Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien4
tag
válasz Alien4 #41841 üzenetére
noss, alaplap. volt egy régim. jó alaplappal, de tropa kijelzővel... meg egy backup képernyő (törött de működő)
Az "új" de semmire nem reagáló készülék alaplapját kicseréltem a régire, de semmire nem reagált... a törött de működő kijelző rádugva a mostani, nem reagáló lapra... viszont se kép, se hang azt hiszem, ez döglött alaplap...
Így még adatmentés sem megoldható ha jól tippelem -
Alien4
tag
Na, én ma kézbe akartam venni, nemrég... látom samsung logo... ejjejjmivanveled
nagy nehezen restartolt... ment pár percig, most sötét képernyővel, villogó leddel itt vagyok... hát nem csodás... másnak tapasztalat, bármi...? (hosszú power nem old meg semmit) -
Alien4
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy hol tudok olcsón szerezni egy olyan kijelzőt, ami még működik, de már tulajdonképpen értéktelen? Mivel itt nem akarok szabályt szegni, természetesen nem ajánlatot várok... Tudok akár alliról is rendelni, de itthonról gyorsabb volna. (Nagyon nagy segítség volna, mert mint korábban jeleztem, plusz lapon keresztül repedt be a képernyő a füles feletti rész kapta az esést... de kollégám a héten végképp elintézte... vettem másikat, ez van... viszont nem volt minden fent felhőben, pár apróság hiányzik)Na meg ha már minden mindegy alapon szét is kaptam... jófejek szamszungék is, a kijelzőt, az amoledet, meg a lapot, direkt úgy ragasztották, hogy ha bontod, akkor a digitalizáló és a kijelző között enged el és kukásodik az egész... Ha valaki bátor, akkor a a repedésnél kezdjen, (ne is akarja levenni a front lapot) és amellett végig, le lehet hántolni csak az üveglapot, nem szétgányolva a digitalizálót és a kijelzőt.
Köszipacsi srácok!
Hjajj, tokban kinek mi vált be? mert heavy impact tokban történt ez. bár itt maga az esés volt szerencsétlen.
A másodikat meg hagyjuk is xD Az üveglap meg köv héten megjön... GG -
Alien4
tag
Hat, a YT tele van retkeskezű, vaslappal feszegetős videókkal... ha nekik sierul, annal talan csak szebben tudom szetszedni. A kepernyo serulesenek elkerulese, valamint a digitalizalo lesz a kulcsfontossagu. Ha karcos az amoled, gatya az egesz. Nem fogja eltuntetni a hibat. Nullas vakum lenne a legjobb osszeszereleshez... de az nem lesz itt. Review biztos lesz rola ha nekifutok, mert most nagyon elszomorodok, ha ranezek szegenyre. Pont ugy kapta, hogy a fulhallgato feletti reszen volt az utes. Kemeny tok+szilikon tok pont nem vedte, olyan szogben esett, a formazott uveglap meg tul puhany volt... (tenyleg semmire nem valo az edge uveglap (vagy en fogtam ki rosszat)
[ Szerkesztve ]
-
Alien4
tag
válasz fornettisuti #40499 üzenetére
Az ezzel a baj, hogy itthon en szerelem a dogokat... (nem a takolos taknyolos vagyok, atvezeto szalagkabetol kezdve sokminden... edesapam kitanitott rendesen. Samsung omnia, s4, j1, j3... offos keszulekek voltak mar a kezem alatt.) Szerviz arfekvese nekem csak azert nem dukal, mert nekem is csak az uveglap van betorve, nem kell itt is egybol modult cserelni. Szeretem a gepet es nem sajnalom a banant, de ha tudok en is banant termeszteni, akkor miert vegyem meg dragabban azt is, amit nem kertem. Szerviz helybol elker 50et gondolom... (pont ennyiert vettem) csak az uveglap csererol valakinek tapasztalat?
-
Alien4
tag
Hát... uveglappal egyutt... hangszoronal betort a sajat uvege is. Kollega felakadt a kabelben. Elso betort samsungom. Ugye ez most gtk. Siman uveglap lefejtese es uj felragasztasa UVval, mik az alternativak, esetleg ertelmesen javit-e valaki? Szetszedem, nincs ezzel gond, viallosaggal se, mert megsem megyek uszni vele. Tudom, sokan kerdeztek, de a lelkem epp remego kezzel irja ezeket a sorokat, mikozben kepzeetben cigizek. H.lye Murphy. 2 lapot. Egyszerre.
Elore is koszi, bocsi skacok! Pacsi -
Alien4
tag
Sziasztok, egy bevalt uveglapott linkeljetek nekem ebayrol, vagy valahonnan kerlek. S7 edge-re rendeltem, illeszkedik szepen, de az iv kezdetenel erosebben kell nyomni (pl a betu)... ellenben a kepernyot megvedte (1 eves otthon egyre gyorsabb)
Koszipacsi!
-
Alien4
tag
Sziasztok!
Kérdés (meglepődtetek mi? ) Az edge naptáram ma szólt, hogy 19 márciusával megszűnik a szolgáltatás.
Ez most átalakul, vagy beolvad... vagy lelövik és így jártam? kezdtem megszeretni :/
Kellemeset és köszi a válaszokat! -
-
Alien4
tag
válasz gerner1 #39492 üzenetére
G935FXXU3ERI1
A második kérdés az első folytatása volt, bocs ha érthetetlen volt.
Ugye most T-s csipogás a boot screen, meg itt-ott fellelhető még... szeretnék ettől megszabadulni és valahol azt olvastam, hogy alapból felhúzza a szolgáltató cuccait (de sztem ezt falsch info)
Szóval kérdezem a szakikat!Köszönöm az eddig válaszokat!
-
Alien4
tag
Sziasztok! Mai nappal került hozzám egy S7 edge.
Telekom függő (kódot már kértem)
Viszont a gyári Sw-t szeretném rádobni, nem a teleszemetelt telekomos cuccokkal megáldott dolgokat.
Megoldható lenne, esetleg, vagy automatikusan felhúzza a szolgáltató kiegészítőit a drága?Válaszokat, trollkodásokat előre is köszönök, kellemes vasárnapot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik