Új hozzászólás Aktív témák
-
SperS
csendes tag
válasz
tboy72 #14844 üzenetére
Szia! Az a helyzet, hogy a root-nak még csak-csak nekidurálom magam, de a bl nyitást biztosan elkerülöm!
Ezek után azt szeretném még kérdezni, hogy a zárt bl-re tehető nem gyári ROM-ok esetén telefonálás közben mi van a képernyőn? Tehát nincs a 4 fül? Azért kérdezem, mert ilyen jellegű képeket nem találtam sehol...
Egyébként azért kérdezek ennyit, mert ez az első androidos telefonom. Korábban sok-sok évig windows-os telefont, majd PDA-t használtam, és az a rendszer logikájában eléggé más! -
fatal`
titán
válasz
tboy72 #14846 üzenetére
Amennyiben szolgáltatós a telefonod (ha biztosítást kötöttél rá, akkor, ha jól sejtem az) a függetlenítéssel (ami kell a bootloader nyitásához) megszegted a szerződést, így közel sem biztos, hogy a biztosításod él. Persze aztán ebből bármit derítsen ki, ha hozzábaszkodtad az aszfalthoz és be sem kapcsol.Ja független.
Amúgy nem hiszem, hogy kapsz érte 35k-t.
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
tboy72 #13958 üzenetére
Az, hogy a gingerbread sokkal smoothabb, erre mindig rájövök mikor visszatérek rá. De amúgy ICS romok közül a smultronic a legjobb szerintem.
Most letöltöttem a HyperbeamNewEra-t eddig nagyon jó, teljesen smooth és nagyon gyors, mondjuk még csak 1 órája van fent és csak pár fontosabb alkalmazást telepítettem fel... -
Zoli133
addikt
válasz
tboy72 #11001 üzenetére
Igen van külön, de az eredetileg egy alkatrész a kijelzővel, össze van ragasztva a kijelzővel, innentől kezdve, le kéne valahogy kaparni a jelenlegi kijelződet meg rá is kellene applikálni az újra. Úgy érzm hogy itt elég sok a hibalehetőség, illetve, ha össze is jön nem hiszem hogy ugyan olyan képe lesz a dolognak
De igen elvileg így is cserélhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest