- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IT user
tag
válasz
Fishor #41547 üzenetére
Nagyon sokáig nézegettem az idei telefonkínálatot, de nem igazán sikerült dönteni. Végül 2 hete egy POCO F2 Pro-t vettem, de ez mindenben jelentősen más, mint az S7, főleg méretben, sajnos.
A kamera nekem nem fontos, erről nem tudok nyilatkozni, de úgy tudom nem rossz, de például OIS nincs benne. Az ára 188k volt (8/256).
Viszont rengeteg helyen olvastam, hogy az S7-ről váltáshoz az S10+-t javasolják, bár az sem a 100k körüli kategória. -
Fifi
őstag
válasz
Fishor #41547 üzenetére
Nálunk mindenkinek ( asszony+2gyerek+én) S7-e van/volt nagy megelégedéssel.
Én S7-ről Huawei Mate 20 Pro DualSIM-re váltottam 2019. szeptemberében, akkor még ~170eFt-os áron. Mivel elégedett vagyok vele, az asszony is kapott most egyet, igaz használtat, mert újat már idehaza nem lehet beszerezni, de patika állapotban van. Ez 100eFt-omba fájt, de megérte. Szerintem a gyerekekét is erre fogom cserélni lassacskán.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Fishor #18593 üzenetére
Valami olyan alkalmazás, ami úgymond a kijelző tartalma "felett" jelenik meg (chat fejek, pie controls, stb). Azért figyelmeztet, hogy az alkalmazás ne tudjon magától telepíteni kéretlen appokat. A telefonszám-felvétel is ilyesmi lehet, bár ezzel még nem találkoztam. Megoldás: Beállítások, alkalmazások, 3 gomb, képernyő eltakarására képes alkalmazások, és ott lődd ki azt, amelyik szerinted lehet (mondom, általában a Messenger chat fejek szoktak lenni).
Ki használná amúgy ilyen tokkal a telefont?
Esetleg tud valaki ajánlani egy Mo-n, vagy max Európából beszerezhető, viszonylag olcsó bumper tokot? Tehát ami csak a keretet fogja körül.
(#18594) duvi: Eddig így használtam, tok nélkül, igazából néha ki is venném belőle, mert azért csak szebb eredeti formájában, aztán így sajnálom levenni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest