Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz Burt1793 #33693 üzenetére

    OFF
    Az Mi3 Snapdragon 800-al nem volt kezdetleges. Szerettem, mai napig zenet hallgatok rola, de voltak bugok, amiket a 60 ezres arert cserebe neztem el neki.
    Illetve a T_Chris altal felsorolt feature-oket is el kell felejteni a kinaiaknal, garanciat plane. Egy csaladi Redmi Note 4, cirka 1 honap hasznalat utan (itthon vasarolt), december ota var alkatreszre. Es ez sem kezdetleges telefon.
    Meg az A1 sem, aminek a szoftvere szerintem egy bughalmaz, es kapkodnak az Oreoval, es kb semmit nem javitanak... Tehat ne mar, h telefonalas kozben nem mukodik a poroximity szenzor... Es tarsai.
    Mipadom is volt, tele hibaval. Egyik ROM-ban ment a youtube, masikban 1 honap mulva nem. Azt nem nevezem hibanak, hogy pl alap appokat kiszedett a Xiaomi a MIUI-bol, pl szamologep meg az amugy jol sikerult idojaras. Nem hiszem, h a 4 magos Tegra nem birt volna veluk, es nem erdekelt, h a Playen van mindenfele...

    Huawei: nagyon messze van toluk jelenleg a Xiaomi. Hivatalosan, eleg komoly garis feltelekkel vannak jelen Europaban, es a csucs vas tud B20-at, Mi6 meg nem. Johet Verpisitike, hogy neki nem kell, de nem fogsz komoly cegvezetok kezeben Xiaomit latni, amig igy fest a hozzaallasuk. Es jelzem, az elgondolas jo, a hardware is alakul, csak tovabb kellene lepni azon, h osszevissza termekpalettat gyartok, X fele ROM-mal, meg osszevissza heti havi frissitessel. Es hiaba a nem tudom hanyadik legnagyobb gyarto - Kinaban/Azsiaban, ha en europai vagyok.
    Ha kifizeti a szabadalmakat, akkor meg Huawei arban lesz es megint ra kell tenni egy lapattal, h villantani tudjon.
    Ordogi kor.
    Hw-ben hozza a szintet a O+ is, megis dragabban adjak a termeket, mint a Xiaomi, de mas is a korites. Eltekintve attol, h hasznalva mit mutat az o keszulekuk.

    Tehat NEM 2000-es evek eleji kinai klonokrol beszelek!

    Es nem varom S7-esen a ROM-ot, minden heten, mert minek.
    Ha valami szart fognak adni, akkor majd raerek lazadni.

    Amikor 80-ert Iphone 3GS-t vettem 2010-ben, nem is valtottam 4 evig masik keszulekre, mert jo volt. De ma nem kapok ennyiert Iphone-t, es kesz. Most S7-et kaptam, es ez hozza, amit elvarok a penzemert.
    ON

Új hozzászólás Aktív témák