Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
Eroot telepites es inditas elott tiltsunk le a netet vagy egyszeruen huzzuk ki.
A fenti linken is egyertelmuen irja a forras.2) Download this rooting toolkit. Box /// Dropbox /// 4-Shared /// Box 2 and run it. If any downloading starts, cancel it by clicking the green button. Don't let the eroot download anything.
[ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
RobiJoe
csendes tag
Szeva! Hát nekem is csinálja új kora óta és kb. nekem is így, hogy van amikor nem is csinálja, de amikor rájön akkor meg lépten nyomon, van hogy naponta többször is. De akkor nekem is rootolni kéne hátha megjavul. De most akkor a függő telefont is lehet? Mert olvastam olyat hogy a szolgáltató függőt nem is lehet. Egyébként kössz a tanácsot mindenkinek
-
Predator2
addikt
-
Norbeee01
tag
Ne haragudj hogy én kiaknázom a készülékem minden tudását és nem szeretném a zsebem mindenféle cuccokkal teletölteni. Gondolom mikor legyártották a készüléket akkor mindezt azért tették hogy ne kelljen magamnál hordanom a következőket: netbook,MP4 lejátszó,zsebszámológép,digitális fényképezőgép,notesz,telefonkönyv,toll,papír,boríték,Nokia 3310,diktafon,GPS és egy PSP... Az akksi meg használattól függetlenül tönkremegy, ez sajnos ilyen: "Amit használnak, az kopik". Én a helyedben ezt a kommentem inkább töröltetném egy adminnal, mert kb ezen röhög a fél fórum
"732 órája megy gyorsan és akadás mentesen reboot nélkül"-Ezt pedig szerintem mindenki lesz*rja, képzeld a Nokia N900-am Maemo Linux rendszerrel, 3hete van nálam 1x sem lassult le semennyire, folyamatos multitaskinggal, se reboot, de még akadás sem és 1x sem volt újraindítva... Az android rendszert néha újra kell indítani, ezt mindenki tudja....
[ Szerkesztve ]
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
Cobretti13
tag
Képzeld én kamionozok belföldön és mindent a telómon csinálok.Hétfőtől péntekig oda vagyok azért vettem okostelefont ,hogy tudjak :
-netezni
-facebookolni
-zenét hallgatni
-játszani
-filmezni
-telefonálni
és ez mind elfér a zsebemben.
Azt viszont nem értem neked minek okostelefon mikor elég lenne neked ez is:LOL
[ Szerkesztve ]
S3 / MSI GX 620 / Miskolc
-
fatal`
titán
Vagy csak irigykedsz hogy a te romod nem elég stabil és szar az akkud is?
LOL. A ROM ami a telómon van atom stabil és még többet is tud Az aksival meg semmi gondom (jobb is mint a gyári rommal) egyszerűen előbb merül, mert ellentétben veled én használom is.
"tönkretetted mert minden szarra használod ész nélkül azt ennyi."
Ez meg szimplán egy vicc[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
"A telefon meg szerintem nem arra való hogy valaki azon hallgassa a zenét. Arra ott vannak a kis szaros mp3 lejátszók és nem kell a telefon akkuját tönkretenni"
Ne haragudj, de ezen hülyére röhögtem magam. Mi a francnak hurcibálnék 20 eszközt? De arra való.
"Vagy aki inkább ezen hallgatja a zenét még ha tönkre teszi az akkut akkor is?"
Ne haragudj, de a készülék arra való, hogy használva legyen. Mire tönkremegy az akku valószínűleg a nagytöbbség rég lecseréli."Meg ilyen kis szar kijelzőn képef mereszteni a szemét ahelyett hogy otthon megnézné a filmet egy rendes tv-n?"
Te használod valamire telefonáláson kívül a telefont? Nem úgy tűnik. Filmet én sem nézek rajta, de egy youtube videót, ha várnom kell valakire simán. Szerintem senki nem otthon néz rajta...
"netezésre"
Most akkor én is kérdezhetném, hogy miért nem otthon netezel a gépeden? Kb. ugyanannyi értelme lenne, mint a filmes kérdésednek."Esetleg játékgépnek nézi a telefonját? Én kinőttem ezekből és már értékrendek szerint élek ahogy kibír 2-3 napot a telefon akkuja és ha zenét akarok hallgatni akkor autóba vagy otthon teszem, filmet is inkább a csöppöt nagyobb tv-n vagy moziba nézek és ha játszani akarok netán akkor konzolon teszem."
Akkor te tarts 20 eszközt, nekem kettő van. Egy okostelefon és egy PC (ezen TV-zek is). Jóhogynem megszabod, hogy ki mire használhatja a telefonját.
"732 órája megy gyorsan és akadás mentesen reboot nélkül "
Szerintem ez senkit nem érdekel, felesleges naponta beírni. -
bogil99
aktív tag
Bergo!
Már kezd nyugtalanítani ez az 5xx órás dolgod. Remélem minden OK nálad. Nálam a Smultronic 5.0 van és fogalmam sincs mennyi ideig menne el, és nem is érdekel, mert az ANDROID-nak jót tesz ha naponta újraindítod. (amit nekem a Tasker hajnalban automatikusan és fájdalommentesen meg is tesz, így nem maradok le semmiről, amíg alszom).
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
norbikaa
csendes tag
Tuti, hogy nem akksi, mert úgy nem kapcsol be, hogy jön a boot screen, látszik a szép sony logó, de amint elérne a home screenhez akkor újraindul, és mindig ezt csinálja. Ha visszadugom a töltőt, akkor meg rendesen bebootol a telefon.
Az újraindítgatást meg addig csinálja, amíg le nem merül a telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
Bergo
tag
Ja és amúgy annyi volt a megoldás hogy mindent töröltem amik nem kellettek. Egész pontosan nem tudom melyik gyári alkalmazás miatt volt az újraindulás csak egy tippem van. Szerintem a SemcCrashMonitor.apk miatt. Ha ezt valaki eltávolítja akkor valószínű nem fog újraindulgatni csak úgy magától.
-
Cobretti13
tag
Nem kell a parasztvakítás báttya!
Mindenki tudja,hogy a gyári egy fos és .Lehet,hogy te nagyon is meg vagy elégedve a gyári diavetítő effektes romoddal,de hidd el egy tisztességesen wipeolt rendszerre felpakolt Smultronic V5 vagy egy RealIcs-t össze sem lehet hasonlítani a gyárival.90%ban nem az órajel emelése miatt nyitnak bl-t.
Minden csak viszonyítás kérdése.Lehet egy Lada is fasza verda ha előtte kispolákod volt.Szóval egy ZTE Atlas-hoz képest tényleg szuper,de............
Jó éjszakát mindenkinek.S3 / MSI GX 620 / Miskolc
-
Zoli133
addikt
-
fatal`
titán
Az a bajod, hogy a szintetikus teszteket nézed, amik szarok. A szabad memória pedig semmit nem jelent, a ram azért van, hogy használva legyen.
A gyári romot pl. hetente kellett újraindítanom, mert annyira belassult a rendszer, ellentétben a főzött romokkal amik 3-400 órát is kibírtak akár.
Nyitott BL + CM pedig ég és föld bármilyen gyári, vagy gyári alapú romhoz képest.
-
-
dokee78
félisten
Nekem ezzel többször is sikerült: ERoot-1.0.16
-
dokee78
félisten
-
Ghard
őstag
A hívásrögzítés alatt azt érted hogy a hangot szeretnéd felvenni?
Ez megy sima romon zárt bl-el is,mind2 fél hallható. Call Recorder
A kamerával nekem nem volt bajom,nem az a baj hogy mozog a kezed hanem lassan fókuszol, ki kell várni, de a cybershottal majd próbáld meg,hátha gyorsabb lesz. -
Ghard
őstag
Nem, a program amit leszedsz a google playről azzal újraszignózod a saját telefonodhoz az összes apk-t ami a cybershotban van, ezután ami elkészült ahhoz program hozzáfűzi a signed nevet,ezt kell törölnöd a nevéből és úgy kell átnevezned ahogy eredetileg is volt majd az originál fájlokat törlöd.
De ezt csak akkor kell, ha sima cwm telepítés után nem működik a kamera. -
MODERÁTOR
Akkor örülök, ha sikerült.
Hívás felvevő progit nem fogsz találni, ami rendesen vesz fel, szinte mind a hívó felet csak külső mikrofonnal veszi fel. Mindezt azért mert személyiségi jogok miatt ez nem megoldható, senkinek sem lehet csak úgy felvenni a beszélgetést, csak ha előtte azt közölte mielőtt ő megszólalhatna, és elfogadta.
Egyedül különböző kici kínai ROM-okban van benne, mert ők nem törődnek ilyesmivel.. -
ko9
addikt
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Mr.Pear
tag
-
sakhalin
csendes tag
Régi hsz tudom...De!
Miért zavar ha fut valami illetve bent űl a memóriában?
Hiszen kifizetted a memót nem?
Miért legyen parlagon?
Azért van,hogy használva legyen.
Semmi hátránnyal nem jár sőt.
Egyébként meg olvasnivaló a témában -
Bergo
tag
Ja és egyre nagyobbak! Most ránéztem és 4.8MB 5.8MB 6.8MB 7.8MB
Jelenleg ezeket záratom be vele amíg nem találok rá magyarázatot hogy ez miért is van! Összesen így a térkép több mint 25MB és nem tom meddig megy így és miért.Oks akkor szerkesztés de nekem fut és egyre több belőle és egyre nagyobb.Szóval most task killerezem őket amíg nem jövök rá a megoldásra. Mint írtam is ami fontos a rendszernek úgy is újra elindul. Az elindításukhoz több energia kell mint a futtatásukhoz ez világos is de mi van ezekkel amit tényleg úgy futnak hogy nem tudni miért?
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
köszi..beviszem,és kérek egy árajánlatot a javitásra,ha nem éri meg,akkor megy alkatrésznek..
még gondoltam,hogy egy potakksival amihez van töltöadapter is,még használhato,csak cserélgetni kell az akksit..ha valakinek nem kell az usb kábeles összekötés géppel,akkor még lehet igy hsaználni..GO Gunners!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest