- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poci3
tag
A GPS része:
Már írtam korábban, hogy a hardver része tökéletes, a szoftvet viszont 0. A telcsin SEMMILYEN térkép sincs és mindenért fizetni kell. Én ki is töröltem az egész Route 66-ot (ez egy nagy sz...r!) és felraktam a legújabb Garmin-t, amivel tökéletesen működik. A Nokiaprogramokon megtalálsz mindent a telepítéshez.
-
-
Poci3
tag
válasz
Quasi_modo #439 üzenetére
MONDOM csajszi! "Kedveskedni" akart (ennyi pénzért!) neki, meg állítólag látta is, de hát.... Kur.....a jó, nem? Na de ha valakit érdekel, akkor elküldöm a srác mobilját PÜ-ben!
-
Poci3
tag
válasz
Quasi_modo #437 üzenetére
Dehogy is! De tudok egy srácot, akinek vett a barátbője ilyet, de összetévesztette a NOKIA N97-tel...
Namost ő el akarja adni a csajszi háta mögött
-
Poci3
tag
Ki és mennyit adna egy vadiúj (fóliás, stb.) magyar hivatalaos garis, magyar nyelvű telcsiért? PÜ-ben, OK?
-
Poci3
tag
A teleppel kapcsolatban: egész éjszakat töltöttem. Úgy reggel 8.30-tól 10.00-ig folyamatosan nyüstöltem, eddig 2 vonal tünt el róla (5 maradt). Meglátjuk este mit mutat.
-
Poci3
tag
Szokatlan dolog a scrollozás, nem szoktam hozzá. Nagyon érzékeny és pl. ha nevek között keresek, úgy fut, hogy mindig túlmegy a célon.. Lehet, hogy szokás kérdése. Rájöttem ugyanakkor, hogy elvileg ha ügyes az ember, akkor lehet eggyessével is, de ahhoz még sok gyakorlat kell.
Ja mégegy: a GPS érzékenysége viszont tökéletes: ahogy elindúl a Garmin, akkor már navigálásra kész is. Szobában is talál műholdat minden további nélkül.
-
Poci3
tag
Az általam felfedezett eddigi legnagyobb hiányosság, hogy a zenelejátszónál NEM lehet külön-külön állítani a hangszint, tehát nincs egualizer!
Választhatóság:
Van 5.1-es csatorna (elég jópofa dolog, amolyan térhatás érzetét kelti).
A Hangszín-szabályozónál: Normál, Rock, Jazz, Élő, Klasszikus és Teljes basszus.
A Hangeffektusoknál: Ki, Széles, Basszus kiemelés, Zenei tisztaság, Szabadtéri, Hangversenyterem.
Végülis ki lehet választani és talál is az ember magának közel állót, de ez mégsem olyan, mintha külö-külön állítaná be az ember.
A füles szerintem viszont korrekt darab. Amolyan "dugo", ilyen a Panasonic-om is, kényelmes és szép a hangja is.
-
Poci3
tag
válasz
Quasi_modo #400 üzenetére
Az mennyire pontos? Illetve mennyire szép a grafikája a Nokiához képest?
-
Poci3
tag
Nagyon szép Demok vannak rajta. Nem akadoznak és tűéles a képe! Hűűűűűű de gyönyörű lenne az IGO8...
-
Poci3
tag
válasz
Quasi_modo #396 üzenetére
Y-Browser, MicroPool, Fring, Google Maps. Mást nem mert várom a szingozó file-kat, utánna rakom rá sok progit.
-
Poci3
tag
Ha a füledhez emeled a teló (pl. telefonálsz), a képernyő elsötétűl
-
Poci3
tag
1: PartNeroGSM, magyar gari és 170.000 bruttó, de ebből visszakapok 34.000 (ÁFA), így szerintem megérte
2: Még nem tudok fotókat mutatni, de szépek
3: A hátlap fényes műanyag, még nem vettem le a fóliát
4: Na erre én nagyon kiváncsi vagyok, de most még nem tudom. Meg ügye az ember az elején nagyon nyúzza, telepít, stb. Így nem lenne reális. -
Poci3
tag
Következő tapasztalatok:
1. Nagyon gyors (menük közötti váltás, animációk, stb.)
2. Felraktam rá a Garmint, simán megy de én utálom, mert nagyon randa a grafikája (ha valaki elmondja, hogy miként varázsóljam rá a legujabb Nokia Maps-ot, annak örökké hálás leszek).
3. Y-Browser is tökéletesen működik.
4. Szinte minde konfigurálható rajta (menü, bevitel módja, stb.)
5. Az irodai alkalmazások (PDF és a Quickoffice Premier csak olvasni tud, írni sajna nem).
Nagyon várom, hogy valaki segítsen a Nokia Map-al!
-
Poci3
tag
válasz
Quasi_modo #331 üzenetére
Érdekes: ma már három helyről is kaptam visszahívást, hogy 1-2 napon belül érkeznek telefonok (állítólag más a Samsung raktárában vannak). A másik helyről viszont azt mondták, hogy lesz ilyen teló (147.000-ért) , de nem magyar menüvel alapban. Viszont van magyarosításuk, de még nem tudják, hogy sikerül rárakni a telóra...
A másik helyről (175.000) magyar menüset, magyar garisat igértek!
Na ezen igazodjon ki valaki!
-
Poci3
tag
válasz
Quasi_modo #219 üzenetére
Hát elég gyengüska, az biztos, ez nem Nokia használati útmutató...
-
Poci3
tag
Innen meg más (többek között magyar nyelvű) cuccok tölthetők le a telóhoz:
http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/support.do?group=mobilephones&type=mobilephones&subtype=bar&model_nm=GT-I8910&disp_nm=I8910%20HD&language=&cate_type=all&dType=D&mType=SW&vType=&prd_ia_cd=01011700&model_cd=GT-I8910DKAXEN&menu=download
-
Poci3
tag
Az angol használati útmutató:
http://samsungi8910omnia.com/wp-content/uploads/i8910_um_open_eng_rev10_090518.pdf
-
Poci3
tag
Hát ezen a héten mégsem lesz a teló a nagykereskedésekben.... Ez nagyon gáz
-
Poci3
tag
Sziasztok!
Egy horrorisztikus dolgot hallotam ma az egyik nagykerben: "1-2 hónapon belül nem lesz"!
Másrészt a SpeedShopban azt mondták, hogy ma délutánra várják a szállítmányt... Ez egyszerűen gáz! Bog! Tudnál/tudnátok egy pontosabb infót arra vonatkozólag, hogy mikor lesz ez a teló itthon magyar menüvel??????????Bog, tudnál valamit mondani, hogy a teló honnan volt?
Az is érdekelne, hogy a teszt első képei magyar menüsek, a többi viszont angol, ez miért van?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged