- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi9425
csendes tag
válasz
Tonimcfish #16379 üzenetére
Köszi mindenikek a megerősítést, hogy inkább az eredetit.
-
Burt1793
veterán
válasz
Tonimcfish #12456 üzenetére
Nem wifin vagyok, a wifim 30/10-es, jó, amikor a mentett eredményeket screenshotoltam, akkor wifin voltam. Eme teszt alatt 20%-on se volt már az aksi. Amúgy itthon 50/20-at tud a sima 4G, itt nincs 4G+, pedig jóval közelebb vagyok Budapesthez. Igaz, a ping így is jobb, mint a T-home-os wifi/net.
(#12469) Iparmágnás: Én kikapcsolt energiatakarékos móddal ugyanezt tapasztalom, ezért is bátorkodom néha két naponta tölteni, na ilyenkor van az, hogy második nap késő este lemerül a francba. Főleg úgy, hogy sokat megy zene bluetooth-ra, az is meríti kijelzőidőt viszont nem növel.
-
Dave1984
őstag
válasz
Tonimcfish #4687 üzenetére
Ezzel a tokkal irto ronda szerintem.
erre a telora bűn tokot foliat rakni,max atmenetileg munkahelyen.
Vettem egy 2000ftos flip tokot esett is párszor de jol megvedi.munkan kívül meg vigyazom rá -
nbukta77
addikt
válasz
Van nekem is hybrid is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
En ezt neztem ki, gunmetalban.
mod: Persze, az altalad linkelt tok annyibol mas, hogy atlatszo, egyebkent ugyan az. De a lenyeg, hogy van kis femes keret korben. Nem no meg nagyon a telo merete/sulya tole? Fogasa milyen?
Egyebkent eldontottem, hiaba a nagyobb aksi, az Edge nem fer el a kezemben, nem tudom huvelykujjal kezelni. Ma kiprobaltam munkatarsnom arany szinu Edge telojat. Eddig en is aranyat akartam, de nekem tul fenyes, tul csillogos.
Szoval marad a sima S7.
-
nbukta77
addikt
válasz
Tonimcfish #4679 üzenetére
Spigenbol melyiket hasznalod? En is vettem kettot. Mondjuk en minden telomra azt veszek.
-
asr27
tag
válasz
Tonimcfish #3937 üzenetére
Igen, ezzel csak az a gond, hogy a mobilnet itthon még túlságosan drága rádió hallgatáshoz.
-
nokiauser
aktív tag
válasz
Tonimcfish #3314 üzenetére
Beállítások-Zárolt képernyő és védelem-Egyéb biztonsági beállítások-Eszközadminisztrátorok
-
Tonimcfish
tag
válasz
Tonimcfish #3313 üzenetére
-
Toma7
csendes újonc
válasz
Tonimcfish #3040 üzenetére
https://youtu.be/fdjlBw0lpR8
-
manokaki
addikt
válasz
Tonimcfish #3047 üzenetére
én úgy hallótam a csiszoló papírnak nem áll ellen !
-
Toma7
csendes újonc
válasz
Tonimcfish #3040 üzenetére
Nekem is van rajta azért tok csak, ha már ingyen volt akkor kértem a hátuljára is.
Igen végignéztem ahogy csinálták. Először szépen letisztították aztán raktak egy cseppet ebből a csodából a kijelző közepére, amit szépen ujjal szétkent teljesen majd vártunk pár percet míg megszáradt és a végén áttörölték.arn77: Igen ingyen nem volt vesztenivalóm aztán majd kiderül mire jó.
Looserke: Engem sem győzött meg teljesen a kulcsos mutatvánnyal.
-
Toma7
csendes újonc
válasz
Tonimcfish #3038 üzenetére
Még csak 1 hete használom szóval nem sok tapasztalat van. Annyit mondhatok, hogy természetesen így nagyon szép a kijelző (mivel nem látszik, mint a fólia). Én egyébként is nagyon vigyázok rá szóval arról nem tudok nyilatkozni egyenlőre, hogy karcálló -e vagy sem, de bízom benne, hogy igaz amiket állítanak róla. Szerencsés voltam, mert múlt vasárnap a Fitbalance-on volt egy standjuk és nagyon promózták a terméket (még nagyon új dolog) így most nekem teljesen ingyen felkenték előre és hátra is. Ott volt egy öltönyös fazon, aki az almás készülékének a kijelzőjét csapkodta a kulcsával ezzel bizonygatva, hogy ez nagyon strapabíró bevonat. A vizet tényleg taszítja, de igazából ez ennél a készüléknél teljesen mindegy. Azt nem merem kipróbálni, hogy pl. a kulcsomat végighúzom a kijelzőmön akkor mi történik...
-
kengyel
nagyúr
válasz
Tonimcfish #2441 üzenetére
Én sem értem, hogy nem lehet ezt egyszerre kiadni.
-
csmarcell
csendes újonc
válasz
Tonimcfish #2385 üzenetére
-
arn77
aktív tag
válasz
Tonimcfish #2166 üzenetére
A sorozatszám magán a készüléken is megtalálható, csak mondjuk Black Onyx változatnál elég vicces leolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest