- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w333
félisten
válasz
OCTAMD #33711 üzenetére
De ha lenne egy német SIM kártyája akkor ugye DBT lenne ?
(#33710) eladogeppc
Sehogy ... marad az Update.zip módszer !
Vagy vársz a XEH frissítésre (de az nem most lesz, legalább 2-3 hét)
Még 1 lehetőség, megvárod az Odin -s verziót (csak kérdés mikor jön)
Samfirm programmal rá kell keresni !
-
w333
félisten
válasz
OCTAMD #33708 üzenetére
Sim kártya nélkül is XEU lesz ?
Csak ugye kérdés hogy XEU -ra már kiadták az OTA frissítést ? mert ha igen akkor simán felrakhatja
Ha pedig nem akkor ugyan az amit linkeltem korábban az Update.zip, csak előbb fel kell rakja a CRAP frissítést, itt már teljesen mindegy sim kártyával !
-
eladogeppc
veterán
válasz
OCTAMD #33700 üzenetére
Az a jó, hogy legalább ti értitek mit mondotok.
Sima S8-as a készülékem, PAN-ról jöttem.OXM-et raktam fel, amit itt linkeltek, resettel lett OXM_XEH
Ez mit takar ? Melyik ROM-ot ? "magyar simkártyádnak megfelelő romot kell előbb feltenni"
SIM-et ki kell venni ? "sim nélkül feltenni a független romot,dbt lesz és frissiteni"SIM-et nem vettem ki a telefonból, így végig benne volt.
-
w333
félisten
válasz
OCTAMD #33700 üzenetére
Akkor azért volt Török a Galaxy A5 miután a XEH -t felraktam ?
Szerk.
Szerintem a legegyszerűbb ha Odin -al felrakja Sim kártya nélkül a DBT -s CRAP romot, majd egyből jelezni fog az OTA hogy van frissítés, telepíti majd berakja a Sim kártyát és csinál egy Reset -t így újra XEH/XEH/PAN lesz !
-
eladogeppc
veterán
-
törölt tag
válasz
OCTAMD #32857 üzenetére
A legtöbb helyen.
A lényeg, hogy nem a szoftver szar, hanem várnak egy odinos végleges verziót, ahogy mondtam.
Hogy te mit csinálsz, az teljesen mindegy, at userek java nem fog mókolni.Sok helyen lehozták, linkeltük. Se pl Sammobile :
"Statement SamMobile: Dear SamMobile user, We are aware that there are problems flashing Android 8.0 Oreo on your Galaxy S8 and S8+ devices using ODIN. All firmwares on SamMobile are the original, unmodified firmwares by Samsung. Here at SamMobile we are eagerly awaiting a clean solution from Samsung and/or our own sources on how to resolve this matter without manually modifying firmware files. In case you are looking for another, unsupported solution, please use the ones that are currently being posted all around the internet. For now, our advice would be; don’t risk anything — just wait and be patient like us. We are sorry for the inconvenience caused by this matter and will update you as soon as we can!
Exclusive We can now confirm that Samsung has stopped the Galaxy S8 Android 8.0 release. Read our full exclusive story for more details."
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
OCTAMD #32690 üzenetére
Á hagyom a fenébe. Én voltam láma, mert a honlapon tényleg csak 1 év garit írtak (nem néztem). Azt gondoltam, hogy hivatalos forgalmazóként nem árul más forrásból származó telót ( persze ha visszaolvastam volna a fórumban, akkor lehet máshol vettem volna meg, olcsóbban).
A sima egy év rendben volt, a + éven hasalt el. Azért köszönöm az infót. -
söncö
tag
válasz
OCTAMD #32585 üzenetére
Mindenféleképp az lesz ha magyar simet használsz.
Az oxm jelenti azt hogy független a rom.
DBT rom + magyar sim =XEH (ez a magyar független rom)
XEF rom + magyar sim =XEH
BTU rom + magyar sim =XEHAkármilyem romot teszel fel magyar független lesz ha magyar simet teszel bele valaha is.
És miért?
Mi a közös az összesben? Szolgáltató függetlenek az az OXM romok.
Ezért mindegy hogy német francia vagy akármi.
Remélem így már érted.Ha mondjuk dbt és.német sim akkor a német frissítéseket.fogo megkapni.
-
vitya81
tag
válasz
OCTAMD #32399 üzenetére
(Nem az érintkezős része a lényeg, mert ugyebár az adott, fix. méret)
A biciklis táska, amiben a jelenlegi telefon (S7) van maximum 16 cm (160 mm) hosszúságú eszközt tud befogadni. Mivel a jack dugó a telefon alján található, és a tok is alul záródik 'cipzárral' (behúzom és csak a vezeték lóg ki, így szinte tökéletesen záródik, a telefon nem tud kiesni). Ezért akartam tudni hogy az S8 ~149 mm hosszához még mekkora hosszúságú az AKG füles jack dugója. Vszínű nem fér el a jack dugó (vagyis a cipzár így nem húzható be). Esetleg egy L alakú jack dugó megoldást jelentene..... (csak hangosan gondolkodom)
Köszönöm a segítséget.
Üdv, Viktor
-
OCTAMD
őstag
válasz
OCTAMD #32314 üzenetére
Deck!
Leírom akkor hogyan is kell S8+ G955F-re feltenni
Felteszed a szolgáltatós rom helyett a 7es függetlent pl.AQL5 DBT sím nélkül vagy símmel de reset nélkül
Utána érkezik az orejo
Ha függetlened van előbb fel kell tenned a simednek megfelelő szolgáltatóst és magyarítani kell resettel és utána a függetlent feltenni sím nélkül vagy símmel reset nélkül!!!Utána jön az orejo
-
thedarkfox
senior tag
válasz
OCTAMD #32123 üzenetére
Nekem is Added volt bekapcsolva. De loader alatt nemment a saját drivere. Ugyanaz volt a hibaüzenet mintfent a kollégának.
ezt viszont ja Hangerő fel a recovery.
vatomi
(fanatikus tag)
A 3. ponthoz lenne egy észrevételem...3. Telefont kikapcsolod majd Hangerő le fel + Bixby gomb + Bekapcsolás (hiba jelenik meg de vársz 5mp. és automatikusan bejön a gyári recovery)
Illetve régen volt Samsungon, némi ideig eltartott míg rájöttem, hogy az Odinhoz download módban kell lennie a készüléknek.
-
törölt tag
válasz
OCTAMD #31759 üzenetére
Szerinted ha kijött a német vagy magyar független oreo akkor azt odinnal fel szabad tenni XEH XEH TMH - ra? Nem igazán értem ezt a régiós okosságot. Eddig csak az tiszta, hogy eu stockot lehet csereberélni eu-n belül odinnal, de vajon eredetileg szolgáltatós rommal kiadott telefonra is igaz, adott esetben független TMH-ra is mehet minden mint eddig?.
Mert van egy s8-cam és egy s8p-m független magyar illetve egy vodás függő simám és egy Telekomos (elvileg) független simám. Ezeken mind a DBT AQL5 független van fent.
Merthogy pár héten belül sor kerülne nálunk is az oreo telepitésekre ha lesz rá idő illetve elégedett mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest