Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
handrash
őstag
-
zyzz
tag
Furcsa módon a megrekedt nyitóképernyőből egy idő után magától átváltott zöld "Downloading - do not turn off target" képernyőbe. És mintha órák óta nem csinálna semmit.
Odinban nem vagyok otthon: ez működhet ilyen lefagyott készüléknél?
Van esély visszahozni adatokat a telefonról? -
zyzz
tag
Samsung S7 telefonom hónapok óta lassul, majd tegnap magától újraindult és a nyitó képernyőn (Samsung) rekedt, ahonnan nem tudom kirobbantani. power+hangerő le --> újraindul, és ugyanott megreked. Új appot nem telepítettem az esetet megelőző napokban, a készülék nincs rootolva.
Milyen megoldást javasoltok?
-
-
Ferike81
senior tag
Nekem mikor tavaly nagy sajnálatomra alaplaphibás lett az S7 akkor egy Note10-re váltottam. Mekkora egy hatalmas tepsi volt. kb 1 hétig. Nagyon jó telefon, annyira, hogy a feleségem egy hónap után már kunyerálta az enyémet. Neki egy Note10+ lett, és már most én is bánom, hogy a kicsit vettem. A méret, meg a gombok elhelyezkedésének megszokása kb 1 hét, viszont a toll egy nagy plusz pont, plusz a 256 giga tárhely, akksi sem rossz. És most már árban sem rossz.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
kutga
nagyúr
Végül csak beüzemeltem én is. Elegem lett az A71 hibáiból.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Freiherr
őstag
Hogy kell előhozni a manuális vagy pro beállításokat a kameránál?
Oly rég használtam, nem találom.[ Szerkesztve ]
Back to the future
-
gada00
aktív tag
válasz balazs1956 #41867 üzenetére
Az a51 nem s7
-
handrash
őstag
Srácok, nem emlékszem, azt hogy menjen a vezeték nélküli töltés, azt engedélyezni kell valahol?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
őstag
válasz Iparmágnás #41873 üzenetére
Még csak mostanában kezdtem a nézelődést ilyen téren, de az S20 FE nem sokkal dárágább, és antutu szerint sokkal gyorsabb.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
kutga
nagyúr
válasz Iparmágnás #41873 üzenetére
Én is szemezek vele. Annyi hogy nálunk nem kapható hivatalosan ha ez számít. Itt a PH!-n lehet kapni.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Iparmágnás
tag
Sziasztok!
Mióta megadta magát az S7 :( úgy gondolom a Pixel 4a jó alternatíva lehet. Méret, akku, kamera, kijelző. Mit gondoltok? -
kutga
nagyúr
válasz zolikaDB #41871 üzenetére
Igen, más irányba ment a fejlődés, nekem is kb. az S7 volt eddig a legjobb telóm. Én innen amúgy valószínű Iphone felé megyek, azt nem döntöttem még el, hogy SE vagy 11 legyen.
-
zolikaDB
veterán
Volt Xiaomi Mi3 után egy A1-em, azaz 4.8"-ról (vagy mennyi) váltottam 5.5"-ra. Egy hónapot nem volt nálam, utána S7, most S10e.
S7 fiókban, gyári tokkal, új akkuval, havonta feltöltve pihen.
Jól jöhet még. Imádtam.
Telefonok, amik ebbe a kategóriába tartoznak nálam: Nokia 3650, 6630, Iphone 3GS, Xiaomi Mi3 (kis kompromisszummal), és S7.
S10e-vel barátkozunk. (kb 1 éve). -
kutga
nagyúr
válasz zolikaDB #41869 üzenetére
Én lapát A71-re váltottam, a mérete egy hét után már fel sem tűnik, a OneUI miatt elég kényelmes a kezelése. Mondjuk az A szériának más hibái vannak, én sem maradok sokáig itt.
-
zolikaDB
veterán
S10e.
Mást nem tudok, de LED már ott sincs, és szerintem a kamera sem olyan jól sikerült, akkuidő is olyan, amilyen.
Kijelző szintén nem olyan szép (nekem).
Addig vedd meg, amíg van.
De ha az S10e elkopik, én sem tudom, hogyan tovább.
Talán Iphone SE 2020, vagy black friday-es 12 mini.
Samsungéknál nincs olyan, ami méretben jó. Nekem lapát nem kell 100e Ft fölötti összegért. -
őstag
Hivatalosan már nem kap frissítéseket, de a gyakorlatban még időnként jön egy-egy hibajavító csomag. Azt gondolom, hogy ha kellő körültekintéssel, tudatosan van használva a készülék, akkor rajta kicsi a kockázata a mobilos bankolásnak.
-
balazs1956
senior tag
válasz gada00 #41866 üzenetére
Mindenki tanácsára elengedtem ezt a projektet...
Bár tökéletesen meg vagyok elégedve az s7 telefonommal, lassan el kéne gondolkoznom, ha beüt valami gebasz, mi legyen a következő?
Maradnék a Samsung vonalon, és ami kritérium a kiváló fotók, , sd bővítési lehetőség, ha lehet értesítési led, meg persze amoled, és pár év nyugalom a frissítéseket illetően.
Sosem játszom, de sokat fényképezek, a 32 GB tárhelyet nagyon kinőttem...
A csúcskészülékre nem áldoznék, a minősége min S7 legyen.
Vélemény arról, hogy az s7-et meddig lehet biztonsággal használni? Bankolás, vs frissítésekre gondolok, valamint a már nem igazán támogatott android 8-ra.
minden ötletet segítséget előre is nagyon szépen köszönök. -
gada00
aktív tag
válasz balazs1956 #41863 üzenetére
Persze, az pont akadályozza a mágnenes hullámokat amik a vaslap mögötti tekercset akarják gerlyeszteni. Igazából egy vastagabb szilikon tok is csökkenti a hatékonyságát.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz balazs1956 #41863 üzenetére
mindenhol írják, hogy ha fémbetéttel használod a telefontartót kocsiban/bárhol akkor a vezetékes töltés nem megy, vagy csak irreálisan lassan erős melegedés mellett
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy vezeték nélküli töltőt vásárolni, de a telefont úgy használom, hogy a mágneses kocsirögzítés miatt van egy fémlapka ragasztva a telefon hátuljára
(4,5cmx6,5 cm)., és a telefon egy vékony szilikontokban van.
Befolyásolná, vagy esetleg lehetetlenné teszi ez a vezeték nélküli töltést?
Ha van erre tapasztalat, azt nagyon szépen megköszönném. -
Reaper
őstag
válasz Burt1793 #41861 üzenetére
Komoly nagyon Nekem az akksi mellett csak szintén a tárhely volt a gond, az újnak a 128asán simán elférek, pedig volt fent nekem is Locus is. Kisebb megakadások szintén voltak, de néha nagyobbak is. Gcamet nem próbáltam végül rajta, elégedett voltam vele így is,bár lehetnének természetesebbek a színek.
Cserélve nekem se volt benne semmi, mindenféle fólia volt rajta, meg valami 400forintos szilikon tok. Ehhez képest sehol egy karc nincs rajta, egyedül a home gomb kicsit lelakott, de annyi. Jól bírta -
Burt1793
veterán
válasz Reaper #41860 üzenetére
Én ennél nagyobb mobilt nem szeretnék. Marad a normál S széria később. Viszont ezzel nincs gond. Az aksi se vészesen rossz, sosincs vele problémám, pedig hidegben 20%nál már kikapcsol. Túrákon is elég a teljesítménye, ésszel, mobilnet nélkül, vagy repülőben nem merül sokat folyamatos Locus Map gps használattal és fotózással.
Romlik mindene: esés miatt nincs szelfi kamera és közelségérzékelő 2,5 éve.
Jacknek csak a bal oldala szól fél éve (azóta bt fülest használok, persze hifire így szar kötni, ha nincs más lehetőség).
Usb port kidobja könnyen a kábelt.
A kijelző tud rosszul érzékelni.
Tárhely kicsit kevés 32+128asként is.
Spotify, google maps sebessége kezd aggasztó lenni.Nem volt cserélve rajta semmi (se kijelző, se portok, se aksi).
Amúgy minden más jó, vicces, hogy a hozzá vett kínai backpack aksi már tönkrement. 😃
2 DBrand fólia megszolgált 2-2 évet. Most már szólóba használom. 0 védelem. Eddig is csak a hátlapi fóliák voltak. Most már a hátlap is karcos. Home gombon sincs homogén festék...
A google camerával, jobb mint a legújabb mobilok normál kamerája (nappal). Azt nézem, hogy kevésbé torzít a lencse is, nem úgy, mint ezek a mai, újra sok MP-es kamerák (A kép szélén lufi alakú fejekkel 😃).Az enyém 2016.03.31-i darab, májustól használom.
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz Burt1793 #41858 üzenetére
Én a 2017-es Black Fridayen vettem, tehát az enyém még akkor fiatal is a tiétekhez képest, de tényleg nagyon jól bírta, szerencsére egy karc nélkül bár vásárlás után mindig az az első nekem, hogy tok és fólia
Seraph 16: Sajnos igen, régen 100 körül flagshipet kaptál, ma már ez középkategóriára sem elég. Én most egy A72-re cseréltem, jó telefon, ezt már nem érzem visszalépésnek az S7hez képest, de hogy úgy kell vadászni, hogy ugyanazok a funkciók meglegyenek, mint egy 3-4 éves telefonnál az röhej. Ja és persze tepsifon, bár tény, hogy nagy képernyőn sok minden jobb, de jó nagy zseb kell hozzá, az autós tartó meg szerintem a határán van, lehet nem fogja bírni
-
őstag
válasz Reaper #41857 üzenetére
Áprilisban lesz 4 éves nekem is a készülék. Naponta 2-3 alkalommal van töltőn a kora miatt, egyébként nagyon jó telefon. Most viszont úgy el vannak szállva az árak (eur+infláció), hogy az csak na. Az új készülékek meg sd bővíthetőség nélkül jönnek, így az alapméret általában nem lenne nekem elég, a Huawei/Honor évekig favorit lett volna, de azt meg ellehetetlenítették... szóval nem egyszerű. Még kicsit marad az S7
-
Reaper
őstag
-
mirci18
addikt
Sziasztok
Nem találtam infót de remélem tudtok segíteni.
A kollégámnak van egy Samsung S7 edge telefonja.
Wifi-t szerette volna használni. A telefonja fel is ajánlotta az elérhető hálózatot majd amikor rá akart lépni azt írta ki a telefon hogy a captive portal login leállt.
Mi lehet a gond?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
kutga
nagyúr
Apám használta, egy éve adtam neki oda kb, az akksit előtte cseréltük, de már akkor is lötyögött. Nem púpos. A kamerán az optika lötyög, azt tudom, de ez nem amiatt van. Most töltőre dugtam, nem kapcsol be.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Kézbe vettem, hát elég rossz állapotban van. Teljesen lemerült, most próbálom tölteni, de ami nagyobb baj, hogy lötyög az egész belseje, mintha elengedett volna benne valami ragasztó. Könnyen lehet hogy szép emlék marad a telefon.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/urak!
Használ valaki még ilyen telót? Most került elő az enyém, négy éves asszem, lehet beállítom cégesnek.
-
E2E4
aktív tag
gerner1, Fifi: Köszönöm szépen a rendkívül gyors problémamegoldást.
A Play áruház ⇒ ☰ ⇒ Saját alkalmazások és ját ⇒ Frissítések ⇒ Minden frissítése megoldotta a problémát.
[ Szerkesztve ]
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
Fifi
őstag
-
E2E4
aktív tag
Sziasztok!
Előzmény: pár hónapja, röviddel bekapcsolás után „A Vanced Micro-G leállt” hibaüzenetek jönnek, de mivel eddig semmi következménye nem volt, nem foglalkoztam vele.
Ma viszont sorozatosan „A Viber, Messenger, Időkép, Google Play-szolgáltatások leállt” van. Valamint „A Viber, Messenger, Időkép, Google Play-szolgáltatások folyamatosan leáll.”
Messengernek alapadat beállításokkal sikerült elindulni, de megint leállt. Ezt megismételtem és újra megadtam az alapadagokat → most egyelőre még fut. A másik kettő app. halott.
Restart volt → nulla eredménnyel. Időképnél reinstall, install volt → rövid idő alatt újra halottá vált.
Szerintetek mi lehet a hiba? Esetleg van köze a hibákhoz a Google Play-szolgáltatások leállásának? Hogy lehetne elhárítani ezt a hibajelenség sorozatot?
Köszönettel várom válaszaitokat.SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
Alien4
tag
válasz Alien4 #41841 üzenetére
noss, alaplap. volt egy régim. jó alaplappal, de tropa kijelzővel... meg egy backup képernyő (törött de működő)
Az "új" de semmire nem reagáló készülék alaplapját kicseréltem a régire, de semmire nem reagált... a törött de működő kijelző rádugva a mostani, nem reagáló lapra... viszont se kép, se hang azt hiszem, ez döglött alaplap...
Így még adatmentés sem megoldható ha jól tippelem -
Alien4
tag
Na, én ma kézbe akartam venni, nemrég... látom samsung logo... ejjejjmivanveled
nagy nehezen restartolt... ment pár percig, most sötét képernyővel, villogó leddel itt vagyok... hát nem csodás... másnak tapasztalat, bármi...? (hosszú power nem old meg semmit) -
-
davidovi
tag
hivatalos szerviz dijak hogy vannak most? akksi meg hatlap csere erdekelne.
(nem hivatalos nem erdekel mert utangyartott akksit nem akarok es jo volna ha vizallo maradna) -
ACE-
addikt
válasz balazs1956 #41832 üzenetére
A tükrözést ne úgy értsd, hogy a telefon kijelzője teljes egészében tükrözve lesz, azt csak trükközéssel lehet meg root-al, stb.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Burt1793
veterán
válasz balazs1956 #41830 üzenetére
Nekem megy, régebbi apk-val. Autófüggő is sajnos. Próbálkozni kell...
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy az Android Autó alkalmazás működik-e valakinél?
Nekem tükrözésre kéne, de azt írja, hogy a készülékem (S7 android 8-al ) nem alkalmas erre!Előre is köszönöm szépen a segítséget
-
gerner1
nagyúr
"Van olyan automatizált megoldás, amivel „konyhakész” állapotot kaphatok?"
- Nincs.SmartSwitch használatával, a samus programok beállításai is átkerülnek (ezzel, a "belakott állapot" ~94% -a reprodukálható, ha Samu -ra történik az átköltözés, mint most nálad is...), de a 3rd party programokét egyenként, külön-kölön kell, amelyikben van erre lehetőség (beállításaik export/import, vagy azok user account alatt tárolt dolgainak későbbi használatával...).
A google -os dolgok is átkerülnek, amikor a másik készüléken beállítja az ember az account -ját. Akkor minden olyan adat átkerül, amely a korábbi készülék használatakor oda is elmentésre került (google programok által tárolt: jelszavak, naptár bejegyzések, böngészési előzmények, stb...) a beállításai szerint.
[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
válasz Iparmágnás #41825 üzenetére
Szerintem inkább akku hiba.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
E2E4
aktív tag
Sziasztok!
Samsung S7-ről szeretnék A41 DS-re (SM-A415F) átköltözni.
Van olyan automatizált megoldás, amivel „konyhakész” állapotot kaphatok? (Minden app, beállítások, jelszavak, bank- és egyéb kártya adatok stb.)A Duos-appot (kettőzött Viber, Messenger, Fb, WhatsUp miatt) és néhány appot már telepítettem. Ezek maradhatnak az A41-en, vagy tegyem „tisztává”, mielőtt minden átkerül rá az S7-ről? (Factory reset?)
Van itt, aki csinált már ilyet, vagy hasonlót és rendelkezik tapasztalattal?
Mit, és hogyan kellene alkalmazni?A válaszokat köszönettel várom.
[ Szerkesztve ]
-
gada00
aktív tag
válasz Iparmágnás #41825 üzenetére
Enyém is kikapcsolt, végleg.....
-
Iparmágnás
tag
Sziasztok!
Sajnos úgy döntött az S7-es, hogy megadja magát. 3 éve van meg, nagy örömmel használtam, kijelző nem volt betörve soha, a tok előbb volt meg, mint a készülék. A probléma: fogta magát és először csak újraindult magától 1-2 mp-es képernyőidő után, majd mikor azt gondoltam helyrejött, amint kikapcsolt a kijelző, az egész készülék is kikapcsolt. Most ott tartok, hogy bekapcsolni nem lehet.
Töltés közben be lehet kapcsolni, de a 2. kód beírása után ismét kikapcsol és a kör kezdődik elölről. Közben melegszik a teló rendesen. Alaplap hiba lehet? Értelmes árért még szervízeltetném is. Van-e valaki itt a fórumon, aki foglalkozik ilyesmivel?
Köszönöm a segítséget!
-
kisspall
aktív tag
válasz junior11 #41820 üzenetére
Meg, csak félreolvasta és ő a vezeték nélküli töltésről írt.
Rosszul érintkezik a töltőkábel és felmelegedve megszűnt a kapcsolat, a mozgatás hatására pedig újra létrejött. Ha nem a telefon USB aljzata van kitörve, akkor egy passzosabb kábel is megoldhatja a problémát.
-
junior11
veterán
Sziasztok, volt már valaki úgy, hogy vezetékes töltés (nem gyors) közben úgymond leállt a töltés. 🤔 Ma este vettem észre, 62%nál abbamaradt, hűvös, hideg volt a telefon és a töltő is. Vártam egy fél órát, de magától nem folytatta, csak ha újból kihúztam és bedugtam a töltőt. Mi lehetett az oka? 🤔
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
válasz davidovi #41813 üzenetére
Ennek nincs köze az S7-hez. A sima word appal próbáld, ne az office-szal. Ha azzal sem megy, akkor csak mobilon lehet ingyen szerkeszteni az office appokkal, tableten már nem (pl Dexen is előfizetés kell hozzá, még ha mobilon használod a Dexet akkor is).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
davidovi
tag
Sziasztok, Off topic ,de máshol nem tudom hol tudnám megkérdezni.
Szóval S7-en ugye volt előre telepített pár MS app, word, excel, point, one drive. a one drive-hoz járt extra tárhely is.
csiináltam magamnak hozzá MS accountot, letöltöttem az MS office appot, hogy egyben legyen minden, szépen tudom is használni, felhővel, tudok szerkeszteni, minden.
Vettem asszonynak egy Tab A7-et, mondom letöltöm rá is az MS office appot, belépek az én ms accountommal, szépen látok minden fájlt amit s7-esemen hoztam létre és töltöttem fel,
DE NEM TUDOM SZERKESZTENI.
azt mondja fizessek elő home 365-re.
ez azért van mert csak az s7 készülékhez kötődik hogy azon tudom használni az MS appokat korlátozás nélkül? más készülékre kénytelen lennék előfizetni?
vagy én nem állítottam be valamit jól?köszi előre is.
-
bazsimano
őstag
válasz Szirtimorc #41810 üzenetére
igen koszi a tippet! oket hivtam ha nem sikerul egyeb mondon visszaszerezni akkor ok lesznek a befutok...
amugy kerhetek akar privatban egy arat? hogy kb mennyi volt es mi pontosan?
elore is koszonom! -
őstag
(A dac régebben volt wolfson az S szériában, ebben cirrus logic (Lucky CS47L91) gyártmány van. Ha jól emlékszem, akkor a két márka egyébként már egy céghez tartozik.)
Nem egyszerű kérdés, de ha van lehetőséged próbálgatni őket, akkor rá fogsz jönni, hogy mi a jobb megoldás a számodra.[ Szerkesztve ]
-
E2E4
aktív tag
Sziasztok!
Céges telefonnak kaptam egy A41-et és a dual SIM miatt „költöznék” a privát számomat tartalmazó SIM-el is ebbe. Nyilvánvalóan praktikus lenne kettő helyett egy telefont magamnál hordani, de kicsit hezitálok még, hogy mennyi kompromisszumot kellene hozni egy öt éves, felső kategóriás, ám sajnos csak egy SIM-es S7 után?
A cél: telefonálás, appok használata, zene hallgatás, időnként fotózás főleg nappal, ritkán kevés játékEbben kérem a segítségét azoknak, akik esetleg S7 mellett/után használtak már A41-et, vagy jól ismerik mindkettőt.
Jómagam két hét után ezekre jutottam:
S7 ←→ A41 összehasonlítás:Boot idő: S7 jobb
Napi használat / rendszer „Smooth”-sága: szerintem picivel jobb ←→ picivel lassabb, dadogósabb, de azért ez nem olyan vészes. Bőven használható kategória.
Proci: szerintem a 2016-os öt éves Eqinos 8890-es hajszálnyival jobb a 2020-as Mediatek MT6768-nál, bár talán itt nincs nagy eltérés. (Meditekről bennem az a kép él, hogy jó pár éve a nagyon gagyi alap kínai telefonok, nagyon rossz, energia zabáló és lassú prociai voltak. Nem követtem az MTK fejlődését, de úgy tűnik, hogy mára már sokkal jobb lehet a helyzet.)
Beszéd hangszóró: S7 határozottan jobb. ←→ Az A41-es felső odalán lévő kis lyukácskája, mint beszéd hangszóró egy katasztrófa. Először SIM tűt próbáltam a lyukba dugni, mert azt hittem, hogy ott lehet a SIM tálca, mint az S7-nél. Aztán rájöttem, hogy az egy beszéd hangszóró lyuka lenne. Nem tudom, ki találta ki ezt így, de ez így borzasztóan rossz. Lejjebb kell tartani a telefont, hogy halljam a másik felet.
Kamera: S7 határozottan jobb
Optikai stabilizálás / videó : S7 van / határozottan jobb
IP 68: van ←→ nincs
3,5 mm audio jack: van ←→ van
QI töltés: van ←→ nincs (Rendszeresen ezzel töltöttem az S7-et. Fura, hogy a Samsung csak a felső kategóriába teszi be, míg más gyártó már az alsóba is.)
Kijelző: azonosan jó
Rádió: nincs ←→ van (Ez jó pont.)
Akkumulátor: kisebb ←→ nagyobb (Talán hosszabb lesz az A41 üzemideje.)
Micro SD: mindkettő bővíthető. (256 GB micro SD-n java részt FLAC-ek vannak.)
DAC in SoC: Wolfson ←→ DAC? Valószínűleg az S7 lesz jobb, de ez nem baj, mert van egy B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200) külső DAC-om, ami remélhetőleg nem csak az S7-el, hanem az A41-el is működni fog. Mivel az így elállított hangminőség egy SoC megoldáshoz képest többszörösen több elektromos energiába kerül és így akku zabáló, így az A41 500 mAh-al nagyobb akkuja számomra kedvezőbb.
Ki mit mondana még a listába?
A válaszokat köszönettel várom.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz bazsimano #41801 üzenetére
Sajnos, maga a "bevizsgálás" önmagában olyan tételt ad, amely a típus használtpiaci értékéhez viszonyítva 'magas'. Adatmentést meg kell kérdezni, de szerintem biztosat nem fognak tudni mondani bevizsg. nélkül. Szóval, egyéni döntés kérdése, hogy "kinek-mit-ér".
Szerviz kereső van az Összefoglalóban is, de pl van egy az oktogonnál, Budaörs, Köki, Pólus, stb.Amennyiben alaplap-RiP a verdikt, akkor kijelző, usb-aljzat (ha nincsen szétkopva), kameramodul, stb... ⇒még donor értéket képviselnek.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik