- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatal`
titán
válasz
dobobazsy #15059 üzenetére
Nem jó ez a leírás, ugyanúgy kell feltenni, mint az összes többi romot, nyugodtan factory resetelj, az a biztos. (Format system, cache, factory reset, wipe cache). Annyi, hogy ilyenkor elveszik a CWM (a ROOT nem), szóval azt újra le kell futtatni.
Az utolsó pont kihagyható, egyébként sem tudja lefuttatni a scripteket rendesen.
-
eclipse006
őstag
válasz
dobobazsy #13778 üzenetére
Én meg úgy jártam, hogy a telóm nem találta egyszerűen a hivatalos ICS frissítést, semmivel. Megpróbáltam Flashtoolal, azzal meg hibaüzenet jött ( sin header verification failed), Minden követ meg mozgattam, de nem sikerült. Megpróbáltam szépen a leírás szerint a CM10-et felpakolni, láss csodát sikerült. De azt tudtam persze hogy nyitott a bootloaderem.
Kinézetre nincs különbség egyébként a CM9-hez képest aminek ICS az alapja, viszont bugos volt rendkívül, folyton visszaállt a fényerő gyengére stb... -
eclipse006
őstag
válasz
dobobazsy #13775 üzenetére
Én feltoltam a telómra a CM 10-et, aminek elvileg JB az alapja. Ebben sincs semmi extra program, nem is fut 20 alkalmazás a háttérben, meglepően gyors és stabil. Korábban a 2.3.4-es gyári szoftal szinte minden hívás után újraindult, vagy ledobott a hálózatról a teló, azóta nem csinálja.
Egyedül a kamera szoftver nem százas, de a jövőben biztosan javítják ezt is.
-
Simba86
senior tag
válasz
dobobazsy #13747 üzenetére
próbáld meg airdroid-dal
nem biztos a siker, viszont azt észrevettem korábban, h mégha kitörlöd a "kedvenceket" a hívásokból, ott akkor is megtalálodki tudja, lehet, h a hívásnaplóra is jó
egyébként ezt elkerülendő, javaslom a "legutóbbi hívások" titanium-os mentését időnként, mert raktam fel új romot korábban és azt is vissza tudtam állítani
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
dobobazsy #13579 üzenetére
annak ellenére, hogy én sem örülök hogy nem kapunk jb-t (sőt!) szerintem még így is boldogak lehetünk hogy ics-t kaptunk és megérthető hogy nem lenne gazdaságos ha ezt is frissítenék jb-re... de akkor legalább a fastboot-ot megengedhették volna szolgáltatós készülékeken is...
-
cracky86
aktív tag
válasz
dobobazsy #13505 üzenetére
Akkor más a gond mint nálam volt. 5.0 az alap launcherrel első indításnál is megállt az óra, de a statusbaron ment rendesen. Tedd fel az 5.0-t, én ilyen problémával nem találkoztam benne amíg használtam! (telepítésnél figyelj, mert kicsit trükkös. ha nagyon világosan világítanak a gombok, akkor valamelyik lépést kihagytad, többen is ebbe a hibába estek)
-
-
tipuka
addikt
válasz
dobobazsy #12565 üzenetére
képzeld el, engem érdekel a dolog nagyon, zenélek éjjel nappal kihangosítva, vagy fülesen, és szeretném, hogy hangosabb legyen a gyárinál!
és headseten meg szebben szóljon.
esetleg, ha te hozzáértő vagy, ezt a mókát püben szeretném veled folytatni, ha engedi időd, mert én nem igazán tudom, hogy kell romolni,de a zene az életem nagy részeko9: köszönöm a választ
szente: én szeretném és ez nem vicc
-
-
Brutális eb
addikt
válasz
dobobazsy #12150 üzenetére
Érzésre is gyorsabb. Tárcsázó sebesség is a programok megnyitása/betzárása,stb
Amennyiben brutális látványos különbséget szeretnél vegyél 4 magos szörnyet.
Ott azért a böngésző -nél nagyon láthatóak a dolgok.
Egyébként meg mit akarsz egy also -közép hardverű készüléktől?Főzött most nem volt fent jó ideje én a sebesség növekedést a 431 ről 587-re váltásnál tapasztaltam.
Mindkét rendszernél le volt pucolva a sok felesleges gyári motyó és nova launchert használtam. -
fatal`
titán
válasz
dobobazsy #11425 üzenetére
A vaku működik, bár nekem még r3 van, használom a flashlightot is, de most kipróbáltam a kamera appban is működik.
EQhoz meg minek romot cserélni? Tegyél fel egy normális zenelejátszót a gyári hulladék helyett.
Más: Melyik a legjobb zárt bootloaderre telepíthető MIUI ROM a telóra? Látok vagy háromfélét az XDA-n.
-
natë
nagyúr
válasz
dobobazsy #11374 üzenetére
Nincs bug, működik gyorsan, 2 apró "hibája" van, a Downloads ikonja hiányzik (ezt pótolhatod bármelyik ICS romból a megfelelő apk-val), illetve a menü háttere (kék) nem változik a téma megváltoztatásánál.
A rom iszonyú gyors (gyorsabb, mint a tuning GB-ek), új kamera és adreno libs-ekkel van megfőzve.Még nincs minipro-ra, mini-re és active-ra sem, viszont LWW-ből "csentek" a modderek.
-
-
sdd2
veterán
válasz
dobobazsy #10775 üzenetére
Én elhiszem neked, de más nem biztos, hogy normális elolvassa az előzményeket.
galaxy Ace, az nagy kedvencem. Mindenki azzal jön milyen szuper telója van, előránt egy ilyen fost, aminek max a kijelző fizikai mérete jobb az enyémnél de a processzor harmatgyenge öreg szutyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest