Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vbakter
csendes tag
válasz
DuDieHUN #14100 üzenetére
Szerintem sem igaz! Nekem X10 mini pro-m volt a mostani Xperia mini pro előtt, az X10 botrányosan rossz képeket készített. Ezzel teljesen meg vagyok elégedve. Az X10 lehet hogy gyorsabb (bár nekem nem tűnt fel a jelentős lassulás) fókuszáláskor, de normális képet csak letámasztott kézzel tudtam vele készíteni.
Bergo: Nekem gyári 4.0.4 van rajta, de még soha nem indult újra magától. Nem lehet, hogy ott valami telepített alkalmazás okozza hibát...?
-
fatal`
titán
válasz
DuDieHUN #14082 üzenetére
Szinte az összes zárt bootloaderre telepíthető custom rom stabil (amelyik nem béta).
Hogy melyik a legjobb az egyéni preferencia kérdése, van, akinek a MiniCM jött be, van akinek a RealICS, van, akinek a Smultronic, én Xperia Ultimate HD-t használok kicsit nyírbálva / átalakítva. Van, aki meg MIUI-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest