Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PearCyp
tag
halihó! pár nappal ezelött sikerült megkarcolnom a hátlap oldalát, utána észrevettem, hogy már jópár kopás van az usb fedélnél és az oldalán ahol le kell venni. a feliratok is kcisit megvoltak barnulva rajta.
eldöntöttem, hogy veszek egy újat. vettem magánszemélytől egy újat, megnéztem, hogy mi a különbség az eredeti és e között, mert egyszer még vettem egy hátlapot a régi telefonomra ami nagyon gyér minőségű utángyártott cucc volt.
ezeknek a színe megegyezik, belül mintha egy hangyányit fényesebb lenne az új. egy hangyányit a belső rács is vékonyabb. ami viszont feltűnt: az erdetire v4 van felírva, az újra pedig 3, de a 1243-8271 gyártási szám, vagy mi mindkettőn rajtavan.
két kérdésem lenne:
0: lehet h vmi kínai másolat?
1: ha igen, mi hátrányom származhaz belöle, és ha nem akkor is?szerk.: álltítólag gsm boltban lett véve.
[ Szerkesztve ]
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
Redcaster
őstag
Udv!
Hogy lehet beállítani azt, hogy a Marketről letöltött appokat SD kártyára rakja egyből? -
Redcaster
őstag
Udv!
Hogy lehet beállítani azt, hogy a Marketről letöltött appokat SD kártyára rakja egyből? -
Grande Ale
őstag
Wotannal újratelepítettem a telefont, mert kikapcsolgatott, merült mint az állat. Újjászületett! 17 óra alatt merült 50 százalékot, ugyanazokkal a programokkal. Mi lehetett vele?
-
-
agoka07
senior tag
Smultronic 5.0-át használók! Nálatok is gond van Play kompatibilitással? Sok alkalmazást nem tudok telepíteni amit eddig igen.
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
ootman
csendes tag
válasz Isten88 #13289 üzenetére
Lássuk jól értem-e?
Ha függetlentek egy telót, amivel bukom a garanciát, az illegális, de ha turbo kártyával csalok, amivel még a garancia is megmarad, az meg legális.
Érdekes egy világ ez.
A turbo kártya az nekem túl bizonytalannak tűnik, ráadásul külföldre is viszem, tehát cserélgetnem kell majd a kártyákat. Az összeset meg nem állok neki kivagdosni.
Azért köszi a választ, amennyire sikerült belőnöm, még valszeg pont jó széria a telefon, ha meg nem akkor elcserélem.[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
válasz ootman #13287 üzenetére
Hali!
Itt eddig ez nem volt nagyon téma, mert ugye a nem legális dolgok itt tiltottak, talán XDA-t tudom ajánlani, hogy nézz ott szét nagyobb siker érdekében.
Vagy kezdj el ebben a topikban keresni a Turbo Sim után, ha jól emlékszem régebben említés esett róla, hátha valaki használja és részletesebb tapasztalatot írt róla, nem emlékszem már. Valami olyasmi rémlik, hogy két márka körül ment a téma, és mobilnet körül volt probléma, vagy csak aggodalom volt, hogy nem fog menni vele, nem emlékszem már. Viszont ez legális és szerintem egyszerűbb, bár ki tudja.
Keress rá, mondom.
Légyszi, ha találtál valamit, oszd majd meg, hogy másnak is tudjunk segíteni, ha esetleg ilyen problémája lenne... -
ootman
csendes tag
Üdv
A következő információt szeretném megtudakolni.
Egy ilyen telót vettem Vaterán Telenorosat, de függetleníteni szeretném.
Sajnos nem néztem utána eléggé előtte, de az mondták több helyen is, hogy két verziója van a telónek, a korábbi szériák könnyen függetleníthetőek, de az újabbak már nagyon problémásak.
Azt szeretném tudni, hogy pontosan melyik verziótól van ez a probléma.
A 12W-sektől, vagy már a korábbiaktól is?
Jelen pilanatban még nem tudom a számát, de ha már nem okés, akkor max elcserélném, vagy továbbadnám.
Mivel tetszik ez a teló, akkor is egy másik ilyet vennék, de tudni kéne honnantól felejtős, ha nem független eleve. -
Isten88
senior tag
Hali!
Ha böngészőben tudsz netezni, akkor tuti van neted. Ha mégsincs, akkor Neked kell kikísérletezni, hogy hol akad el a net.
Szóval, ha böngészőben van net, akkor próbáld meg a Beállítások, Alkalmazások, Gmail, Adatok törlése, Frissítések eltávolítása, Gyorsítótár törlése, Alapértékek törlése. Ezek közül amit enged, azt csináld meg, hátha utána enged.[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Üdv.
Adott ez a teló,és sehogyse fogadja el a gmail fiókot.
Vagy nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverrel,vagy elvileg nincs wifin.
Holott pedig azon van.
Másik telón elfogadja a gmail fiókot,és ha újat csinálok telórol,az is hasonló eredmény.
Nem igazán szeretném visszarakni gyári állapotra.
Vkinek ezen kívül ötlet?Avatar
-
MODERÁTOR
válasz bogil99 #13281 üzenetére
Üdv!
Csak pozitív tapasztalatom van, a negatívumok amiket felsorolnak nem igazak. Az akksit nagyon lehúzták a tesztben, de nem értem miért írnak 1 hetes használat után akksiról véleményt, mikor annyi idő alatt be sem áll rendes használatra.. Még nekem sem állt be, kell neki ugye 1-2 hét. Akinek már régebb óta van, írja, hogy 2-3 napot simán elmegy. Akadás meg sehol nem tapasztalható, bár a jelenlegi csúcskategóriás Sonytól ez elvárható. A két telefont meg kár is hasonlítgatni, mert nem egy kategória.
-
fatal`
titán
válasz Isten88 #13278 üzenetére
Lehet, hogy a ROM-mal nem ok valami, vagy a fentebb linkelt HTC-hez való project butter. Battery tesztnél: Good, no need to replace it.
Actual Batt(uAh): 1092000
(#13279) Isten88: Egyelőre fent van egy ingyenes. De most újraindítottam a telót és mintha nem merülne olyan gyorsan. Majd kiderül. Lehet majd újratelepítek mindent, egyelőre várok vele.
[ Szerkesztve ]
-
Lion76
csendes tag
Hello mindenkinek!
Dupla simkártyás átalakitásra van valami lehetőség?
Esti videokészitésnél ha bekapcsolom az éjszakai módot,sötétebb a felvétel,mint normál módban!
Ez mindenkinél igy van?
Nem az lenne a lényege,hogy világosabb legyen?
A Nokia X6nál igy müködött!
A válaszokat előre is köszönöm! -
Gaberiellb
senior tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, végre sikerült feltenni azt a romot amit szerettem volna: ics clean n tweaked. Nagyon szép nagyon jó, eddig ez a második napja hogy fent van eddig nem volt semmi baj, mondjuk nekem eddig se volt bajom a sebességel de így testreszabhatobb. Ajánlom mindenkinek, amit próbáltam: Xperia pureness: ez se rossz, de nekem ez jobb, optimax1.1: iszonyatosan testreszabható, aroma installernek köszönhetően, viszont sok a bug : vagy 20-szor telepítettem volt olyan hogy a widgetek leálltak, tárcsázónál csak a 0-ás gomb volt elérhető . És folyamat sony.sosicalnetwork.process.com leáll, ez nagyon gyakori volt, akármelyik raktam fel ez a hiba maradt, úgyhogy ezt nem ajánlom.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
fatal`
titán
Van valami app, ami részletesebben mutatja, hogy mi mennyit használta az aksit, mint a beépített cucc? Valami pokolian szívja az aksit (14 óra alatt 100%-ról 10%-ra merült, fél óra beszélgetés és 20 perc kijelzőhasználat, 10 perc zene, semmi más nem volt), jó lenne kideríteni, hogy mi.
A gyári statisztikában a hanghívások voltak felül 33%-kal, de nem hinném, hogy 20 perc beszélgetés ~30% aksit használna.
-
Zoli133
addikt
Valami nem kerek, mindig rá kell jönnöm, hogy ehez nem értek annyira mint linuxhoz, tehát:
átmásoltam a libXT9engine.so-t illetve az xt9 könyvtárat és annak tartalmát, permissionok javítva, újraindítás, kell neki vmi ldconfig vagy hasonló? mert így se települ a gyári bill"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
-
Zoli133
addikt
Cm10 projekt vége, most egy CM9.1-el próbálkozok a kérdés maradt ami a 10-nél is volt, gyári bill-app rávarázsolható valahogy? Ha jól sejtem valamely library hiányzik neki ami miatt nem települ, esetleg ezt valahogy bele lehe tolni, anélkül, hogy teljes káoszt eredményezne?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
vaga
csendes tag
Hi all!
A problémám... a naptár (gyári) alkalmazást indítva a "napirend" listát nyitja meg nem az eddig megszokott egész hónapos nézetet. Mi lehet a gond, egyszerűen nem tudom visszaállítani...
Ha visszaállítom havi nézetre akkor ok, de ha utána nyomok egy "vissza" gombot akkor nem kilép hanem a napirendet hozza vissza. Restartoltam kétszer. Most bejön a havi nézet egyből, de ha rányomok vmelyik napra (ahol van esemény) akkor megint ezt a "napirend"-et hozza be
Ez mi lehet???Üdv: vaga
-
sakhalin
csendes tag
Kis visszaolvasás,kereső és itt is a varázslat....
-
robyg
senior tag
Üdvözlet mindenkinek.
Lenne egy gyors kérdésem hozzátok remélem tudtok segíteni.
A telóhoz kijött már régen a hivatalos 4es android.
Én fel is raktam de utánna visszaraktam a régi 2.3ast mert a led visszajelzés az emailek öt percenkénti frissítése nem ment.Na a kérdésem a sony hivatalosan csinált már valamilyen patchet a 4es droidhoz amiben ezeket a hibákat orvosólják?
-
ƵøŁĭ
veterán
Üdv !
2010-ben vásárolt Sony Ericsson Xperia mini pro android verziószáma 2.1 .Neten olvastam ,hogy a 2.2 rendszert nem kapja meg,valamilyen módon frissíthetem a telefonomat? Azért jutottam ehhez a kérdéshez, google playről szeretnék letölteni de nem engedi,lehet kompatibilis problémák vannak.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
sakhalin
csendes tag
Régi hsz tudom...De!
Miért zavar ha fut valami illetve bent űl a memóriában?
Hiszen kifizetted a memót nem?
Miért legyen parlagon?
Azért van,hogy használva legyen.
Semmi hátránnyal nem jár sőt.
Egyébként meg olvasnivaló a témában -
Foose
addikt
válasz dokee78 #13256 üzenetére
Na most már akkor nem értem,mire jó ha vissza van zárva. Mert ugye romoláshoz kell a nyitás. De ha mondjuk ugrik a gari,(vagy nem is volt) akkor minek visszazárni? Ez "kikötés" a romoknál,hogy vissza kell zárni? Mondjuk lehet én nem vesztenék sokat a gari elvesztéssel,mert Budapesti boltra szól a gari Én meg odáig nem utazok esetleges gari miatt
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz fatal` #13254 üzenetére
Én valahol azt olvastam,hogy vissza lehet zárni. Viszont a gari akkor a nyitás miatt így is-úgy is ugrik? Nálam is ugyanígy "bootloader unlock allowed: yes" van,de ezt asszem pont Tőled tudtam meg,mit jelent...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Gaberiellb #13251 üzenetére
Nem, az csak azt jelenti, hogy nyitható.
Viszont, ha kinyitod elveszik a garancia, ezt nem árt tudni.
A nyitásban én sajnos nem tudok segíteni, nekem zárt.
[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
válasz Gaberiellb #13251 üzenetére
-
MODERÁTOR
Ezennel én is váltottam.
Most már a páromé a Mini pro, köszönöm a sok segítséget, amit itt kaptam.
Azért persze még figyelem a fórumot. -
fatal`
titán
válasz Gaberiellb #13249 üzenetére
Nyitva a bootloader? Mert, ha nem, akkor nem fogsz kernelt cserélni (csak gyarira, de ahhoz meg nem kell root).
-
Gaberiellb
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget, sikerült rootolni legalábbis a su apk-megjelent. Viszont szeretnék feltenni egy új kernelt, de a flashtools azt írja először rootolnom kell! Device must be rooted first! Félig rootoltam vagy mi a...
-
bogil99
aktív tag
válasz Gaberiellb #13241 üzenetére
Próbáld ezzel: [link] így még nekem is sikerült.
Csak természetesen itt a GB-t kell feltegyél és arra az .587-est.N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Gabás
addikt
vedd ki az akkut, várj egy kicsit, tedd vissza, s folytasd a folyamatot
-
kmarkk22
aktív tag
Semmit nem csesztél el, max azt, hogy nem dugtad usb-re a telefont miután bekapcsoltad. A képernyőn nem fogsz látni semmit, de attól nem kell megijedni, a rootoló program attól még felismeri, csak várj egy kicsit.
-
Zoli133
addikt
Ha nyított a BL tedd fel az extended stock kernelt az rootolja neked a telefont.
-
Gaberiellb
senior tag
Üdv, próbáltam rootolni a telómat az 1 hsz alapján, de nem megy! .587-es ics-m van nyílt bootloaderrel, és ha felteszem azt a kernelt amit írnak nem csinál semmit a teló, annyi. A root program meg azt írja bekapcsolva kell lenni a telefonnak, viszont nem kapcsol be. Az egyik gombja világít és ennyi! Mit cseszek el? Köszi
-
fatal`
titán
Most vettem észre, hogy az ötös smultronicon nem működik a 3G, nincs apn. Nem tudja valaki, hogy tudom lekerni a T-től a beállításokat?
[ Szerkesztve ]
-
winhate
őstag
válasz Jakovlev999 #10837 üzenetére
Megvan meg ez az akksi es mik a tapasztalatok ?
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
Zoli133
addikt
Valaki tud valamilyen megoldást, hogyan lehetne CM10 alá felrakni az xperia keyboard-ot? Bármi mást próbáltam eddig szenvedés volt inkább a fizikai bill. vele.
-
natë
nagyúr
válasz fatal` #13226 üzenetére
Azt mondják több topikban...A lightweight zeam alapból iszonyat gyors ICS alatt ekkora kijelzőn, én fölraktam a tweaket, de a zeam-et már nem lehetett hová gyorsítani Meg kellene próbálni sony launcherrel vagy Apex/Nova-val.
Driver szinten is belepiszkál a dolgokba, illetve 1-2 ismert és nem annyira ismert build.prop bejegyzést is tartalmaz.[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz fatal` #13221 üzenetére
Smultronic Zeam-mel és Project Butter tweak-kel.
-
kmarkk22
aktív tag
Ma megnyomkodtam osztálytársam iPhone 4s-ét, miután a különböző boltokban kiállított wp7 telefonok sebességét nem éreztem jobbnak/smoothabbnak az én kis Xperia mini promnál. Hát meg kell, hogy mondjam, az sem volt smoothabb, legalábbis számottevően biztosan nem. Ezen nagyon meglepődtem... Igaz, hogy néha megakad a kicsike, de amikor nem akkor teljesen ugyanolyan érzés használni mint a wp7-et vagy az iOS-t és ez szerintem szép teljesítmény a Sony-tól. Mi lenne jelly beannel?
-
Bergo
tag
Még egy kérdés azokhoz akik ismerik a "Root Uninstaller" nevű progit. 3 jelölés van a progiknál. Van porossal a sys fájlok (gondolom ezek azok amiket le ne töröljek) van a fehér amiket én tettem fel (gondolom ezek a törölhetők) és vannak a fehér alapú progik. Na a kérdés az lenne hogy ezek a gyári de biztonsággal törölhető progik?
-
Bergo
tag
Ma már másodszor csinálta azt a telefon hogy gondolt egyet és újraindult. Ismerek másokat akiknek szintén ezt csinálja.
Esetleg valakinek van valami ötlete hogy miért? -
Bergo
tag
"tudom milyen a rootolt teló" ugyan olyan mint a többi csak meg tudod csinálni hogy a szaros reklámokat le se töltse, el tudod távolítani a felesleges alkalmazásokat, ingyen telepítheted a fizetős appokat és azt csinálhatsz vele amit csak akarsz
Jó hogy gyárilag nem rendelkeznek rendszergazda jogokkal a felhasználók mert akkor 1 nap és a sok hozzá nem értő tönkre is vágná -
Foose
addikt
Ez már más tészta,mert root nincs a telómon... Nem tudom miért gondolja mindig mindenki azt,hogy ha van egy androidos teló,akkor az csakis és kizárólag csakis rootolt lehet...?! És hidd el,van oka hogy nincs root! Még mielőtt belemennénk,tudom milyen a rootolt teló,(volt már párszor) de ez most nem olyan. Szóval így viszont hogy ott az a fránya térkép,nem tudok vele mit kezdeni. Max tiltani. Viszont akkor a többi app gondolom neten keresztül próbál majd meghatározni,az meg ugye olyan amilyen...
-
Foose
addikt
válasz dokee78 #13208 üzenetére
Szerencsés vagy Nálam is fut a nyamvadt térkép...
(#13210) hunfatal Nálam is csak 2 fut általában Bár most hogy írtad a tiltást,lehet megpróbálom tiltani,de az a gyanúm,hogy az sem lesz jó,mert akkor meg más app nem fogja tudni használni a helyzetmeghatározáshoz...Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Bergo
tag
válasz fatal` #13210 üzenetére
És mit lehet tenni ellne hogy ne fussanak ezek a bizonyos szolgáltatásai? Mert én nem is használom a térképet max hetente egyszer megnyitom hogy el ne felejtsem hogy néz ki Szóval nekem nagyon alaphangon kellene hogy legyen azaz ez lenne a cél valahogy. Valami tipp?
[ Szerkesztve ]
-
Bergo
tag
Ja és egyre nagyobbak! Most ránéztem és 4.8MB 5.8MB 6.8MB 7.8MB
Jelenleg ezeket záratom be vele amíg nem találok rá magyarázatot hogy ez miért is van! Összesen így a térkép több mint 25MB és nem tom meddig megy így és miért.Oks akkor szerkesztés de nekem fut és egyre több belőle és egyre nagyobb.Szóval most task killerezem őket amíg nem jövök rá a megoldásra. Mint írtam is ami fontos a rendszernek úgy is újra elindul. Az elindításukhoz több energia kell mint a futtatásukhoz ez világos is de mi van ezekkel amit tényleg úgy futnak hogy nem tudni miért?
[ Szerkesztve ]
-
Bergo
tag
válasz xperiababu #13203 üzenetére
Gyári kártyafüggetlen és rootolt a telcsi így nem csak ezt töröltem hanem már minden gyárit is ami nem kell minden telcsimnél ez az első hogy root aztán a nem kellő alkalmazások eltávolítása ennél is így volt csak ezt a progit hagytam még mert nem tudtam milyen e-mail kliens. Így most már tudom és töröltem Igaz ennél a telcsinél kellett még változtatás mert ez a 4 sarkos buborék nekem nagyon nem gyere be meg a menüben lévő 3 sor is kevés most ilyen
-
Bergo
tag
Még egy kérdésem lenne. Miért van az hogy 4x is szerepel a futó alkalmazások listáján a térkép?
Térkép 5.0MB, Térkép 6.2MB, Térkép 6.8MB, Térkép 7.0MB
Tényleg indokolt ez vagy lehet vele kezdeni valami? A többi androidos telcsimen nem volt ilyen hogy ennyi része futott! -
Bergo
tag
válasz fatal` #13200 üzenetére
Köszi! Amióta androidos telcsit használok (azaz jó pár éve) azóta a gyárit használom ami mindig fel volt telepítve a telefonra és tökéletesen megfeleltek. Sose kellett leszednem másikat. Csak gondoltam kipróbálom ezt ha már foglalja a helyet nekem. De akkor kitörlöm a csába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest