Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

eos30d aktív tag válasz  Joe bácsi

üzenetére Joe bácsi

üzenetéreHát igen. most hogy kérded.. azt hiszem zsebben hordom mind a 3 telefonom. és nem húzza le. sőt!!, valaki írta hogy legalább érzem hogy nálam van. És ez így van. Ugyanis a 5310em úgy kimostam mint a pinty anno. Agyontapogattam a zsebeimet és nem éreztem hogy benne van.  nem is tudom hogy örültem e a kis méretének utána nem is tudom hogy örültem e a kis méretének utána a hangminőségem meg nokia mellet kimagaslóan jó. az se rossz de szerintem a samu leveri. jó nem egy motorolla, de ütős. a hangminőségem meg nokia mellet kimagaslóan jó. az se rossz de szerintem a samu leveri. jó nem egy motorolla, de ütős. 
- 

zack nagyúr válasz  Joe bácsi

üzenetére Joe bácsi

üzenetéreMozi tök egyszerű. Általában ha moziba megyünk bőrzakóban megyek (tavasz, ősz) vagy télen ugye kabátba...nyáron is megoldottam eddig minden nehézséget, bár valamit valamiért. Moziba a csajommal járok, immáron 15 éve, és mindig van nála valami kis nőies táska amibe el tudja tenni. Egyedül még sosem voltam moziban.  A HD-t 3 hete használom, de volt hasonlóan méretes és nehéz telóm. Pl. az SE P990, vagy az N95. Volt másik véglet is...SE W880,W890. Ez utóbbiaknál attól féltem úgy fogom elhagyni, hogy észre se veszem, annyira nem volt méretük és tömegük. Te vagy az a júzer akinek sosem fognak olyan telót csinálni amivel elégedett lesz. Mert ha kicsi, az buta lesz, és azért fogod fikázni. Ha meg nagyobb, viszont okos azt meg azért. A kettő együtt nem megy, és még egy jó ideig nem is fog menni. Nézd meg az újabb telókat...a júzerek igénye az, ha jó nagy a kijelző, és minnél erősebb és okosabb. A másik csoport, aki leszarja a tudást, és legyen "megjelenős", kis méretű, pille könnyű. Van köztes réteg is, de az megint csak multimédiában vérzik el a kis kijelző miatt. A HD-t 3 hete használom, de volt hasonlóan méretes és nehéz telóm. Pl. az SE P990, vagy az N95. Volt másik véglet is...SE W880,W890. Ez utóbbiaknál attól féltem úgy fogom elhagyni, hogy észre se veszem, annyira nem volt méretük és tömegük. Te vagy az a júzer akinek sosem fognak olyan telót csinálni amivel elégedett lesz. Mert ha kicsi, az buta lesz, és azért fogod fikázni. Ha meg nagyobb, viszont okos azt meg azért. A kettő együtt nem megy, és még egy jó ideig nem is fog menni. Nézd meg az újabb telókat...a júzerek igénye az, ha jó nagy a kijelző, és minnél erősebb és okosabb. A másik csoport, aki leszarja a tudást, és legyen "megjelenős", kis méretű, pille könnyű. Van köztes réteg is, de az megint csak multimédiában vérzik el a kis kijelző miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nem is tudom hogy örültem e a kis méretének utána
 nem is tudom hogy örültem e a kis méretének utána  a hangminőségem meg nokia mellet kimagaslóan jó. az se rossz de szerintem a samu leveri. jó nem egy motorolla, de ütős.
 a hangminőségem meg nokia mellet kimagaslóan jó. az se rossz de szerintem a samu leveri. jó nem egy motorolla, de ütős. 

A HD-t 3 hete használom, de volt hasonlóan méretes és nehéz telóm. Pl. az SE P990, vagy az N95. Volt másik véglet is...SE W880,W890. Ez utóbbiaknál attól féltem úgy fogom elhagyni, hogy észre se veszem, annyira nem volt méretük és tömegük. Te vagy az a júzer akinek sosem fognak olyan telót csinálni amivel elégedett lesz. Mert ha kicsi, az buta lesz, és azért fogod fikázni. Ha meg nagyobb, viszont okos azt meg azért. A kettő együtt nem megy, és még egy jó ideig nem is fog menni. Nézd meg az újabb telókat...a júzerek igénye az, ha jó nagy a kijelző, és minnél erősebb és okosabb. A másik csoport, aki leszarja a tudást, és legyen "megjelenős", kis méretű, pille könnyű. Van köztes réteg is, de az megint csak multimédiában vérzik el a kis kijelző miatt.
 A HD-t 3 hete használom, de volt hasonlóan méretes és nehéz telóm. Pl. az SE P990, vagy az N95. Volt másik véglet is...SE W880,W890. Ez utóbbiaknál attól féltem úgy fogom elhagyni, hogy észre se veszem, annyira nem volt méretük és tömegük. Te vagy az a júzer akinek sosem fognak olyan telót csinálni amivel elégedett lesz. Mert ha kicsi, az buta lesz, és azért fogod fikázni. Ha meg nagyobb, viszont okos azt meg azért. A kettő együtt nem megy, és még egy jó ideig nem is fog menni. Nézd meg az újabb telókat...a júzerek igénye az, ha jó nagy a kijelző, és minnél erősebb és okosabb. A másik csoport, aki leszarja a tudást, és legyen "megjelenős", kis méretű, pille könnyű. Van köztes réteg is, de az megint csak multimédiában vérzik el a kis kijelző miatt.