-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
babhun #52558 üzenetére
Oktogon szerviz (Váci út) ha elérhető számodra, nagyon ajánlott. Bevittem a fiam S7 edge-t, mert merült az akksi mint a titanic, és egyszer ki is kapcsolt 30%-on, de munkafelvevő rábeszélt, hogy hagyjam ott átvizsgálásra, mert ha mégsem akksi hiba, akkor gariban megjavítják. Kiderült, kijelzőhiba volt, kapott új kijelzőt, de mivel ilyenkor akksit is cserélnek, új akksit is, meg persze akkor már új hátlapot. Szóval alaplap (meg ami azon lóg) kivételével kb. új telefonja lett gariban.
-
gerner1
nagyúr
válasz
babhun #43968 üzenetére
Ma is telepítettem több embernek -már- azt a verziót, amit az első Link -ben adtam... Szóval, kezeljük ezeket is óvatosabban. Így, ami az Összefoglalóban van, az egyelőre "helytálló". Már csak azért is, mert az nem csupán erre az egy apk -ra van "kihegyezve", és ezt te magad is olvashattad...
A 6.1.xx pedig azért lett megjelölve, és kiemelve ... - mert előtted voltak többen, akik a beta verziót próbálták, vagy elsőre telepíteni, vagy a már feltelepítettet frissíteni, és az(ok) egészen más verziószámmal kezdődnek.
Ugynakkor örülök, hogy sikerült megoldanod. 👍
-
würzburger
aktív tag
válasz
babhun #43829 üzenetére
Sajnos nálam kimaradt a vizállóság... visszavittem , de szóba sem akartak nagyon állni velem, azt mondták az én hibám, mert nem volt rendesen betolva a sim tálca...
Így a Vodához fordultam mivel kiterjesztett biztosításom van a telóra... 25e huf önerő befizetése után 5 nap elteltével cserélték a telefont...
-
gatto_
senior tag
válasz
babhun #42409 üzenetére
Itt a fórumon nem nagyon volt még ilyen, de ismert hibajelenség. Az enyém is ilyen. Legjobban kis melegedésre és közvetlen napfényre jön elő, és nem csak a képernyő alján. Nagyban befolyásolja a megjelenített tartalom is. A youtube-on csomó videó van róla: Pl.
A beállításokban a képernyő beállításokat Amoled fényképre állítod az némileg javít rajta, de nem sokat.
Van a play áruházban egy Twilight nevű program ami nekem segített. Állandóan futnia kell, de le lehet venni a beállításaiban, hogy semmit se sötétítsen, és a rózsaszín foltokat így is eltünteti.Amúgy gariban javítják. Már bevittem a Váci úti szervizbe, de azonnal törölni akartak róla mindent, hiába csak kijelző hibás, én meg lusta vagyok újra belakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest