- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fekka
tag
válasz
roland091 #18208 üzenetére
Tegnap este felraktam. Nekem PreRooted JB volt fent, és szórakozott a hívásoknál: beérkezőnél csak rezgett, aztán később jött a hang is, stb. Ezzel a Rommal egyelőre megoldódott a kérdés, nekem kevésbé merül a telefon, sok gyári app ki van gyomlálva belőle. Az Addonokat telepíteni kell, különben nem lesz pl rádiód vagy óra widgeted. Egyelőre tetszik, minden megmaradt telepítés után a cwm-et kivéve.
-
MatinDr
csendes tag
válasz
roland091 #18175 üzenetére
Hmmm. Mikor elöszőr újraindítottam ill. not. bar unistallálás után, akkor nem valtozott semmi. Most megint újraindítottam és most jó. Köszönöm a segítséget.
Még egy kérdésem van. Csak statikusan lehet a háttérben a hullámokat beállítani? Nincs live belőle úgy mint az ICS-nél?
-
qamu74
őstag
válasz
roland091 #18125 üzenetére
Elvileg nem kell wipe data/factory ezt írja a srác, egyből mehet fel.
"After flashing stock rom do not power on. Flash a custom kernel and boot to CWM recovery and wipe data/factory defaults. (If you run on locked BL then power on and install CWM Recovery for locked BL and you do not need to wipe data/factory defaults)
Reboot to CWM recovery and choose install zip from sd card and flash Enigma 4.x ROM
Your device will reboot and let it settle for couple of minutes.It may tell you that NFC firmware is Updated so do not power off the phone.
Reboot one more time to enable other tweaks
Let it boot
Your are done!!!"
-
darvinya
titán
válasz
roland091 #17702 üzenetére
Amikor ICS-re SUS-al ráfrissítettem JB-t, akkor egyből frissült.
Viszont OTA-snál nem, nekem kellett frissíteni kézzel.Ebből is látszik a különbség.
A másik amit észre vettem, hogy a walkman-ban lévő Dinamikus normalizáló SUS-os telepítésnél működött, most meg nem csinál semmit.
-
d3kk
senior tag
válasz
roland091 #17578 üzenetére
Nekem is megmaradt a root darvinya fórumtárs tanácsának köszönhetően (rendszerapp a supersu) rendszervisszaállítás / belső memória format után is
darvinya:
szerinted milyen "felesleges" appokat kapjak ki JB-ből? (én flashtool-al csinálom.. az batch megy és gépen keresztül meg lehet oldani)
-
törölt tag
válasz
roland091 #16843 üzenetére
Nekem megy a LED, de érdekes módon csak fehéren. A Gmail eddig zölden világította meg a LED-et, most az is fehér.
A STAMINA mód nem igazán tetszik, ha kikapcsolt kijelző esetén kilövi a wifit meg a mobil kommunikációt is. Igazából értelmét sem látom, mert a GPS egyébként sem megy, a kijelző is a takarékoson van és úgy általában semmilyen felesleges dolog nem fut a háttérben így minek?
-
s4tch
veterán
válasz
roland091 #16437 üzenetére
Pár óra, míg aktiválják. Illetve ha az eltelt, és még nem tetted meg, indítsd újra a telefont. Ha meg ez sem használ, töltsd le a hálózati beállításokat (beállítások-xperia-internetbeállítások). Ha a szolgáltatótól vetted a telefont, és nem cseréltél rajta ROM-ot, utóbbira vélhetően nem lesz szüksége.
-
Deck
titán
válasz
roland091 #13909 üzenetére
Sok minden meríthet, ébresztgethet.
Facebook, Maps, Szinkronizálás, stb
A reklámok nagyon merítik az aksit!!!! Kerüld őket.BetterBatteryStats XDA Edition és GSam Battery Monitor utóbbi Magyar. Elindít majd alkalmazások fenn váltogathatod mit mutasson pl. ébresztések, ébren tartás stb.. És akkor mutatja.
-
válasz
roland091 #13117 üzenetére
Ne hallgass senkire! Vedd mindkettőt kézbe, nyomkodd és szerintem tutira eldől az, hogy érzetre nem egy kategóriáról beszélünk. Az igaz, hogy amíg a táblázatok szintjén hasonlítjuk össze őket, addig mondhatni hasonlók. A Desire X fórumban megmondják, hogy hol találsz kiállított nyomkodható példányt... és még aznap keress egy Xperia P-t nyomkodni. Ezt a kört tedd meg, mert nem kevés pénzről van szó és ne téríts el magad csak a fórumok alapján.
Én nem bántam meg, hogy P-t vettem. Az akksitól féltem, emiatt 3 hónapot csúszott a vásárlás. De aztán egy fórumtárs csinált egy un. 'retró telefon tesztet'. És mivel én is csak' telefonálásra használom (kevés Opera Mini..), úgy megvan simán a 2 nap... de valójában 3-4 nap között vagyok. Így aztán az egyetlen gyengének gondolt pontja is TUTI JÓ!! Nálam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest