Hirdetés
- Apple Watch
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HENE
aktív tag
Mint jogász és informatikus

Utánanéztem, az integritás nem ide illik (de létezik):
"A szerző személyhez fűződő jogát sérti művének mindenfajta eltorzítása, megcsonkítása vagy más olyan megváltoztatása vagy megcsorbítása, amely a szerző becsületére vagy hírnevére sérelmes." - ebben az esetben nem erről van szó.Ami erre vonatkozik
"A szerző kizárólagos joga, hogy a művét átdolgozza, illetve hogy erre másnak engedélyt adjon. Átdolgozás a mű fordítása, színpadi, zenei feldolgozása, filmre való átdolgozása, a filmalkotás átdolgozása és a mű minden más olyan megváltoztatása is, amelynek eredményeképpen az eredeti műből származó más mű jön létre."A szoftverekre sajátos szabályok is vonatkoznak:
"Eltérő megállapodás hiányában a szerző kizárólagos joga nem terjed ki a többszörözésre, az átdolgozásra, a feldolgozásra, a fordításra, a szoftver bármely más módosítására - ideértve a hiba kijavítását is -, valamint ezek eredményének többszörözésére annyiban, amennyiben e felhasználási cselekményeket a szoftvert jogszerűen megszerző személy a szoftver rendeltetésével összhangban végzi." Na most, szerintem a vásárló nem a szoftvert szerzi meg, hanem a készüléket, és igaz annak elválaszthatatlan része a szoftver, de azt nem módosíthatja. Bűncselekmény nem valósul, de attól még nem jogszerű. Ez persze csak elvi kérdés, vagyoni jogokat nem sért - szerintem - a ROM átírása. Úgy, hogy én személy szerint várom az újabb ROM-okat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
 - Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő