- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
glugi
tag
Sziasztok!
Vodás mobil, 62-es build, csak 3gwatchdog és a gyári appok: ha nincs térerő, újraindul (mivel vodás, sokszor nincs térerő, de ebbe ne is menjünk bele ). Érdemes a javítás funkciót elindítani, vagy várjunk egy használható firm-re?
Esetleg 2-3 naponta egy ki-bekapcs segíthet?
Ismerős használja a telefont és hát elég ciki amikor szabadkoznia kell a partnerek felé, akár naponta többször is...Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
glugi
tag
Sziasztok!
Erre esetleg valaki?
Gariztatás inkább? Köszi. -
glugi
tag
Üdv!
Még mindig az ismerős telefonja...szóval szerintetek hova érdemes visszavinni kicseréltetni garanciában, voda vagy sony márkaszerviz? Utóbbiak 3 napja nem képesek felvenni a telefont...
-
glugi
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen vodás telefonom, amivel a probléma a következő: standby módban és beszélgetés közben is random újraindul, ma pl. 9 alkalommal, ebből 3 standby, 6 hívás fogadás-kezdeményezés.
A telefonon minden gyári beállítás, csak a wifi hálóra csatlakozik itthon, illetve van kb 1800 névjegy. Na most ezt sokszor eljátszotta, elvittem gariztatni, de csak a szokásos visszaállítást csinálták, jelenleg: 2.3.4, build: 4.0.2.A.0.62. De hozzáteszem, folyamatosan frissítettem a mindig aktuális voda firmmel és sajnos soha nem javult meg.
Az lenne a kérdésem, hogy van valamilyen normális firm, amivel használható ez a ...... készülék?Nagyon elegem van már belőle, csalódás ez a tel ebből a szempontból, mert hát a lényegi része használhatatlan, de egyébként meg szeretem, mert minden más jó rajta/benne, tehát nem szeretném eladni, stb, csak arra szeretném használni, amire való .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest