- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Sokkal igényesebb alapjáraton. Kinőttem már abból – majd te is ki fogsz –, hogy aprólékosan állítgassak minden egyes lényegtelen beállítást, nekem pont, hogy kifejezetten zavaróan hat, ha mindent az utolsó ikonig egyesével kell személyre szabni. Ez számomra ugyanolyan haszontalan véglet, mint az iOS 0 testreszabhatósága. Az Experience felület egy arany középút.
-
siege5
aktív tag
Akkor lehet rosszul rövidítem, vagy hasonló, én a TouchWizre gondoltam, mint felület.
A legtöbb tesztben még olvastam róla.
Pl itt is :
https://www.telefonguru.hu/hir/Hibajavitast_kapott_a_Galaxy_S8_2017-07-05 -
Mr.Silkó
veterán
A Note8 kiváló telefon, bár az még inkább péklapát kézbe fogva, de alig nyújt többet annak, aki csak alkalmanként használná az S Pent. Ha most vennék Samsung csúcsmodellt, lehet, hogy a Note8 lenne a nyertes, mivel mindig a legjobbat igyekszem megszerezni, de az S8-at reálisan nem lenne értelme leváltani rá.
-
S e t h
nagyúr
Még jó, hogy mindenki ugyanazokat a szoftvereket is használja.
Furcsa módon a gmail sem működik ugyanúgy mindenkinél.
A lényeg, hogy rendszer olyan stabil legyen, hogy ne tudja semmi befolyásolni hátrányosan a működését. Jelenleg nem így van, de sokan ezt elképzelni sem tudják, "mert nálam működik".Hirtelen nem is tudok olyan témát mondani itt a fórumon, ahol ne találkoztam volna azzal a jelenséggel, hogy ha vki beírja problémája van a készülékkel, akkor ne lennének páran, akiknek a reflexiójuk kimerülne annyiban"nálam működik".
Ezzel addig nincs is probléma, amíg egyfajta kontrollként működik, ami alapján látható, hogy olyan működésbeli probléma van, ami egyik készüléket érinti, a másikat nem, viszont ez könnyen átcsap bizonygatásba is, mert ha nálam jó, akkor jó és kész, nincs vita.
Szerencsére a szoftver készítői ennél bölcsebbek és inkább vissza is vonják a szoftvert, amíg az hibamentes nem lesz. -
sgeza
veterán
Kerestél már hibát egy berendezésben?
Csak gondolod, hogy minden ugyanaz, és elő kellett volna már fordulnia a környezetünkben!
Ezernyi változó van, ami befolyásolhatja egy hiba megjelenésének lehetőségét. Az, hogy nem tudsz olyanról, akinél előfordult, pont semmit nem jelent.
Van olyan ember a környezetedben, aki nyert már ötös lottót? Nem? Pedig sokan nyertek már!
Szóval amellett, hogy akár kamu akár nem, hogy vissza lett hívva az oreo, nem vethető el annak a lehetősége, hogy valamilyen felderített hiba miatt történt pusztán abból kiindulva, hogy sokaknak működik hibátlanul!
Az életben nagyon sok félreértés és probléma tud kerekedni abból, ha kevés mintából általánosítunk, és fordítva, ha sok mintából azt gondoljuk, hogy akkor az mindenkinél egytől egyik csak így lehet! -
marquuard
veterán
Utaltam arra, hogy az oreó megérkezte előtt is az volt a közvélemény, hogy várjunk csak türelmesen, hova a rohanás, nem egy nagy innováció a főverzió-váltás. Most visszavonták de az van napirenden, hogy miért tett ilyen mocskosságot a Samsung. Személyemet abszolút hidegen hagyja az indok. Ha visszavonták, megvolt az oka.
Persze, nyilván sok minden megváltozott, ez tiszta sor számomra is. Egy verzióváltástól még nem tanul meg beszélni a telefon, ne is várjuk.Hopp, Bixby.
-
Matada2.3
veterán
-
törölt tag
Telefon az asztalon, csörög, ja nem, helyette felvillan a szokásos..., majd sötétség. Feloldás után jelzi a nemfogadott hívást, csörgés nem volt.Több esetben fordult elő, Nougaton ez nem volt, de ha te mondod b+, biztos úgy van, semmi gond vele
Nem vitatkozom, többet itt senkivel, jobban jár az ember ha utánajár a dolgoknak. Nem itt.Egyelőre nincs oreo, pont, majd ha lesz azt idejében megtudjuk. Addig semmi értelme okoskodni. Mókolni mindig is lehetett, te is sok munkát tettél bele, magam részéről örülök, hogy többen aktívak de be kell látni, hogy az eddigi megoldásokat könnyű szívvel nem kekk ajánlgatni senkinek. Türelem, addig is van jó Nougatunk.
-
-
TOZ
addikt
XEH ota novembernél jár. Értem, hogy odin, meg stb., de en arrol beszelek, hogy ota megkapta vagy nem kapta. (Pongyolan fogalmaztam, bocs. De ceges kornyezetben, nalunk nem opcio, hogy odinozzal fel egy ujabb fw-t.)
De a végén az lesz, hogy elveimet feladva (es mivel egy hete van otthon ujabban windows is) felrakom odinnal.
-
törölt tag
Nem olvastam hibákról(a kiadott verziót nem hívják vissza lehet használni) , inkább szerintem a tömörítés, "csomagolás" stb problémák megoldását várja a Sammobile. Mint korábban is irtam szerintem lesz egy hagyományos Odinképes verzió.
Az nem mondom, hogy vétójoga van a Sammobile-nak de volt már példa arra, hogy meghallgatásuk pozitív eredménnyel zárult. -
Mr.Silkó
veterán
Nagyon boldog vagyok, de továbbra sem tudom, mit vársz tőlem..?
Update: Oké, most, hogy szerkesztetted, már értem, mi volt a kívánságod. Viszont idefűznék még annyit – amit már párszor leírtam, és biztos unalmas is –, hogy az összefoglalót nem 1 perc átírni, pont a napokban tettem meg, és ugye még a különböző helyeken lévő biztonsági másolatait is át kell írjam ilyenkor. Szóval ha lehet, nem 1-2 naponta szoktam ezt megtenni, hanem ha összegyűlik több frissítendő adat, infó.
-
törölt tag
Addig eljutottam én is, hogy az egyik magyar független s8p amiben német kártya van és természetesen német AQL5 rom, magától lehúzta a frissítést. Egyelőre nem telepitettem, várok az elégedettségi faktorra. Hétvégén érek rá ezzel foglalkozni, addigra nagyjából kiderül, hogy kell e nekem oreo. Ha nincs vele gond akkor teszem fel a többire is.
-
sgeza
veterán
Amúgy én pont erre gondoltam korábban, hogy csak simán újra kell csomagolni, csak ennél tovább nem foglalkoztam vele. Ezek szerint működik. A Totalcommander mellesleg simán kicsomagolja az első lépcsőt még. Az lz4-hez kell a 7zip.
Valószínűleg ezekhez egyébként kell az a módosított Odin, a sima lehet, hogy nem szeretné valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged