-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikus
tag
Egy kérdés.. Frissítés után szerettem volna visszaállítani, hogy az ikonok ne legyenek keretesek, mint ahogy alapba beadja. Miért van az, hogy nagyrészt oké is, viszont gmail és haverjai (playstore, youtube, és a guglis cumók, amik alapból benne voltak) nem állnak vissza? Ez normális vagy nálam van a gond? Vagy van esetleg valami megoldás rá? Köszi
-
Vikus
tag
Köszi a válaszokat!
-
Vikus
tag
Sziasztok!
Lassan már 2 hónapja én is S8 tulaj vagyok, és csak mint "szellemként" járok ide nézni néha a hozzászólásokat.Olvastam már sok okosságot, szóval köszi!
Eddig nem volt semmi panasz a telóra (kopp-kopp), viszont most ugye Telekomos lévén nekem is kijött a frissítés oreo-ra. Lehet volt már párszor, de vagy elkerülte a figyelmem, vagy csak túl felületesen olvastam és nem maradt meg, de szeretném visszaállítani eredeti állapotra a telót, hogy ne legyenek problémák frissítés után. Kérdésem az lenne, hogy rendszeren belül a "gyári visszaállításokkal" csináljam vagy van az a másik opció, hogy kikapcs után valami gombokkal hozom elő a nyers menüt és ott választok a lehetőségek közül? Melyik a jobb vagy biztosabb? Ha a "gombos" dolgot választom ott ha minden igaz van valami hard reset vagy mi vagy factory reset, + wipe cache törlés vagy mi? Abból melyiket hogyan? A mostani telóm előtt S4-em volt 4 évig, amivel soha nem volt gondom, arra jött pár frissítés, ami Lollipopnál állt meg, úgyhogy már jó régen volt, nem emlékszem rá..
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged