- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ez így nem túl definit. Ennél kell, hogy legyen pontosabb magyarázat.
Bár már kezdem feladni, mert hiába van itt ennyi szaki, még választ is alig kaptam eddig, nemhogy használható választ.Ez a 4.3 egyértelműen máshogy scrolloz. 4.1-en semmilyen homály nincs a scrollozott képen, mint 4.3-on. Itt valami sw-sen megváltozott erősen, amivel valószínűleg "nem kompatibilis" vmi scroll mód. (Ill az is biztos, hogy ez az új mód így bugos ebben a formában. Említettem, hogy S4-re vannak fórumok, ahol többet írtak róla, hogy köv. rom verzió megoldotta.)
A másra appra váltás sem megoldás, mert soroltam, hogy hány szar app van... köztük a saját gmail app-juk is, ami így ebben a formában vicces.
Chrome se laggol pl, de jóval kevésbé kényelmes (tabkezelés, tördelés/zoom), mint a Doplhin. Próbáltam rászoktatni magam, de nem ment.
Persze, az android lelki világával nagyjából tisztában vagyok, S1-en sokat romoltam+szívtam, valóban tud sok "véletlen" faktor lenni, ami tönkrevág látszólag azonos hw/sw környezetet. A wipe-ok, cache-ek, tweak-ek, stb... de egyrészt S3-on a 4.1-en semmi hasonlóval nem találkoztam, másrészt pedig ez biztos, hogy nem ilyen csillagegyüttállásos bug. Látszik rajta egyértelműen. Ha 10x felraknám ugyanezt a romot 10x ugyanez lenne az eredmény. Csak bizonyos app-ok bizonyos helyzetben és módon szarok. Más nem.
-
szunyi777
őstag
Próbáld majd ki!
lemész kasmirba
Iszonyatosan jó stúdió progi...
Rébebben évekig használtam A Reason5-öt, és sok kis saját muzsikát kreáltam, csak nagyon idő igényes... -
ziu
csendes tag
Hát igen ez gáz a samsungtól hogy lesz... az S3-at
Az eggyik legjobban bevált széria szerintem amiből nem 10 db-ot adtak el.
És azért nem fillérekért szórt,még a mai napig is elég borsós áron kínálja.
Az s3 hardvere nem elég a KitKat -nek?Akkor a 2x1,2GHz proci / 512Ram -mal rendelkező Samsung Ace Style telefonon mégis hogy sikerült: a kitkat? [link]
-
sb
veterán
Rég jártam erre, köszi, ezt kipróbálom majd, mert egyre szarabb az egész, jó pár app-ban ugyanez a helyzet.
Szóval ott tartok, hogy a scroll miatt már visszasírom a 4.1.2-őt.Ha nem változik semmi akkor visszamegy a 4.1.2. Igazából akkuidőben sem látok sok különbséget a 4.3 javára. Az akksi kijelzésben van különbség, mert a 4.1-ben a rendszer/idle sokkal többet elvitt %-osan, de időben nem érzem, hogy most jobb lenne a helyzet.
Vagy érdemes más 4.3-al is próbálkozni?
Gondolom a scroll ugyanaz mindegyikben... -
kelzsoca
félisten
Nincs semmi értelme elvégezni, ugyanis semmit sem ér.
-
lesaux
veterán
Igazából nem tudom, de gyanús. A SIM-en is rajta van minden és a telefonon is, ami szinkronizálva van a Google-lal. Jó, tudom, kipróbálhatnám, hogy a SIM-ről törlök minden kontaktot, csak
nem tudom, hogy kellnem egyszerű. Meg hátha ki lehet kapcsolni, de ezek szerint nem biztos. -
sb
veterán
Pl. gmail app, ph app, hvg app, dolphin browser...
Laggol és folyamatosan élesednek az amúgy elmosott betűk.Chrome pl. lagmentes.
Sajnos szerintem egyértelműen valamilyen technikai váltás volt a scroll kezelésében. Folyamatosan tölti/élesíti az amúgy kisebb felbontású részeket scroll közben. Gondolom vmi memóriaoptimalizáció, kisebb scroll cache vagy hasonló lehet az oka. ? -
Gizmo94
veterán
Tudod kinek kellene átírt telefon. És még fizessen is érte vagy 10-15k-t ?
Mondjuk igen nagy faszság volt így megvenni. Nekem árulhatta volna Pamela Anderson is ( pedig ott van boobs) számla és papírok nélkül el nem hoztam volna. Egyébként amit írtam, attól befosnak, a rendőrséggel kell jönni, hogy amennyiben nincs pénz vissza, már megy is oda. Ez garantáltan beválik. Másrészről a boltnak a nyilvántartásában ott kell lennie a telefonnak. Ha nincs és két szülő igazolja, hogy adták a pénzt a telefonra, de nem mentek be, vagy egyikőjük bement, de ki is jött, ( parkolás miatt, cigizés, stb.) mehet a szőke picsa ahová csak akar. Ott már három állítás-egy tagadás van,a rendőrség pedig szereti az imei-s történeteket. NAV meg a számla nélküliséget. Továbbá a matricás imei alapján vissza lehet keresni, hogy melyik szolgáltató kinek adta el anno a telefont. Az is csak eladta valakinek aki vette, stb.. A sufni gsm-esek tuti, hogy letiltva vették szarért-húgyért, átírták és ennyi volt. Bár eléggé balek történet, de szerintem vissza fogják adni a pénzt.Amúgy meg ugye, ha a csaj nem emlékszik vissza semmire, a kis amnéziás, akkor nyilván arra sem, hogy hányan voltak bent amikor vette a telefont, hiszen nem emlékszik rá. Ha viszont hirtelen emlékezni kezdene, hogy egyedül volt, akkor is bebukta, mert akkor meg ugye öngólt rúg, mert mégiscsak emlékszik, de érdekes.
Nem annyira veszett ügy ez.
-
havri1
félisten
Én ezt csak akkor tapasztalom, ha olyan helyen vagyok, ahol nagyon gyenge a 3G lefedettség.
Ilyenkor ugrál H+, H, 3G,és G vagy EDGE között.
Gyakorlatilag ilyenkornem lehet netezni.
Ilyen esetben a fix hálózat választás megoldás, de csak addig, ameddig ott vagyok. Később galibát okozhat. -
törölt tag
(Bár úgy látom, ez egy udvarias fórum
, nekem van humorérzékem, semmi gond. Velem úgysem lehet vitatkozni, ez nemtől független. Szerintem nézőpontok vannak, és én mindenkiét tiszteletben tartom.
)
Vicces, mert éjszaka pl. az enyém is repülőben van, lenémítva, engem éjszaka ne hívjon senki, vészhelyzetben úgyis használhatatlan lennék.
Legutóbb egyszerre 5 barátom sértődött be ezen egyszerre, eddig ez a rekordom.
-
törölt tag
Szerintem picit túlpörgitek ezt a témát. Mindenki másképp szereti, ez egyéni preferencia kérdése. Van, akit idegesítenek a folymatos netes értesítések, én meg csak így tartom a kapcsolatot néhány ismerősömmel (nem, nem lehet akárkit akármikor felhívni, különösen nem országhatárokon át, és minek küldjek fizetős SMS-t, ha a net ingyen van?). Az tény, hogy lehet vele spórolni, nyilván egészségesebb is, de nem mindenkinek a legjobb megoldás.
-
vwpolopg
őstag
Azzal az a bajom, hogy baromi lassú... 16 mp alatt tölti be teljesen pl. az indexet, míg a chrome 9 mp. alatt végez, azért az sok... :S Meg nem találtam benne adattömörítő dolgot, a chrome-ban van ugyan, de az meg nem szimpatikus... mondjuk ezzel azt hiszem ki is lőttem a böngészőket, de azért kérdeztem itt rá, hátha valaki tud egyéb, jól működő alternatívát.
-
zho-lee
addikt
No csak annyit ehhez, hogy a viber ma, 2014.04.29-én reggeli órákban vette kalapját és eltávozott az élők sorából...
Valamikor du. 3 felé éledt újra. Mivel próbálgattam én is , ezért igen csak legatyásodott az akkum..
Csak a mai napra tuti, hogy a viber ette az amperokatmer' amúgy nem eszi..
-
-
Semmilyen szósöl média nincs! Nem hogy rajta, hanem nem vagyok sehol regisztrálva.
Viber Skype. Mindkettő manuálisan kilőve de sajnos ugyanúgy leszíjja az akksit
A mostani rom ...nos fingom nincs ehhez nem értek. Ezt találtam:
kernel: 3.0.31-2429075
Build number: JSS15J.I9300XXUGNA5
Jah és az akkucsekknél azt írja h 26% Idle -
törölt tag
Valószínűleg szoftverfrissítés után nem lett gyári adatok visszaállítása nyomva.
Jaaaa, akkor persze, érthető, nem szóltam.
Hogy kiegészítsem a korábbit: az én telefonom sosem fagyott még le, nem is tudom, az hogy néz ki. Nálam annyi történik, hogy ha komplikáltabb dolgokat (multi-tasking, stb.) csinálok app-frissítés közben, az előfordul, hogy beszaggat. Azt hittem, a kolléga is erre gondol. -
PindurAnna
Közösségépítő
Tesséééék fiam? Miiittt mond nem halllooooooom
Tudom hogy újra lehet tenni a programokat. De ezt sajna nem. Pár éve lett megvásárolva a profimail, de ez évtől havi vagy éves előfizetéssel lehet már csak. Akik még a régebbi verziót nem frissítették fel, annak él a régi progi amiért egyszer kellett fizetni. De ha frissíteném profimail go-ra akkor petyegtethetnék nekik
Ekvalizer sincs bekapcsolva. De nem értem miért csak néha recseg..nem minden hívásnál, csak amikor ahhoz van kedve
-
Rem-X
senior tag
Hát itt pont az ellenkezőjét írják:
Why the Galaxy S III might never get an update to Android 4.4 KitKat
-
arni1
aktív tag
félreértettetek, nem swype-ra gondoltam, hanem ha ékezetes betűt akarunk írni akkor (pl i->í), akkor hosszan nyomjuk az "i" betűt, majd a felugró lehetőségek közül, az "í-re" húzzuk az ujjunkat, majd elengedés után leírja a választott karaktert. Na eddig így működött a dolog, viszont most stock 4.3-ban a felugró lehetőségeknél nincs mód húzásra, hanem koppintani kell. két másik haver s4-el rendelkezik, egyiknél az egyik mód működik a másiknál a másik, viszont különbséget én nem találtam a beállításoknál.
Ötlet?
-
Grande Ale
őstag
Nem tudom, lehet az miatt? Amúgy azért idegesítő, mert eddig nem csinálta, és azt hittem ez megint megint hiba. Másnak is csinálja? Mert akkor nem foglalkozom vele.
Joshi: Amúgy és egy szóval sem mondtam, hogy szar telefon, mert nem az. De már kétszer szervizeltettem, Ha csak nálam csinálja, akkor viszont viszont gyanús, nem? 120-ért viheted!
-
Garsza
veterán
-
balazs1022
őstag
Hát én már nem bízom a véletlenre. Otterbox Commuter. 6000 ft-ért jutottam hosszá. De ha azt nézzük akkor inkább 6000 ft mint egy új kijelző...X-line tok amúgy jó volt. Pont elég vastag volt, csak csatlakozóvédők nem voltak rajta. Aztán volt egy vékony silicon is. Ez volt a legesztétikusabb és a portol is jól védett, de annyira vékony volt h a kijelzővel lefele nem is mertem lerakni zenét hallgatni olyan közel volt a kijelző az aljzathoz. Szal az Otterbox most a legjobb, ebbe nem kell annyira vigyázni a telefonra. Amúgy még vékony is lenne ha nem kéne rátenni a műanyag részt, de viszont muszáj mert az a rögzíti a csatlakozóvédőket.
-
vwpolopg
őstag
Köszi! Másik probléma, megjött a frissen rendelt gyári slim tokom. Amin a lyukak úgy mellé vannak lőve, ahogy kell
Ennyit a gyári minőségről. Voda webshopból vettem, ezt ki tudom cseréltetni a Samsungnál, vagy a Vodához kell mennem? Egyáltalán cserealap az, hogy ilyen tré minőségű a tok?
-
szunyi777
őstag
-
-
bigdigit
addikt
A gyári adatok vissza állítása kimaradt mert már kész is.Így előtte már biztos nem lesz.Egyenlőre működik a dolog és mivel minden meg is maradt ahogy van ha csak lassulást vagy más problémát nem észlelek ki is hagyom egyenlőre a gyári állapotot.Imei rendben számláló se ugrott és minden official ahogy nézem.
köszi. -
-
Imdre
aktív tag
Akkor marad a rejtély. Felraktam a szoftot a szokásos programjaimmal, töröltem a felesleges sallangokat. Előtte kelzsoca gigawipe futtatva. Alapjaiban tetszene ez a rom, de ez kiborító. Főleg mikor kitör belőlem az indulat mikor nem tudom lerakni, a másik fél meg végighallgatja
Viszont a 4.1.2 már-már unalmasan jó volt siyah kernellel. Nagyritkán belassult egy pillanatra, de akkor indult újra, ha én akartam... bánom már, hogy nincs mentésem róla.
Azért köszi, hogy leírtad! -
Imdre
aktív tag
Érdekelne a hibátlan 4.3 titka
Én a hívókép lassúsága, a random újraindulások, a fagyások és még néhány apróság miatt ugyanis erőssen gondolkodok a 4.1.2 visszatérésre. Ha esetleg ilyen lesz a 4.4 (ha...), akkor azt kenje a hajára a drága samsung.
Tiszta telepítéssel raktam fel a 4.3-at, max még adok egy esélyt a 4 fájlos telepítéssel...
Esetleg megoszthatnád, hogy Neked mitől frankó minden
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest