- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
apaszka
veterán
válasz
Zsolaf #68168 üzenetére
Én is azzal nyomom már,és saját kernellel , Csak ki van pucolva,és ennyi! Elegem lett a gyakorivá vált FC/BUG halmazból.
Ezzel megy minden, saját szertetett launcher van fenn semmi más,így hasít,nem fagy,és akkor fényképezek mikor én akarok,és a tárcsázó is gyári,de nekem jó!Viszont lehet,hogy valamikor az ICS-t rávarázsolom ,mert annak mégjobb volt állítólag a támogatása. Mikor megvettem,nem használtam gyári állapotban,mert a SIM berakása előtt ment a ROOT,és az OMEGA rá!
-
korcsillio
addikt
-
lafaty80
addikt
válasz
Zsolaf #68029 üzenetére
Nos hogy őszinte legyek, nálam itt és most süllyedt le a samu valahová a béka s@gge alá.
Feltettem 4.3-at ugyan a leaked-et, de szerintem ez = a mostani kiadottal.A régi és bicskanyitogató hibák hiányosságok még mindig meg vannak, mint ahogy azt más is említette. Nálam nem hogy gördülékenyebb lenne a rendszer, hanem még jobban röcög, akad. Nem minden app indul el a régiek közül (restore és újra letöltés után sem).
Szinte mindennel találkoztam, amivel nem szerettem volna: launcher restart (többnél is), contact és call log 3-4mp-es betöltése, launcher-ben lag, stb.
Szerviz szolgáltatás ide vagy oda (bár ezért köszönet a magyarországi samunak), részemről ennyit nem ér meg a következő teló....
-
Frozzy
őstag
válasz
Zsolaf #68025 üzenetére
az egy dolog, hogy nem szabadna neki
de szerintem az odin alapból gyalul
(#68026) pusha ha ez a végleges verzió (leaked) akkor egy kicsit szomorú leszek.. lenne még mit csiszolni rajta. de egyébként valóban jó rendszer lett. de ha meg már nyomatják a végleges verziót ami ugye lehet a leaked.. akkor mi értelme volt a leaked verziónak ?
-
-
-
törölt tag
válasz
Zsolaf #67457 üzenetére
Hàt szép, hogy idàig estek... így max akkor érdemes, ha, mint fentebb is, van egy hasonló olcsó ajànlat. Szerintem 100 körül nem rossz az S4, ha minden papírja OK és amúgy màs baja nincs. Es gyakorlatilag csak +25K... En meglépném, persze kérdés, mennyiért adható el az SIII.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
Zsolaf #67388 üzenetére
A tapadóssal nincs jó tapasztalatom, mert nehéz a teló és nem rögzíti megfelelően. A szellőzőkbe pattintóstól meg télen félek, mert a meleg levegő így a telefonra áramlik, ha meg lezárom a középső szellőzőt, nem tudom mennyire lesz elégséges a fűtés. 1000 ft alatt lehet venni már ezeket, lehet kipróbálok egy szellőzőset, ha nincs jobb javaslat.
-
válasz
Zsolaf #67151 üzenetére
őket, csak nem úgy, ahogy gondolod/sokan gondolják.
sok intézmény/szervezet - akik az ios esetén már régen megadták a szükséges biztonsági minősítést -, android alatt csak a knox mellett látják biztosítottnak a dolgot, a samsung pedig hajt a biztonsági minősítésre, így kell a knox, ami pedig adott mellékhatással jár. -
balazs1022
őstag
válasz
Zsolaf #66957 üzenetére
Ebay-on.
Nem az a rápattintós műanyag, meg nem is annyira szilikon, h oda tapadjon az asztalra. Inkább kemény szilikon. Amúgy rugalmas meg minden, ha összegyűröm az sem viseli meg.
Az előzőm X-line volt ( az is olcsó Ebay-os). Arra hasonlít az anyaga, csak egy nagyon kicsit vékonyabb. Mondjuk arra is azt hittem h vékony és 1 eséstől annyi a telefonnak, de véletlen kicsúszott a kabátzsebemből 1,5 méterről csempére, és semmi baja nem lett.
Remélem ez is bírja majd. De leginkább a porvédők miatt választottam. -
FrankMonzano
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest