Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Lehet hogy képben akarnak maradni, mivel az N97 sokkal nagyobb siker.
Hát ezt nem nagyon hiszem. Mondom ezt úgy mint régi Nokia hívő (nem fanatikus)
Azt hiszem itt leginkább a versenyről van szó. Mindkettőnél nagy lehetett a kapkodás, hogy előbb jöjjenek ki a piacra mint a másik. Íigy aztán mind a kettő hibákkal jött ki, bár a hibák szát tekintve szerintem az N97 vezet. A Samsungnál ez is lehet akár egyfajta reklám, mint a rágott almánál: mindegy mit, csak beszéljenek róla.
phaetOn: Lehet hogy a fordító teleszarja hülyeségekkel, de azért segít a helyes megfejtésben azok számára, akik hadilábon állnak az angollal.
Atomgeszi: Nem rossz képek ezek sem. De most már jó lenne valami esti utcán készült képet is. -
Nem. Az, hogy papíron átnevezik Symbian^x-re, attól még ugyanaz az S60 5th Edition marad belülről, elsősorban a Nokia és az egykori Symbian Ltd. alkalmazottai fejlesztésében. Majd a ^4 lesz először igazán érdekes szerintem.
Olyannyira a Nokiáé, hogy külön hír volt a blogjukon, hogy megvolt az első "külső" közreműködés. Mivel csak tagok férhetnek hozzá a forráskódhoz (kivéve a Security alrendszert és a böngészőt, meg egy-két apróságot), valószínűleg az illető egy SF tagcég alkalmazottja volt.
-
hito
nagyúr
Na akkor erre most még melegében rácáfolnék. Illetve feltennék egy költői kérdést. A tapasztalatokból kiindulva mi a franc köze van egymáshoz a telefonnal készített állóképeknek az ugyanazzal az eszközzel felvett videóhoz? Segítek: SEMMI.
Csak egy példát említenék, ami azt hiszem minden kétéséget kizáróan szemlélteti az állításom: LG KU990 (Viewty). Az állóképek minősége nyomdafestéket nem tűrően sz*r, egy valamire való fotót nem lehetett/lehet vele készíteni a mai napig. Ezzel együtt viszont a Viewty-val rögzített videók minősége sokáig egyeduralkodóvá tették a piacon, versenytárs nélkül maradt. Esetleg az N szériás Nokiák voltak képesek hasonlót - hangsúlyozom HASONLÓT - rögzíteni.
A nemrég megjelent LG Renoir és Samsung Pixon harc is bebizonyította, hogy ismétlem: "videórögzítésben LG a császár". Egyidőben teszteltem mindkét készüléket és az összehasonlítást a videórögzítési képességekre hegyeztem ki (mert nekem ez az egyik legfontosabb szempont), a Samu csúnyán leszerepelt.
Az első mondatodra reagálva: ez egy okostelefon topic, nem fényképezők és nem videókamerák topicja. Itt a témaadó készülékről volt szó, amit az adott kategória egy másik gyártó által képviselt ugyanilyen eszközéhez hasonlítottam.
Szerinted én fényképezőgépbe vagy videókamerába az LG-t választanám
A végére mégegy megállapítás (szubjektív vélemény): az LG-t (mint telefont) állóképek készítésében nem egy gyártó odaveri (Samsung is pl. INNOV8-al), viszont videórögzítésben senki (azonos paraméterek mellett, pl. videó felbontás). Számomra ez majdnem olyan mintha a telefonba épített számológépet egy másik telefonba épített üzenetkezelővel hasonlítanád össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged