Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
válasz
winhate #17292 üzenetére
megkerestem és letöltöttem az eredeti gyári android 2.3 (A.0.42_HU) és 4.0.4 (4.1.B.0.431) imageket. telepítettem a flashtool 64 bites verzióját a beépített driverekkel, megkerestem a githubon a device leírófájlokat (devices) és betettem a devices közé, a firmwares könyvtárba pedig a letöltött android ftf csomagokat és flasheltem, ehhez kikapcsolt állapotban a hang le gombbal (vagy hang fel, nem emlékszem pontosan) kell a telefont rádugni, és megkezdeni a flashelést amíg zölden világít a led.
-
Pikari
addikt
válasz
winhate #17290 üzenetére
Kísérletezgettem a bluetoothal, nagyon nyögvenyelősen működött. Egyszercsak bebugzott úgy, hogy fájl küldésnél felvillant a billentyűzet, de hibát írt ki. Gondoltam, újraindítom. Na onnantól bootloop. A firmware downgrade + upgrade lekapcsolja a bluetoothot, csak úgy indul el a telefon.
Persze ezt nem tudtam, ezért felkapcsoltam a bluetoothot, úgyhogy kezdhettem előről a firmware frissítgetést
-
Pikari
addikt
válasz
cinemazealot #17287 üzenetére
4.0.4 volt azt hiszem.
aztán frissítettem rá a 2.akárhányat.
aztán vissza a 4.0.4-et. -
-
Pikari
addikt
válasz
cinemazealot #17285 üzenetére
Nem. Az volt a meglepetés, hogy ezzel kellett töltenem a délutánomat. 10 éves romok és 10 éves frissítőszoftverek kigooglizásával (mivel az újabbak már nem is működtek rajta).
-
-
Pikari
addikt
Hogy kell ezt a trágyalevet resetelni?
Ma újraindítottam (kb 1 év után) mert furcsán viselkedett. Soha többé nem indult el, bootloopol. Ki kell vennem az akksit, hogy abbahagyja.
Kivettem a sim kártyát, nem segített. Kivettem a microsd kártyát, nem segített.
Power gomb + volume down = nem jön be a recovery menu, bootloopol.
Power gomb + volume up = nem jön be a recovery menu, bootloopol.
Power gomb + volume down + volume up = nem jön be a recovery menu, bootloopol.
Power gomb + volume down + házikó gomb= nem jön be a recovery menu, bootloopol. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
winhate #17281 üzenetére
Akkor azt hiszem annak a telónak annyi. Még ha nem a gyári OS lenne rajta, akkor lennének tippjeim, de azzal a T-s rommal nem tudsz mit kezdeni. Ha még valamire használnád a telót, akkor szerintem nézz körül a használt piacon, hátha még kifogsz olyat aminél nincs lezárva a bootloader és akkor rá lehetne dobni valami lightweight de modern romot minimális gapps-al.
cinemazealot: ma bekapcsoltam az enyémet kb. 2 év után... Cyanogenmod 4.4-es rom van rajta (LegacyXperia mango), azon egy filmlejátszó, egy youtube meg egy gmail, így maradt neki 50MB szabad helye, ami már nem volt elég a gmail lefrissítéséhez, le is töröltem róla, így most 104MB van.
A Youtube-ot már le sem lehet frissíteni mert nem támogatott a platform, el kéne távolítani valami root app delettel...
Amúgy maga a teló elég kevés dolgora alkamas a mai neten. Pl a webes kétfaktoros bejelentkezés amit végigcsináltatott velem, az kegyetlen lassan ment.
Tulajdonképpen egy dologra jó ez a telefon még, zenelejátszónak mert hardverileg igen jó az a része és ez a rom a zárképernyőről tudja kezelni a zeneljeátszót, amit valamiért megszüntettek a későbbi CM romokban. Mondjuk dög nehéz egy zenelejátszóhoz képest, de legalább trendi, ilyen másnak úgy sem lesz.
-
válasz
CPT.Pirk #17279 üzenetére
"A google play szolgáltatások meg egyebek annyira nagyra híztak az évek alatt, hogy jóformán semminek nem maradt hely..."
Én ekkor engedtem el a kis mini Pro kezét.
Meg amikor a banki alkalmazásom PIN kód felülete elkezdett lelógni a képernyőről.
Most a szekrényben pihen.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
winhate #17278 üzenetére
A zöld led az szerintem a fastboot mód. Elvileg a kék led jelzi a flashmode-ot.
Amikor zöld a led, akkor próbáld meg az adb devices paranccsal felderíteni a telót, aztán ráküldeni a két parancsot amit írtam. Hátha...
Amúgy a gyári rommal még használható volt a teló? A google play szolgáltatások meg egyebek annyira nagyra híztak az évek alatt, hogy jóformán semminek nem maradt hely...
-
winhate
őstag
válasz
CPT.Pirk #17277 üzenetére
Sajnos semilyen recovery felulet nincs. Mindenfajta gombot nyomtam tartottam semmi folyamatos bootloop.
Flashtool09340 nel mar irtkal ki valami infot.18/004/2023 17:04:30 - INFO - Connected device : SonyEricson Xperia Mini Pro
18/004/2023 17:04:30 - INFO - Installed version of busybox : BusyBox v1.18.5 (2011-07-18 07:43:28 PDT) multi-call binary.
18/004/2023 17:04:30 - INFO - Android version : 4.0.4 / kernel version : 2.6.32.9-perf / Platform : 32bits / Build number : 4.1.B.0.587A hangero lefele nyomvatartasaval elvileg flash mode on lesz. (Telon levo led zolden vilagit)
De csak egy darabig 1.5 percig kb.
18/010/2023 17:10:50 - INFO - Device connected in flash mode
18/011/2023 17:11:29 - INFO - Device disconnected
18/011/2023 17:11:49 - INFO - Device connected with USB debugging off
18/011/2023 17:11:49 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP modeEgyenlore eddig jutottam meg kezdem leszzedni a sehol nem letezo romokat a nem tamogatott telora.
Szarkazmus ON
Ezuton is szeretnek koszonetet mondani a Sony nak es a Tmobile nak a tamogatasaert.
Legkozelebb is Sony termeket veszek es mindenkepp a Telekomnal.
Szarkazmus OFF. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
winhate #17276 üzenetére
Szerintem adb fastboot alól csinálhatsz gyári visszaállítást, az meg minden oprendszer alá elérhető.
fastboot erase userdata
fastboot erase cache
Aksi ki, majd Power + hangerő le, vagy power + hangerő fel és kábel bedug kombóra elvileg ebben a módban fog indulni. De az is lehet, hogy az egyik kombóra bejön a gyári recovery felület, már ha van a telóban. Nem tudom mert kb. sosem használtam a Sony T-s gyári programjával, túl sok bloatware volt benne meg hát hamar le is mondtak a teló támogatásáról...
-
winhate
őstag
Ma Bootloop ba allt a telo.
Akksi le volt merulve, bluetooth ot akartam bekapcsolni es fagylalt...Azota folyamatosan csak rebootol.Sony Pc companion mar nem tamogatja se a win7 et se az sk17i -t. (koszi...)
Flashtool al se jutottam semmire Romom nincs.
Gyari nem hackelt t mobile rom . ( Eroot ot kapott kb 2013 ban )Ha valaki tud pls segitsen mert elakadtam.
Koszonom.
-
Fateys
tag
Ha valaki rootolni szeretne, ne vesződjön a kernel cserés verzióval. E-root egy kattintás pc-n keresztül.
-
miaoumaoi
tag
Szolgáltatósokat, nem lehet nyitni csak testpointal, de az is függ a gyártási időtől, ha újabb széria akkor sehogy sem lehet, nekem szerencsém volt mert gyárilag független volt az enyém és a sony oldalán IMEI megadása után adott egy kódot illetve egy parancssorba beilleszthető utasítást amit lefuttatva kinyilt, csak annyi hátránya volt, hogy törölt róla minden drm kulcsot is, így néhány gyári program már nem működött pl. TrackID asszem, de lehetet helyettesíteni a Play áruházból.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fateys #17270 üzenetére
Zárt bootloaderrel szerintem csak az a módszer járható.
Illetve volt még egy olyan, hogy régi Android 2.3-at feltenni, azt egyszerű volt rootolni, aztán valahogy speciális módon frissíteni, hogy megmaradjon a root. Elég körülményes és ezzel tégláztam a telefonom életemben először, kb 8 éve.A nyithatóságot meg nem csak a függőség befolyásolja, vannak telefonok, amik függetlenek, de nem nyithatók.
-
Fateys
tag
Hát srácok én nagyon kezdő és béna vagyok 😀 még a flashtoolal se boldogulok. Egy az,hogy nincs a mini pro a driveres listába... Szóval csak az egyéb drivereket telepítettem, a másik hogy a "másold a firmware mappába"... Nincs is firmware mappa a C flashtoolon belül 😀
-
-
bmt50
senior tag
válasz
CPT.Pirk #17263 üzenetére
Jó a oneplus 5T is még. Nem kell követni ezt az "évente új telót cserélek" jellegű konzumidiótizmust. Amíg elfutnak a használt programok, és nincs baj a hardware-rel, nem kell cserélgetni.
Kár, hogy a Mini Pro-n már semmi nem teszi ezt lehetővé, mert akkor nem a párnám alatt pihenne napközben -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Yota a fiókban, de csak mert szétment az USB portja (már többször javítottam, de ezúttal már tényleg vége van), a vezeték nélküli töltés meg sosem működött vele rendesen, ergó nehéz feltölteni...
Most Oneplus 5T-m van amit egy havertól tudtam olcsón megvenni, azzal elégedett vagyok. A Yota cég sajnos megszűnt létezni...
-
bmt50
senior tag
válasz
CPT.Pirk #17261 üzenetére
Igen, stabil! Amíg nem próbálsz meg feltenni 1-2 témát, mondjuk az aptoide áruházból, hogy ne az a puritán cyanogenmod felület fogadjon. Most az mindegy volt, hogy opengapps mini, vagy pico. Lehet nekem is pico volt fenn, már nem emlékszem. A mostani LegacyXperia Nougat romom nem kompatibilis az opengapps csomagokkal teljesen. Nem lesz billentyűzet, ahogy korábban is írtam, így én gapps csomag nélkül használom. Ez ébreszt minden reggel a párnám alatt, no meg fut rajta egy Napi Evangélium nevű alkalmazás, de kb. ennyi.
Egyébként most mit használsz? Yotaphone gondolom már a fiókban pihenget. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Fateys
tag
Sziasztok. Nincs valakinek működő, eladó mini proja? 😀
-
161
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #17251 üzenetére
Kössz a feltöltést!
Az a gapps lehet, hogy friss de egyrészt óriási másrészt összekuszál néhány dolgot és fogja a gépet, igaz nem annyira friss de ha ezt teszed fel főleg a mini -t helyed is marad és a teló is suhan:
https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/hdpi-google-apps-4-4-4-upd-20150513-t3108049
pluszban harhadiknak süsd be ezt is:
android_lowram_enabler_0vermind_edit.zip -
winhate
őstag
Sziasztok
Fuggo telora ha ratolom az eroot ot attol meg nem lesz fuggetlen ?
Max a root kornyezetet kapja meg. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Áááá dehogy!
cm-11-20161025-UNOFFICIAL-LegacyXperia-mango.zip
open_gapps-arm-4.4-pico-20190310.zipTelepítés után annyi hely marad, hogy egy gmail, egy youtube, meg még egy kis valami elfér a telón. De azt a zárképernyős zenelejátszót azóta se űberelte semmi ezen a telón!
-
sqpp
őstag
Valakinek megvan a Legacy Xperia 4.4.4?
-
bmt50
senior tag
Igy van!
Voltak ezek a nagyon pici mobilok, és aztán a tartalomfogyasztás bővülésével meghízott a kijelző. Kb. 5 coll-ig látom értelmét. Felette zsebbe nem illő, és kényelmetlenül vékony, túl nagy kijelzős mobilok vannak. Lassan egy éve van A50-em, és nem tudom megszokni a 6.4 collt. De nem kapsz kisebbet már, csak a prémium kategóriában.
És hiába nagy a kijelző, nagyon sokszor melléütök. Oda kell néznem, hogy ne, de néha akkor is. Bezzeg a Blackberry-vel álom volt ez. Maga volt az ergonómia csúcsa a 9900, de a 9790 is. -
sqpp
őstag
Nehéz elmagyarázni... De a Pixel kicsit nagy, ahhoz hogy futásközben ott lötyögjön, de még karon is szar, próbáltam, de nem. A Mini pro meg jó lenne zenére, GPS-re és FB Litera is, szal ha írni kell tudok gyorsan, a mai napig nem tudom megszokni a képernyőbillentyűzetet, egyszerűen zavar, hogy nem tudom megnyomni fizikailag a gombot. Szerintem teljesen korrekt az érvem.
-
bmt50
senior tag
Nem vagyok all in one hívő, csak nem értettem. Ma már beszerezhető egész nagy tepsimobilokat is karra rögzíthető fitnesz tok.
Elég ormótlannak tűnik, hacsak nincs egy kigyúrt bicepszed, de akkor is.
Ettől függetlenül jó lehet a kis Xperia-val is futni, vagy bármi mást. Sőt -
bmt50
senior tag
A kitkat verzió elég népszerű itt, nekem is fent volt. Ami miatt váltottam, az a téma és program telepítésekkor hirtelen újra indulások, és a 4.4 egyre szűkülő támogatottsága.
17-ért van aliexpress-en zsír új, de néha használtan is feltűnik 1-1 a jófogáson.
Mondjuk ezt a "zenére használok telefont" sosem értettem. Az aktuális mobilok többsége jobb akkuidővel, könnyebben kezelhető nagyobb kijelzővel és legalább olyan minőségű audio chip-pel rendelkeznek az Xperia Mini Pro-hoz képest. Ha hívás jön, úgyis az a jó, ha a zene megáll. Akkor mi haszna ennek? -
sqpp
őstag
Zenére lett volna, tegnap cseréltem jack csatlakozót, de sajnos nem ért semmit, hiába szedtem szét..
Lehet a lap hibás, vagy a kontroller chip.. de azt már nem fogom cserélni. Tényleg csak MP3-ra lett volna, a billentyűzet annyira nem lényeges számomra már. De így lehet visszatérek inkább 4.4.4-re -
winhate
őstag
Koszi!
-
sqpp
őstag
Ha van root, akkor lehet elviekben, rakd fel a Kernel Audit nevu appot, abban kellene hogy menjen 1.4ig.
en most rendeltem hozza jack csatit, mert sajnos a korabbi meghalt benne, aztan mondom kicserelem, hatha
Nekem mondjuk Class 6 van, de ez a rendszer egesz gyors, az appok se nagyon veszesek, persze en Gapps nelkul.
-
bmt50
senior tag
Én 6-os robottal használom. Az XDA-n preferált Gapps csomag rég elavult, valamikor 2016-os, az Opengapps csomagokkal meg a billentyűzet összeakad! Gapps nélkül egy kicsit suta, rendszerből gyors. A rendszer egy 32GB-os Samsung EVO Class 10 kártyán terpeszkedik.
A gyors kártya ellenére az appok telepítése tetűlassú, gapps csomag nélkül pedig az egész számomra halott.
Ebben a verzióbam tweek-elni a procit vagy a ramot nem lehet. Ébresztőként használom. Kár érte, mert az audiochip-je pl. nagyon jó!
Az elmúlt hetekben vettem észre, hogy a Galaxy A50-em jack kimenete szegényesen hajtja meg a bluetooth hangszórókat, mondjuk egy PC-hez képest. Hiába 2019 slágerterméke, a kis Xperia Pro leveri -
sqpp
őstag
válasz
cinemazealot #17231 üzenetére
Hat Gapps nelkul hasznalom, ugy nekem megy minden, adb install <filename.apk>, így gyorsabb nekem legalább is.
vagy ugye copy apk fájl az sd-re és úgy
de egyébként minden király, nem a leggyorsabb, de nem szokott befagyni, meg semmi, Messenger lite, hasonlók mennek rajta szépen
A telepítés csupán annyi, hogy flasheled a lenti ZIP fájlban található boot.img-t, ezután kell egy CSAK EXT4-re formázott SD kari, aztán TWRP-ben sideload-al flashelni a zip fájlt, amit itt találtok meg.
Én mondjuk csak Class6-os kártyával használom, 10-el szerintem jobb lenne.
Igy van most 16 GB szabad helyem appoknak, meg ugye adatnak, amit rárakok.
Amúgy minden mukodik szépen, persze Google Play nélkül
Nem Dailynek gondoltam, de MP3 lejátszónak, Spotify, meg Messenger Litenak jó ez.
-
-
sqpp
őstag
Sorry, megoldottam
Hehe, így azért nem rossz
-
sqpp
őstag
Stock ROMot hol találok? amit tudok flashelni, nem zippest.
-
válasz
Imilenni #17227 üzenetére
Ha a Jófogáson lévőt nézed, az csak koszos (a hátlapnak meg elég sz@r a felületkezelése, az olyan foltokban lehámlós, idővel nem tudsz vele mit kezdeni, csak teljesen ledörzsölni, akkor pedig csak annyi változik, hogy elveszti a mattságát). A króm perem nálam is le van pattogva itt-ott (én is használtan vettem 2 éve), de a vakuval lőtt fénykép ez sokkal drasztikusabban mutatja. Ha személyesen meg tudod nézni, érdemes vetni rá egy pillantást.
Egyébként szoktam nézegetni a felhozatalt, újra és újra fel szokott bukkanni egy-egy ígéretes példány. Ha tehát ez nem tetszik vagy lecsúszol róla, nagy valószínűséggel lesz még lehetőséged beszerezni egyet.
Egyébként nagyon imádom ezt a kütyüt. És manapság sokkal jobban rácsodálkoznak az emberek, mint egy csillivilli zászlóshajóra.
-
Imilenni
addikt
Azért érdekes, hogy ilyen régi telónál még mindig pörög a topic
Nekem is volt egy ilyen masinám, imádtam de sajnos eltört.De most, évekkel később visszaszeretnék térni rá (Messenger miatt!!!)
Esetleg ez megoldható? Valahonnan lehet még vásárolni ilyen telefont? Egy használt hirdetést se láttam
A Messenger hogy megy rajta? -
Tomi_Ohl
veterán
Lollipophoz ajánlom ezt és ezt az irományomat, ezekben gyűjtöttem össze pár linket/tapasztalatot anno, amikor próbáltam.
De inkább azt javaslom, hogy CM13-at próbálj, az nekem jelentősen gyorsabbnak tűnt a lollipophoz képest (de a siralmas sebességű SD-kártyámnak köszönhetően nem volt nagy élmény így sem használni. Mások, komoly kártyával viszont szerették). Ennek a telepítési menete kicsit más, máshogy kell formázni a kártyát.
Sőt, ha akarsz még több kalandot, van ám Android 7.1 alapú ROM is, ugyanattól a fejlesztőtől errefelé. -
bmt50
senior tag
válasz
cinemazealot #17218 üzenetére
Örömmel olvasom én is ezeket a hsz-okat
Akkor lehet, hogy én is megszeretem. Fogni, telefonálni, iszonyat jó. Hatalmas pirospont a kamera gombért, ami 2 fokozatban fókuszál és fényképez.
Nekem volt Blackberry-m több is, úgyhogy nem újdonság a fizikai billentyűzet élménye...Mikor úgy gépelsz, hogy oda se nézel és mégse ütöd el :-)
Szerintem az is meghatározó, hogy milyen a fogása, meg amikor telefonálsz és tartod. Sose felejtem el, mikor az 5.2"-os P9 Lite-om csörgött és a vékonysága miatt nem tudtam az asztalról felvenni. Hosszabb hívások alatt vágta az alsó sarka a tenyeremet.Nekem most a CM12 lollipop a tervem. Rendeltem hozzá egy 32-es Samsung evo + kártyát. Ha megjön megnézem hogy kell átpartíciolálni. Kap a rendszer egy 4 gigás partíciót, és azon lehet terpeszkedni.
Amúgy jó a Kitkat is, mert itt is át lehet pakolni a kártyára az alkalmazások jó részét.. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cinemazealot #17218 üzenetére
Melyik rommal használod és mennyi szabad tárhelyed van / volt?
bmt50: a hülye vékonyság mánia vetett véget ezeknek a telefonoknak... Amúgy egy Yotaphone2-m van rendes telefonnak, az a dupla kijelző miatt kielégíti a különlegesség iránti vágyaimat.
-
Tomi_Ohl
veterán
Ezeket a hozzászólásokat olvasva nekem is egész megjött a kedvem visszaköltözni nosztalgiázni
Jó kis telefon volt ez, nagyon szerettem, annak ellenére, hogy a RAM és a tárhely már a kezdetben is kevés volt.
Épp nemrég vettem ki a szekrényből és tettem vissza a 2.3-at rá (Sailfish OS volt fent előtte), viszont úgy veszem észre, hogy az azon lévő régi online szolgáltatások közül elég sok már nemigen működik a mai világban... De ez nem csoda. -
2017 júliusa óta ez a főtelefonom nem kényszerből, hanem saját döntésből. Internetezésre nem használom, de végszükség esetén a leveleimet 2 postafiókból is ezen nézegetem, illetve van rajta még néhány egyszerűbb szolgáltatás (bevásárló lista, naptár, banki token generátor, Total Commander, Llama, online rádiók, hangrögzítő). A 2,5...3 napos akkuélettartam teljesen általános, pedig szoktam vele telefonálni (havi 3-4 órányi beszélgetés), SMS-ezni (havi 50...70 bejövő/kimentő vegyesen) rendszeresen.
Nagyon szeretem és nagyon bánt, ha ma nem kapható hasonló méretben de mai vassal ilyen telefon.
-
bmt50
senior tag
válasz
CPT.Pirk #17216 üzenetére
Szia,
Kössz a gyors választ.
Tegnap megcsináltam és ezzel a pico-val valóban stabil és fluid a rendszer.A terv szerint néhány hónapig sajnos főtelefon lesz. Nemsokára jó pénzért eladom a mostanit (K-zoom) és most nem hülye telefonokra szeretnék költeni. Az utódig kell chrome, whatsapp, google hírek és soundcloud erre.
Pozitív, hogy a telefon kora ellenére ilyen élénk itt az élet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Hosszas 2.3-as használat után(ébresztőóraként szolgált a párnám alatt) Flashtool-lal frissítettem ICS globalra, hivatalosan kinyitottam a bootloader-t, rootoltam, és feltettem a legutolsó Legacyxperia cm11-et 2015.04-es minimal gapps-sal...
Ha észrevételeim bántóak, akkor előre is bocsánat, de:
- a fórum első oldalán található leírások használhatatlanok a halott linkek miatt;
- az xda-ról sem egyszerű, a Kitkat minimal gapps letöltés onnan is halott, sebaj google-n még megtaláltam.
- hogy a boot.img-t hogyan kell a Flashtool-lal felflash-elni, arról sincs egy deka infó sem, youtube videók segítettek.
- a boot.img flash után a Legacyxperia felirat alatt egy hangerő fel-t kell nyomni ugye, hogy bejussunk a cwm-be és fel tudjuk rakni a rom-ot és a gapps-ot. Nos nálam csak az alsó szöveg jelent meg. Majd a guta ütött meg, mire rájöttem, hogy nyomkodni kell a le-fel gombot és a power-t és akkor egyszer csak bejön fent a menü.
- a full wipe után fel a cm11 és a minimal gapps. Már az első indításkor kihívás volt kiválasztani a magyar nyelvet, mert sokszor arrébb ugrott. Aztán sem lett az "élmény" kielégítő: belassulások, akadások. Egy sima chrome-ot nem tudtam feltenni, mert a Play áruház letöltés után mindig kifagyott, vagy kiírta hogy a telepítés nem lehetséges.
-azt hittem én rontottam el valamit, ezért kikapcs, bekapcs, hangerő fel, cwm, szórakozás a gombokkal hogy bejöjjön a cwm menü, majd újra full wipe és rom/gapps fel.
-az eredmény másodszorra is ugyanaz. Tehát nehéz elképzelni hogy a hiba nálam van.
-egyébiránt gyári 2.3-mal vagy 4.01-gyel a telefon stabil. Minden működik, amíg a google frissítések meg nem töltik a belső tárhelyet. Nem egy 200x leejtett, agyonzúzott telefon ez. -
miaoumaoi
tag
válasz
Predator2 #17213 üzenetére
Egyáltalán nem jó.
Szabvány api az a mikrofon, készülék is rossz mert nem egyezik a processzor. Nálam felvételi metódus 'kernel' root required, készülék sonyericsson live with walkman az hw-ben egyezik. Furcsállom, hogy nem kért tőled root jogot, nálam az az első, hogy kéri és utána bekonfigolja magát nekem már csak személyre kell szabni pl.automatikusan rögzítsen minden bejövő kimenő hívást, meg ne jelenjen meg a lebegő gombja pl..
-
Predator2
addikt
Nézz meg nekem kérlek 1-2 apróságot.
Alapból szar dolgokat állít be! Megvettem a eredeti verziót.
Fő beállítások menüben,
Készülék résznél neked melyik telefont állította be? Xperia Pro-t választottam, (mini pro nem volt) úgy emlékszem ez volt a nagy tesó annak idején.Szabvány API
Hangforrásnál: Hang kommunikációt választottam, Felvétel formátumánál pedig mp3-at.
Jó így? Kell még valamit?
-
miaoumaoi
tag
válasz
Predator2 #17208 üzenetére
Hogy hogy csak ezt? A play-est? Ne viccelj már ha régi őskövület 1.x-est nem is találsz de pl. 2.x-ből van fennt egy csomó még full verzió is a neten. Esetleg helyetted ne keressem meg? na jó ez csak szarkazmus volt részemről de a lényeg a lényeg, hogy ha normális hangfelvevőt akarsz akkor csak ez az egy a járható út. Próbálj meg szerezni egy régebbi verziót ha megveszed az unlockert akkor azzal is működni fog.
-
miaoumaoi
tag
válasz
Predator2 #17206 üzenetére
Az azt hiszem rage kernel a gyáriak semc vagy ilyesmiek szoktak lenni de mindegy mert az már patchelt, én az xda-ról töltöttem le a saját topicjából, skvalex call recorder xda developers így keresd de amúgy igazáböl szerintem mindegy melyiket teszed fel az újabbak csak abban különböznek, hogy több készüléket támogatnak meg több memóriát esznek de az utolsó 1.6.8.1 alá ne menj mert azok még csak amr-be tudnak rögzíteni az utolsó 1.x viszont már mp3-ba is meg van egy sor hasznos plusz funkciója.
-
Predator2
addikt
-
miaoumaoi
tag
válasz
Predator2 #17204 üzenetére
Beállítások -> Telefonról -> Kernel verzió, am rosszul írtam nekem doppler van rajta ami egy lupus kernel csak át van particionálva így kb 600 Mega a data particióm, régebben doppler v4 -et használtam azt hiszem az kappa kernel csak az pár nap után újraindulgatott így visszatértem a v3-ra, de azelőtt sokáig kappa-t használtam, természetesen mindkettő tartalmazza a call recorder patch-et.
-
miaoumaoi
tag
válasz
Predator2 #17196 üzenetére
Nagyszerű, ha megfelel az a rom ami rajta van akkor töltsd le ezt a kernelt és rakd fel, utána recoveryben csinálj egy clear dalvik-cache-t és reboot és készen vagy, már csak a skvalex callrecordert kell beszerezned, érdemes régebbit még a nagy verzióugrás előtti v1.6.x vagy valami ilyesmi a több megás material UI verziósok előttit. Kernel: [link] Letöltöd, kicsomagolod, kikapcsolod a telót, megnyomot a vol up gombot miközben csatlakoztatod a PC-hez, ha sikerül felvillan a kék led. Utána parancssorban beírod 'fastboot flash boot boot.img', megvárod amíg felírja lehúzod a pc-ről bekapcsolod és közben nyomkodod a vol down gombot, ha minden jól megy belép a recovery-be, nyomsz neki egy clear dalvik-cache-t és reboot és kész, mehet fel a hangrögzítő.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Predator2 #17200 üzenetére
Majd kollégák megmondják melyiket érdemes feltenni. Most végeztem a 4.4-el, Yt, Gmail és MXPlayer felrakása után maradt 79MB szabad hely.
Zseblámpa mondjuk szokott lenni beépítve minden normális romban, a felső "eszköztár" lehúzásánál.
Amúgy nem használod a teló fizikai billentyűzetét? Ezért imádtam használni, rohadtul hiányzik másik telókból a rendes billentyűzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest