- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomiii258
tag
Én is állandóan gép előtt vagyok és nekem megjön a telóra is simán, csak kicsit később, a gép Chrome értesítéséhez képest olyan 5-10 mp késéssel. Viszont ha ez alatt megnézem gépen Chrome-ban, akkor már a teló se jelez, elvégre olvasottá teszem az üzenetet.
Mondjuk a LED villog, de hangjelzés nincs dolgot ettől függetlenül nekem is csinálja néha a telóm, eddig azt hittem a LED színek állítására használt Light Manager lehet a ludas, de ezek szerint ez is a Messenger hibája
-
Probert75
addikt
THX! Már megnéztem az Aida-val.
(#54838) scream 2X indítottam el, de mind2X lefagyott annyira, hogy a kamera képe beállt, de a beállítási menüjébe be lehetett lépni. Tehát nem a progi fagyott le, hanem a lencse kezelő része a proginak. Akár átváltottam a fényképező módból kamera módba, akkor is.
Szóval töröltem! -
Nálam is jelentkezett ez a probléma Pie frissítés után, majd az azt követő havi biztonsági frissítésnél is.
Sokat agyaltam, hogy mi a rossebtől melegszik, és merül mint állat, míg végül feltettem egy CPU monitor programot: CPU/GPU Meter, és kiderült, hogy az energiatakarékos magokat fullon pörgette a rendszer folyamatosan. Az összeset.
Először azt hittem, hogy az SD kártya halódik, kivettem, de nem segített. Aztán valahogy eljutottam a Galaxy Wearable programig, ha azt leszedtem, meg a Gear Sport plugint is, nem merült annyira, de pár óra utaán újrakezdte.Úgyhogy végül wipe cache, factory reset, és minden helyreállt. Utána mindent visszatöltöttem Samsung Cloudból, és nem jelentkezett újra a hiba... a következő frissítésig (TMH rom, OTA frissítés).
De, érdekes módon a júniusi biztonsági frissítés után már nem volt gond.
-
marquuard
veterán
Ha a környezeti hőmérséklet is viszonylag meleg, akkor rendben van. Rossz hőközlő a levegő, melegen meg főleg. Így az akksi is gyatrább hatásfokkal működik, így gyorsabban fog merülni is.
Aktuális példa, hogy a routerem CPU-ja 10 fokkal melegebb a napokban, mint korábban
-
dkovizoli
addikt
Szerintem a meleg is bejátszik. A készenléti ideje, ha nem nagyon használom, tényleg jó. A nem nagyon használomot, pedig szó szerint értem. Mióta váltottam, azóta nyilván nem a 8+-ot nyomkodom nagyrészt, de mivel abban egy korlátlan netes kártya van, ezért folyamatos 4G-n van. Nem tiltok semmit, mint mindig. Igaz fb meg messenger , ahogy gyárilag telepítve, de nincs belépve. Van gmail, play frissítés mindennap, meg samsung store. A legutóbbi töltés az 3 nap 12 óra, 1 óra 8 perc sot.
-
sgeza
veterán
Iphone-ról a névjegyek elvileg szinkronizhatók Google fiókba. De ha mégsem, általában a fogadó telefon ad segítséget máshonnan átjönni. Pl. a Samsung esetén a smartswitch tud ilyet.
Nehogy SIM kártyán keresztül mentsétek át! Biztos használ egy névjegyen belül több információt, mint egyetlen telefonszám. Ez esetben máris kuka a SIM-es művelet.
Tuti van erre sok egyéb lehetőség. Akár vcf-be exportálni, majd ezt Google fiókba akár pc-n importálni. -
Akkor már miért nem mosógépben mosás+szárítás programmal 40 fokon??
Wtf
De most komolyan megmostad?
Ne fújd inkább, az nem tesz jót neki, max szájjal finoman...aztán idővel kiszárad.
Addig vezetéknélkülivel töltheted ha van.
Amúgy komolyan írtam, hogy a samu vissza vonta a készülékek vízállóságát, legalábbis szervizes mondta. -
zseko
veterán
Rakj a hajadba valamit az egyik oldalra (hajgumi, virág, mittudomén
).
Állj szembe a tükörrel.
Fotózd le magad a hátlapi kamerával (tükörben úgyis látod a gombot hova kell nyomni)
Most fordítsd meg a telefont, és nézd meg együtt a képet amit készíttettél és amit a tükörben lász -
Tomiii258
tag
Pont az előbb írtam, hogy mások olyannak látnak téged, mint amilyennek te látod magad egy normál fényképen.
És azért lehet, hogy egy normál fényképen furának tűnsz magad számára, mert te viszont a saját tükörképedet látod minden nap a tükörben és ahhoz vagy szokva.
A normál fénykép és a tükörkép nem ugyanaz a kép, a tükörkép tükrözve van a függőleges tengely mentén, a fénykép meg csak feléd van fordítva.Amúgy tényleg jó a téma
-
sgeza
veterán
Szerintem ez nem kinézet kérdése. Az egyik tükörképe a másiknak. Ha csinálsz egy képet mondjuk úgy, hogy valamilyen szöveg is látszódik, szerintem hót béna, hogy tükrözve van. De ez az én véleményem. Meg aztán minek kéne tükrözni? Eleve nem is értem, hogy miért van ilyen opció. Persze engem nem zavar, aki akarja, használja úgy. Az sosem baj, ha valami állítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Apple MacBook
- Proxmox VE
- Háztartási gépek
- Óra topik
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest