- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tomiii258 #19924 üzenetére
Ez nem az alkalmazás figyelő hanem az akkuhasználat optimalizáló.
Ez eggyel beljebb van.( eszköz karbantartás - akkumulátor/bal lent / - akkuhasználat - fent 3 pötty - akkuhasználat optimalizálása-utána a linkelt fotón az átállitás) .
Az alkalmazás figyelőt mindig kikapcsolom, nem használom, semmit nem fog igy leállitani. -
törölt tag
válasz
Tomiii258 #19922 üzenetére
Alap esetben a messenger ill majdnem minden optimalizált. Bemész az "összesen" belül és balra mozdítid a kis pöttyöt, utána már nem lesz optimalizált. Nekem a Messenger, Nova, Gmail, meg amit gondoltam ki van véve a listából magyarul megszüntettem az optimalizálásukat.
Más: én is 16:9-ben fotózok, nincs semmi gondom vele így. Anno at s7-nél vezették ezt be, előtte mindig ez volt az alap. Töltse ki a kijelzőt a fotó, nekem igy tetszik.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Tomiii258 #19750 üzenetére
Mint írtam feljebb is, ezt tudja például a Poweramp.
-
martin0297
tag
válasz
Tomiii258 #19187 üzenetére
Nem szabadna ennie semmit elvileg. Mellesleg az is viheti az adatforgalmad a playen belül, ha értesítést küld, hogy erre-arra van elérhető frissítés. Szedd le a netguardot, mint ahogy előttem javasolták.
Személy szerint nekem hiányzik az a funkció, hogy a mobilnetet be tudod lőni, hogy mi használhatja-mi nem.. ez ugye az iphone-okban ott van.
-
válasz
Tomiii258 #18211 üzenetére
Érdekes, mert ha az app driverben rákeresek, hogy reminder, akkor meg is jelenik az icon, és el is lehet indítani, de külön nem találom. De ha után sokáig rajta hagyom az ujjam, akkor felajánlja a lehetőséget, hogy kitegyem az iconját a home screenre. Így tökéletesen működik külön is.
-
sasa134
addikt
válasz
Tomiii258 #17822 üzenetére
Be is zsákoltunk 2db S8-at, páromnak egy Orchid Grey-t,nekem egy feketét. Egyelőre nagyon tetszik. Ingyen qi töltő és SD kártya is jön hozzájuk, sztem nagyon jó deal volt.
BlackBerry Passportrol jövök, ott voltam topicgazda,de sajnos váltani kellett. Üdv ezúton is mindenkinek.
-
Tomiii258
tag
válasz
Tomiii258 #13417 üzenetére
Na, mégiscsak lement az S8 ára a Note8 megjelenésével, tegnap még 630, ma már csak 600EUR a német MediaMarktban
(jó, lehet, hogy nincs szoros összefüggés, elvégre a Note még nincs a kínálatban) De mivel tesóm úgyis kint dolgozik, szerintem az lesz, hogy hozatok vele egyet, mikor legközelebb jön haza és akkor még a garizással se lesz semmi gondom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest