- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Magisk
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sanyi0627 #53903 üzenetére
Persze érthető, csak ugye konkrétan vízbe sufniszervizelt telót ezekután nem vinnék/nem mosnám csap alatt. A rendes szerviz gondolom garanciát vállal rá, csak a kb 90eFt összktg helyett inkább szereznék egy full érintetlen, raktárürítős S8-at (400EUR körül láttam legutóbb) amiben minden zsírúj és 0ról indul a 2év gari. Csak 2 ok miatt nem lépem meg: 1, egyelőre működőképes így a teló, nincs okom boltba rohanni, 2, az S8-S9 akksiideje tudtommal visszalépés az s7e-hez képest, tehát még zsírúj akksival se lennék kisegítve. 3, a kijelzőtörés után erősen gondolkozom, hogy tényleg kell-e nekem egy edge-es telefon, és ne nézzek magamnak inkább egy ilyesmit
-
-
válasz
sanyi0627 #53892 üzenetére
Törött kijelzőt mennyiért cserélnek? Elsőre nem gondoltam rá, hogy gazdaságos lenne cserélni, de ha akksi+kijelző párossal lenne egy értelmes összeg, úgy, h vízálló lesz a teló, el tudok képzelni egy értelmes összeget...
Az akksiidőm mintha romlani kezdett volna az utóbbi időben, annak ellenére, hogy extrém kevés (talán 300) cilust kaphatott az elmúlt 3évben. Ez az egyetlen panaszom a telóra, egyszerűen semmilyen értelmes alternatíva/előrelépés nincs 200eFt alatt - használtnál meg ugye az ember borítékolhatja, hogy messze nem kímélték annyira az akksit, mint én.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
sanyi0627 #43451 üzenetére
Volt már néhány eset itt is, akiknek ilyen csík lett a kijelzőn, és sajnos mind szervizes lett. Úgy emlékszem, hogy 1 valaki volt (itt) aki visszajelezte, hogy "neki alaplapot cseréltek..." . De a másik topikban is volt ~2-3 eset biztosan. Egyébként valóban nem gyakori hiba, de rendkívül kellemetlen.
Csináltam egy keresést a topikban, a hibára vonatkozóan (ez biztosan nem a teljes lista, mert mindig voltak/vannak olyanok, akik nem jól, vagy ékezet nélkül posztoltak/posztolnak ...) : LINK
Ahogy nézem ... - a "néhánynál" azért több eset volt .. -
vohanyi
senior tag
válasz
sanyi0627 #43451 üzenetére
Ha megnézed profilomat,hsz-eimet, 17 éve foglalkozom mobil- technikával is, tehát meg tudom különböztetni a szoftver/hardver hibát, nem hiába voltam anno hir tv élő műsorában voda ellen a hires-hirhedt "korlátlan mobilinternetjük" ellen,és persze nyertünk is. Nem írok felelőtlen dolgokat ! Köszönöm
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
sanyi0627 #40154 üzenetére
Akksi változó. 3 óra SOT-tól 6 óráig.. Felhasználói szokástól és fw-től is függ.
Hátrány, típushiba nincs.De kb minden oldalon valaki megkérdezi egyszer mind a két dolgot. És mielőtt megkérdezed, normális üvegfóliát sem fogsz kapni rá. És igen, megéri váltani. Alattad néhány hozzászólással el is tudod olvasni miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Fotók, videók mobillal
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest