Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
bbattila92
üzenetére
Gyári camera app,esetleg Camera ZOOM FX
-
bbattila92
csendes tag
Sziasztok!

Én épp tegnap tettem szert egy ilyen készülékre (előtte HTC Wildfire-öm volt) és bizony nagyon tetszik!
Az alap 4.0.4-es frissítésével is nagyszerűen futott, de rootolás után, kernel csere, CWM és custom rom (DeliciousSandwich) telepítése után egyszerűen elszabadult... nagyon gyors és megbízható lett.
A kérdésem, hogy milyen kameraprogramot használtok, ami szerintetek kihozza a maximumot a telefonból? -
DuDieHUN
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
nem, arra gondoltam, hogy lesz e az Xperia Mini Pronak utódja valamikor? qwertys készülék
-
DuDieHUN
aktív tag
nem tudja véletlenül valaki, hogy a sony nem tervezi a modell frissítését?
-
-
-
Isten88
senior tag
Ha nem a kijelző tört be, akkor a hozzáragasztott digitizer, amivel az LCD-t is cserélni kell, szóval olyan, mintha az LCD-t törted volna be. Mindegy melyik sérül, együtt lehet cserélni csak, tehát a digitizer+LCD+szerelési költség árával csökkentett értéken tudsz rajta továbbadni.
-
natë
nagyúr
Szerintetek mennyiért lehet elpasszolni egy tökéletesen működő de betört üvegű (nem a kijelző!) mini pro-t?
-
fatal`
titán
válasz
laknerloranf
üzenetére
Már nem nagyon lehet kapni, kifutott.
-
laknerloranf
csendes tag
Hol tudok ilyen készüléket venni még? Sehol nem találok... lehet csak béna vagyok. Köszi!
-
dobobazsy
őstag
válasz
eclipse006
üzenetére
végleges kiadása volt a CM9-nek ami fentvolt a telódon?
egyébként a telód BL-ét kinyittattad valakivel? -
eclipse006
őstag
válasz
dobobazsy
üzenetére
Én meg úgy jártam, hogy a telóm nem találta egyszerűen a hivatalos ICS frissítést, semmivel. Megpróbáltam Flashtoolal, azzal meg hibaüzenet jött ( sin header verification failed), Minden követ meg mozgattam, de nem sikerült. Megpróbáltam szépen a leírás szerint a CM10-et felpakolni, láss csodát sikerült. De azt tudtam persze hogy nyitott a bootloaderem.

Kinézetre nincs különbség egyébként a CM9-hez képest aminek ICS az alapja, viszont bugos volt rendkívül, folyton visszaállt a fényerő gyengére stb... -
dobobazsy
őstag
válasz
eclipse006
üzenetére
mázlista. sajna én nem tudok bootloadert nyitni. az előző telómat(st15i) kinyírtam bootloader nyitás közben, úgyhogy nem próbálkozok többet vele. így marad az ICS-en alapuló zárt bootloaderes főzött rom.
egyszer jó lenne valakivel kinyittatni a BL-t, hogy énis JB-zhessek
(vagy venni egy új telót amin már gyárilag az van) -
eclipse006
őstag
válasz
dobobazsy
üzenetére
Én feltoltam a telómra a CM 10-et, aminek elvileg JB az alapja. Ebben sincs semmi extra program, nem is fut 20 alkalmazás a háttérben, meglepően gyors és stabil. Korábban a 2.3.4-es gyári szoftal szinte minden hívás után újraindult, vagy ledobott a hálózatról a teló, azóta nem csinálja.
Egyedül a kamera szoftver nem százas, de a jövőben biztosan javítják ezt is.
-
Nadam
csendes tag
válasz
Isten88
üzenetére
Köszi az 5leteket! Reboot volt már nem is egy, utána kicsit jobb, de nem az igazi.
.587 a build szám. a launcher nem AWD hanme launcher pro. Kitettem a szűrét valamivel jobb lett.
Esetleg van valami trouble shooter progi ami figyli mi menyi erőforrást használ, és melyik app lehet a ludas?
-
dobobazsy
őstag
-
Nadam
csendes tag
Üdv mindenkinek,
Egy kis problémám van a kütyüvel, mégpedig h lassú. eléggé, legalább 2-3 mp mire behozza pl a telefont, vagy a kapcsolatokat, de van h 5-10mp. de egyéb dolgok is lassan mennek
4.0.4 ICS és AWD launcher-t hsználok. ez lenne a baj?

a sony alap launcher-e nem begyere, ha van egyéb ötlet, mi lehet a nyűgje szívesen fogadom az 5leteket.
-
szimisi
tag
A T-mobile facebook oldaláról:
T-Mobile Hungary Kedves Ádám! Információink szerint a Sony Ericsson Xperia Mini pro telefonra már elfogadtuk a 4.0 szoftvert, melynek publikálását a gyártó végzi.
2012. december 27., 9:25 · TetszikKíváncsi vagyok én erre...
-
Turboboszi
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, egyelőre akkor halasztom a vásárlást, de döbbenetes a telefonpiac, az biztos.
Mindenkinek jó mobilozást, BUÉK!
Üdv, Turboboszi
-
Dency01
aktív tag
Hali.
JIT-et hogyan lehetne aktiválni a telón? Vagy alapból bevan már kapcsolva ics-ben? -
Isten88
senior tag
válasz
Turboboszi
üzenetére
Szia. Egyébként meg, ha nem magyar, a letöltéstől számítva egy 5 perces móka (utánajárással együtt) "felfrissíteni", hogy legyen benne magyar nyelv is. Flashtool, .ftf ROM kell hozzá, amit már ebben a fórumban is találsz bőven. Első hozzászólásban benne vannak az általam feltöltöttek ehhez a típushoz is.
Ez ne tántorítson vissza az android világában, inkább a garancia típusára figyelj oda. Gyártói garancia ér valamit, a bolti nem sokat, az itt vélekedők elmondása szerint. -
fatal`
titán
válasz
Turboboszi
üzenetére
Maximum németországi lehetett, a menürendszer tuti, hogy magyar (is, meg német, indiai meg, amit akarsz).

-
Turboboszi
csendes tag
válasz
fatal`
üzenetére
Igen, már csak a "megbízható" bolt kell, egy jó mobil és nincs probléma.

Mini pro-nál volt olyan hely (nincs lelkierőm visszakeresni), ahol apró pici betűkkel, a lap leges legalján volt leírva, hogy a teló német nyelvű. Vagy frissítenem kellene azonnal, ami lehangoló, vagy akkora tévedés, hogy ezek után védőfóliát sem vennék tőlük.
-
fatal`
titán
válasz
Turboboszi
üzenetére
Ez bolti garancia.
Mindegyik magyar nyelvű, 2.3 óta gyárilag benne van az androidban.
-
Turboboszi
csendes tag
válasz
a_tesz
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat, akkor még hezitálok.
A hátlap is zavar, szappantelefont nem szeretnék vásárolni.
A garival megleptetek, mert magyar menüs, 2 év garis, új MK16i-t most is találtam ([link], már csak az a kérdés, hogy hova vinném, amennyiben valóban szükség lenne rá, ha csak forgalmazták.
A memkártya árát bolti listából vettem, egyik helyen 4200 Ft, a másikon 5xxx.
Összességében elég érdekes, hogy kis hazánkban inkább elveszik az ember kedvét a vásárlástól, a rengeteg bizonytalanság miatt. (Gari, tartozék, magyar menü)
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Turboboszi
üzenetére
Nekem szempont volt a kis kezem miatt a kis telefon, hogy fogásváltás nélkül átérjem a kijelzőt, de kipróbálva a nagytesót, azt kell mondjam, hogy annyival nem kényelmetlenebb használni, mert bár nagyobb szélessége és hosszúsága van, de kisebb a vastagsága. Egy dolog, ami zavaró benne, a Mini Pro hátlapja ilyen gumiszerű anyag, ami nem csúszkál a kezedben, a Pro hátlapja viszont fényes műanyag, ami szerintem ergonómiai baklövés. Ja és hivatalosan sosem forgalmazták Magyarországon a MK16i-t, így nehéz gyártói garanciásat kifogni, bár már a SK17i is kifut lassan, így egyre kevésbé lehet ez szempont.
A 8 GB microSD memóriakártya pedig inkább 2500 Ft.
-
Turboboszi
csendes tag
Bocs, ezt kifelejtettem: az MK16i-hez 8 GB MicroSD kártya is jár elméletileg, önmagában 5K felett van ha jól tévedek. Ettől függetlenül az SK 17i érdekelne elsősorban.
-
Turboboszi
csendes tag
Sziasztok!
Szerettem volna vásárolni egy ilyen telefont (Sony Ericsson Xperia Mini Pro SK17i), de úgy tűnik, már nem lehet kapni. Egyetlen üzletben várnak január első hetére az eladó szerint, de elég rossz tapasztalataim vannak a többi bolt miatt (elég nagy kört futottam), döbbenetes volt némely reakció.

Kérdésem az lenne, hogy tudtok esetleg Budapesten Sony Ericsson mintaboltot, vagy olyan forgalmazót, aki megbízható forrásból tud infóval szolgálni, várjak egyáltalán, vagy kifutott és nem is lesz új?
Második kérdésem a nagytestvérrel kapcsolatban lenne (MK16i). Megéri az 52 910 Ft.-ot egy kis telefonokhoz szokott embernek, vagy az már téglának tűnik egy K550i mellett? (Nokia 6510 volt az előd
) Tudásban csak a 8.1 MP kamerát látom nagy ugrásnak, az akku úgy tűnik a nagyobb kijelző miatt nem lesz strapabíróbb!?Mindenképpen csak gyári új érdekelne.
Üdv, Turboboszi
-
PearCyp
tag
válasz
Mindreader
üzenetére
olyan nincs hogy kiszakad a szalagkábel és minden működik egy funkciót kivéve. tudom, mert javítok telefonokat.
ha kiszakad, akkor ott vége. vszeg a gyárban kerülhetett be valami, vagy pedig az egyik rétege szakadt le a szalagkábelnek.
jah és garanciában javitaniuk kell szvsz
-
uka600
csendes tag
válasz
Mindreader
üzenetére
Szia azt szeretném kérdezni hogy sikerült a szerviz menüt meg nyitni és hogy a telo összes hibája kideríthető belőle?
-
alivio111
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy a mai nap sajnos leesett a telefon és L alakban becsikozodott a kijelző.
A kérdés vigyem vissza a T-mobilhoz szervizbe bár már nem garis vagy itthon is orvosolható lehet a probléma?
Érintökijelző müködik és ay L allak még a szinváltásra is képes!Várom az ötleteket.
üdv.:Alivio -
válasz
Mindreader
üzenetére
Szinte biztos, hogy nem.
Mert ha úgy viszed be, hogy "csókolom, ez a szalagkábel kiesett a telefonból", akkor eleve elküldenek, viszont ha úgy, hogy "csókolom, nem működik az előlapi kamera" akkor meg mechanikai sérülésre hivatkozva visszadobják + megvonják a garit. De ki tudja..
-
Mindreader
tag
Na azt hiszem mégiscsak találtam valamit. Végigzongoráztam a szervizmenü tesztjeit. Úgy tűnik hogy az előlapi kamera nem működik, más minden OK. Azért még így is kicsit hihetetlen. Vajon erre vonatkozik a garancia?
-
Simba86
senior tag
válasz
dobobazsy
üzenetére
próbáld meg airdroid-dal

nem biztos a siker, viszont azt észrevettem korábban, h mégha kitörlöd a "kedvenceket" a hívásokból, ott akkor is megtalálod
ki tudja, lehet, h a hívásnaplóra is jó

egyébként ezt elkerülendő, javaslom a "legutóbbi hívások" titanium-os mentését időnként, mert raktam fel új romot korábban és azt is vissza tudtam állítani

-
FET-MEN
veterán
válasz
Mindreader
üzenetére

-
dobobazsy
őstag
tudtok valami módszert arra, hogyan hozhatnám vissza a törölt hívásnaplóim? telefonszámmal minimum.
vagy hogy épp egy törölt hívásnapló törlődöttnek tűnjön, de én vissza tudnám nézni valahogy?
fontos lenne.
köszönöm!
-
Mindreader
tag
válasz
PearCyp
üzenetére
Már miért kamuznék ezzel? Nem muszáj elhinni. Az ő telefonjában hiányzik a szalagkábel fele az enyémhez képest ha belenézek a szétcsúsztatható rész felől. Először csak azt hittem valami fóliadarab belekerült valahonnan, aztán mikor megkapargattam ollóval, és lejött róla a fekete szigetelés akkor láttam hogy ez egy darab szalagkábel.

Bármennyire hihetetlen, de ez a telefon továbbra is működik. Eddig nem vettem észre semmi rendellenességet, azóta is használja.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Mindreader
üzenetére
O.o
azta az meg hogy -
Mindreader
tag
Na ma kiesett egy ilyen szalagkábeldarab asszony telefonjából, ami látszólag továbbra is működik. Ha a billentyűzet felől belenézek a telefonba akkor pontosan a fele van meg a szalagkábelnek az én telefonomhoz viszonyítva. De működik az érintőkijelző is minden pozícióban, pixelekből sincs hiány és a háttérvilágítás is rendben van. Erre varrjatok gombot.
Meg lenne duplázva a szalagkábel?

-
FET-MEN
veterán
Sziasztok. Érdeklődnék itt milyen aktív a topic, mert mini topic kicsit fáziskéséses.
Új sony szoftról van valami hír? -
Nyiscsák
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Köszi!
-
razorka777
veterán
válasz
Nyiscsák
üzenetére
Létre kell hozni a memóriakártya gyökérkönyvtárában egy-egy mappát:
media/audio/alarms (ide kell helyezni az ébresztőhangokat)
media/audio/ringtones (ide kell helyezni a csengőhangokat)
media/audio/notifications (ide kell helyezni a jelzőhangokat)
Ezekbe a mappákba másolhatod az általad kiválasztott mp 3-akat.
-
szimisi
tag
Na, karácsony van , tud valaki valamit a T-s frissítésről?

-
Simba86
senior tag
sziasztok!
mit tudok tenni az alábbi helyzetben?
a smultronic rom megőrült, nincs cwm, nincs root ( hiába van ott a superuser progi!!!) , nincs wifi(nem lehet bekapcsolni!), nem működik az adb rész se(tehát még csak rootolni se tudom semmilyen scripttel...), a géphez csak akkor csatlakozik, ha kikapcsolom és rádugom, h elkezdje tölteni és akkor kapcsolom be a telót, de akkor se működik az említett script...
tudom, h a flashtool valószínűleg megoldaná a gondokat, viszont elveszíteném a beállításaimat, programok jelenlegi adatait, stb, ugyanis titanium backup root nélkül felejtős...
szóval sztetek van esély, h ne kelljen flashtoollal mindent elölről kezdenem és ne vesszenek el a beállítások?
hangsúlyozom, maga a teló jelenleg működik, de ebben az állapotban max telefonálni tudok, meg a feltelepített progikat használni :S
köszi a választ és Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
-
winhate
őstag
Hali
Érdemes széttákolni a telot ?
Gyári T-Mobile szoft van rajta elég sok felesleges szeméttel.
Van már új T-mobile firmware ?
Érdemes felrakni ?
köszi
-
Nyiscsák
aktív tag
Üdv. Felraktam most a Smultronic v5.0 romot és minden jó meg gyors is csak annyi a gondom hogy nem tudom a memóriakártyán lévő zenét beállítani csengőhangnak. Egyszerűen csak a gyárit zenék közül enged választani. Van erre megoldás vagy másnak is volt ilyen gondja?
-
Foose
addikt
Sziasztok! Korábban is kérdeztem,de nem kaptam még választ. Ezzel mit tudok kezdeni ebben a formában? A telóm dobozában volt amikor vettem...

-
Bergo
tag
Üdv mindenkinek!
Rég írtam már be
Amióta a 4.0.4es van fent és leszedtem a számomra feleslege gyári progikat (és nincs is fent semmi felesleges progi) nagyon szupi
De arra nem jöttem rá, hogy 3-4 naponta miért indul újra magától.
Ja és megjött az OTG kábel amit rendeltem
tetszik hogy rátehetem a pendrive-t és felismeri a telefon
Jó ez a hoszt mód 
-
bogil99
aktív tag
Tudtok-e olyan lehetőséget, hogy ha a kimenő hívásaimat átirányítja a hívott fél, arról értesüljek. (Nokiáknál ez alapból benne volt a vételárban)

-
joker91
tag
válasz
fatal`
üzenetére
Bocsi, kihagytam egy lépést.. Nem szimplán ahol minden névjegy van, hanem kiválasztasz mondjuk egyet legyen Xy, s azon belül volt ez a lehetőség. Információ fülnél volt a telószám, email meg ilyesmi, s tudtam jobbra húzni, akkor jött a hívásinfó, következőnél pedig az sms-ek.
"Végtelen nézet" a program neve, az Alkalmazások között.
-
joker91
tag
Lenne két kérdésem.
Gyári rom(.587). Eddig a Kapcsolatok-nál tudtam jobbra-balra húzgálni, váltani az információ, üzenet és a hívásinfó között. Most, hogy újra tettem, csak az információ fül van, ez mitől lehet?
A második szintén az újra tevés után tűnt el. Google keresés nevű programban eddig a hangalapú résznél megvolt a magyar. Na most ez is eltűnt. Erre is esetleg ötlet?
Előre is köszönöm! -
Dency01
aktív tag
Hali.
Ugyebár írtam hogy touchscreen beszart, cserélték az egész elejét.
De mintha a kijelző rosszabb lenne, fakóak a színek, mintha nem lenne elég fény a kijelzőn. Pedig maxon van a beállításokban. Nem tudom hogy a szemem csal-e. De szerintem nem ilyen volt a gyári.
Valami tipp? -
Veron
addikt
Hello!
Miért csinálja azt a telefonom, hogy hidegben sokkal lassabban tölti be a programokat és lassabban reagál az érintőgombok megérintésére is? Van olyan, hogy rábököm egy programra és 2-3 mp-ig csak fekete képernyő van, azután tölt be a program, ami máskor szinte azonnal. Én a hideggel hoztam összefüggésbe, de ebben sem vagyok teljesen biztos. A telefonon egyébként ICS van és függetlenül vettem kb. 3 hónapja.
Kösz!
-
Isten88
senior tag
válasz
Tankos5672
üzenetére
Hali!
Legegyszerűbb egy használt, hibásat venni, ha nem tudod biztosra, hogy mi működik még benne és mi nem. Ha a kijelződ és touchod megúszta, akkor tudom ajánlani ezt.
Legolcsóbban egy alaplaphibással tudod megúszni, és a kettőből egyet összerakni. Csak itt benne van az is, hogy az alaplapod is sérült. Összerakni Én is össze tudom, nem nagy dolog, a kijelzőcsere a szívatósabb inkább... -
tboy72
aktív tag
válasz
Tankos5672
üzenetére
Húú! Ez csúnya! Minimum, egy átvezető szalag csere, de lehet, hogy a nyitómechanika is kukás (sőt inkább biztos).
-
Tankos5672
tag
Sziasztok ! Tudnátok segíteni?! Nagy a baj ! Elejtettem a telefonomat, és a képernyő, illetve a az alja levált egymástól.. Tudnátok mondani valakit, aki megtudná javítani? A telefon az működik, mert mikor bekapcsolom berezzeg.. Mennyi lenne a javítása? Túl a szívemhez nőtt a mobil, hogy úgy hagyjam !
Képek:
Segítség !

-
tboy72
aktív tag
Helló!
Felraktam a Smultronic 5-öt, és nem hajlandó bekapcsolni a wifit! Csak próbálkozik, de nem sikerül neki.Ötlet valakinek?
-
glugi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen vodás telefonom, amivel a probléma a következő: standby módban és beszélgetés közben is random újraindul, ma pl. 9 alkalommal, ebből 3 standby, 6 hívás fogadás-kezdeményezés.
A telefonon minden gyári beállítás, csak a wifi hálóra csatlakozik itthon, illetve van kb 1800 névjegy. Na most ezt sokszor eljátszotta, elvittem gariztatni, de csak a szokásos visszaállítást csinálták, jelenleg: 2.3.4, build: 4.0.2.A.0.62. De hozzáteszem, folyamatosan frissítettem a mindig aktuális voda firmmel és sajnos soha nem javult meg.
Az lenne a kérdésem, hogy van valamilyen normális firm, amivel használható ez a ...... készülék?Nagyon elegem van már belőle, csalódás ez a tel ebből a szempontból, mert hát a lényegi része használhatatlan, de egyébként meg szeretem, mert minden más jó rajta/benne, tehát nem szeretném eladni, stb, csak arra szeretném használni, amire való
. -
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék visszaállni ics-ről gb-re. Nézegettem itt a romokat a fórumban és azt szeretném megkérdezni, hogy létezik-e valami lecsupaszított (mentesítve a sok fölös gyári apptól) "stock" gb amit flashtool-al fel tudnék tenni?
Köszönöm a segítséget!
-
joker91
tag
Uh, az még annyira nem kellemes, főleg ha fontos dolgok vannak a kártyán.

Azt esetleg nem tudod, hogy egy rootolt gyári rom, evvel a véletlen data/factory wipe-al elveszti a root-ot? Superuser app megmaradt, viszont "örömmel" tapasztaltam, hogy cwm-be a format /system-re újraindult a teló, s Sony logónál leragadt..Szerk.: Cwm is eltűnt, nem jön be.... Úgy érzem jöhet a Flashtool...
-
joker91
tag
Remélem senki nem fog úgy járni ahogy én. Backupolni akartam cwm-be, de véletlen félrenyomtam a wipe data/factory-ra... (igen még az utána lévő kérdést is igeneztem megszokásból.
) Úgyhogy ez van. Legalább van egy fullosan kigyomlált gyári .587-em. Erről már lesz backup... 
Még jó, hogy a fontos dolgokról volt szinkron... -
Zugi
aktív tag
válasz
fatal`
üzenetére
Úgy tettem ahogy írtad!

GB-t nagyon könnyű volt root-olni is, majd felment a 62-es végű frissítés. Gyorsan visszapakoltam az összes alkalmazást, amit ICS-n is használtam. Hát össze nem lehet hasonlítani a gördülékenységét, akadásmentes sebességét.
Nem is értem ezt az ICS-t miért erőlteti mindenki, ha eredetileg is GB-re lett legyártva a hardvere.
Majd egy másik jövőbeli telómmal használom a legújabb Androidot, de ezzel a telóval nekem ez a GB a tökéletes. Amúgy sem tudok egyetlen egy dolgot sem említeni, amiben ICS-vel többet tudott volna, mint a GB-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(persze nem vette meg)
(vagy venni egy új telót amin már gyárilag az van)