Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pallli

tag

válasz TokLac #8574 üzenetére

Hétvégén Nyíregyen voltam, így rendesen tesztelgettem a navigációt, fényképezőt, kamerát és sok egyéb funkciót is a telón a Pro V5-ös ROM-mal.

A telós garmin sajnos nem olyan jó, mint az autós Garmin, mivel egyszer elvesztette a jelet is, és nagyon sokszor későn szólt, hogy kanyarodjak, így vissza kellett fordulnom, vagy úgy útvonalon tovább menni. Nagyon hasznos volt a sok berakott POI-val, de maga a navigáció így nem százas. Néha nem is az úton mutatta, hogy megy az autó...
    Voltunk Nyíregyen egy középkori étteremben (nem a reklám helye :) ) és eléggé félre navigált a jószág. Pont egy utcával arrébb mint ahol ténylegesen van.
    Egyszer egyébként fagyott a a készülék.

Egyéb Észrevételek: Feltelepítettem 5 db JAVA-s játékot és sajnos egyik sem megy, ami azelőtt ment. Valamelyik elindul és becsíkoz, majd kilép, valamelyik meg el sem indul. Ezzel kezdeni kell valamit!!!

A fényképezés rendben volt, a képminőség nagyon jó, viszont a videó lejátszás be-be akad. Ezzel lehet kezdeni valamit?

Volt még egy olyan apró dolog, hogy feltelepítettem a widgetizer 1.04-es verzióját, amivel kiraktam a főképernyőre a Garmin indító ikonját, és egy-egy lépegetés után az ikon eltűnt és helyette csak egy fehér négyzet lett. Vártam egy napot, de csak egy újraindítás segített. 1x 2x olyan is van, hogy ugyanez az ikon, nem indítható. Be kell lépnem az elérési helyére és csak onnan Ezek mitől lehetnek?

Most így hirtelen más probléma nem jut eszembe, mert a zene része mostmár tényleg okés hála a segítségképpen belinkelt blogoknak.

We like our RAM like we like our women - fast and cheap

Új hozzászólás Aktív témák