- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
dokee78 #15209 üzenetére
Felpakol a megadott mappába (C:/User/Username/AppData/Roaming/Eroot) magától cuccokat és ld.:
"If any downloading starts, cancel it by clicking the green button. Don't let the eroot download anything."A "szűz gépen" való elindítást mindenképpen megcsinálom mindkét módszerrel (elsőre net nélkül, utána azzal).
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
dokee78 #15188 üzenetére
Köszi!
Telefon beállítások: alap! (= mindig ezt használom)
- BIZTONSÁG/Ismeretlen források (BE)
- FEJLESZTŐI LEHETŐSÉGEK/USB-hibakeresés (BE)
- XPERIA/KAPCSOLÓDÁS/USB-KAPCSOLÓDÁSI MÓD (Adattárolási mód)Az avast!-ra gyanakodtam, de fájl, hálózati, IM, P2P védelem nem fut alapból és max. a "homokozóba" (sandbox) szokta küldeni az ilyen cuccokat...
de:
- avast!: összes véedelem lekapcsolás: ua. a hiba
- avast! teljes védelem lekapcsolása 10 percre: ua. a hiba
- avast! uninstall után: ua. a hiba
- ZoneAlarm-mal nem engedem ki a netre: ua. a hiba- ZoneAlarm uninstall
- net kilőve...
= ua. a hiba!net bekapcs.: ua. a hiba
Azt hiszem kipróbálom egy "szűz" gépen: az öreg porosodó PIII-as Dell notebook-omra feldobok egy Windows XP-t és futtatom. Hátha. Mondjuk USB 1.1-e van...
-
winhate
őstag
válasz
dokee78 #15198 üzenetére
Nem jol forditottad amit Itt irtak.
Join Date: Apr 2012 {{NEW}} One Click Root [4.1.B.0.587/.431/ 4.0.2.A.0.62] All 2011 Xperias
Hi folks
Here is how to root any 2011 Xperia running any of the 4.1.B.0.587 4.1.B.0.431 / 4.1.A.0.562 and 4.0.2.A.0.62 firmware . No need to downgrade kernels or anything, just root it straight awayRooting
Go to settings > Security > Mark "Unknown sources"
Settings > Developer options > Mark USB debugging
Settings > Xperia > connectivity > USB connection mode > select MSC mode
PC Companion installed on your PC.1) Connect your phone to PC ( IMPORTANT > Skip PC Companion installation pop up on your phone.) and wait for the adb drivers to be installed. If these drivers don't get installed, phone would not be detected by Eroot.
Make sure nothing else ( specially flashtool ) is running on your PC in the background.2) Download this rooting toolkit. Box /// Dropbox /// 4-Shared /// Box 2 and run it. If any downloading starts, cancel it by clicking the green button. Don't let the eroot download anything.
It should now detect your phone and show an option to "-root". Just click on it, wait till it finishes
3)Rooting done ( For confirmation see if any Super User app has been installed )
4) If by chance it fails for the first time, give it another go. it won't harm your phone in any way. If you still face problem, click on show content below5) While posting in the thread for help, remember to give details. Don't just write > "it's not working, help please ".
"Confirmed working on" List
-
D-Phrag
senior tag
válasz
dokee78 #15116 üzenetére
Nos az a helyzet, hogy az első hsz-re szerintem egy frissítés, bővítés ráférne. Illetve pdafanclub-on is vannak leírások és a root-olást vagy az első hsz. szerint (kernel cserés) vagy a másik oldal alapján (előfeltétel egy rootolt GB, majd frissítés és úgy lehet kirootolni). Ez csak a kommentekben van, hogy létezik az eroot progi. Ha gyik-ból kiedült volna nem gébézek.
Nade megoldottam a dolgot. Végül csak felment a NextGEN, igaz másik irányból Aromában, szerintem az volt először is a gond, mivel Aroma installer alapból formatálja a szükséges dolgokat.Egy kis személyes kritika:
Tegnap annyira tele lett a t*köm az egész mindenséggel, hogy nem igaz. Ennyire nehezen kezelhető flashelési módok meg kínlódás, hogy felmenjen egy nyomorult rom. A CWM felpakolás is csak 3. féle módon akart rendesen felmenni.Ráadásul ezt a nyitott/zárt bootloader dolog is siralmas számomra. Most azért hogy feltegyek egy custom JB-t buheráljam meg a telót, hogy aztán még a garanciát is elveszíthetem
Egy normális összefoglaló pedig nem ártott volna, amiben minden benne van. Most már tudom én is mit hogy érdemes, de ráment egy fél napom.
Igaz másik márka iránt vagyok elkötelezve, de nem tartom elfogultnak magam.. Speciel van még egy Sony a repertoárban és meg is vagyok elégedve vele, bár azt nem romolgatom, jó ahogy van gyári ICS-sel. -
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
dokee78 #15048 üzenetére
Ugyanezt a második linket küldtem be, ha rákerestél volna, pont ott van!
:
"Now that you understand the benefits of using GLONASS, the next step is ensuring that your app utilises it. If you’ve already developed an Android™ app using the GPS provider, and if the app is running on any 2011 Xperia™ smartphones, mostly likely it’s already using GLONASS satellites to improve the positioning accuracy and navigation experience. In particular, the Xperia™ arc, Xperia™ arc S, Xperia™ ray, Xperia™ neo, Xperia™ neo v, Xperia™ pro, Xperia™ active, Xperia™ mini and Xperia™ mini pro [list updated May 8]** (along with the latest Xperia™ software) are all capable of supporting GLONASS!"A Wikipedia-t meg hagyjuk. Pont még jó ötlet lenne felhívni erre a figyelmét a szerkesztőnek.
-
Bergo
tag
válasz
dokee78 #15050 üzenetére
Köszi
rootoltam már újra a kernel cserés módszerrel úgy hogy most nem tudom kipróbálni. De azért feltelepítettem megnézni milyen. Van hozzá valami útmutató? Nem tudok japánul
gondolom be kell kapcsolni az usb hibaelhárítást és rá kell dugni. Jól gondolom vagy van valami más is? Gondolok ilyenre mint hogy kikapcsolt állapotba hangerő le billentyű mellett rádugni vagy hasonló.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
dokee78 #14924 üzenetére
Hogyafenébene'!
pl.:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=21715835
Nem véletlen hogy olyan hamar megtalálja a pozíciót. Még a Tab-om ilyen... Meg ugye az iPhone 4Sem is.
-
Bergo
tag
válasz
dokee78 #14985 üzenetére
Megvan köszi! Úgy látszik csak nálam szar a letöltés :S upc net és opera böngésző :S valamelyik nem kóser úgy látszik.
Na de most egy kicsit elég lett a rom próbálgatásból mert ezzel a másikkal jól megszívtam. Csak az volt a szerencsém hogy elmentettem a rendszert a cwm menübe és vissza tudtam állítani!
De milyen áron! folyamat újraindulásnál mehetett fel a GB aztán a gyári ICS-re frissítés aztán a root és a cwm menü onnan vissza. Lehet a gyári ICS-t is a net vagy a böngésző miatt nem tudtam letölteni!
-
Bergo
tag
válasz
dokee78 #14975 üzenetére
Le akartam tölteni a gyári 4.0.4es romot de folyamat megállt a letöltés hogy rohadna meg. A gépemen pedig csak a gyári GB van meg :S kénytelen voltam visszatenni és most a gyári progi frissíti 4.0.4esre :S
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1894782
ez a rom volt az! Ettől ővakodjon mindenki mert így fog járni mint én! -
-
-
válasz
dokee78 #14911 üzenetére
Nem, úgy nem próbálkoztam. Az itt linkelt progival
-
válasz
dokee78 #14908 üzenetére
Driverek megvoltak fel rakta szépen, usb hibakeresés bekapcsolva, ismeretlen források is és az adattárolási mód is megvolt. Mindent leellenőriztem vagy 10× és a programot is sokszor indítgattam, víruskergetőt is kikapcsoltam és a gépet is újraindítottam. Na mindegy a problémát megoldottam, visszatettem gb-re root, majd vissza ics. Így működik, úgyhogy maradok a hosszabb műveletnél.
-
oncsi
őstag
válasz
dokee78 #14794 üzenetére
Nem feltétlenül kell jobban merülnie, mint 1 GHz-en.
Most sem annyin megy a telom (ép 275MHz). csak arra kellene egy kis extra kakaó, hogy pörgősebbnek lehessen érezni az alap műveleteket. Az csak pár mp-re emelné meg az órajelet, azután szépen visszaveszi (elvileg 128MHz-ig tudná, de akkor már nehezen tér magához).
Persze aki CPU limiten játszik, annak a fogyasztása magasabb, és nem is csak azzal a 40-50%-al, hanem többel, mert a melegedés (fogyasztás) a freki emelésével nem lineárisan nő.De szerintem ennek a telefonnak nem sokat hozna a sebesség érzetén a freki emelés. Amikor meg-meg akad, akkor sem a CPU a szűk keresztmetszet. Inkább a memoria kezeléssel lehet valami bibi, mert kopasztott ICS önmagában is néha belassul.
-
Ghard
őstag
válasz
dokee78 #14778 üzenetére
A 3d engem sem érdekel, viszont olyat olvastam, hogy a képstabilizáló sem megy vele.
(#14779) Orgi
Nálam rootolva is ezt csinálja néhány másik app is. Van hogy az újraindítás megoldja, de nem mindig. Uninstall vagy frissítések eltávolítása és ezután frissítsd fel, így működik. -
rutyika68
őstag
válasz
dokee78 #14619 üzenetére
Itt van!
v8_Serajr_Tabbed_install_CWM -
Isten88
senior tag
válasz
dokee78 #14558 üzenetére
Erre nem gondoltam, de ezen leírás alapján sikerült kiszednem a widget apk-t.
Köszi az ötletet!
(Ha esetleg másnak is szüksége lenne ezekre, szóljon és adom.)
A GB-ből kiszedett Fotók és videó viszont ICS alatt FC-zik, ha "nagy méret"-ben választom ki.
Mindegy, úgyis inkább a kedvencek widget érdekelt jobban, a másik csak kis extra lett volna. -
Isten88
senior tag
válasz
dokee78 #14071 üzenetére
De mégis, igazad van, ott van, hogy indítsd újra: "4. Flashelés után indítsd újra a telefonod. Valószínű, hogy nem fog teljesen elindulni, a SONY felíratnál elakad, vagy a fekete képernyőnél." - tévedtem. Ha jól emlékszem, kikapcsolt állapotban kell gépre dugni, vagy hangerő le-vel, nem tudom már, de tuti, hogy nem bekapcsolva. Viszont ott van az is, hogy .562-vel nem fog elindulni.
-
joker91
tag
válasz
dokee78 #14063 üzenetére
De ez le is van írva, hogy a .562-es kernel feltevéses root, az ICS-nél játszik...
GB-t, a .42 és .58-ast egyszerűen lehet rootolni a Flashtool programból is. ICS-t pedig lehet evvel a kernel cseréssel, nem egyszer csináltam már, nem csak saját telefonon, működik tökéletesen. Pedig elsőnek az 1 hsz. alapján csináltam és minden ment.Szerk.: Egyedül annyit tennék hozzá a 4-es pont végére, hogy amikor a .562-es kernel van fenn, s végig futott a Rooting Toolkit-et akkor csak úgy tudtam vissza flashelni a rendes kernelt, hogy aksi ki be-t csináltam. (De lehet megy a rendes kikapcsolás is, nem próbáltam, eddig az aksi megoldás mindig működött.
-
Isten88
senior tag
válasz
dokee78 #14058 üzenetére
Szerintem is működik. Talán ko9-től is kérdezték már, és igennel válaszolt rá még annó.
Csinálsz a jelenlegiről egy biztonsági másolatot, majd bemásolod a sztereó fájlt a jelenlegi helyére, újraindítod a telefont, kipróbálod, ha működik használod, ha nem, akkor visszateszed a régit. -
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
dokee78 #13960 üzenetére
Ameddig en is azt hasznaltam hetekig nekem se volt semmi gondom a sebesseggel, de egy ido utan mar sokszor laggolt, es lattam baratom lww-jen hogy a gyari gb sokkal smoothabb, nem olyan vibralo a gorgetes, es aztan visszacsabultam gb-re, es szerintem ha latnatok gb mellett akarmelyik ics-t, eszrevennetek ti is a kulonbseget. Persze tudom h vannak dolgok amik nem elerhetoek GB-en es esetleg zavaro lehet a hianyuk, de nekem egyenlore nem igazan van ilyen dolog.
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #13963 üzenetére
Semmi giccs nincs, csak a háttér miatt tűnik úgy (ha jól emlékszem nem is ez a default háttér már). Viszont villámgyors, egyelőre gyorsabb, mint a smultronic és jobban bánik a rammal is. Majd pár hét után kiderül, nekem smultronic 100 óra futás után rendszeresen belassult és újracsatolgatta csak olvashatóként az SD-t. StatusBart ennél a ROMnál is cseréltem a szokásosra, mert a füles megoldás nekem nem tetszik.
Egyelőre semmit, P van tervben, de nincs pénzem, még az is lehet, hogy legalább egy évig megmarad a Mini Pro. Illetve majd kiderül idén mit villant a 3,5-4" körüli kategóriában a Sony. S Advanceon gondolkodtam még, de a 768 ram miatt elvetettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Philips LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest