- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
a_tesz #16599 üzenetére
Lehet előlapival fényképezni, sarokban (ahol módot lehet váltani - auto, manuális, panoráma), asszem ott kell. Vagy használj másik kamera appot.
Xperia Z1 Compact és Z3 Compact, de attól függ, mi az a korrekt hardver, és mi a nem tepsi, akár egy Xiaomi Redmi 2 is beleférhet.Amúgy a nagy mérettől sem kell félni, én is egy kettő megszoktam a Mi3-at. A lényeg, hogy bármit választasz, egyiken sem fogsz tudni olyan jól írni, mint mini pron! Szóval bármi más veszélyeztetheti korrektori kinevezésedet. Már megszoktam megtanultam ezen írni, de a múltkor ahogy kezembe vettem a mini prot és írtam vele pár szót, teljesen más élmény volt, olyan jó! Érintőképernyőn amúgy az Xperia billentyűzet a legjobb, ezt is arról írom.
-
a_tesz
Korrektor
válasz
a_tesz #16589 üzenetére
Lustaságból a 4.0-t raktam fel, viszont azóta szerencsére gond nélkül tudom használni a telefonom. Két dolog, ami furcsa, egyrészt hogy a fényképezővel már nem lehet az előlapi kamerával fényképezni (vagy én nem találtam), illetve hogy általában véve minden lassabb egy kicsit, játékokon főleg észrevenni. Úgyhogy lassan ki kell nézzem az utódját, csak jó kérdés, hogy mi legyen az, mert nem sok olyat találok, ami nem tepsifon és mégis korrekt hardverrel kínálják. Vagy a RAM mérete kevés, vagy a processzor régi benne, nehéz ügy ez. Valakinek valami ötlet?
-
footwear
csendes tag
válasz
a_tesz #16587 üzenetére
Nálam ugyanezt csinálta. Az sd kártyát átraktam egy másik telefonba, ott simán működik azóta is (jó fél éve történt már). A kártya nélkül a mini pro is rendesen működik, viszont pár hónap után kíváncsiságból visszatettem bele, de azonnal elkezdte a végtelenített újraindulgatást ismét. Amúgy azóta már többen írták ezt a dolgot, szóval vmi szoftveres bugra gyanakszom. Igaz ennek ellentmond, ha nálad a kártyacsere után már nem jött elő. De gyanúsan sokan írták ezt a jelenséget.
-
sqpp
őstag
válasz
a_tesz #16580 üzenetére
Előbb mindig érdemesebb a szoftverrel kezdeni, aztán cserélni a "hardver"-t. Természetesen csak abban az esetben, ha lehet ilyen jellegű a probléma. Tehát ha betörik a képernyő, akkor nyilván ne a szoftvert rakd újra
Szóval mindenképpen flasheld újra azt mondom, és ha továbbra is fenn áll a hiba, akkor az hardveres probléma lesz. -
a_tesz
Korrektor
válasz
a_tesz #16471 üzenetére
Sikerült eljutnom addig, hogy kicseréltem az aksit egy újra, Speedshopból gyárit rendeltem, de sajna a hiba továbbra is fennáll, már SIM-kártya nélkül is újraindul, ha pl. egy Angry Birds-öt elindítok. Valami rendszerújrarakás segítene ezen a dolgon, vagy más lesz a hiba? Köszönöm!
-
footwear
csendes tag
válasz
a_tesz #16471 üzenetére
Szia! Memóriakártya van benne? Nekem pár hónapja vacakolt vmit a telefon, gondoltam csinálok egy újraindítást. Na utána Sony felirat, főképernyő, majd pár másodperc után újraindulás végtelenítve. Rákerestem a hibára és a sim kártyát írták, mint lehetséges okot, viszont annak kivétele nálam nem segített. Már épp kezdtem lemondani a telefonról, amikor kipróbáltam sd kártya nélkül is, és úgy simán elindult és azóta sem csinált ilyet. (Megpróbáltam utána visszatenni az sd kártyát, akkor egyből újra rákezdett.) Viszont egy másik telefonban azóta is hibátlanul működik, szóval nem a kártya romlott el.
Lehet nálad teljesen más lesz a hiba forrása, de esetleg egy próbát megérhet. -
Turboboszi
csendes tag
válasz
a_tesz #13759 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat, akkor még hezitálok.
A hátlap is zavar, szappantelefont nem szeretnék vásárolni.
A garival megleptetek, mert magyar menüs, 2 év garis, új MK16i-t most is találtam ([link], már csak az a kérdés, hogy hova vinném, amennyiben valóban szükség lenne rá, ha csak forgalmazták.A memkártya árát bolti listából vettem, egyik helyen 4200 Ft, a másikon 5xxx.
Összességében elég érdekes, hogy kis hazánkban inkább elveszik az ember kedvét a vásárlástól, a rengeteg bizonytalanság miatt. (Gari, tartozék, magyar menü)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 10
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest