- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
egyet értek veled. nem lehet törölni alkalmazásokat, sokat már legalább le lehet tiltani. én ICS-t használok, de csak mert tetszik 1-2 újítás benne
nekem Quicker van fent, azzal működik a 3G bekapcsolás
legújabb verzió van fent az említett progiból? nálam hasonló problémát oldott meg egy frissítés. -
PearCyp
tag
1. nekem nem tetszett a sarkos kezelőfelület.
2. widgetek méretezése, területük méretezése, esetleg szerkesztése
3. akinek kell, csicsás animációk (én mondjuk azokat kikapcsoltam)
4. megjegyzi programtárban melyik oldal volt nyitva, nem ugrik az elejére
5. beállitható, hánysozr hányas (ikonok szempontjábol) legyenek a képernyők, beállitható hány képernyőd legyen.
5. van asztal, méghozzá több oldallal.
6. van mód a képernyő zárására, így nem fogod véletlenül áthuzkodni az ikonokat (elég idegesitő tud lenni)
7. ami jópofa: beálllithatod hogy a képernyő csak álló vagy fekvő legyen, vagy elforduljon ha elforditod a telefont (momnjduk ezt hagytam gyárin)ezeket a tulajdonságait szeretem én legjobban, ezeken felül kb 95%ban testreszabható az egész, úgy variálod ahogy akarod. működik rajta minden, elfordul ha kicsusztatod a qwertyt, és billentyűkkel is lehet rajta navigálni.
-
e-newsee
addikt
-
Isten88
senior tag
Szia.
Az akksi idő a felhasználón múlik javarészt, tehát relatív. Ha nyúzod, merül, ha nem, akkor is merül, de kevésbbé. A programok futása az erősebb ahrdver miatt gördülékenyebb, játékok kevésbbé akadoznak, multitouch is jól jön párnál. A 2.3.3 már alapból tudja az sd-re tenni az alkalmazásokat, - vagyis inkább - át lehet helyezni őket sd-re. A felhasználói élmény a frissebb szoftver miatt jobb, pl. több widget egy főoldalon, multitouch, stb. Telenorról nem tudok semmit, de ha kedvezmények nélkül akarod megvenni, tehát kártyásan, akkor függetlenként jobban megéri, mint szolgáltató közreműködésével vásárolni.(#2701) gabesszg: Igen, elvileg 32 GB-ig kezeli.Enyémben is 8GB-os van, működik vele. Ha a "be tudok lépni a számítógépre ha távol vagyok tőle" mondatot úgy érted, hogy ftp-n keresztül rálátsz-e a fájlrendszerére, akkor igen. Ha távirányítani akarod bluetooth-on vagy wifi-n keresztül, az is megoldható. Távoli asztali kapcsolatról nem tudom, hogy lehet-e. Valahogy tuti, Én még nem próbálkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest