- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
dancsuri #43360 üzenetére
Elsőnek idegenkedtem , féltem tőle mi van ha letöltés közben valami van a hálózattal, de hamar letöltötte. Utána tényleg már csak a telepítési folyamat volt néhány perc
Akkor ha kijön a 4.2 simán mehet fel OTA.n
(#43361) RicHarD Sajnos nálam a mobilnet kizárandó tényező ,mert kis csomagom van
De az otthoni wifi gyors
A Kiest meg nem igazán akarom belekeverni az fw frissítésbe
-
cassius.clay
senior tag
válasz
dancsuri #43285 üzenetére
Köszi szépen!
Kh@oSz : Vigyáztam meg volt!
1 kilós telefonnál a legnagyobb bajom, hogy úszkáljanak a babok. Micsoda extrém kívánságok
fl0werstar: Kicsit fáradt vagyok, elírás volt, bocs
Yeffy DJ : Akkor felkavartam egy kicsit az állóvizet, srácok?
Holnap jöhet megint egy ilyen, csak 5.0-ás beszólás?
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
dancsuri #43185 üzenetére
Nem megbántani és kérdőre vonni akartam a tudásod ,csak ha már segíteni akarsz valakinek akkor tedd valami kevésbé bántó mondatba. Hidd el nem vagyok már tinédzser ,de okosabb sem
(#43183) w333 Ez most nálam úgy történt ahogy leírtad. még az alkalmazások is eltűntek
(#43186) w333 Ott a pont nálad
-
Jadro
veterán
válasz
dancsuri #43103 üzenetére
Ez nem egyértelmű. Nekem mondjuk pont fordítva volt S2-nél. Töltött, de az adatkábellel nem volt kapcsolat. (Aztán azért csak összejött, ha a csatlakozót egy adott szögben tartottam, de pl töltésnél hibátlan volt, nem kellett mozgatni)
Szerviz szó nélkül cserélte és minden megjavult.
-
w333
félisten
válasz
dancsuri #42924 üzenetére
Persze érthető a dolog
Mindenki a saját ízlése szerint vásárol készüléket, persze ki mire használja(#42925) Yeffy DJ :
Legutóbb mikor az S3 LTE-nek néztem az árát akkor 158 ezer volt, és ennyiért gondolom a kutyának sem kellet, És mivel lassan megjelenik az S4 így gondolom most ki akarják üríteni a raktárkészletet
-
-
tipuka
addikt
válasz
dancsuri #42916 üzenetére
A frissítések egyszerre jönnek a sima meg az LTE-sre ugye? ezt még elfelejtettem kérdezni.
Meg akkor a ilyen CM10, MIUI-t feltudok rakni erre is, nem leszek hátrányban?
Elnézést a kérdezösködésért, de végül is azért fórum a fórum, meg hátha valaki nem tudja rajtam kívül -
-
w333
félisten
válasz
dancsuri #42904 üzenetére
Ha stabil és gyors a rendszer és vannak benne kényelmi funkciók akkor nem igazán érdekelnek a főzött romok
max egy launcher csere hogy testre tudjam szabni a dolgaimat , de még az is lehet hogy beleszeretek a Touchwiz-be
És ki tudja hogy milyen lesz az Android 5.0 még az is lehet hogy mégnagyobb hardverigénye lesz és emiatt azért jól jön az a 2GB/Ram -
válasz
dancsuri #42682 üzenetére
miért jönne le? pont úgy és arra használom a mobilinternetet, mint korábban a 3g/h+ hálózaton, gyorsabban betöltenek az oldalak, illetve lejönnek az e-mail mellékletek, de attól még nem forgalmazok többet, csak azonos mennyiséget gyorsabban!
a korlát elérésekor bővíteném, mert lekorlátozott sebességen még böngészni sem vagyok hajlandó, de egyelőre nem volt még rá példa - illetve halkan írom le, hogy még a sebességes korlátozás sem igazán működik lte alatt -, és bár a 3g/h/h+ is elég böngészésre és levelzésre, de miért ne használjam az lte hálót, ha semmivel sem kerül többe, mint a lomhább sebességű csomag?
a 2 gigabyte ram mellett, pont ezért volt a kapalban az s3 lte és az xperia z, amikor az iphone 4s cseréjéről döntöttem február végén, és csak hajszálon múlt, hogy sony lett - akkor még azonos árban volt a kettő, azóta az xperia z drágult, az s3 lte pedig jelentősen olcsóbb lett, visszagondolva, akkor jól döntöttem, most viszont az s3 lte lenne a vevős, hiszen nem gyengébb/rosszabb annyival, mint amennyivel olcsóbb. -
-
kengyel
nagyúr
válasz
dancsuri #42565 üzenetére
Teljesen igazad van próbálgatni,állítgatni kell és majd rájövök. Azért kérdeztem mert az S3 minibe ilyen sok beállítási funkció nem volt
De ha megnézed a képeket ,jók lettek.
(#42566) maxim01 Köszönöm neked is megnézem. Én most mindent tesztelek ha ki akar jönni valami hiba ,akkor azt most tegye ! Ahogy így elnézem elég korrekt kis komoly program
(#42568) Gizmo94 Tökéletes helyfelismerés
-
kengyel
nagyúr
válasz
dancsuri #42555 üzenetére
Nem is helyettem kell eldönteni, csupán kérdeztem tőletek mint régebbi felhasználók a telefon terén. Ti már ebben profibbak vagytok
(#42556) Gizmo94 Köszi szépen a javaslatod ,meglátásod a használat terén
Kísérletezem vele hogy melyik lesz jobb. Bár akár hogy nézem rosszat így se ,úgy sem csinál.
-
didro88
tag
válasz
dancsuri #42490 üzenetére
ha már olvasni sem tudsz...
II. Barom voltam, nem olvastam utána, nincs EFS mappa mentésem0. Miután már a hajadat téped, először is nyugodj le, valszeg meg tudod oldani, segítséget a fórumon találsz mindig.
1. Másold ki root explorerrel a /efs mappádat az sd kártyára, majd másold ki a PC-re is (csak a biztonság kedvéért)
2. Töröld az /efs mappát (DE CSAK AKKOR, HA AZ ELSŐ PONT SZERINT KIMENTETTED MÁR MÁSHOVA!)
3. Vedd ki az akksit, rakd vissza és indítsd el a készüléket. (Ekkor megint lesz /efs mappa a telefonon, de ezt az Android hozza létre, nem az eredeti mappád!)
4. Menj be az /efs mappába, és töröld az nv_data.bin, valamint nv_data.bin.md5 fájlokat.
5. Az SD-n lévő EFS mappa mentésből másold ki az IMEI mappát, és rakd be a rendszer gyökér EFS mappába.
Az SD-n lévő EFS mappa mentésből másold ki az .nv_data fájlt, és rakd be a rendszer gyökér EFS mappába. (A PONT SZÁNDÉKOSAN VAN AZ nv_data ELŐTT, AZ A FÁJL KELL NEKED, valamint lehet, hogy .nv_data.bak névre hallgat)6. Csinálj a .nv_data fájlról egy másolatot a rendszer gyökér /EFS mappába, hogy két darab .nv_data fájlod legyen
7. nevezd át az egyiket nv_data.bin -re, a másikat nv_data.bin.bak -ra. (FIGYELJ, A PONT IS KIKERÜLT A NEVE ELŐL!)
8. Nyisd meg a PC-n a parancssort az ADB mappában (ha nem tudod, miről beszélek, olvasgass az ADB-ről), vagy használd a You are not allowed to view links. Register or Login a telefonon, és gépeld be az alábbi parancsokat:
adb shell ( Csak ha PC-ről csinálod, Terminal emulatorban ez a lépés nem kell)
su ( A superuser rákérdez, engedélyezd neki a hozzáférést! )
chown 1001:radio /efs/nv_data.bin9. Vedd ki az akksit, tedd vissza, indítsd el, és ellenőrizd az eredményt. *#06#
100* olvasd el,1000* értelmezd... -
feketepeti
aktív tag
válasz
dancsuri #42125 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy úgy szarok, ahogy vannak. Ha a fogyasztása rendben volna, akkor nagyon pöpec lenne.
Milyen driverre gondolsz?
A sok ilyen olyan gyomlált, főzött, mókolt gyári romhoz, amik leginkább hobbi termékek, nem túl sok bizalmam van.
Itt meg senki nem nagyon jön azzal, hogy gyerekek, kipróbáltam ezt, vagy ezt a romot, 1 hete stabil, jól fogyaszt, mindenki csak listákat linkel.
Akkor inkább feltolom a full gyárit, kigyomlálom és kész.
-
ronda
aktív tag
válasz
dancsuri #42064 üzenetére
Ja, így tudom hogy ott van. De eddig sem volt gond ha nem innen töröltem. Root nincs, szerintem nem is lesz.
(#42066) HUTCHDB: próbáltam azt is, de nem megy. Sőt, a webről letöltött skype*.apk-t sem telepíti. próbaltam vagy hat félét.
Úgy látszik nem sokat változott a droid az alatt a bő fél év alatt amíg szifont használtam: 1-2 havonta újra kell telepíteni, mert valamit mindig szarik az ördög...
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
dancsuri #42046 üzenetére
Számomra anno a legfőbb érv az S3 vs. N2 csatában az akkuidő volt.Abban lényegesen(közel 2x) jobb a Note.Másban valóban nincs nagy előrelépés,talán az S-pent lehetne annak nevezni,ha valaki ki tudja használni.Értéktartásban szintén lényegesen jobb!
ForRedGlory cikkét még mindig érdemes elolvasni a dilemmázóknak!Bár S3ról én sem váltanék,mert komoly a ráfizetés de nem ad annyival többet.
No offense! -
-
-
-
V.T.
aktív tag
válasz
dancsuri #41176 üzenetére
Az a baj hogy ezt már pár napja kiírja mikor rádugom usb-n. hiába lett a pc- és a telefon is újraindítva.
Memóriakártya nincs az S3-mamban, de olvasó van a laptopban miért írhatja ki ezt a hibaüzenetet?
rákattintok de semmi sem történik nem keres illesztőszoftvert meg semmit sem.Dropbox segítségével sikerült rárakni. Gyári böngészővel működik megnyitja az oldalt, valamiért a Chrome nem akarja, de ez legyen a legnagyobb gondom
köszönöm a segítséget.
Azért a csatlakozásra tudnál megoldást?
köszi -
-
-
válasz
dancsuri #41098 üzenetére
Hjaj nekem bizony fogalmamsincs ezekrol, en azthittem ezek mind egyformak
ket hete van meg a telefonom es izombol probalok felzarkozni, de sajna meg elegge noob vagyok
Szoval ha magyar Tmobilos S3am van, melyiket toltsem le? Es mivel illik ezeket feltelepiteni?
ugye nem vesznek el az adataim?
-
-
Toika
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest