Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Ismerős Mini Pro-ja beadta a kulcsot, és kérdésem lenne találkozott-e valaki ilyennel:
Feltölti készüléket, szépen 100%-ot jelez neki, elmegy dolgozni. Használja és akkor néha gondol egyet és azt jelzi lemerült, vagy csak simán kikapcsol. Ezután ha bekapcsolja azt írja, hogy lemerült, de újabb újraindítást követően pedig 98%-ot jelez. És egyre gyakrabban csinálta ezt, így végül gondoltam újra húzom SUS-al hátha, de ez se jött be, még fel se tettünk rá semmit megint ugyanez (beállítás varázsló közben újraindult).
Kénytelen lett vett egy Xperia L-t, mert kell a telefon, és ez amúgy is "elhasználódott" volt, de az akkut itt hagyta nekem, mivel X8-ba is ilyen való, hogy teszteljem neki le, akku rossz-e csak vagy teló. Én így feltűnt, hogy kissé mintha "meg lenne hízva", elől és hátul is kissé dudorodik, X8-asom akkuja viszont szép sima. Ez gondolom azt jelenti, hogy szétment, jól sejtem? Nem szívesen raknám bele így a telómba, ki tudja mi történik vele.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
zola09
aktív tag
Sziasztok!
Több mint egy éve használok egy ilyen telefont, de múlt héten megtörtént a csoda, és leesett. Az lenne a kérdésem, hogy az a külső 'plexi' amit tapicskol az ember és az lcd össze van-e ragasztva? Vagy lehet cserélni csak a plexit? /Az lcd-nek semmi baja, de pókhálós lett a plexi/
Köszi!
-
SsPL711
őstag
Bocsánat, közben kiderült, hogy X10 Mini Pro a készülék, az előző kérdés így tárgytalan
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan, hogy nem lehet (Mini pro-n) felvenni újabb gmail accountot?
Azt írja az új fiók felvételénél, hogy: "you dont' have a network connection" vagy valami ilyesmit.
A telefon wifi kapcsolaton volt, létezik, hogy kell neki a mobilnet mikor új fiókot akar az ember felvenni?Újraindítás volt, gyári visszaállítás egyelőre nem játszik.
Nem tudom, hogy ICS van e már rajta vagy még valami 2.3-as Droid.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
winhate
őstag
válasz Zsírkrétamen #15792 üzenetére
Ezzel Rootoltam meg a Mini Pro -t :
ERoot-1.0.164.04 azaz a legfrissebb android (gyari rom update ,T-mob. fuggo )
Az egyik gepemen amin win7 van veletlenul kiengedtem a netre semmi blokkolas kabelkihuzas tiltas...
Utana soha tobbet nem tudtam megrootolni a telot valahova beette magat a registrybe amit nem fogok keresni.Masik gep win xp. Na itt mar nem hibaztam : tiltas , kabel ki tuti ami tuti
Erdekes modon itt elsore sikerult megcsinalni. Azota hasznalom a rootolt telot.Ebbol levontam a kovetkeztetest egyszer ha kiengeded utana mar nem lehet rootolni vele.
Az utana levo frissiteseket nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
SimonJanos
aktív tag
válasz Zsírkrétamen #15792 üzenetére
OK, az működik amit jó régen próbáltam: XP, net ki' (vagy tűzfallal blokkolás) és az ERoot 1.3.4 sikerrel járt!
...
de amúgy nem, a Superuser vhogy nem megy, ikonját nem látom, nem érzékeli ha vmi root jogot kér.REflash vagy vmi ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
senior tag
-
winhate
őstag
válasz Zsírkrétamen #15789 üzenetére
Na akkor mégegyszer közkívánatra :
Itt szépen leírnak mindent.
Rooting
Go to settings > Security > Mark "Unknown sources"
Settings > Developer options > Mark USB debugging
Settings > Xperia > connectivity > USB connection mode > select MSC mode
PC Companion installed on your PC.1) Connect your phone to PC ( IMPORTANT > Skip PC Companion installation pop up on your phone.) and wait for the adb drivers to be installed. If these drivers don't get installed, phone would not be detected by Eroot.
Make sure nothing else ( specially flashtool ) is running on your PC in the background.2) Download this rooting toolkit. Box /// Dropbox /// 4-Shared /// Box 2 and run it. If any downloading starts, cancel it by clicking the green button. Don't let the eroot download anything.
It should now detect your phone and show an option to "-root". Just click on it, wait till it finishes
3)Rooting done ( For confirmation see if any Super User app has been installed )
4) If by chance it fails for the first time, give it another go. it won't harm your phone in any way. If you still face problem, click on show content belowNézd mit találtam:
Don't let the eroot download anything Szerinted ez mit is jelent ?http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
SimonJanos
aktív tag
válasz Zsírkrétamen #15789 üzenetére
Köszi.
Tűzfalra is gyanakszom meg már mindenre...
Azt hiszem régen egy szűz Windows XP-vel és tűzfal (és net?) nélkül ment... Akkor bepróba.stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
senior tag
válasz SimonJanos #15788 üzenetére
Nem mindenkinél működik az e-root, én például akármit, akárhogy csináltam, többször is újraraktam, restart is volt minden, még sem működött
Igen, bekapcsolva kell lennie. Van aki azt mondja azért nem jó, mert nem kell kiengedni az elején netre, van aki szerint meg pont hogy ki kell.
[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
Egy kicsit bénázok:
gyári 4.1.B.0.587 ROM, szerintem tökéletes, nem akarok semmilyen más "főzött" ROM-ot...
... vmi miatt (?!) megszűnt a root jogom, mmint "mostanáig ment" pl. a CPU management is a Batterry Doctor-ban,
majd azt írta ki, nem root-olt a mini pro-m,
végül csak pl. a CPU-Z jelezte a root-ot...Feltettem a gyári ROM-ot US-el, 4.1.B.0.587 van most fent, root nélkül.
SERoot (négy verziót próbáltam, 1.0.16 - 1.3.4-ig) negyedik lépésnél piros mezőket dob fel kínai karakterekkel...
Ugye itt bekapcsolva kell lennie a készüléknek? USB debug, ismeretlen források... ki vannak pipálva.Windows 7 / 64 bit és XP is megcsináltam.
Gondolom Flashtool, stb. lesz a vége de jó lenne "egyklikkes" root.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Itsu
tag
válasz Zsírkrétamen #15785 üzenetére
zellycreamet tettem fel,mini prot választottam ki,egyszer viszont a rom telepítés előtt megkotlott,akkor újra kellett indítanom az egészet.
-
senior tag
-
Itsu
tag
feltettem az egyik főzött romot de azóta nem müködik az érintőképernyő ha a fizikai billentyűzetet használom... valaki valami tipp?
-
Grande Ale
őstag
válasz Zsírkrétamen #15782 üzenetére
Most megpróbáltam mégy egyszer letölteni, most jó lett!
-
senior tag
válasz Grande Ale #15781 üzenetére
Nem lehet, hogy a gépeddel van valami? Csak mert másnak(köztük nekem is) működik.
Egy restart?
Hol akad el telepítésnél? Kiír valami hibát?
Milyen rendszerrel próbálod? -
Grande Ale
őstag
válasz Zsírkrétamen #15780 üzenetére
Egyiket sem lehet telepíteni sem...
-
senior tag
válasz Grande Ale #15779 üzenetére
Amit innen leszedsz az működik?
Van pár link, próbáld ki mind -
Grande Ale
őstag
Tudtok nekem linkelni egy működő flashtoolt? Sehol nem találok, amit találtam nem lehet telepíteni. Előre is köszi!
-
senior tag
-
erwin89
csendes tag
Be van kapcsolva. :/ A flashtoolnál se jelez semmit. Semmi nem történik amikor rádugom a gépre a telefont. Most fel van töltve maxra, így azt se látom, hogy töltené. Nem világít a led. Délután világított.
Elképzelésem sincs, hogy hogyan tudnám így valahogy leformázni és új rendszert tenni fel rá. -
senior tag
-
erwin89
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy "apró" problémám.
4.0.4-es, - azt hiszem legfrissebb - gyári android volt a telefonomon rootolva. Láttam itt ezt a smultronic féle verziót és gondoltam kipróbálom. Felmásoltam SD kártyára, Futtattam, Zárt Bootloaderes kiválasztás, majd amikor végzett és próbáltam volna belépni a script managerbe (Gondolom ez a SManager ads), de csak fekete képernyőt mutat egy ideig majd kiírja h az alkalmazás leáll. A wifit nem tudom bekapcsolni, hálózatot se enged keresni, nem reagál a bekapcsolás gombra. Sajnos már a gép sem ismeri fel a telefont USB-n keresztül. Arra gondoltam, hogy vajon vmi adb driver tünhetett el (lehet hogy láttam is, hogy ezt jelezte hibának valahol, vagy már beképzelem) Próbáltam valami adb dolgot felvarázsolni rá, de még nem jártam sikerrel. A CWM is eltűnt, nem tudom előhívni. Google Playről próbáltam letölteni de friss busybox hiányra panaszkodott. Azt is próbáltam, de azt írja hogy nincs rootolva vagy rossz superuser. A superuser alkalmazás pedig ott van, bár a programban az appoknál üres. Gyári visszaállítás se segített.
Fogalmam sincs hogy mit tudnék tenni. Kártya olvasóm nincs, de lehet kénytelen leszek venni a napokban és arról felpakolni valahogy a cmw-t és talán egy másik firmware-t, hogy ez eltűnjön.
Ha valakinek lenne tippje hogy mit tudnék tenni kérem segítsen.
Mobil internetem van, de az a baj, hogy elég lassú. -
ßrainiac
addikt
válasz Zsírkrétamen #15773 üzenetére
Thx again!
-
senior tag
válasz ßrainiac #15772 üzenetére
Nincs nyitva, vagy nem biztos hogy nyitva van, zárt bl-re is fel lehet rakni.
De ha egyszer kinyitottad a bl-t az nem fog visszazáródni.
Nem, nem kellett bl-t nyitnod a felrakásához, csak 4.0.4, root, cwm és kész.
Igen a smultronic-hoz se kell nyitott bl, úgy hogy felrakhatod... -
ßrainiac
addikt
Sracok, ha a zellycream van a telomon akkor nyitva van a bootloader?
Marmint ha en ezt elozoleg felraktam, akkor gondolom ki kellett hogy nyissam, nem? Es akkor ez ugy is maradt vajon?
EDIT: most nezem hba smultronic-hoz nem kell nyitott, gondolom akkor ez teljesen mindegy igy mar ^^
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Zsírkrétamen #15770 üzenetére
Meg lehet oldani, de ez itt tiltott.
-
senior tag
-
törölt tag
üdv! érdeklődnék hogy csinált-e már valaki szolgáltató függő mini pro-n bootloader nyitást? köszi
-
PearCyp
tag
Az akksi sok problemat tud okozni. Nekem peldaul letiltotta a telefon a gsm antennat mielott az akkumulator teljesen megadta magat, meg ujraindulgatott, egy csomo funkcio abnormalisan mukodott, ezel mind eltuntek az uj akksival. Egyebkent en szivtam vele, mert arra a keszulekkel ellentetben csak 1 ev garanciat kaptam,
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
Veron
addikt
Hello!
A még garanciális Mini prom egyik érintőgombja nem mindig reagált a nyomásra (csak restart után kb. 1 napig), emellett a böngésző sem töltötte mindig normálisan az oldalakat. Visszavittem gariba, amire az lett a megoldás, hogy szerintük a telepített alkalmazások miatt lassul be a telefon, emellett downgrade-elték is Gingerbreadre.
Mondom kipróbálom... hamar kiderült, hogy ugyanaz a jelenség, megint visszavittem. Most megkaptam a telefont azzal a jegyzőkönyvvel, hogy huzamosan tesztelték, és szerintük az akksi rossz, mert egy teszt akksival nem jött elő az érintőgombos probléma.
Most őszintén, ennyire hülyének néznek? Alkalmazások meg akksi miatt van a hiba, emellett downgrade-elik a telefont?! Mit szóltok hozzá? Van egy fikarcnyi alapja is ennek az agymenésnek amit hibajavítás címszó alatt eszközölnek?
A telót egyébként a MM-ba vittem vissza, hisz ott vásároltam, de ők egy partner cégnek küldték el, akik kétszer 15 napot ültek rajta.
Kösz!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
tomy86
addikt
válasz winhate #15762 üzenetére
Tudom, hogy a korai változatnál még így volt. Viszont az xda-s linkekről is az 1.3.4-es verzió jön le és az, illetve az egyel korábbi verzió sem csinált semmit, amíg nem engedtem ki a netre (Xperia Ray telefon). Gondolom csak a letölthető eroot verziót frissítik a linkeken és a leírást nem.
-
ßrainiac
addikt
-
SimonJanos
aktív tag
válasz miaoumaoi #15732 üzenetére
Na ja, semmi igazi fejlesztés sincsen ebben a programban, csak egyre "nagyobb és lassabb" - több erőforrást emészt.
Mondjuk nekem megy a legújabb, de pl. 1 GHz alatt végképp a 2.x ajánlott,
pl.:https://sites.google.com/site/freeapkandroidapps2/Skype_2.6.0.95.apk
[ Szerkesztve ]
-
winhate
őstag
Eroot telepites es inditas elott tiltsunk le a netet vagy egyszeruen huzzuk ki.
A fenti linken is egyertelmuen irja a forras.2) Download this rooting toolkit. Box /// Dropbox /// 4-Shared /// Box 2 and run it. If any downloading starts, cancel it by clicking the green button. Don't let the eroot download anything.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz ßrainiac #15757 üzenetére
Itt a rom link, minden le van írva(szerintem...) Ennek pontos menetét nem tudom, én még ezt nem raktam fel(csak zelly-t meg Real ics-t)
Esetleg még megnézheted ezt a romot , ennek részletes leírása van, ez is elég jónak tűnik, kicsit zelly cream beütése van...[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Zsírkrétamen #15754 üzenetére
Koszonom, kiprobalom akkor Smultronic-ot. Esetleg tudsz adni egy linket a pontos lepesekrol? Vagy az xda-s topicban minden le van irva?
-
senior tag
-
fatal`
titán
válasz Zsírkrétamen #15754 üzenetére
A Kamera működik elég régen, a rádió is megy CM10-ig. 10.1 és 10.2 alatt nincs FM rádió.
Ami nem megy a nem stock alapú custom romokon, az libek hiányában a 720p felvétel.
-
senior tag
válasz ßrainiac #15753 üzenetére
Hát sokan használják a Smultronic-ot azt kipróbálhatod, vagy felrakhatod a legújabb Zelly Cream-ot, esetleg a Real ICS-t...Amúgy meg ha a gyárit kigyomlálod az is elég lesz szerintem. CM-ek még nem olyan stabilak, hiányoznak belőlük dolgok, ha jól tudom nem megy a kamera meg a rádió Viszont ha CM-et akarsz, ahhoz BL-t kell nyitni, ami csak gyárilag független telefonokon lehet. Igen, a Zelly-ről vissza kell rakni a gyárira, CM telepítéséről nem igazán tudok...
-
ßrainiac
addikt
Sziasztok,
Egy-ket kerdesem lenne a teloval kapcsolatban. Sajna eleg regen nyultam mar hozza (vmi zellycream oruletet raktam ra regen), most viszont anyosomnak () hasznalhatova kellene varazsolnom..
Mi a leghasznalhatobb rom ra jelenleg? Gyarit nem akarok, mert lassuak voltak (ha van erre alternativa, az is erdekelne), CM-ben gondolkozom (CM10 vagy inkabb 9.1 stable?), de igazabol az lenne a lenyeg, hogy viszonylag normalisan mukodjon, ne gondolkodjon tul sokat.
Rootolva biztosan van, a bootloader nem tudom nyitva van-e (azt sem tudom hogy kell megnezni per pill, meg olvasgatok..).
Kell errol a zelly cream 3.0-rol (android 4.0.4) barmire (gyarira) valtani mielott neki kezdek?
CM-hez tenyleg kell terminalt hasznalni hogy felrakhassam? (Ezt irja az oldalukon, siman CWM-bol pedig nem ment fel a zip).
Koszii
-
senior tag
-
Bergo
tag
válasz RobiJoe #15748 üzenetére
A főzött romok akkor érnek valamit ha a hozzá való kernelt is használod de ahhoz meg nyitni kellene BL-t ami nem egy életbiztosítás mert egyrészt garanciavesztéssel jár másrészt könnyeben tönkremehet a telefon mint hardver. Pl nagyobb órajellel jobban melegszik a telefon, többet fogyaszt stb. Szóval meg sem fordult a fejembe a kernel csere sem a BL nyitása ezért a főzött rom sem. Egyet próbáltam a saját gyári kernellel de nagyon nem jött be (Smultronic_v5.0)
Szerintem a legjobb megoldás a gyári kernellel a gyári 4.0.4 de rootolva és leszedve róla ami nem kell. Így több lesz a hely és kevesebb appot futtat amitől gyorsabb és stabilabb is lesz. -
Bergo
tag
válasz RobiJoe #15746 üzenetére
Igen azokat kiszedheted nyugodtan. Viszont utána még töröltem pár app-ot de azokat nem írtam fel.
Van egy listám mik törölhetők és azokból válogattam ki amiket én töröltem és a listában van még ilyen hogy:CrashSMS.apk --- diagnosztikai eszköz (debug segítő)
IddAgent.apk --- Anonymous Használat statisztika
Protips.apk --- Pro tippek widget
SemcCrashMonitor.apk --- debuggerEzeket is töröld még ki ha benne vannak! Nem biztos hogy benne vannak ezek, de amelyik igen azt töröld nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
Bergo
tag
válasz RobiJoe #15744 üzenetére
Üdv!
Nekem független gyárilag a telefonom de szerintem rootolni lehet szolgáltatós telefont is.
[link]
Aztán a system app remover progival kitörlöd a felesleges appokat. De előbb járj utána mik törölhetők! Mert ha olyanokat törölsz ami kell a rendszernek akkor nem fog tudni be bootolni! -
RobiJoe
csendes tag
Szeva! Hát nekem is csinálja új kora óta és kb. nekem is így, hogy van amikor nem is csinálja, de amikor rájön akkor meg lépten nyomon, van hogy naponta többször is. De akkor nekem is rootolni kéne hátha megjavul. De most akkor a függő telefont is lehet? Mert olvastam olyat hogy a szolgáltató függőt nem is lehet. Egyébként kössz a tanácsot mindenkinek
-
miaoumaoi
tag
-
Bergo
tag
válasz RobiJoe #15737 üzenetére
Szeva!
Nekem újkorába is csinálta ezt az újraindulást de nem ilyen sűrűn. Hetente gondolt egyet és újraindult de volt olyan is nagyritkán hogy egy nap alatt 2x is. Nem tudtam mit kezdeni vele hiába kerestem az okát. Aztán amikor rootoltam és nekiálltam leszedni a felesleges app-okat a telefonról akkor valamit leszedhettem ami ezért a restertért felelős mert utána nem csinálta (Gyári 4.0.4) Be is tettem róla képeket hogy egy hónap után is futott restart, fagyás meg belassulás nélkül. Szóval a gyári romba lehet valami amitől újraindul ezért nem találtak semmit a szervizbe. De nekem nem csinálta ilyen sűrűn azért!
-
exchaby
csendes tag
válasz RobiJoe #15737 üzenetére
ne vedd készpénznek a véleményem, de valószinűtennek tartomhogy szoftveres hibája van ha többszöri rendszerfrissités után sem jó, habár frissités és frissités között is van különbség. mindenesetre elég lehangoló hogy 3x vitted szervizelésre és még mindig xar
Csak a kezdők szörföznek a neten. Én pl cirkálok
-
exchaby
csendes tag
végül a FreeXperia Project cuccát raktam fel, Cyanogen Mod 10,
FXP243-cm-10-20131028-UNOFFICIAL-mango. 4.1.2es jb van alatta.
azért itt már el lehet szórakozni a testreszabással fut gyönyörűen egyébként, persze gyorsan eljutottam arra a pontra ahol azt mondta elég lesz a szoftverekből, most jöjjön valami olyan is ami rendet tesz RAM ügyben
a rádió és a wifi miatt nem a legújabb release mellett döntöttem, de az FM rádió igazából ebben is szutyok szal vannak ilyen trükkök hogy elinditod és nem szól...van két hangszóróféle ikon, azokkal lehet valamit kavarni de nem látom a logikát hogyan is kell megszólaltatni, addig nyomogatom mindkettőt mig sikerül, vagy újrainditom a progit. kell hozzá némi türelem. egyébként pedig hibádzik a manuális tuningolás lehetősége is belőle, vagyis léptetni nem lehet, vagy automatikus keresés vagy konkrét frekvencia megadása, ez a két lehetőség adott.Csak a kezdők szörföznek a neten. Én pl cirkálok
-
RobiJoe
csendes tag
Sziasztok! Van nekem egy ilyen telóm és olyan gondom van vele hogy sokszor kikapcsol és azonnal bekapcsol vagyis újraindul, de új kora óta csinálja ezt, már 3x volt a garanciális javításon, de szoftvert frissítenek meg most azzal jött vissza hogy hibás az akku . Egyébként vodafonos. Esetleg főzőtt romot kellene rátenni hátha szoftveres hibája van? Vagy eggyáltalán lehetne-e rátenni főzőtt romot?
-
exchaby
csendes tag
válasz winhate #15735 üzenetére
köszi, feldobtam, backupoltam.
bootlocker unlocked: yes
volt némi szex W8 alatt a fastboot driverrel meg az egész procedúrával...
kb annyi mint a rootolással, mire rájöttem hogy visszakell lépni egyet kernelügyileg, azért hal bele minden rootos cucc a dologba nem volt ám véletlen mennyire ódzkodtam elválni az s60-tól
viszont ezzel a CM10.2-vel bajban vagyok, jobban belenézve, bánt a rádió hiánya, és annyira az sem hiányzik h vacakoljon a wifi..a 720 videózást még elbirnám. úgyértem, nem raktam még fel, és lehet nem is fogom, körülnézek van-e valami szimpatikus ám már kiforrott cucc(gondolom semmi jb... )Csak a kezdők szörföznek a neten. Én pl cirkálok
-
exchaby
csendes tag
üdv! tegnap szerváltam egy ilyen telót, 12w24-es kártyafüggetlen, nyitható bootloaderrel. van még egy év gari vele, de egyrészt igazából franc se tudja mit lehet itt szerbiában érvényesiteni, másrészt már a nokia 5800-ra is ráerőszakoltam a symbian belle egyik főzött megjelenési formáját és most hogy áttértem androidra szintén nem áll szándékomban megmaradni a stock romoknál.
a telefonnal egyrészt teljesen meg vagyok elégedve mint telefon, másrészt a teljesitményére sem lehet egy szavam sem, fél napot küzdöttem az üzeneteim migrálására a nokia suiteből de ez más tészta. telepitgettem pár szoftvert tegnap meg végigfutottam nagyjából a telefon nyújtotta lehetőségeken. a következőképpen került a kezeim közé
android 2.3.4
kernel:2.6.32.9-perf SEMCUser@SEMCHost #1
build:4.0.2.A.0.62kisebb xar került a palacsintába, mert kisség megtévesztett egy leirás, igy ma frissitettem a szoftvert még a backup előtt, máris a 4.0.4 fickándozik(4.1.B.0.587) rajta, amiről viszont csináltam is egy tft fájl, meg közben beizzitottam a kimondhatatlan nevű navigációs progit is
most viszont jön a bootloader nyitása és felpróbálom rá ezt [link]egyébként lelkesen elkezdtem olvasni a hszeket, de kb ezernél elegem lett, túl sokat ment arról a duma hol mennyi a teló,mikor lesz tmobilnál,meg a ciripelés utána felvettem a 7mérföldes csizmát és a közepébe csak beeolvasgattam
Csak a kezdők szörföznek a neten. Én pl cirkálok
-
miaoumaoi
tag
-
miaoumaoi
tag
Elismerem, hogy tényleg fos a Skype, - most 3.1-et raktam fel és hibátlannak tűnik, a 3.2 újításait úgysem használom, - de egy felhasználói programtól szerintem nem kellene lehalnia a rendszernek. Akkor ha így van, akkor az android kiforratlan. Jó ez a telefon játszani. Megbízhatóság terén meg sem közelít egy symbian vagy hagyományos telefont. Úgy értem nem tud kiváltani egy hagyományos telefont mert mindig van valami baja.:-)
[ Szerkesztve ]
-
winhate
őstag
Hali
Megosztok nemi fontos infot a kollegakkal:
Fokent memoria es processor hasznaltsag es akkukimeles szempontjabol jo ha kigyomlaljuk a system/apps dirt.
Rootolt telo szuksegeltetik hozza.Kellemes gyomlálást
-
winhate
őstag
-
miaoumaoi
tag
Új uptime record .62-es GB.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz winhate #15686 üzenetére
Ue. Én dolgoztam vele mint webfejlesztő, designer és baromi jól lehet a hardveres billentyűzettel haladni - nem érte utol semelyik mostani kütyüm sem!
Ezek már SE/Sony dolgok, de:
Még ki kell emelnem a rádiót, ami szinte semelyik másik készülékben sincs: igen, ha ritkán használtam is, néha tuti volt munka közben tilost hallgatni hardveres lassulás, adatforgalom nélkül!
Ugyanígy ritkán tapasztalt (iPhone, Samsung semmi ilyet nem találtam: ), hogy pl. a SE (Sony) HPM-75J headset-be bármilyen fülest csatlakoztathatsz - ez is egyedi és szerintem baromi jó dolog: bringázáshoz mint headset (olyan amiben hallod a külső zajokat és biztonsággal tekerhetsz), zenehallgatáshoz jófajta "agybadugósok"!
[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
válasz winhate #15685 üzenetére
Egyetértek, remek (volt), sok-minden elfut rajta, a billentyűzetes irányítás meg nagyon jó az olyan tuti 3D-s (régebben PC-s *5) játékokhoz mint GTA III (nálam azért az már akadt a sok cucctól) és Max Payne! Ezek számomra más készülékeken játszhatatlanok.
Ha már a retro-nál maradok, akkor a ScummVM-nek pont ez a felbontás a jó, vagyis a régi kalandjátékok nagyon jól néznek ki rajta.
Az "új" játékokat nem is említve.
A képernyő nagysága miatt az 1 GHz és a 3D gyorsító remekül szuperál. De azért persze vannak határok, ha más nem, pont a kis kijelző miatt.stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
senior tag
-
fcbarca
őstag
Zárt BL-en lehet procit húzni Zelly Cream-nál?
-
kommunism
aktív tag
Mostanában folyton belassul a gyári ics vel a telóm, valaki próbálta már a jb-t, és ha igen tudtok 1 jól működő verziót?
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
fcbarca
őstag
bocs a sok kérdésekért
próbálom lementeni a gyári Romot cwm-el,de ezt irja cant mount backup path.
ha pedig az istall zip from sd cardre megyek E: Cant mount sdcard
Help -
fcbarca
őstag
sziasztok
[link]ennél azt írja hogy: 9. Follow the steps in aroma installer to install the rom.
Ez pontosan mit jelent? -
joker91
tag
Sziasztok!
Gyári ICS-re, melyik módosított kernelt ajánljátok? Néztem egy kettőt, de nem tudom melyik stabil, gyorsabb, s jobban kezeli a rendszer mint a gyári kernel.
Előre is köszönöm! -
fcbarca
őstag
[link] ez alapján megcsináltam a root-ot,sikerült is de a végén nem mutat sehol superuser ikont
-
fcbarca
őstag
válasz Zsírkrétamen #15704 üzenetére
köszi..van olyan Rom ami már alapból rootolt és CWM is van benne?(olyan ami nem rootolt ICS-re megy)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz Zsírkrétamen #15698 üzenetére
Nem kell ám sokat visszaolvasni... Katt.
(#15695) fcbarca
Türelem...
Gyári ROM-ot bármikor feltehetsz a telefonra, főzöttek közül pedig azokat amelyek valamelyik gyári kernelre épülnek. Custom kernellre épülőt csak BL nyitás után.[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
válasz Zsírkrétamen #15700 üzenetére
melyik lenne a legjobb custom rom rá?
bocsi a sok kérdésekért[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest