Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
nolika #33208 üzenetére
Fogalmam sincs, én itt hallottam róla, nekem win7 van. De szerintem jobb egérrel hosszan és ott keress valami ilyet
Embe: de igen, csak tesztelés alatt áll
hogy legyen egy kis Sony dev beütésünk. Aztán majd 2 hónap múlva kiadjuk a bugos verziót, hogy vigyétek inkább a z86-ot
-
PAINfájdalom
aktív tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
nolika #15099 üzenetére
hááát... lenne egy oldal pont a munkámhoz, amit de jó lenne betölteni, és a chrome is megroggyan picit, de a firefox egyenesen használhatatlan. Tetszik, ha sok kiegészítő, szép felület, könnyebb kezelhetőség jár a firefox mellé, de csak pont az nem megy, ami pedig nagyon kéne
Nem gáz, mert megnyitom chrome-ban, de most kötök még egy kompromisszumot. Kötöttem egyet, amikor félretettem a Real racinget, pedig a telón minden fut, mindent visz, odabasz a pontszáma stb stb. A Fierfoxról mindenesetre nem mondok le, nekem jobban tetszik, azonnal kézre állt a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest