aktív tag
Rootom van, Mindjárt megpróbálom!
-
gyvince
senior tag
holnap jön meg a SP-m
remélem nem csalódok a Sonyban!
-
vika1010
tag
válasz
pappbence96 #29821 üzenetére
Szerintem jol csinaltad csak a 257-es buildet a beallitasokban kerested de ott nem fog atvaltozni a szam csak ha beirod a service menut *#*#7378423#*#* a tarcsazoba
-
air
nagyúr
válasz
Tedd fel a 12.0.A.1.257-es romot! Azt kernel csere nélkül tudod rootolni. Utána mehet a CWM, és olyan rom amit szeretnél.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
257-es romot tedd rá, azzal már nem lesz gond, simán rootolja a cucc, a 245-öst azth hiszem nem is tudja rootolni
-
pappbence96
csendes tag
Megint én és a bénázásom. Visszatettem a 4.1-et, 12.0.A.2.245-ös builddel. Flashtoolban próbálom visszarakni az .1.257-es kernelt a root miatt, de vagy 10x próbáltam, 32 és 64 bitessel is, de az istenért nem megy fel rá. Van USB debugging, van ismeretlen forrás, de így sem. Hibát nem jelez a Flashtool. Mit rontok el megint? Előző rootoláskor ráment másodszorra a kernel...
-
Szmoki
senior tag
Nálatok is újraindul a slimkat? Már másodjára 2 napon belül, érdekes hogy egyszer sem kért pin kódot
-
22balu
aktív tag
hello
Az mi hogy a 2 napos xperia spmre nem lehet letölteni az updatet ???12.1.A.1.201 ...rá katiintok és sikertelen letöltés...WTFFF
-
ivzso1
csendes tag
Mitől van az, hogy néha mikor újraindítom akkor megjelenik egy háromszög csavarkulcsal, majd egy kis idő után bebootol? Ez valami problémát jelez?
-
dave0825
őstag
válasz
oliwire #29810 üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy a Samsungoknál (legalábbis az ACE-emnél, meg az akkoriaknál biztos hogy így van) alapból van recovery menü, nem cwm, hasonló, csak kevesebbet tud, kb gyári visszaállítás, meg install zip...Viszont onnan már lehet rootolni, cwm-et föltenni, meg romot (egyébként rootolni nem is muszáj, mivel ha fölteszel egy romot, amit gyári recovery-ből is lehet, az már alapból rootolt, szóval root+új rom=1db install zip
)
-
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Van valaki, aki használ 4.3 alatt valamilyen hangerőnövelő appot?
4.1-hez ezt ajánlotta valaki, működött is, de 4.3 alatt nem megy, kipróbáltam már egy csomót, de egyik sem hatásos. A BKV-n egyszerűen nem hallom a podcastokat, nagyon idegesítő...Köszönöm!
-
raziel01
veterán
Gyári ROM-okhoz van olyan dolog, hogy CWM-ből root-olod egy ZIP fájllal.
Ez azért jó, mert az újabb gyári ROM-okat már nem lehet simán rootolni.Pl van egy 4.1-es ROM-od CWM-el akkor simán CWM-ből felrakható a gyári 4.3 és utána a supersu zip. Utána meg a kernel.
Így lesz egy alapból rootolt 4.3-as gyári ROM-od.
-
air
nagyúr
válasz
AeSDé Team #29803 üzenetére
Az előbb még olyan zip fájlról beszéltél, ami rootolja a romot, nem teljes romról.
Nem kell csak azért leírni valamit, hogy eggyel több hozzászólásod legyen. -
air
nagyúr
válasz
AeSDé Team #29801 üzenetére
Szerintem ne hagyjuk, mert amit írtál az félrevezető.
Zip fájl ami rootolja? Ezt mégis, hogy gondolod? Zip-ből telepíteni CWM segítségével lehet. CWM pedig csak root után van. Akkor hogyan is van ez? -
AeSDé Team
őstag
válasz
vazulka2800 #29795 üzenetére
Nálam sehogy se ment
air: A rootolást csak úgy értettem hogy telepítés után közvetlenül felraksz egy zip fájlt, ami rootolja. Ha jól tudom van ilyen hozzá. De ezt hagyjuk mert eredetileg nem is erről volt szó, hanem arról hogy hogyan könnyebb 4.4-et telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Vicces képek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest