- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
bprubin #43261 üzenetére
Én használom nagy megelégedéssel. Alapból tele van olyan dolgokkal, amiket a gyári romban csak macerás mókolással vagy + programok telepítésével lehet összehozni. Az akkut jobban eszi ez tény, de az én használati szokásaimnál baromira mindegy, hogy a nap végén 25 vagy 40 százalékos állásnál teszem töltőre. Ennyit simán beáldozok a gyorsaság, szépség és funkciók oltárán. Naponta jönnek a frissítések, sorban kerülnek bele az okosságok, úgyhogy elégedett vagyok. Ráadásul atomstabil és nincs semmiféle akadás sehol. Kinek a pap, kinek a papné...
-
Gizmo94
veterán
válasz
bprubin #43059 üzenetére
Szívesen.. Sajna egyéb megoldás nincs.. Max. ha bevállalod, hogy veszel egy keretet és lemelegíted róla hőpisztollyal a kijelzőt, amitől sokkal szarabb és rondább lesz az egész, mintha hozzá sem nyúltál volna.. Tehát ez nem javasolt. De garanciában cserélik kijelzővel együtt. Nem garis a telefonod?
-
Gizmo94
veterán
válasz
bprubin #43054 üzenetére
Igaz.. Megoldás: a:, ha garis, kicserélik kijelzőstől, b:, ha nem, akkor te tudod kicseréltetni kijelzőstől (ez igen költséges), c:, raksz rá egy gyári slim tokot, nem látszik... Jobbat nem tudok hirtelen..
kmisi99 Nahh, kellett itt pánikolni, látod,hogy jó lett. Gizmo praktikái gyógyszerek mindenre..
(különösen,hogy én is mástól loptam a leírást)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest