Hirdetés
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gulyopapa #14398 üzenetére
Szia!
Menj a Beállítások/Vezetéknélküli és mobilhálózatok-továbbiak/Mobilhálózatok/Hozzáférésipont-nevek -hez ha itt van megadva pipáld be, ha nincs adj meg egy újat:
Jobb menü gomb/Új hozzáférésipont-név
Név: web'n'walk
Hozzáférési pont neve: wnw
MCC: 216
MNC: 30
Hozzáférési-név-pont típusa: default,suplTöbbi üres.
[ Szerkesztve ]
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok.
Fiamnak ilyen telefonja van és ma leejetette.
A telefon állandóan ezt írja ki :A com.android.phone folyamat leállt.
Bármit csinálok vele, ezt írja ki.
Elvileg tiszta a telefon, nem mókolt.Mit lehet vele kezdeni ?
Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
Mazsika
őstag
Olyan lehet, hogy felrakok egy costum romos és nem elmegy a cwm-em? (real ics romrol van szó)
-
Foose
addikt
Na,asszem vágom. De a telón frissítés nekem eddig soha nem működött telón. Mindegy,a leírtakat követve próbálok majd eljárni. Csak előbb tudnom kell,mit is akar akkor az ismerősöm.
-
cracky86
aktív tag
az OTA (over the air) frissítéssel megmarad minden programod, beállításod-többek között a Root is-, és simán wifin keresztül el tudod végezni, nem kell flashtool hozzá. a *.62-es GB romot nem lehet rootolni, azért kell feltenni egy régebbit, aztán mehet a 62-es vissza, vagy ha ICS-t akartok, akkor a flastoolos frissítés előtt le kell futtatni egy script-et, mint ahogyan ezt már írták is előttem, és a flashtoolnál nem kell wipe-olni, és akkor megmarad szintén minden beállításod, és a Root is! Röviden tömören ennyi, de először döntsd el milyen romot akarsz, azután állj neki!
-
Foose
addikt
Pfú,akkor most ketten írtok kétfélét? Vagy csak én nem értem? Az a baj,hogy még az ismi sem tudja,hogy csak simán ICS-re akar frissíteni,vagy kell a root is. Viszont természetesen Hunfatal magyarázatát hirtelen nem nagyon vágom. Speciel nem tudom mi az az OTA,bár hallottam már róla.
-
fatal`
titán
-
Foose
addikt
válasz
Simi121 #14350 üzenetére
Akkor megint össze vagyok zavarodva
Mert én már megint abban a tudatban vagyok,hogy kell a bootloader nyitás roothoz.
Egy ismerősöm kért meg hogy segítsek neki,de lehet hogy a root helyet csak sima frissítés lesz,mert jelenleg a gyári 2.3.4 van neki a telón. Szóval akkor BL tök mindegy,ha nem akarok romozni...?
Más: Ha a telón 4.0.2.A.0.62 sw van,akkor mi kell nekem a rootoláshoz? Csak mert nemrég kérdeztem itt hogy ezzel a verzióval tudok-e rootolni az 1. hsz. alapján,és azt a választ kaptam,hogy nem. (azaz igen,csak nem az ott linkelt kernel kell hozzá,asszem) Nekem simán ment a root a telómon,de nekem már a asszem 62-es sw volt a telón. Pfú remélem érti valaki mit zagyválok,mert én ezt nem nagyon vágom -
dobobazsy
őstag
-
dragonfx
veterán
sziasztok
barátnőmnek van egy SE mini pro.ja 2.34es android van rajta állandóan dobálja fel az ajánlást hogy 4.02re frissitse.wifi.n keresztül szeretné megcsinálni az a kérdésem ha netán a frissités közben megszakad a kapcsolat akkor mi történik?ujra ketzdi vagy a telefont kidobhatja akár?ja és a másik kérdés hogy a memoria kártyáján van 350mb hely és mégis valami irásvédettség hiba miatt bizonyos random elven kiválasztott zeneszámokat nem másolja fel rá.miért?
-
-
Zsocó
aktív tag
Ha letörlök valami nagyon fontos alkalmazást, akkor csak elég ráfrissíteni a telefonra? Valamint be tudom kapcsolni olyan esetben? Még ismerkedek csak a témában
-
Mazsika
őstag
Hogy lehet rábírni az x-partsot, hogy kérjen root jogot! Új memkartyat tettem a teloba, és elment a cwm, de nem tudom ujrarakni mert az xparts nem kér rootjogot...
-
fatal`
titán
válasz
sesztakbence #14365 üzenetére
Akkor marad a flashtool. Nem igazán értem miért félsz ennyire tőle, nem lehet elrontani.
-
sesztakbence
tag
Nem is Jelly Bean kell nekem hanem ICS. De rádugom gépre a telot és a PCC azt írja hogy a telefonja naprakész.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
sesztakbence #14363 üzenetére
Nincs hivatalos Jelly Bean és nem is lesz. T-s készülékre csak a régi ICS (431-es build) van, ha nem akarsz flashtoollal frissíteni.
Viszont a telefon nem fog neked frissíteni, mert OTA-n nincs ICS. Csak gépre dugva PCC-vel tudsz frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
sesztakbence
tag
Sziasztok!
T-mobile-os Mini Pro-m van és már nagyon bántja a szemem az, hogy már Jelly Bean van és nekem még mindig nem írta ki a frissítést az ICS-re.. Mi lehet a gond, hogy még mindig nem érkezett meg a telefonomra a szoftverfrissítés? Nagyon szeretném már az ICS-t a telefonomra. Rootolni, flashelni meg hasonlókat inkább kihagynám. Várom a hivatalosat, de ez elég reménytelen. Valakinek valami ötlet? -
Mazsika
őstag
honnan tudom hogy mihez kell nyitott bootloader?
-
Mazsika
őstag
jah, nem tudtam hogy mást is lehet rakni, ki mit ajánl? én cm-et használtam világ életembe, azért szerettem volna azt használni!
-
-
Mazsika
őstag
tehát akkor most itt vége a dalnak? nem tudom nyitni a bootloadert és ennyi? nincs cm csak gyári? nem kell valakinek egy ilyen telefon?
-
Zsocó
aktív tag
SK17i-n ki akartam nyitni a boot loader-t, mert megvan a nyitókód. 4.0.4-es Adnroid van rajta. Ha beütöm ezt: *#*#7378423#*#* és utána a Service info > Configuration > Rooting Status. If Bootloader unlock allowed: No van. Én úgy tudom, hogy független készülékeknél itt alapból Yes van.? Valamint csak ebben az esetben tudom a kóddal nyitni.? Ezt a készüléket csak úgy tudom rootolni, ha kernelt cserélek, amihez kell a nyitott boot loader. Szerintetek van rá valami más lehetőség?
-
Isten88
senior tag
válasz
Mazsika #14344 üzenetére
Tárcsázóba *#*#SERVICE#*#* (*#*#7378423#*#*), Service Info, Configuration, és ha ott "Bootloader unlock allowed: Yes" van, akkor nyitható. Amíg zárva van, nem tudsz kernelt cserélni. Nyitás egyik útja.
-
havri1
félisten
válasz
Mazsika #14330 üzenetére
tehát fent van az új rom, bekapcsoltad az USB dolgokat amiket ír a leírás, majd root kernel, és most nem csinál semmit a toolkit?
4. Flashelés után indítsd újra a telefonod. Valószínű, hogy nem fog teljesen elindulni, a SONY felíratnál elakad, vagy a fekete képernyőnél.
Bármi legyen, indítsd újra a telefonod és folytasd a rootolással --> (Bizonyosodj meg róla, hogy bezártad a Flashtoolt, mielőtt futtatod a Rooting Toolkitet).
Most csatlakoztasd a telefonod a PC-hez és Rootold a telefonod. Leírás:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601038Ez megvolt?
Aztán a vége, a gyári kernel:5. Töltsd le a kernelt. Ha Neked 4.1.b.0.431-esed van, töltsd le a megfelelő kernelt. Ugyanez vonatkozik a 4.1.B.0.587-esre.
4.1.b.0.431
4.1.b.0.431
4.1.B.0.587
4.1.B.0.587
Most flasheld a kernelt (ugyanúgy, mint ahogy a 2-es és 3-as lépésben felül leírtam.
A mobilod most már rootolt (nézd meg, hogy települt-e a Superuser app a telefonodra).[ Szerkesztve ]
-
Zsocó
aktív tag
SK17i-n hogy nyitom ki a boot loader-t, ha megvan a nyitókód?
-
Mazsika
őstag
sziasztok, nemrég vettem egy xperia mini prot probáltam rootolni, de a flashtool futtatása után csak annyit csinál a telefont hogy néha felvillan a back gomb majd elalszik, a rooting toolkit meg nem csinál semmit... ilyenkor mi a teendő? tégla a teló?
-
G@be22
tag
Mi a helyzet akkor ha a service menüben azt irja hogy bootloader unlock allowed: No. Ebben az esetben nem lehet sehogy unlockolni?
-
G@be22
tag
Ez pl. jo mini pro sk17i-re?
-
G@be22
tag
Na meg ha már a témánál vagyok, valaki röviden le tudná irni, hogy hogyan tudnék egy olyan másolatot csinálni a jelenlegi telcsimről, hogy bármikor visszarakhassam erre az állapotra? Lehet probálkoznék kicsit
-
Simi121
aktív tag
válasz
ATM_automata #14307 üzenetére
1hsz-ben benne van az is, először root-olni kell majd telepiteni kell megfelelő apk-t.
-
G@be22
tag
Egy kérdés
Nem tud valaki olyat, hogy Jelly Bean, DE az xperia mini pro féle "buborékos" launcherrel? Mert ez az egy oka van hogy még nem piszkáltam meg
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
ATM_automata #14305 üzenetére
cwm-ből , install zip with sdcard
Belépés a Recovery-be:
A Hangerő le (fekvő módban a bal oldali hangerő gomb) + Bekapcsoló gombok segítségével történik. Kikapcsolt állapotban nyomva kell tartani a 2 gombot, míg nem rezzen egyet a gép, rezzenés után el kell engedni a Bekapcsoló gombot, majd mikor bejött a Recovery, el lehet engedni a másik a hangerő gombot is.[ Szerkesztve ]
-
Simi121
aktív tag
válasz
ATM_automata #14303 üzenetére
Nyugodtan állj neki nincs benne semmi buktató.
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Elolvastam az 1-es HSZ-t. Neki kéne ugranom a párom Xperia Mini Pro-jának, mert nagyon be van lassulva, szinte használhatatlan. A gyári (T-mobile), megvásárláskori rom van rajta. Feldugtam a PC Companion-ra, azt mondja, hogy a telefonon a legfrisebb rom van. Ami ugye nem igaz. Kicsit parázok a dolgotól, így egy kis megerősítésre lenne szükségem.
Letöltöttem a FlashTool-t és a Xperia Mini Pro_4.1.B.0.587_Generic CE3 WORLD by hB78.ftf-t. Ezt az 1-es HSZ-ben leírt, nem túl bonyolultnak tűnő módon fel tudom tenni a T-s telefonra? Van valami, amire oda kell figyelnem, hogy ne csináljak téglát a telefonból?
Előre is köszi, ha valaki segít.
[ Szerkesztve ]
-
Simi121
aktív tag
XDA-a van új ExMIUIv4.1, nekem szépen felment és müxik frankón egyenlőre
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- IoT-piacra fókuszáló csúcsmagot tervezett az ARM
- Android szakmai topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro (128 GB, karcmentes, arany)
- Újszerű iPhone 12 128GB Black, makulátlan állapotban, független, dobozában
- iPhone 12 128GB Blue, nagyon szép állapotban, független, dobozában
- Asus Zenfone 9 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.