Hirdetés
- Pici telefon, óriás akksival?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
Nem gondoltam volna... nálam is elérkezett az idő: új akksit kell vennem. Életemben először. Ebből látszik, hogy a napkitörések teszik a dolgukat.
Felpúposodott az áramforrás... Így a hátlap alig pattan rá.
Mivel gyári, eredeti akkut nem lehet kapni itthon, marad az utángyártott. :/ -
laabom
tag
Sziasztok. 3000mah akkut még lehet kapni S3-hoz kékben valahol? Sok helyen már megszüntették.
Aki tud valamit írjon. Köszönöm -
laci020
csendes tag
Helló! Valaki help Please
Munkatárs adott egy S3-at ami unlockolva lett, és elveszti a térerőt, újraindul.
Ezt a fájlt flasheltem odinnal(addig Alapsáv ismeretlen volt, mostmár :
Modell: GT_I9300
Android verziója: 4.3
Alapsáv verziója: I9300BUUGMJ3
Kernel: 3.0.31-1902166
Build száma:
JSS15J.I9300XXUGMJ9
De a jelenség továbbra is ugyanaz, nincs térerő csak pár másodpercig.
Akksi alatt levő IMEI megegyezik a teelfon által kiírttal.
Letiltott telefon lenne vagy csak rosszul függetlenítették ?
köszömömneki írjatok : Cerka5
-
Laraxior
titán
Van olyan videotelefonalo program amivel normalis minőségű videot lehet adni es kapni? Marhogy nem valami butitott felvetel jon at...
a Tango-t probaltam tegnap az szar. Skype, vibert ismerem meg mint lehetőséget. -
Janou
őstag
válasz
szunyi777 #87071 üzenetére
Azért akartam azt mert CM-be a Stable csak 4.3. Én pedig 4.4-et szerettem volna. És mindenképp maradnék a CM mellett, a lassan ébredős dolgok miatt.
szerk.: Most nézem, látom az M9-et... megpróbálkozom azzal. Ha felmásolom SD kártyára, betéve a telóba, megpróbálom felflashelni van rá esély hogy menni fog? Vagy mindenképp előbb gyári romot kell tennem és autána arról frissítsek? -
Janou
őstag
Valaki esetleg tudna valami okosat mondani az én problémámra is?
(#87061)
Köszi -
shuttlex27d
tag
valaki esetleg imei vagy s/n szám alapján tud mondani valamit a telo eredetéről?
-
shuttlex27d
tag
én nem nézegetem az antutut, mert a jó pont mellett lehet kaki a rendszer.a gyári 4.3 most sikerül 4ora50perc kijelzoidot elerni.
-
Laraxior
titán
Ujratelepitettem a telot, 4.3, se root se semmi, wipe is volt, de azota sokszor indítja ujra magatt a gyári launcher. Ezt miert csinalja?
-
Janou
őstag
Jah és Download mód van.
-
Janou
őstag
Olyankor mi van ha Status 7 hibát kapok a 09.03-as CM Nightly telepítése közben? A Legfrissebb PhilZ van fent, és a rossz telepítés után bootloop van. Nem indul se a régi, se az új rendszer.
-
x1port
addikt
Mint az oviban
-
snow2014
aktív tag
-
snow2014
aktív tag
válasz
celka5 #87047 üzenetére
nekem ezt csinalta csak nem emlekszem ra melyik pontossan custom rom. nekem a megoldas az volt hogy ujrahuztam a rendszert. pontossan emlekszem hogy a svajci 4.3 tettem fel es minden rendben volt. probald meg a net rom 4.3 abban van aroma instaler ami modemot is telepit. pl nekem azzal is jol mukodott. volt halozat.
-
Hunter2
addikt
van valami ötlet S3 debrickelésre ha a memória kártyás megoldás nem jött be? nem lehet sehogy fastboot módba rakni max annyit sikerült elérni hogy a QPST lássa a telefont. Csak ugye azzal nem tudom újraflashelni mert nincsenek meg a hozzá való fileok. egy i747m-ről van szó egyébként.
-
laabom
tag
Sziasztok. Hol érdemes eredeti gyári akkut rendelni ami ár érték arányban a legkedvezőbb házhozszállítással?
Várom a válaszokat. Köszönöm -
celka5
tag
válasz
nggabi #69822 üzenetére
Helló!
Munkatárs adott egy S3-at ami unlockolva lett, és elveszti a térerőt, újraindul.
Ezt a fájlt flasheltem odinnal(addig Alapsáv ismeretlen volt, mostmár :
Modell: GT_I9300
Android verziója: 4.3
Alapsáv verziója: I9300BUUGMJ3
Kernel: 3.0.31-1902166
Build száma:
JSS15J.I9300XXUGMJ9De a jelenség továbbra is ugyanaz, nincs térerő csak pár másodpercig.
Akksi alatt levő IMEI megegyezik a teelfon által kiírttal.
Letiltott telefon lenne vagy csak rosszul függetlenítették ?
köszömöm
-
törölt tag
Bocsánat, hogy csak így betörök, mostanában nem olvasom a topikot. Van egy amúgy teljesen tökéletes S3-am, csak az akksija haldoklik. Gondoltam, goyrsan beszerzek egyet, még mielőtt kifut a készülék teljesen, és nem lehet hozzá alkatrészt szerezni. Akik vettek mostanában gyári akkumulátort, tudnának nekem megbízható helyet ajánlani Pesten illetve a neten? Előre is nagyon köszönöm!
-
Janou
őstag
Megvettem amúgy tegnap a telót. IMEI stimmel, szép állapotban van. Eddig minden oké. De valami olyan rom van rajta hogy nem tudom formázni a belső SD-t.
Ha ezt felteszem "philz_touch_5.00.5-i9300.tar.md5" haza tudom vágni a recoverymet? Gondolom ez jó a telóhoz. Gondoltam ebből formázom meg. -
wdx
őstag
válasz
badmad #87039 üzenetére
Fülhallgatóval történő zenehallgatás közben halknak érzed? Mert jelzem, hogy gyári fülesek nem egyformán szólnak ám! Valamint sokat számít a gumiharang kiválasztása is!
Szerintem elsősorban ezen a téren indulj el, ha ez a probléma.
Haverom fülese totál halk, és basszus mentes, míg az enyém nagyon jól szól, és ugyanaz a fülhallgató -
MrBazsi
senior tag
Üdv!
használ itt valaki Hypermax v9 féle romot?
tapasztalatokoat várnék h mennyire stabil, gondolkodok rajta h felteszem a gyári 4.3 helyett. -
badmad
senior tag
Hangerő növelésre lenne valami okossag?Megköszönöm ha valaki segít...
-
wdx
őstag
válasz
Perillustris #87037 üzenetére
IM+ ?
-
cikasz
őstag
válasz
Perillustris #87035 üzenetére
-
Perillustris
senior tag
Uraim, rémlik egy app vagy widget, vagy bármi izé, ami összegyűjti a különböző csatornán érkező üzeneteket és egy felületen jeleníti meg. Mi ennek a neve?
-
Janou
őstag
Ha felteszem a SA Managert és nyomok vele egy backup efs és backup modemet az elég?
-
snow2014
aktív tag
hat megorulok
hol a francban kel a liquid romnal kikapcsolni azt a dolgot hogy a nevjegyzekben ha nincs foto akkor nekem nem tegyen oda akarmilyen en sem tudom minek nevezheto alakzatokat
?
-
szunyi777
őstag
válasz
rakoczee #87028 üzenetére
Örülök neki
gabe96
Itt megtalálod, de olvasd át az irást alaposan! -
gabe96
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos a keresőben sehogy nem sikerült visszakeresnem ha esetleg már volt...
valaki tudna nekem egy pit file-t linkelni 16-gb-os i9300-os
gyári 4 file-os 4.1.2-t raknék vissza és ezt az egy dolgot nem sikerült sehol találnom -
rakoczee
tag
válasz
szunyi777 #87013 üzenetére
Köszönöm, megoldódott, a stock 4.3 4+1 Fájlos Rom visszaállította az IMEI számom és az efs partíciómmal sincs gond már
Mehet a telefon hegesztése tovább
Baj forrása: pont akkor bajlódott a telefon az IMEI-vel mikor a rendszerem újraraktam a számítógépen és elveszett a mentés, de most már készítettem újat és jó helyre raktam hogy örökre megmaradjon.
-
válasz
Perillustris #87026 üzenetére
Én eleve nem vennék ilyen tokot. Undorítónak tartom
-
laabom
tag
Sziasztok. Hol érdemes eredeti gyári akkut rendelni ami ár érték arányban a legkedvezőbb házhozszállítással?
-
LiquidSmoothon melyik Launchert hasznaljatok?
-
wdx
őstag
válasz
Gergosz2 #87020 üzenetére
Én 58ft-ért vettem egy szilikon tokot. 1 éves, állja a strapát. Védi a készüléket, és nem csúnya. A kijelzőre mai napig nem vettem fóliát. És semmi karc. Mondjuk nem törölgetem cipzárba, meg ilyenek
Bár a macskák mostanában harapdálják a telefont, de csak a tokon látszik 1-2 napig, azután visszanyeri alakját. Szóval na... -
Gergosz2
veterán
válasz
Perillustris #87017 üzenetére
baj nincs vele de szerintem feleslegesen vastagítja és nehezíti a telefont. Én fél évig használtam egy ilyet de lecseréltem egy ~1000 ft-os sima , átlátszó tokra. Nem bántam meg.
-
válasz
azért van rajta a lyuk az elején a fülednél lévő hangszórónál, hogy átmehessen a hang -> be kell csukni amikor telefonálsz, és nem visszahajtani hátrafelé
-
válasz
Kollégáim úgy használják az ilyen tokokat, hogy felveszik a hívást, majd visszahajtják a kijelzőre a tokot.
-
Perillustris
senior tag
Drága használók,
Az ehhez hasonló tokok nem zavaróak, amikor telefonál az ember? Hátrahajlik rendesen, nem cseszegeti az arcodat hívás közben?
Vagy érdemesebb lefelé nyíló, flipes jellegűt venni?
-
válasz
Black&White #87009 üzenetére
50be már jó lenne, örülnék neki. Én is ekörül fogom kezdeni hirdetni
-
szunyi777
őstag
-
rakoczee
tag
Sziasztok! Ha nem ismer fel a készülékem egy sim kártyát sem, mert azt a hibaüzenetet adja ki, hogy nincs regisztrálva a hálózaton, és nincs meg az efs backup-om, akkor mit lehet még tenni? Mert ha jól nézem az imei számom is megváltozott... Valami romtelepítés óta...
-
AndrewTdi
addikt
Mennyiért csinálnak manapság egy kijelzőcserét S3-ra? (nem,nem csak az üveg, hanem kijelző is)
-
laci020
csendes tag
Nekem már most van egy eladó S3 LTE.
Minden hivatalos rajta, kivéve az hogy unlocked -
Lesz egy kijelzőcserém 1 hónapon belül, van új hátlapom. Hamarosan felkerül az apróra egy vadonat új állapotú S3 független
Ezzel nem lesz befürdés senkinek
-
Gizmo94
veterán
válasz
Gergosz2 #87001 üzenetére
Ehh, de azért ez durva átbaszás. Nem is az állapot, az azonosító matrica. Postán ilyet elküldeni anélkül, hogy előzőleg ezt az eladó jelezné, fényképek, megbeszélés, megegyezés, stb. kifejezetten a gusztustalan kategória. :/ Eléggé mesébe illő lenne, hogy nem tudott róla...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pici telefon, óriás akksival?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest