- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Mad_Wolf #49377 üzenetére
Szerintem nálad a Nugáttal volt valami nagy gebasz, hogy ahhoz képest jobb állapotokról számolsz be. Nekem is folyamatos BT volt és 4G, első estére kb. 45-50%-ra merült 3-3.5 óra kijelzőidővel, tehát alapesetben 1.5-2 napos üzemidőre volt képes. Nálam sosem kellett naponta többször tölteni.
-
Mad_Wolf
aktív tag
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Mad_Wolf #33806 üzenetére
Nem tudok róla, de ha van ilyen, akkor majd a többiek jelzik. Én hetente 2x megcsinálom. Nem nagy munka. Én úgy próbálom megközelíteni ezt, mint az autómat. Az sem éppen egy szervízigényes típus, de plö mivel az is napi használatban van, rendszeresen megnézem, hogy plö az ablakmosóban mennyi víz van, és ha kell rátöltök. Azokhoz képest, akik csak hétvégéken gurulnak ki a "garázsból" én többet használom, tehát ezzel arányosan, bizonyos rutinszerű karbantartásokat, ellenőrzéseket is gyakrabban kell megejtenem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Mad_Wolf #33801 üzenetére
Milyen gyakran üríted a gyorsítótárat ( wipe cache ) ? ... - mert a legtöbb esetben ez okozza a problémákat. Feltelik, és nincs hová gyorsítótáraznia a rendszernek. Lefagy, újraindul. Minél többet pofakönyvezel, insta, viber, web böngészés, online- játék, vagy online zene, stb ... -annál gyakrabban célszerű üríteni.
-
RaveForce
veterán
válasz
Mad_Wolf #33801 üzenetére
Gyari telekomos rom.. es elkepedve olvasom itt a fagyasos tapasztalatodat.. hat en tuti idegbajt kapnek. azthittem az mar csak varosi legenda androidon... se fagyasom se restartom nem volt pedig egy eve van meg. Elotte a note4em egyszer indult ujra random
a masfel ev alatt.. -
*RLaci*
addikt
válasz
Mad_Wolf #33701 üzenetére
Nálam sincs semmi ilyesmi.Egy hónapja volt újra indítva,amikor kivettem a dobozból és nougatra frissült.Nem akad,nem fagy,teszi a dolgát.
Más:Egy kis akku stat....[link],[link].Teljesen normál használattal,kb a fele 4g a fele wifi.Automata fényerőn.Az első nap szinte egész nap autóban voltam.Volt benne minden,játékon kívűl.Fotók,navi,két email fiók,viber,face,telefonálás....stb.Több mint jó...
(#33708) Aryon87 Neked szántam a két képet.
-
Aryon87
félisten
-
fatomas673
tag
válasz
Mad_Wolf #29808 üzenetére
Szia én rendeltem az aliexpress-ről és a wish-ről is hajlított üvegfóliát. Semmi buborék, illesztési hiba. Nekem arany színű telefont sikerült beszerezni, de mindig fekete telóm volt ezért fekete üvegfólia van elől és fekete érdesített vékony hátlap hátul! Sikerült megtalálnom a tökéletes párosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged