Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Csajos S3-asat romolnam, azonban tanacstalan vagyok az ugyben, h melyik lenne a megfelelo. Jelenleg AOSP NEATROM 4.4.2 fut rajta, de a kameraval gondok vannak(magatol fenykepez egy-egy exponalas utan), nincs fm radio.Tovabba merul is mint a titanic.
VISZONT nagyon tetszik neki a stock kitkat kinezet. Van olyan rom, ami tartalmaz fm radiot, gyors, akksi kimelo illetve stock kinezetu?
Elore is koszi!
[ Szerkesztve ]
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
S3 gyári 4.3-al a billentyűzet olyat produkál, ha ékezetet szeretnék írni, hogy hosszan nyomás után nem elég ráhúzni az ujjam, hanem rá kell koppintani külön. Gyári visszaállítás után lett ilyen, előtt a húzogatós művelet működött. Valaki tud segíteni?
Előre is köszi!
-
arni1
aktív tag
félreértettetek, nem swype-ra gondoltam, hanem ha ékezetes betűt akarunk írni akkor (pl i->í), akkor hosszan nyomjuk az "i" betűt, majd a felugró lehetőségek közül, az "í-re" húzzuk az ujjunkat, majd elengedés után leírja a választott karaktert. Na eddig így működött a dolog, viszont most stock 4.3-ban a felugró lehetőségeknél nincs mód húzásra, hanem koppintani kell. két másik haver s4-el rendelkezik, egyiknél az egyik mód működik a másiknál a másik, viszont különbséget én nem találtam a beállításoknál.
Ötlet?
-
arni1
aktív tag
válasz kelzsoca #81658 üzenetére
Pedig koppra ugyanaz mindkettő, semmi különbség nincs, én sem tudom felfogni hogy hogyan működik ez..
Szerk.: küldhetek verziószámot, vagy videót csinálhatok róla, én sem hittem a szememnek..
Viszont egy kicsit más téma. Eddig 3 db s3-at telepítettem újra. Elsőnél semmi gond, megy a custom rom, hibátlan. Másik kettőnél gyári visszaállítást alkalmaztam, 4+pit fájlos, elszállt mind2-n az imei + letiltott a hálózatról.. Mondom ilyen nincs, megoldást találtam rá, visszakerült mind2. Telefonálni is lehet minden jó, viszont 4.1.2 ment mind2-re, azonban ota frissítést nem enged. A hálózat visszaállításához cwm kellett (ha valaki így járt rajtam kívűl akkor pm-be segítek(efs persze nem volt én marha.. ), vagy ide is berakhatom, csak nem tudom, hogy engedélyezett-e az ilyen téma). Lényeg a lényeg, stock rom van, hálózat van, viszont cwm még mindig fenn van, counter is számol gondolom, ezeket, hogyan tudom eltűntetni? Triangle away nem működött csak pörgött az ikon..
(egyébként blade-től kezdve defy-ig nexusokon át többféle modellt frissítettem már, nem értem, hogy hogy lehetek ilyen láma.. )
[ Szerkesztve ]
-
arni1
aktív tag
válasz szunyi777 #81660 üzenetére
De pont ez az, hogy én azt nem mentettem le, gondoltam, hogy az első alkalommal nem volt probléma, miért lenne most. Na persze.. Így csekély 4 óra böngészés után sikerült találnom egy leírást amivel visszaállítottam a dolgokat. Nem tudom, hogy hogyan szedi vissza, de imei stimmel, hálózat megy, a recovery-ben amikor telepítem a zip fájlokat(2-t) n7100 típust ír, ami ugyebár note2. És megy hálistennek. Szóval nem tudom, hogy hogyan kellene eltűntetni a szervízes dolgokat, és úgy telepíteni custom rom-ot, hogy ne kelljen már mindig az idegbajt elkapni az imei miatt.
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Az osszefoglaloban at van huzva teljesen a 4.3-as gyari visszaallitas, ezert kerdeznem hogy tudna-e valaki linkelni egy leirast rola? Android revolution 4.3 van rajta.
Elore is koszonom!
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Ismeros S3-t kellene gyarira visszaallitanom, menne szervizbe azonban akadtak gondok.
Szamlalo nullazva, 3 fajlos rom odinnal felteve (i9300xxella) magyar fuggetlen ugyebar amilyen a telo.
Reboot, bejon fasza minden, de nincs regisztralva a halozaton.. Ariza patch nem mukodik, efs backup volt, azonban bootloopba kerult miutan megprobaltam volna visszaallitani. Valaki tudna esetleg segiteni, itt vagy akar szemelyesen is(debrecen)? Egy gyari 4.1.2 mukodjon, ennyi lenne a lenyeg.Elore is koszonom!
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék s3 romolásban(gyári visszaállítás vagy valami fasza custom rom ami nem lagol fél nap után és nem fagyasztja a kamerát) ezt már rátok bízom. Tudom, hogy le van írva, próbálkoztam már vagy 3-4 féle leírással(nem csak ideböfögök olvasás nélkül), de valahogy mindig oda jutok, hogy imei kitörölve/letiltom a hálózatról(elvileg a modemet baszom el, hogy mk6 előttit rakok fel)...
Csajom viszont már megőrül a teló lassúságától, főleg ha az N5-ömet nyomkodja, majd előveszi az övét..
Jelenleg 4.3 van rajta, alapsáv verziója I9300XXUGNA8, kernelverzió: 3.0.31-2454463, a rom pedig android revolution hd 51.0 mike1986.
Ha valaki tudna írni egy leírást lépésről lépésre, hogy mit kellene csinálnom, az vendégem egy sörre!
Előre is köszönöm!
-
arni1
aktív tag
Hello!
Mi most a legstabilabb/gyorsabb szoftver az s3-ra? Nem szükséges, hogy a legújabb legyen, lehet touchwizes is(sőt inkább). Gyári retek van rajta, csajos meg már megőrül tőle. (Ha lehetséges még olyat kérni, hogy leírást is a telepítéshez, akárhányszor nekikezdek elszáll az imei és megy vissza a gyári.)
Előre is köszönöm!!
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Baratnom s3-jat romolnam, teljesen rossz mar a rendszer. Olvastam mar a topikot regebben, de valahogy sikerult mindig kinullazni az imeit. Van most valami tuti modszer amivel meg tudnam csinalni? Rom ajanlatot is varnek ugyanitt semmk testreszabhatosag nem szukseges, birja az akksi meg legyen stabil.
Elore is koszonom a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest