- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Icetee
aktív tag
Szerintem sokan elolvasnák mint ahogy a Defy+-nál is. És csak olyan kérdések vannak amik már bonyolultabbak, pl elakadtak valahol a romolásban.
Ha lenne pár vállalkozó ember aki összeírná akkor szerintem bejönne figyeljétek meg. Én is szívesen segítenék, de mivel tegnap óta vagyok S3 tulaj, így sokat nem tudok még nyilatkozni a témában
-
mycso
veterán
-
zozyk
addikt
Ha valakinek kell : 75%os átlátszó státuszbár XXELK4-re.
Telepítés:
A letöltött Transparent 75% SystemUI.apk-t átnevezed SystemUI.apk-ra majd bemásolod a system/app mappába, felülírva az ott lévőt,majd utána a jogosultságokat beállítod,ahogy az eredeti volt.Felhasználás csak saját felelősségre!!
-
GrooveHero
addikt
Igen, én is ebben bízok. Néztem most egy vidót a jutubén
az S3-ról, a M.O-i hivatalos bemutatón készült felvételek is voltak benne, volt ott minden, Fábry Sanyi, miegymás, meg divatbemutató, fiatal tűzrőlpattant kislánykák flangáltak S3-mal a kezükben, néha a fülükhöz emelték éshát OMFG...nagyon nagynak tűnt fűlhöz emelve. De nekem akkó is kell egy ilyen. De ne aggódjatok, az enyémet nem fogjátok látni rá két hétre az aprón, az hót ziher
Amúgy köszi a többieknek is, gondoltam, hogy nem fogtok róla lebeszélni, hogy Groove hülye vagy ba**ki? Mit akarsz te egy ekkora telefonnal??
Köszi mindenkinek, eldöntöttem, hogy S3 lesz a következő telefonom.
Vagy van más tippetek is? -
-
zozyk
addikt
Lemaradt a link a MultiView-hez...
Én ezt raktam fel : [MOD][JB] CRT-Off to • Stock Roms • DL(IB/J1/J2/J4/J5) & New Leaked ELK4
[21Nov2012] Mod Version V3 for the ELK4 Leaked Rom:
Features:
1 – MultView for all apps supported
2 – Crt-Off Issue solved when WiFi is turned off
(This mod will modified your Kernel to previous version (Stock DLJ5))
3 – Installer updated (Proper Stock Kernel will be automatically flashed whit this new mod)
4 – Choose for Crt-Off only or CRT-Off & ExtPMenu (Odexed or Deodexed)
5 - Video Recording Fix (V3)
6 – No Restore files, do CWM Backup before flash. -
Caaabi
senior tag
Nagyon szépen köszönöm, de már gépközelbe értem, és odinnal megcsináltam azzal, igaz másik verzio ( ClockworkMod Touch Recovery 6.0.1.2 Galaxy S3 ) Amit linkeltél az miben másabb mint az általam telepített verzió? Kinézeten kívül persze
más: 4.1.2 vel kapcsolatban nekem is tetszik a multiview, viszont csak bizonyos programokat tudok vele osztottan használni, az általam hozzáadottakat pl whatsapp, opera mobil stb már nem müködik, ha behuzom félképernyöre öket akkor kirakja teljes nézetbe, viszont ami alapbol ottvan azok mennek, valahogy kilehet játszani a dolgokat úgy hogy mennyen a whatsapp is nekem meg az opera osztott képernyön ? ( ezt már kérdeztem lehet azért nem jött rá válasz mert nem tud rá senki válaszolni de remélhetöleg csak átsiklottatok felette és valaki tud ebben segiteni nekem
-
HUTCHDB
nagyúr
köszia az infót!
vagyula kollega fordítja, ha jól tudom és ő is panaszkodott a framework visszafordítási hibára.
de én teljesen elvagyok angolul is.
s1-en perfect az új 4.1.1, minimum olyan gyors, mint más főzött rom.
s2-őn szintén.
s3-an nem hiszem, hogy gyenge lenne....bár ezt nem tudom.
ahogy olvasgatom a fórumot, nagyon kevés ember használ (vagyis senki) MIUI-t, az xda-s hsz-ek nem mindig helytállóak.szerintem megveszem a készüléket, ha valamiért nem működne jól, piacra dobom, aztán megyek vissza más platformra...
-
HUTCHDB
nagyúr
emlékezetm szerint te vagy/voltál MIUI-s....
kérdésem az lenne, hogy ezek közül egyiket sem ismered/ismeritek?
nagyon jókat lehet olvasni róluk, szépek, gyorsak és már 4.1.1-esek a 4.2-es dolgokkal spékelve....
lehet ma veszek egy s3-at, ha meg tudok egyezni az eladóval.
viszont én nem tudom más rommal használni, csak miui-val.
ha nincs normális support, akkor ugrik az egész vétel... -
gyuri2008
veterán
Igazad van
Amúgy jó ez a könnyű rom?
Előzőt elmentem R2D2 Custom Style Mix XXDLIB( JB ),majd kipróbálom ezt a romot és ha nem tetszik akkor vissza az előző.
Szerinted melyiket tegyem fel a kettő közül?Slim-i9300-2.8.0-OFFICIAL
ROM][XXDLJ4][JB 4.1.1][25 OCT][203MB] RonenROM v1.6-Ultra SuperLite & SuperFast!
-
gyuri2008
veterán
-
Yeffy
veterán
én is erre tippelek, de az első rootolásnál asszem nem volt ilyen, h bal felső sarokban pici piros ! jel...
uhh, keresnem köll, Play-es fizetős. bankkarim meg nincs jelenleg...
Gizmo: igen, bejön az a Jin-Jang szerű, lilás kép, aztán android-felirat, amin "átfut" ilyen kék "villám" vagy mi, párszor, aztán kéri a PIN-t.
restartoltam, ugyanez...
mondom, bal legfelül, sarokban, egy pici piros !-jel... de csak amíg a "Samsung SGS3 I9300 " bootscreen van, Siyah-logónál már eltűnik -
Gizmo94
veterán
Biztosan nem ez az ok, kizárható, mert nekem a counter 26-on áll, minden custom és semmi ilyesmi..
Jó lenne látni pontosan,hogy mi is az a jel..
Jeffy: amikor bootolod, a samsung galaxy s3 logo után a siyah lila keretű jin-jang getyvája bejön a boot anim előtt rendesen?
Land: nem lesz vészes, majd kicsit takarítgatsz olyat ami nem kell tbp-val és visszaesik. De egyébként feldatakezelőből is kilőheted néha ami beragad. Nem laggolt még be nekem...
-
Yeffy
veterán
ok, köszi nektek, akkor mentem mindenhova, dropboxba is...
huhh, akkor asszem nekiállok
ray blu: jó kis matrica, tetszik is, de még gondolkodom. nagyon dekor, csak ahogy mondták, nekem pl leejtés elleni védelem kell elsősorban... illetve, h ne a kameralencsére feküdjön fel a teló, ezáltal ne karcolódjon... csak még nem kerestem értelmes színű cover-t a szürke telóhoz... a kék sztem nem az...
de egybk marha jóskineket gondolom utólag is lehet hozzáadni, ha mondjuk megunom, nem?
-
zozyk
addikt
Ha valaki felrakta az angol I9300XXDLJ1 romot,és nem tetszik neki a szolgáltatós boot/shutdown animáció,akkor itt a megoldás:
Ez a két file az eredeti samsung Boot/shutdown qmg file.
Ki kell cserélni az angolban lévőkkel,és akkor nem a szolgáltatós animációk lesznek.bootsamsung.qmg -> \\\system\media\bootsamsung.qmg
shutdown.qmg -> \\\system\media\video\shutdown\shutdown.qmgTermészetesen a jogosultságokat be kell állítani másolás után.
-
szucsi
őstag
Haha, ez egy remek elméleti megoldás. Az alkoholfogyasztás a kocsmázós években azonban úgy tűnik, nem ennyire racionális folyamat. Pont a racionális (józan) ítélőképességet fúrja meg a szesz, ráadásul dehidratál, még szomjasabbá tesz. Én annak idején a bulizni vitt pénz mennyiségével próbáltam hatni a sorsra, több-kevesebb sikerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest