Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eos30d

aktív tag

válasz Joe bácsi #2782 üzenetére

Hát igen. most hogy kérded.. azt hiszem zsebben hordom mind a 3 telefonom. és nem húzza le. sőt!!, valaki írta hogy legalább érzem hogy nálam van. És ez így van. Ugyanis a 5310em úgy kimostam mint a pinty anno. Agyontapogattam a zsebeimet és nem éreztem hogy benne van. :) nem is tudom hogy örültem e a kis méretének utána :N a hangminőségem meg nokia mellet kimagaslóan jó. az se rossz de szerintem a samu leveri. jó nem egy motorolla, de ütős. :))

• zack

nagyúr

válasz Joe bácsi #2782 üzenetére

Mozi tök egyszerű. Általában ha moziba megyünk bőrzakóban megyek (tavasz, ősz) vagy télen ugye kabátba...nyáron is megoldottam eddig minden nehézséget, bár valamit valamiért. Moziba a csajommal járok, immáron 15 éve, és mindig van nála valami kis nőies táska amibe el tudja tenni. Egyedül még sosem voltam moziban. :P A HD-t 3 hete használom, de volt hasonlóan méretes és nehéz telóm. Pl. az SE P990, vagy az N95. Volt másik véglet is...SE W880,W890. Ez utóbbiaknál attól féltem úgy fogom elhagyni, hogy észre se veszem, annyira nem volt méretük és tömegük. Te vagy az a júzer akinek sosem fognak olyan telót csinálni amivel elégedett lesz. Mert ha kicsi, az buta lesz, és azért fogod fikázni. Ha meg nagyobb, viszont okos azt meg azért. A kettő együtt nem megy, és még egy jó ideig nem is fog menni. Nézd meg az újabb telókat...a júzerek igénye az, ha jó nagy a kijelző, és minnél erősebb és okosabb. A másik csoport, aki leszarja a tudást, és legyen "megjelenős", kis méretű, pille könnyű. Van köztes réteg is, de az megint csak multimédiában vérzik el a kis kijelző miatt.

Új hozzászólás Aktív témák