- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Isten88 #15337 üzenetére
Én MTP módod használok TC-vel az ADB pluginon keresztül másolok rá. MSC-t ilyen esetben nem nagyon ajánlom (nem próbáltam mit reagál), ugyanúgy, ahogy a menet közben kivételt sem, mivel eltűnik a data.
Lényegében egyébként annyi az egész, hogy olyan ROM kell ami támogat init.d-t (CM-et használok, gyárin nem próbáltam, szerintem avval nem jó), valamilyen partíciós programmal újra kell partícionálni a kártyát gépen (gyári windows lemezkezelő nem jó, mert nem enged hordozható lemezt többfelé partícionálni). Először létrehozod a FAT32 partíciót, annyival kevesebb hellyel, amennyit a datanak szánsz, majd utána a maradékra egy ext2 vagy ext4 partíciót. (A kártyáról minden elveszik, először másold az adatokat a pc-re, majd ha újrapartícionáltad, akkor vissza a kártyára)
Utána a Mounts2SD-t letöltöd, felrakod, lefuttatod a busybox részét, meg az installt és bepipálod, hogy miket helyezzen át, majd teló restart.
Én a cachet és a dalvik cachet hagytam a belsőn. Friss ROM installnál csináld, mert a linkelés miatt szerintem a rendes belső partíció nem látszik és nem tudom, hogy az azon lévő appokat átmásolja-e.
-
Cobretti13
tag
válasz
Isten88 #15307 üzenetére
Erről van szó!
Még a Zte Blade-es korszakomból rajtam maradt egy szokás: WIPEOLJ MINDENT(data,system,cache,sd ext ha van,és a dalvik!Advanced menüpontban valószínűleg sokan nem wipeolják a Dalvik Cache-t,itt lehet a bibi.
Én nem állítok vissza semmit hanem újra belakom a 0-áról és sosincs semmi bajom.
Egyszer annyira wipeoltam,hogy még az sd-t is ledúrtam a pic*ába,csináltam egy pár órás melót magamnak+ba.
Én minden telóra így tolom fel a custom romokat és soha sem volt egyikkel sem gond.
pl. öcsém lecserélte a galaxy minijét én meg elkunyiztam tőle és belepattintottam a céges kártyám.Unlockoltam a kütyüt ,majd kapott a fasza kis főzött New experience romot (előtte ez nem volt babrálva),kezébe nyomtam és csak annyit mondott : "ez volt az enyém!?elég gyors"
Szóval én nem akarok beleszólni,de egy értelmes custom veri a gyárit!Ugyanis azzal a céllal készül,hogy jobb legyen mint a gyári.Természetesen ez az állítás nem igaz minden custom romra (rengeteg használhatatlan instabil rom is létezik) -
cracky86
aktív tag
válasz
Isten88 #15272 üzenetére
telefonról még nem zenéltem erősítőn keresztül, ott mindíg fülessel szoktam, ott viszont a gépektől nem hallok alapzajt, mert szerintem valami olyasmire gondolsz. de valami jelet biztosan küld a jack aljzatba, hogy felismerje a fülest vagy headsetet, meg ugye ki-be kell kapcsolnia a saját hangszóróját is. Gondolom ezt a zajt lehet visszahallani.
-
fatal`
titán
válasz
Isten88 #15272 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy akkor serceg, hanem azt, hogy akkor hallani, olvass figyelmesebben.
Meg, akkor ha a füledbe nyomod a jack dugót.
Ellenben semmi köze nincs a mikrofonhoz. Én nem szervízeltettem, serceg most is, azóta sincs semmi baja, videófelvételt nem használom.
Az erősítőnek pedig szintén semmi köze a mikrofonhoz.
-
fatal`
titán
válasz
Isten88 #15250 üzenetére
Téglázni nem tudod. Persze olyan van, hogy egy rom nem bootol a kernellel, akkor felteszel másikat. Mivel kernelben van a CWM, így tökmindegy.
Másik topicban (vagy itt, korábban?) azt írták, hogy még rossz típusra való kernellel sem lehet téglázni. Ezt azonban nem akarom kipróbálni.
-
Bergo
tag
válasz
Isten88 #15246 üzenetére
Szeva!
Nekem így a gyárival és gyors és stabil a rendszer
A hívás rögzítő mondjuk nem jönne rosszul
Órajelet én nem emelnék mert akkor még kevesebbet bírna ez a gyenge akkuígy is 2 nap az átlag és akkor már örülök neki
Mondjuk nekem még nem volt olyan progi amivel ne bírt volna el a cpu. Igaz játékra nem használom a telcsit. GPS és hasonló progik simán futnak akadás nélkül.
-
válasz
Isten88 #15160 üzenetére
Ên Real ICS-t használtam nagyon hosszú ideig mini pro-n, később active-on is. Tökéletesen megvoltam vele elégedve, de 4 hónap és vagy 50app pakolgatása minden nap betett neki. Valószínüleg egy újrahúzás nem ártott volna neki. De ez tényleg egy extrémebb eset volt. Smultronic-ot nem próbáltam még.
-
-
oncsi
őstag
válasz
Isten88 #14714 üzenetére
Pedig jó lenne. De tuti nem tud. Ahhoz nem elég a SW tuning.
Feltettem a Watch beep nevű appot. Eddig nem tűnt fel, és gondolom nem is igazán számít, de egyszerűen késik a teló belső órája. Mióta pittyeg, észre vehető, hogy minden órában kb 2mp-et késik. 1 nap alatt majdnem 1 percet.
Minden bekapcsoláskor, vagy ha az adatkapcsolat engedélyezve van, akkor beszinkronizálja magát.
Ez nem tudom, hogy egyedi hiba e, vagy ismert csak én nem láttam eddig? Esetleg ICS frissítésnél elcsúszott valami? (T-mobilos, 1 hete frissítettem). -
-
erno800
csendes tag
válasz
Isten88 #14482 üzenetére
Ezt csináltam én is ma "szüzen" használtam és ugy is csinálja. szerintem nincs szalag szakadás mert összecsukval is csinálja es szetcsusztatval is. Ez a probléma egy hete jelentkezett amikor kicsitt intenziven használtam az internetet és a GPRS-t. Kicsitt megmelegedett de viszont máskor is volt, hogy felforosodott de nem törtent semmi. A szervíz menüben végigtesztelást, hogy érted?
-
tony7
tag
válasz
Isten88 #14295 üzenetére
Köszi a tanácsokat! Azt még nem tudom sikerül e behajtanom a pénzt , de azon vagyok. Leginkább a tanár hibás, hogy hagyja a kölköket állat módjára viselkedni. Hétfőn szerintem mehetek be kiverni a balhét. Nem gondolom, hogy csak úgy le kellene nyelnem.
Testvéremnek kiderült van ismerőse telefonos az 17 ezret mondott rá. Valószínűleg az lesz csak így ugrik a garancia és hát ez azért is bosszant mert 1/2 éves a telefon. -
oncsi
őstag
válasz
Isten88 #14286 üzenetére
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy ha itthon ellopják a telómat, vagy akár külföldőn, és azt bejelentem, akkor csak kishazánkban, vagy a világ mely más pontján lesz letiltva (ha letiltják egyáltalán). Nejem toloját tavaly ellopták Ausztriában (2011 dec-ben egy SE C905) és azonnal bejelentettük, de érdekelne, hogy milyen utóélete lehet azóta.
-
bogil99
aktív tag
válasz
Isten88 #14229 üzenetére
Igen, bocs. Aztán észrevettem, de a végeredményen nem változtatott. Így GB-vel rootoltam.
-
joker91
tag
válasz
Isten88 #14072 üzenetére
"de tuti, hogy nem bekapcsolva." - Ebben is tévedtél. Amikor fel van flashelve a .562-es kernel akkor be kell kapcsolni. És bekapcsolva kell rádugni a Rooting Toolkitre.
Röviden az egész:
1. Gyári .587 a telefonon. USB-hibakeresés, Ismeretlen források, USB-kapcsolódási mód(Adattárolási mód(MSC)). Ezek legyen bepipálva, beállítva.
2. Telefon kikapcs. .562-es kernel flashelése. Flashtool bezár.
3. Telefon bekapcs(nem fog elindulni, pár mp múlva világít majd a vissza gomb, vagy sima Mini esetén nem tudom, de lényeg, hogy nem tölt be). Miután bekapcsoltuk lépjünk be a Rooting Toolkit-be, asszem a kezdés miatt nyomni kell egy Entert, utána kéri, hogy csatlakoztassuk az eszközt. Dugjuk a telót a gépre(igen, továbbra is bekapcsolva). Rooting program észleli, lehet nem elsőre fogja lefuttatni a dolgot, de hagyjuk rajta(még akkor is, amikor olyat ír, hogy húzzuk ki aztán dugjuk vissza), elfog kezdődni(nekem 3-nak kezdte el eddig mindig). Miután kiírta a program valami Successful completion! vagy hasonló dolgot, Rooting bezár, lehúzhatjuk a kábelt. Telóból aksi ki.
4. Telóba aksi vissza. Flashtool, .587 kernel vissza flashelése. Végzett, kábel le, telefon bekapcs, root kész. -
dokee78
félisten
válasz
Isten88 #14072 üzenetére
Nem is bekapcsolva dugtam rá
Viszont a leírásban ott az újrainditas:"Kövesd az utasításokat a telefon csatlakoztatásához és a flasheléshez.
A Flashtool lehet, hogy hibaüzenetet mutat a kernel flashelése után, de ne aggódj. A build számod változik, de az android verzió nem. Minden ugyanúgy megmarad. Szóval ne menj a telefon beállításaiba és ne ellenőrizd.
4. Flashelés után indítsd újra a telefonod. Valószínű, hogy nem fog teljesen elindulni, a SONY felíratnál elakad, vagy a fekete képernyőnél.
Bármi legyen, indítsd újra a telefonod és folytasd a rootolással --> (Bizonyosodj meg róla, hogy bezártad a Flashtoolt, mielőtt futtatod a Rooting Toolkitet)." -
Bkrisz9
őstag
válasz
Isten88 #14045 üzenetére
Ugy ertettem h meg tettem es semmi. Meg mas telefonon is mukodo appok problema nelkul. Par honapos telefon... Minden gyári semmi nem volt mokeolva :/ az akksibkezelot nezegettem ott semmit nem lattam ami a problema okozoja lehetne.
Azokat miert nyomjam ki? Amugy nincs mobilnet. Csak wifizik. Azt is napi 3 orat max.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Isten88 #14040 üzenetére
Em Több ismerosünknek van ilyen telefonja. Mindre ugyan azokat teszem fel mert nem nagy zsenik a temaban es nem piszkálnak bele a megkerdezesem nelkul. Masik ugyannilyen telefon ugyan ezekkal a programokkal es droidal hibatlan. Ezert fura nekem a helyzet... :| ja es az appokat meg +-ba en is hasznalom. Egyikel sincs probléma. Akkor ennyi lenne semmi nem segít?
-
bogil99
aktív tag
válasz
Isten88 #13857 üzenetére
Igen.
Én pl. pont ilyet (Gold) használok. Nagy különbséget nem vettem észre. Mivel nehéz összehasonlítani a használat mértékét (mert mindig van valami amit másképpen használok) csak érzésre tudom mondani: olyan MINTHA egy PICIVEL többet tudna mint a gyári, de nem jelentősen. Semmiképpen nem annyival, mint amennyivel több van ráírva. Próbálkoztam kalibrálással is, az 1 nap az tuti, de csak mérsékelt használat mellett, de már volt hogy sikerült a 2 nap is. Viszont kalibráció ide, kalibráció oda, volt már olyan, hogy 3X%-ról egy alkalmazás indításakor egy pillanat alatt lemerült. Talán egy teszttel meg lehetne állapítani a tényleges különbséget, ha odahaza letenném és minden hívást átirányítanék máshová...
Szóval.
Most ezt használom, ha már megvettem, meg "elvileg" többet tud. Gyakorlatilag nem sokkal. Kíváncsi lennék rá, másnak mi a tapasztalata vele.
-
Turbomann
tag
válasz
Isten88 #13818 üzenetére
Köszönöm, de egy biztos a leírás nagyon hibás.
Végülis sikerült rootolnom.
Ott vérzet el a rootolás, hogy a domloord vacakolt. Ott szenvedtem ki be dugtam a kábelt és akkor sikerült, mert mindig ezt irta ki: usb debug disabled enabled. Ott akkor ki be dugogadtam a kábelt mire sikerült és sikeresen lefutott. Utána a leírás alapján sikerült minden.
-
-
-
Nadam
csendes tag
válasz
Isten88 #13774 üzenetére
Köszi az 5leteket! Reboot volt már nem is egy, utána kicsit jobb, de nem az igazi.
.587 a build szám. a launcher nem AWD hanme launcher pro. Kitettem a szűrét valamivel jobb lett.
Esetleg van valami trouble shooter progi ami figyli mi menyi erőforrást használ, és melyik app lehet a ludas?
-
leroyclub
senior tag
válasz
Isten88 #13527 üzenetére
Na a root megvan. Most ezzel a CWM-mel szenvedek. Ez komolyan egy APK fáljbol fog nekem CWM-et csinálni?
GalaxyS-em volt annál kicsit másképp mentek a dolgok. Na mind1. Feltettem ezt az Xparts apk-t de mikor rámegyek az installs fülre és ott az install CWM-re akkor mindig kidobja egy idö után hogy az alkalmazás leállt
-
nortu30
csendes tag
válasz
Isten88 #13418 üzenetére
Üdv! Köszi a helpet. A más kernelt mire érted? A leírás szerint először a 4.1.A.0.562 kell, majd Doomlord-féle root és végül az 587-es.
Még egy láma kérdés. CWM-en keresztül telepítettem a led fix-et, de folyamatosan újraindul a teló. Mit tehetek ellene? Ez nem az én napom? -
e-newsee
addikt
válasz
Isten88 #13360 üzenetére
Hogy hogy az egér és billentyűzet megy rajta? A telefonon? Egy mini pro-n? Amúgy pont a pendrive miatt rendeltem meg mégis, de nem vagyok rootolt. Lehet még valami hasznosra használni? Mondjuk egy ezer éves infrával tv-t távirányítani? Tudom, hülye kérdés, de régebben olvastam hasonlót.
-
0Balazs
csendes tag
válasz
Isten88 #13345 üzenetére
Most az a bajom, hogy lelő minden alkalmazást ha lezárom a képernyőt. Light flow se megy, van egy kis progim, amivel a kamera ledet tudom bekapcsolni, azt is lelövi ha lezárom a képernyőt. Főoldalra visszatéréskor mindig újra kell töltenie az ikonokat. Szaggatnak a játékok iszonyat módon. Az előzővel semmi baj nem volt soha.
-
bogil99
aktív tag
válasz
Isten88 #13327 üzenetére
Sajnos az X-part -ot sem tudtam feltelepíteni, teljesen megadta magát.
Otthon az XP nem ismerte fel, sőt itt benn a Win7 sem. Az adattároló/média kapcsológomb a telón meghalt. Harmadjára sikerült flash-elni. Valami nagyon mély álom volt rajta.Felraktam az 58-ast és ezt is harmadjára sikerült csak rootolni, miután mindenféle adatok törlését és rendszer visszaállítását kellett kérnem a frissen telepített rendszeren!!! Ez egy agymenés!
Eme szent pillanatban elértem a tegnap esti kiinduló állapotot...
Köszönöm a sok segítséget, megpróbálkozom ismét tanácsaitok alapján a telepítéssel!
-
ootman
csendes tag
válasz
Isten88 #13289 üzenetére
Lássuk jól értem-e?
Ha függetlentek egy telót, amivel bukom a garanciát, az illegális, de ha turbo kártyával csalok, amivel még a garancia is megmarad, az meg legális.
Érdekes egy világ ez.
A turbo kártya az nekem túl bizonytalannak tűnik, ráadásul külföldre is viszem, tehát cserélgetnem kell majd a kártyákat. Az összeset meg nem állok neki kivagdosni.
Azért köszi a választ, amennyire sikerült belőnöm, még valszeg pont jó széria a telefon, ha meg nem akkor elcserélem. -
fatal`
titán
válasz
Isten88 #13278 üzenetére
Lehet, hogy a ROM-mal nem ok valami, vagy a fentebb linkelt HTC-hez való project butter. Battery tesztnél: Good, no need to replace it.
Actual Batt(uAh): 1092000
(#13279) Isten88: Egyelőre fent van egy ingyenes. De most újraindítottam a telót és mintha nem merülne olyan gyorsan. Majd kiderül.
Lehet majd újratelepítek mindent, egyelőre várok vele.
-
alikah88
tag
válasz
Isten88 #13117 üzenetére
Szia!
Ez van beállítva nekiAkkor szerintem megint marad a szervíz
Másodszorra talán cserélik.Az a baj hogy helyszínen nem lehet leellenőrizni a térerő problémát, mert ha helyszínen éppen van, de otthon meg elmegy 1,5 órára akkor bukta megint...
(most GB van fent neki, verziószámra sajna nem emlékszem, de most nem nyúlunk hozzá, mert akkor köv szervíznél nem mondhatják h szoftverfrissítés
)
-
Bergo
tag
válasz
Isten88 #13073 üzenetére
A GB-t már aznap rootoltam ahogy megvettem a telefont
ez az alap nálam
Az ICS-t is akarom mindenképp ezért kérdeztem hogy ez-e a legegyszerűbb megoldás vagy van más is?
Rendszert lementeni sose mentettem és nem is fogomszeretem mindig tiszta lappal indítani ha telepítek. Ez így van pc-nél is mert ha újrahúzom akkor úgy kezdem hogy format c:
Persze amik kellenek adatok elmentem előtte
de a progikat inkább feltelepítem újra és a beállításokat is majd újra beállítom
Telcsinél is csak a képek,videók, sms-ek, névjegyek és könyvjelzők ezeket mentem el és ennyide erre a kedvenc progim a my backup pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest