- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
Nagyon jó kis készülék: de amiről régebben írtatok, azzal tele van a ...:
- hogyan szeditek ki "kulturáltan" az USB védőt?
A hátlap leszedése jó ötlet, de az sem szereti a sok le-felvétel: nekem viszonylag gyakran megesik az akksi cseréje (túrázás, bringázás, stb. = térkép, tracking, stb.) és amiatt is már jobb oldalt kicsit kilóg (a hátlap)...
Körömmel már ritkán tudom kinyitni. Próbálom nem erősen benyomni, de elég hamar véletlenül/zsebben megtörténik.Eléggé elszabták ezt...
-
joker91
tag
Uh, az még annyira nem kellemes, főleg ha fontos dolgok vannak a kártyán.
Azt esetleg nem tudod, hogy egy rootolt gyári rom, evvel a véletlen data/factory wipe-al elveszti a root-ot? Superuser app megmaradt, viszont "örömmel" tapasztaltam, hogy cwm-be a format /system-re újraindult a teló, s Sony logónál leragadt..Szerk.: Cwm is eltűnt, nem jön be.... Úgy érzem jöhet a Flashtool...
-
Zoli133
addikt
Amiket találtam az messenger app indítási force close-olása (régebbi alkalmazással ideiglenesen fixáltam magamnak) de arról már tudsz, illetve a root jogok kezelése kérésnél a biztonság app force close-ol a felugró ablak helyett, ezért kicsit macerás root jogokat osztani.
Azt hiszem így ébredés után ennyi, talán még az hogy 10-ből 1 telepítésnél a helymeghatározás nem működik, de ez valószínű valami egyéb miatt van amire még nem jöttem rá.
-
Zoli133
addikt
-
miaoumaoi
tag
. Ide vele!
Amúgy szerintem nem. De ez csak spekuláció, mert valami voice uplink downlink routolás baja van, nem tudom mi az de ezért nem működik semmilyen hívásfelvevő, ill. működik, de pl. headsettel egyik sem rögzít, mert ugye olyankor a mic már nem tudja felvenni a másik fél hangját. Megnéznéd nekem ko9 hogy amit mondtál az működik-e headsettel is? Ha igen akkor már váltok is... (ja és én az ügyfélszolgálatos számmal szoktam tesztelni.)
-
-
natë
nagyúr
Nehogy a hangerőgombos akármi miatt ne add ki
Szerintem a júzerek nagy része a füles gombján léptet.(#12991) hunfatal : szerintem igen. Az ismerőseim közül mindenki a gyári fülest használja. Lefogadom, hogy a mezei felhasználó nem vesz hozzá tizenezerért komolyabb cuccot, pláne, hogy a telefon 20 körül van.
Persze ha már alapból rendelkezik ilyennel, biztosan cseréli, én nem tettem. -
Zoli133
addikt
Jó ez a project, de 2.6-os kernel? Azt hittem 3.5-nél alább nem adunk
Lehet gonosz módon ha hazaérek kicsit beleásom magam abba az XML-be (persze csak ha nem zavar hogy magáncélre esetleg beletúrok), bár ha jól sejtem nincs kihatása a működésrer az üzenetnek.
Hangerőgombbal való számváltás nélkül tudok élni eddig se használtamu.i.: Jah és sok sikert az új projekthez várjuk az eredményt
-
Zoli133
addikt
Ma reggel feltettem, találkoztam egy zavvaró buggal. A Monitor app (hálózati forgalom monitor) nem jegyzi meg a beállításokat, iiletve megjegyzi csak problémázik ,hogy nem jegyezte meg (az eddigi verziókban azért szólt indítás után, hogy túlléptem a határt ami szintén fals info volt.)
2. Van egy InputMethod.apk azt törölhető, mire jó? csak emrt ugye újratelepül a /data/media/preinstall_apps-ból
-
tipuka
addikt
Jól látom ezen lehet mappanézetű zene betöltése is a zenelejátszóban ?
Nekem eléggé rendezetlenek a számok, be van ömlesztve 1 mappába, szóval fontos az ilyen a számomra. Illetve milyen a hangszóró kihangosítva, és milyen 1 fülessel hallgatni a zenét rajta a gyárihoz képest?
Csak mert ha érdemes, akkor neki kellene esnem ennek, mert külsőre nagyon tetszetős így elsőre.
Bocsi, hogy fárasztalak, csak hol kérdezzem meg, ha nem itt? -
bala6120
senior tag
ST15i-n nincsenek ilyen problémák. 3 napja használom. A proximity hol lekapcsolja a kijelzőt, hol nem. Azt a kamera fix-t felejtsétek már el. Allen Hu-nak töröltetni kellene vagy javítani, mert sok usert megszivat vele, mert elb.ssz. az audiót. Az alap kamera a libek hiánya miatt nem megy. Én a CFV-5-t használom, működik. HDPI témák is mennek
Baseband .77. -
albinolynx
senior tag
-
rob210
nagyúr
Szia.
Te mint szaktekintély
A 2.6.32.9-perf kerneles, 4.0.4 re frissített teló rootolása megoldható és a flashtool-al?Le kéne szedegetnem egy csomó felesleges programot, de tegnap csak a frissítésre volt már időm a rootba nem ástam bele magam.
Illetve a progik eltávolításához milyen plusz progikra lesz szükségem.
A root jogokat hol tudom beállítani majd?
A szokásos super users el? -
szente
addikt
Közben rájöttem, hogy csak gagyi témákkal próbálkoztam.
De ha rá érsz küldhetsz, mert most pont témákat keresgetek.
A MIUI Weathert életre lehet kelteni? Csak mert hiába írom be, hogy Veszprém, vagy Székesfehérvár akár ékezettel, vagy ékezetek nélkül, nem találja...
Lehet, hogy hülye kérdésekkel jövök majd még, de ez nagyon új nekem.
-
-
Zoli133
addikt
Hmm, most erősen fontolgatom, hogy megvárjam-e a módosítást, vagy legyek vele úgy, hogy G-apps szerezhető, iletve updater script nem zavar (ha az az updater amire gondolok) ha a makefile-ban nincs nagyobb hiba akkor nincs gáz (persze lehet ezt mondani könnyű, a végén megint telespamelem az oldalt, mert elbaszok valami triviálisat
)
-
Zoli133
addikt
Hát akkor kitartást holnapra
nagyon off: én holnap pihenhetném ki magam, de nem az túl jó lenne vár az OEP mert aktív hallgatói jogviszony + aktív munkáltatói viszon (mindkettő fizet TB-t), az orvos ma közölte velem, hogy rendezetlen a TB-m
(tudom nagyon off és sorry midnenkitől)
-
cracky86
aktív tag
-
ko9
addikt
Ezt a fájlt kell bemásolni a /system/usr/semc/camera mappába, megejteni egy rebootot, és jó lesz a vaku. Mai napig rejtély miért hagytá ki
-
albinolynx
senior tag
-
ko9
addikt
Hehe, megoldva:
Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 29.081fps [VideoHandle - MPEG4 Video (H264)]
Audio: AAC 48000Hz stereo 96kbps [SoundHandle - MPEG-4 Audio]Ezt kell bemásolni a /system/etc mappába, felülírva az előzőt, újraindítás után sztereó lesz a hang videófelvételnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged